Serie A 'da 8. Hafta
Genoa deplasmanından istediğimizi aldık.Haketmesekte iyi savunma yaptık.Golü bulduktan sonra da iyice geri çekildik.Haftaya İnter'le oynayacağız.Moral oldu bu 3 puan :0:
Printable View
Serie A 'da 8. Hafta
Genoa deplasmanından istediğimizi aldık.Haketmesekte iyi savunma yaptık.Golü bulduktan sonra da iyice geri çekildik.Haftaya İnter'le oynayacağız.Moral oldu bu 3 puan :0:
Serie 'da 9. Hafta
Evimizde Inter'i ağırladık.Tek kelimeyle inanılmaz bir maçtı.Ne zamandır bu kadar zevk almamıştım bi maçtan.Henüz 30. dakikada ben 3 Inter 4 ccc yakalamıştı.Çok tempolu geçti maç.Taarabt'ın ceza sahası dışından olağanüstü golüyle öne geçtik.Rakipte geldi bizde geldik.2. yarıda farkı 2 ye çıkardık.Ama çok sürmedi Inter golü buldu ve 2-1 oldu.Inter akın akın geldi.Nitekim Andujar mükemmeldi.Onların dışında 3 kez direğe takıldı Inter.Maçın son dakikalarına girdik.+3 verilen maç öyle bi uzadı ki.. 90+6 oynanıyoken Sneijder'in karşı karşıyası direkten döndü , kontrasında golü bulduk 3-1 oldu.İnanılmazdı gerçekten 2-2 olsaydı çok üzülürdüm.Müthiş bir galibiyetti gerçekten.
9 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Serie A 'da 10. Hafta
Ne desem bilemedim.. Mükemmel bir maç daha.İnter galibiyetinden hemen sonra ve sadece 3 gün sonra Juventus deplasmanında kazandık.Yorucu bir maçtan sonra ve sadece 3 gün sonra olduğu için as oyuncularımızn kondisyonları düşüktü.Bizde yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık.Eski dostlar sahnedeydi .. Maça çok baskılı başladı Juve.Nitekim önede geçtiler.Ama Bilingheri ceza sahası dışından mükemmel bir golle 1-1 e getirdik durumu.İlk yarının bitimine az kala Mareco'nun sebebiyet veridği penaltıdan yararlanamadı Torino temsilcisi.2. yarıya girdik ve fena oynamıyorduk.Derken Mareco bir penaltı daha yaptırdı ve Juve bu kez golü buldu.2-1 geriye düştük ama kornerden Mareco'nun golüyle beraberliği sağladık.Mareco eğer bu golü atmasaydı benden çekeceği vardı.Beraberliği yakaladıktan hemen sonra üstünlük golünüde bulduk.Gol yine eskilerden Parracivini'den geldi.Öne geçtikten sonra 10 kişi kaldık ama zaten kısa bir süre vardı maçın bitimine.Maçı 3-2 kazandık.İnanılmaz galibiyetlerin arasınra bir yenisini daha ekledik :)
İnter galibiyeti peşine Juve galibiyeti , şampiyon olursan şaşırmam :D
Tebrikler Inter ve Juve galibiyeti için . Bu sezon bambaşka bir takım olmuşssun .
Şansımızda oldukça yanımızdaydı o maçlarda :) Şampiyonluk zor gerçekten ama seneye hedefimiz en üst olacak :) Çünkü 100. yılımız.
Daha derli topluyuz.Özellikle defans hattı.Kötü oynasak bile kazanabiliyoruz.
Serie A 'da 11. ve 12. Haftalar
Ardarda 3 galibiyetten sonra takım havaya girdi iyice.Hiç olmassa kötü oynasakta kazanabiliyoruz ya da geriye düşsek bile mücadele sürüyor.Bu maçta da dediklerim gerçekleşti.Kötü oynadık belki de.Ama belki de oynamadık.Şans olamaz ardarda 4 galibiyet.Bir şeyleri yapabiliyoruz.Mesela gol pozisyonu vermiyoruz.Yine vermedik.Rakip oynadı ama gol pozisyonuna giremedi.Bizse az ama öz geldik.4 ccc yakaladık.1-0 geriye düşmemize rağmen maçı çevirmesini bildik.Kalede Andujar ve sol bekte Monzon defansı kendine getirdi adeta bu sene :)
Atalanta deplasmanından 3 puanla dönüyoruz.İlk yarı adeta hiç gelemedik.Atalanta geldi durdu etkili olamasa da.Ama ilk yarı bitmek üzereyken Diouf aldı topu bi kaç adam geçip golünü attı.Aslında çok basit oldu.Rakip ilk yarıda bize top göstermese de biz gelip golümüzü atmayı bildik.Bu galibiyetle, galibiyet serimizi 5 maça çıkardık.Çok iyi gidiyoruz şu aralar :0:
Maçımız var maçımız, hadi yapalım :)
Ben gizli okuyanlardanım, misafir olarak girip takip edip çıkıyorum :D
Gizli özne gibi birşey yani :D
İnter'i yenmişsin yakıştıramadım :8:
Serie A 'da 13,14 ve 15. Haftalar
Bu sene diğer seneye nazaran evimizde biraz daha kötü oynuyoruz.Deplasmanda ise kral olduk.En iyi deplasman performansı gösteren takımlar arasındayız.Siena haketti maçı tamamiyle.Belki de küçümsediğimizden yenildik.Nazar boncuğu olsun bu mağlubiyet :)
Siena mağlubiyetinden sonra güzel bir galibiyet aldık.İstatislikler her şeyi anlatıyor aslında rakip hafif geliyormuş gibi oluyor , ardından hemen golü buluyoruz.Deplasmanda net bir skorla kazanıyoruz böylelikle.Diouf biraz bencil oynuyor.Team work 16 olmasına rağmen.Net pozisyonları hep ben hep ben diye harcıyor.Yinede çoğu gol ondan geliyor o ayrı :icon_biggrin:
Skor sizi yanıltmasın kötü oynamadık.Sadece biz kaçırdık onlar attı.Penaltıdan farkı 3 çıkardılar bizde bir penaltıdan yararlanamadık daha sonra.Penaltı sorunu var gibi , son 2 maçta 2 penaltı kaçırdık.Neyse iyi gidiyoruz diyebiliriz.Zirveyi üç takım olarak paylaşıyoruz şuan :0:
Puan Durumu
Yenmeyiz bizde bi daha :icon_smile:
Serie A 'da 16. Hafta
Son 3 maçta 2 kez mağlup olmuştuk.Bu galibiyetle rahatladık biraz.Üstünlük golünü atabilmek için her şeyi denedik ama bir türlü golü bulamadık.En sonunda kornerden Ferrari sahneye çıktı ve bize 3 puanı hediye etti :)
süper gidiyosun devre arası büyüklere oyuncu kaptırmazsan iyidir :D
Zeman için geldi Roma ama biraz komik bir ücretti hiç düşünmeden reddettik.Bir de Diouf için Marsilya 3.3M verdi ama hiç düşünmeden onu da reddettik.Takım bi hava yakalamış durumda.Oyuncu satarak bu havayı bozmak aptallık olurdu zaten :) İlerde Diouf'u satarmıyım bilmiyorum ama bu performansla 10M den aşağıda gitmez :0:
Marsilya'nın teklifini geri çevirme olası bir ''kin'' durumunda , ligde maçımız var unutma :n:
Şampiyonluktan ederim, affetmem :n:
Serie A 'da 17. ve 18. Haftalar
Chievo deplasmanından istediğimizi aldık, pek tatmin olmasakta.Maçlarımda tempo düşmeye başladı.Kazandık ama rahat değildi pek.Bi 3 puan daha cebe koyduk.Beklentilerin üstünde gidiyoruz.Ama muhakkak bir şeyler gelir başımıza.Hedef halen ilk 5 :)
18. haftada evimizde nihayet beklenen patlamayı yaptık.Ilk 1-0 geriye düşsekte, Sampdoria öne geçtiğine geçeceğine pişman oldu ve hezimeti yaşadı.Diouf attığı goller ve yaptığı asistiyle bir kez daha göz doldurdu.Gomez'se ilk golünü attı bu maçta.Diouf için Marsilya 4M ye çıktı ama daha çok çıkarlar :icon_razz: Önümüzdeki maç Parma'yla kupa maçı.Yine biraz rotasyon düşünüyorum ama abartılı bir şekilde değil.Diouf'un muazzam performansından sonra Mouche kulübeye mahkum kaldı ve mutsuz şuan.Onada biraz şans vermeliyiz :0:
Kupa Eşleşmeler
Bu galibiyetler gözümü korkutmuyor , Grande Berkay :icon_cool:
Seni korkutmak için daha ne yapayım Alican :D
Italya Kupası 1. Tur
Parma'ya elendik :D Burdan şunu anlıyoruz ki kupa bize haram :icon_lol: Yedek ağırlıklı bir kadroydu ama yine de Parma'ya gücüm yeter diye düşünüyordum.Curci kaleye sokmakla en büyük hatayı ettik heralde.Yan top özürlüsü arkadaşımız sıfırdan bi tane daha yedi.Bi de ceza sahası dışından geldi diğer gol.Artık tek lige odaklanıcaz.Kupa elimizden kaydığına göre ilk 5 şart oldu artık :0:
Serie 'da 19. Hafta
Ne diyim arkadaş.Pato'ya mı sövsem başka birine mi :icon_cry: Dile kolay 3-0 öne geçtik maçta.Pato attı 3-1 oldu ilk yarı 3-1 tamamlandı.İkinci yarı Pato 3-2 yaptı.Daha sonra 4-2 yaptık.Ama Pato gollerini sıralamaya devam etti.Ve maçı tek başına beraberliğe kadar taşıdı.Yazık oldu harbiden.Kazanabilirdik ama olmayınca olmuyor.Olsun iyi gidiyoruz.Böyle devam edersek seneye Avrupa Ligini bile alır bu takım :0:
Pato almış havanı Berkay :n:
Dikiz aynasından bakıyoruz Milan'a :icon_cool: Sorun yok Pato kimmiş bi Diouf değil :n:
Saat 5'ten beri ses yok , hayırdır bilader :n:
Harika gidiyorsun , İtalya Kupası önemli değil o kadar .
Beşiktaş maçı sonra Barça maçı derken kaynadı gitti :icon_smile:
Belki de iyi olmuştur.Dikkatimizi artık tek kulvara çevirdik :)
Serie A 'da 20. Hafta
Torino deplasmanında enteresan bir maç daha çıkardık.3-0 dan 4-4 biten Milan maçından sonra bir de bu maç eklendi.İlk yarı zevksiz tatsız bir maçtı.2. yarı başladı ve anında 10 kişi kaldık.Sonra yaklaşık 30 dakika atak olmadı.Derken 10 kişiyle öne geçtik.Yine olan oldu ve 85'te Henry sakatlandı ve 9 kişi kaldık.9 kişi kaldık ama yine net bi pozisyon kaçırdık.Ardından olan oldu ve 90+5 te kornerden kendi kalemize attık.Şanssız bir şekilde maç 1-1 sonuçlandı.Son 3 maçtır kazanamıyoruz.Ama kötü oynadığımızdan değil şanssızlığımızdan.Bugün 1 maç yapabildim.Artık yarın bol bol oynarız :)
Puan Durumu
Serie 'da 21,22 ve 23. Haftalar
Kötü oyunumuzu farklı mağlubiyetle süsledik.Kazanamıyoruz 3-4 maçtır.Bu maç hariç iyi oynadık diğerlerinde o ayrı.Hala zirve yarışındayız.Bu arasıra gelen farklı mağlubiyetleride yeni bir takım olmamıza bağlıyorum.Zaman ilerledikçe olmayacaktır artık böyle şeyler :)
4 maç aradan sonra Cesana deplasmanında bol gollü bir maçla kazandık.Deplasmanda normal çıkıyordum ama bu maç ev sahibiymişim gibi atak oynadık.2 tane yesekte 5 tane atmayı bildik.Umarım yeni bi serinin başlangıcı olur :)
Kısır bi maçtı.Eksiklerimiz baya çoğaldı.Bir nevi iyi oldu, şans bulamayan oyunculara şans veriyoruz.Golü erken attık ardından zevksiz bir maç geçti.Diouf gol krallığına adım adım :)
Güncel Puan Durumu
Neler olmuş yahu öyle fark yemeler fark atmalar. Liderliği almışsın bırakmayacağını düşünüyorum :)
Bu livorno Şampiyon olur ;)
Lig başlıyoken hedef ilk 7 'di ama beklediğimden iyi oynayadık bu sezon.Kadroda uyum sorunu olduğundan ve geniş kadro olup değişik 11 'ler denediğimden bazen farklı boyun eğiyoruz rakiplerimize :)
Zor ama imkansız değil :)
Serie A 'da 24,25 ve 26. Haftalar
Tek kelimeyle inanılmaz bir maçtı :) Maç denge de gitti ama gol pozisyonuna giren taraf biz olmamıza rağmen golü Roma buldu.Artık umudumuzu kesmişken Diouf bize son dakikalarda beraberliği getirdi.Sadece 4 dakika da galibiyet golünü.Roma gibi bir deplasmandan son dakikada 2 gol atarak maçı çevirip 3 puanla ayrılmak olağanüstüydü :) Son olarakta lig başlıyoken bir şey söylemiştim, geriye düşsek dahi maça asılıyoruz diye.İşte bu maç tam olarak bu oldu :icon_surprised:
Bu sezon olağanüstü maçlar oynuyoruz.Hem normal kazandığımız maçlarla hemde çok ilginç geçen maçlarla.Bu sezon o kadar çok ilginç maç oynadık ki.İşte bir yenisi daha.Deplasmanda 9-0 yendiğimiz Novara'yı bu kez evimizde ağırladık.Yine farklı bir skor istiyorduk.Maça da iyi başladık.İlk gole kadar 3 golümüz ofsaytten verilmedi.Taarabt'ın golüyle 1-0 öne geçtik.Ardından Monzon gördüğü kırmızı kartla bizi 10 kişi bıraktı.Ona rağmen 2-0 yaptık durumu.İkinci yarıda Novara farkı 1 e indirdi.Son dakikalara giriyorken bir kırmızı kart daha görerek 9 kişi kaldık.Neyse ki Torino maçı gibi olmadı ve bu kez 3 puanı aldık.Galibiyet serimiz 4 maça çıktı :)
Evet işte flash maç :D Bu maç ilginç maçlara damgasını vurdu.Bu kadarda olmaz ki arkadaş.Evet ss 'de gördüğünüz yanlış değil, maçta tam 3 penaltı kaçırdık :D İstatisliklerde 0 ccc ye 7 ccc :) Adeta gol atmayı bizden çok rakip istedi.3 penaltıya da sebebiyet veren oyuncu aynı oyuncuları :D Adamı satın aldık ama yine de yetmedi.Bu sezon çok güzel maçlar oynuyoruz gerçekten.Böyle maçlar gördükçe de oynama isteğim gitmiyor :) Bu maçtan sonra, yönetim,personel,oyuncular olarak takımı abdest almaya hamama götüreceğim :icon_biggrin:
Güncel Puan Durumu
şampiyon olmazsan livornonun ateşli taraftaları seni yakar :D ona göre son 12 haftada da güzel sonuçlar bekliyoruz
Önümüzde 2-3 hafta daha kolay sayılabilecek fikstür var.İlk 5 takım puanlar çok yakın.Her şey olabilir.Önümüzdeki kolay fikstürde seri galibiyetler alırsak baya kolaylarız :)
O değilde Brescia maçında oyunculara ne içirdin ?
Valla bilmiyorum da benim Diouf'a nazar deydi orası kesin :D Kolay fikstür demişim ama Genoa,Inter,Juventus diye gidiyor :D Hadi bakalım Genoa ve Inter maçlarını yaptım birazdan Juve maçına gireceğim.Onu da yapıyım güncelliyeceğim :)
Juve yener ya :D
Brescia maçı olay olmuş. :D
Yenmek ne kelime :D
Olaydan çok daha fazlası :D
Serie A 'da 27,28,29,30 ve 31. Haftalar
Kötüden ziyade berbattık belki de.Galip çıkmadı maçtan.Puan kayıpları başlıyor hafiften.
Inter deplasmanında fena bi oyun ortaya koymadık.Her zaman büyük takımlara karşı direnç gösteriyoruz.2-1 öne geçtik ama yanlış bi değişiklik pahalıya mal oldu.Ardarda 3. beraberliğimiz. Bu aralar sakatlar ve cazalılar can sıkıyor.Tabi Diouf'un gol atmayı unutmasıda cabası.
Pek bişey demeye gerek yok sanırım.Juve'ye kafa tutamadık.İlk yarı 1-0 dı.2. yarı gol için ofansif bi kadroya çevirdim ve sonuç ortada.Kalede sorun yokta Defansta ki eksikler fazla.Eksik olmasa bile kaliteler düştü iyice :icon_neutral:
Bir berbat oyun daha.Penaltı ve kornerden yenilen goller birde kırmızı kart yeterli oldu mağlubiyet için.Zaten moraller berbat durumda.İyi gidiyoken demiştim illa olur bişeyler diye.Her sene olan şey tekrar oluyor.Puan kaybı serisi..
Rahat bir nefes.Kötü morallerde ve kötü formdaydık.Neyse ki bu maçı kazandık.Bir nevi kendimize geliriz artık.90. dakika Di Gennaro ceza sahası dışından kaleci ve defans oyuncularının üstünden güzel bir aşırtma golü attı ve bize 3 puanı getirdi.5 haftalık bi puan kaybı serisini atlattık.Zirveden çok uzaklaştık sayılmaz ama Juve liderliği vermez artık.
Fikstür baya kolayladı.Kalan 7 haftada zor olarak sadece Milan ve Napoli maçları kaldı.Atalanta maçıyla seri galibiyetlere geçeriz umarım.Diouf yaklaşık 6-7 haftadır gol atamadı.Çok formsuzlaştı bu aralar.
Kalan Maçlarımız
Serie A da 32. ve 33. Haftalar
Atalanta galibiyetiyle biraz rahatlamıştık.Ama o galibiyet zor maçların biteceği anlamına gelmiyor.Henüz tam kendimize gelmedik.Kötü oyun oynadık ama önemli olan kötü oynasakta kazanmak.Siena deplasmanında önemli bi 3 puan aldık vegalibiyet serimizi 2 maça çıkardık :)
Siena galibiyetinden sonra evimizde Bari'yi ağırladık.Maç kontrolümüzde geçti ve kazandık.Diouf limitini doldurdu artık ve bu maç Mouche ilk 11 de başladı.Hakkınıda verdi 2 gol atarak.Galibiyet serimiz 3 maça çıktı.Hadi bakalım.Bu gecelik bu kadar yarın, yarın kalan 5 haftayı oynar sezonu bitiririz :)
Güncel Puan Durumu
Lig kızışmış :D İlk 2'de bitirebilirsen başarıdır bence... :)