1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: A.S. Livorno Calcio | 100. Yıl Aşkına ! [IV. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Harika gidiyorsun , İtalya Kupası önemli değil o kadar .

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Saat 5'ten beri ses yok , hayırdır bilader
    Beşiktaş maçı sonra Barça maçı derken kaynadı gitti

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Harika gidiyorsun , İtalya Kupası önemli değil o kadar .
    Belki de iyi olmuştur.Dikkatimizi artık tek kulvara çevirdik

Serie A 'da 20. Hafta

Torino deplasmanında enteresan bir maç daha çıkardık.3-0 dan 4-4 biten Milan maçından sonra bir de bu maç eklendi.İlk yarı zevksiz tatsız bir maçtı.2. yarı başladı ve anında 10 kişi kaldık.Sonra yaklaşık 30 dakika atak olmadı.Derken 10 kişiyle öne geçtik.Yine olan oldu ve 85'te Henry sakatlandı ve 9 kişi kaldık.9 kişi kaldık ama yine net bi pozisyon kaçırdık.Ardından olan oldu ve 90+5 te kornerden kendi kalemize attık.Şanssız bir şekilde maç 1-1 sonuçlandı.Son 3 maçtır kazanamıyoruz.Ama kötü oynadığımızdan değil şanssızlığımızdan.Bugün 1 maç yapabildim.Artık yarın bol bol oynarız

Puan Durumu

Serie 'da 21,22 ve 23. Haftalar

Kötü oyunumuzu farklı mağlubiyetle süsledik.Kazanamıyoruz 3-4 maçtır.Bu maç hariç iyi oynadık diğerlerinde o ayrı.Hala zirve yarışındayız.Bu arasıra gelen farklı mağlubiyetleride yeni bir takım olmamıza bağlıyorum.Zaman ilerledikçe olmayacaktır artık böyle şeyler

4 maç aradan sonra Cesana deplasmanında bol gollü bir maçla kazandık.Deplasmanda normal çıkıyordum ama bu maç ev sahibiymişim gibi atak oynadık.2 tane yesekte 5 tane atmayı bildik.Umarım yeni bi serinin başlangıcı olur

Kısır bi maçtı.Eksiklerimiz baya çoğaldı.Bir nevi iyi oldu, şans bulamayan oyunculara şans veriyoruz.Golü erken attık ardından zevksiz bir maç geçti.Diouf gol krallığına adım adım

Güncel Puan Durumu

Mesaj Yetkileri