Harika gidiyorsun , İtalya Kupası önemli değil o kadar .
Harika gidiyorsun , İtalya Kupası önemli değil o kadar .
Beşiktaş maçı sonra Barça maçı derken kaynadı gitti![]()
Belki de iyi olmuştur.Dikkatimizi artık tek kulvara çevirdik
Serie A 'da 20. Hafta
Torino deplasmanında enteresan bir maç daha çıkardık.3-0 dan 4-4 biten Milan maçından sonra bir de bu maç eklendi.İlk yarı zevksiz tatsız bir maçtı.2. yarı başladı ve anında 10 kişi kaldık.Sonra yaklaşık 30 dakika atak olmadı.Derken 10 kişiyle öne geçtik.Yine olan oldu ve 85'te Henry sakatlandı ve 9 kişi kaldık.9 kişi kaldık ama yine net bi pozisyon kaçırdık.Ardından olan oldu ve 90+5 te kornerden kendi kalemize attık.Şanssız bir şekilde maç 1-1 sonuçlandı.Son 3 maçtır kazanamıyoruz.Ama kötü oynadığımızdan değil şanssızlığımızdan.Bugün 1 maç yapabildim.Artık yarın bol bol oynarız![]()
Puan Durumu
Serie 'da 21,22 ve 23. Haftalar
Kötü oyunumuzu farklı mağlubiyetle süsledik.Kazanamıyoruz 3-4 maçtır.Bu maç hariç iyi oynadık diğerlerinde o ayrı.Hala zirve yarışındayız.Bu arasıra gelen farklı mağlubiyetleride yeni bir takım olmamıza bağlıyorum.Zaman ilerledikçe olmayacaktır artık böyle şeyler
4 maç aradan sonra Cesana deplasmanında bol gollü bir maçla kazandık.Deplasmanda normal çıkıyordum ama bu maç ev sahibiymişim gibi atak oynadık.2 tane yesekte 5 tane atmayı bildik.Umarım yeni bi serinin başlangıcı olur
Kısır bi maçtı.Eksiklerimiz baya çoğaldı.Bir nevi iyi oldu, şans bulamayan oyunculara şans veriyoruz.Golü erken attık ardından zevksiz bir maç geçti.Diouf gol krallığına adım adım
Güncel Puan Durumu