1 ile 30 arası toplam 201 sonuç

Konu: TKBL Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Siz o rakamlara gerçekten inanıyor musunuz? Geçen yıl aynı açıklamayı Fenerbahçe'de yapmıştı: "Spartak'tan aldığı paranın yarısına anlaştık" diye...

Tabii Emre'nin ve Kaya Peker'in "doğuştan Fenerli" olması gibi o da "doğuştan Galatasaraylı"ysa birşey diyemem.

Peki niye geçen yıl Fenerbahçe, bu sene Galatasaray bu konuşulan (ve kadın basketbolunu takip edenlerin aşina olduğu) rakamları yarı yarıya düşük gösteriyor.

1-Takım içi ücret dengeleri...

2-Onu söylemiyeyim. İspat gerektirir. Ama bu ülkede herkesin bildiği birşey.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Siz o rakamlara gerçekten inanıyor musunuz? Geçen yıl aynı açıklamayı Fenerbahçe'de yapmıştı: "Spartak'tan aldığı paranın yarısına anlaştık" diye...

Tabii Emre'nin ve Kaya Peker'in "doğuştan Fenerli" olması gibi o da "doğuştan Galatasaraylı"ysa birşey diyemem.

Peki niye geçen yıl Fenerbahçe, bu sene Galatasaray bu konuşulan (ve kadın basketbolunu takip edenlerin aşina olduğu) rakamları yarı yarıya düşük gösteriyor.

1-Takım içi ücret dengeleri...

2-Onu söylemiyeyim. İspat gerektirir. Ama bu ülkede herkesin bildiği birşey.
    Daha öncede belirttim ben basketbol ve kadın basketbolundan pek anlamam doğal olarak ücret konularından da aynı şekilde çok iyi anladığım söylenemez. Yazdıklarımın kaynağı bu transferi günler öncesinden ima eden arkadaşlarım, takip ettiğim insanlar ve GSTV çalışanı olan Veli Yiğit. Forumdan gördüğüm kadarıyla basketbol sizin ilgi alanınız, haliyle benden daha iyi biliyorsunuzdur. Gösterdiğiniz iki nedenden ilkine katılıyorum, ikincisini de tahmin etmek zor değil gibi. Alacağı ücret yüksek olsa da dünyanın en iyisi denilen oyuncuyu getirmek her şartta iyi transfer oldu Galatasaray açısından, tıpkı ilk önce Türkiye'ye gelmesini sağlayan Fenerbahçe'nin yaptığı gibi. Her ne kadar alakam olmasa da sporun her dalının gelişmesi için böyle isimler şart ve rekabet daha da kızışacak. Bu iyi bir şey bence.

Mesaj Yetkileri