Biletix'de 1 tribünde yer kalmıştı. Bir kaç blok o kadar.
Printable View
Spiker 40 bini aşkın seyirci dedi ?
gol geliyo geliyo dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi !!
edit : saldırın şimdi ama bilinçli :D
Haydi aslanlar 1 gol daha.Ama Trabzon net goller kaçırıyor.
klasik giray yine başını sarıyolar :D
Neyin zamanini geciriyor Tolga ?
Beraberlik isimize yariyorda bizmi bilmiyoruz
6 dakika uzatma haydi çocuklar!
Senol hoca gol dusunuyor heralde ama futbolcular bilmiyor.
Mehmet Batdal onu nasıl kaçırdı.
Mehmeeeeeeeeeeeeeeeet :( Yapmaaaaa :( Kaçarmııııı :(
Mehmet Batdal bu golü atamayacaksın neyi atacaksın?Bu yüzden 1 gram bile ilerleyemiyorsunuz.
Geri pası da görmedik biz Cüneyt Çakır.
Mehmet Batdal neden Galatasaray'da oynayamadığını oyunda olduğu 20 dakika civarı bir sürede belli etti. Sadece hava topu alabilen bir adam. Sabri'nin içeri gönderdiği topta yaptığı vuruş gerçekten berbattı bomboş durumda hiç bir defans oyuncusu rahatsız etmezken nasıl becerdi kalecinin üstüne vurmayı anlamadım.
Mehmet Batdal'ın yatacak yeri yok derhal gitmeli...Bu gol de kaçar mı arkadaş Sabri'nin güzel oyununa yazık oldu bu sefer gerideyken girdi çeviriyorduk az kalsın :D
Kalan 2 maçı kazanırız.Aradaki puan farkı en az 7 olur.Ben Fenerin Trabzon deplasmanından çıkabileceğini sanmıyorum.10 puan farkla lider bitiririz ligi, ahanda buraya yazıyorum.
Bu puan kaybi iyi oldu takim kendine gelir umarim. Batdal da biseyler yapmaya calisti ama GS topcusu degil.
Cüney Cakir da rezalet mac yönetti ilk yari hakimiyeti kaybetti iki takim adina kötü düdükler caldi.
İkinci yarı inanılmaz bir maç oldu.İkinci yarıdaki oyunumuzu ilk yarı oynasak kazanırdık maçı.İlk yarıdaki kötü oyun sonrası ikinci yarı kazanma isteğimiz beni sevindirdi.Yine bir derbide kaybetmedik.Bu açıdan önemliydi.
Bugün inanılmaz pas hataları yaptık.Özellikle Eboue harika bindimeler yaptı ancak son pasları çok kötüydü.
Baros inanılmaz kötüydü.Bitmiş bu adam.Eskisi gibi canla başla mücadele eden Baros yok.
Sabri beklediğmizin aksine girdikten sonra iyi katkı verdi.
Yiğit ve Batdal Bank Asya topçusu olduklarını bu maçta gösterdi.Batdal o golü atamazsan Galatasaray'da yerin yok zaten.
Son olarak neredesin Elmander.Sen varken çok farklıyız.İnşallah çabucak iyileşir.
Birde büyük Galatasaray taraftarı bugün Cüneyt Çakır'ın yönetimine ve 80 dakika geride oynamamıza rağmen küfür etmedi.İşte böyle olmalıyız.
Deli misin, Trabzon cok iyi oynadi. Gs son dakkalarda herseyiyle hucum yapti, baski yemen normal ama en azindan FB gibi kitlenmediniz. 3 tane net pozisyon var son 10 dk TS adina.
Penalti olmasa maci alicakti TS, futursuzca saldirdi sadece GS. Yalniz GS deki mac kondusyonu kimsede yok bu sene. Cok iyi kosuyolar.
Ah be keşke oynasaymışım :n:
Geçen hafta Baros'un direği şimdi Mehmet'in kalecinin üstüne vurması.İki haftadır bir şanssızlıktır gidiyor.O ikisi gol olsaydı 12 puandı şimdi fark.Neyse hala en büyük favoriyiz ve önümüzdeki maçları kazanıp Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklemeliyiz.
Zokora muhteşem oynadı bana kalırsa maçın adamı.. güzel maçtı iki takımı da tebrik ederim.
Abi beraberliğin bize ne yararı varki.İyi oynadığımızın farkındayım ama bir penaltı ile galibiyet gidiyor.Böyle oynuyorsan 2-3 tane atacaksın ki bir anlamı olsun.Bu maçı kazanıp haftaya da kazandığımızda direk potada olurduk.Zaten Play-of'daki rakiplerimiz bunlar ve büyük bir göz dağı vermiş olacaktık.Şimdi hiçbir anlamı yok.Zokora'da yok haftaya.
Galatasaray bizim ve Beşiktaş'ın yıprandığı kadar yıpranmadı onlarda böyle kondüsyon olması çok doğal.
Mehmet Battal kariyerinin en önemli virajını dönemedi. O golü atsa değişecekti kaderi diye düşünüyorum. Ama beceriksizliğine yenik düştü.
Trabzonlu oyuncular biraz becerikli olsalar 1-1 değil 1-2 1-3 olurdu . Beşiktaş maçında da çok kaçırmışlardı . Penaltı pozisyonunda Alanzinho elini kaçırmaya çalışıyo gibi geldi zaten kayarken elini nereye koyabilir ayrıca sanırım ayağından sekip eline çarpıyo hakem kararıdır bişey diyemessin . Tempolu maçtı seyir zevki yüksekti .
Nerede o konuşanlar?Melo-Selçuk daha iyiydir hertürlü diyenler?Konuşsunlar şimdi.
Burak bugün gününde olsa 2-3 tane daha atardı.O bakımdan şanslıyız.Fenerbahçe maçları var haftaya.Bir patlama yapabilir haftaya.
Mehmet Battal hala Gs'de mi ya.Onun kadar gereksiz bir adam görmedim ben.
Ayrica Elmander'in ceken bacagi kendi basina oynasa Batdal'dan daha iyi vururdu.
Penaltı pozisyonuna penaltı demiyecektir Markus Merk. Defalarca kez dile getirdi daha önce bir oyuncunun kendi vücudundan sekip gelip eline çarpan toplar devam ettirilir,kural budur diye. Ama ne de olsa Cüneyt Çakır buraya puan farkını azaltmaya gelmişti değil mi:) Melo'da ligin en iyi orta sahası falan değil kafadan Manuel Fernandes var bi kerede üstüne 5 oyuncu daha sayılır,Selçuk'ta sayılacaklardan biridir.
Melo en iyi midir bilmem, ama en dokunulmazlardan biri. Colmanın ilk itirazından gördüğü sarı kartta buna neden gösterilebilir. bizim ilk yarıdaki faullerden çok gördük ikinci yarıda aleyhimize. dediğim gibi Selçuk yine bir 3-4 tane aldı.
bir de bu iddaa falan katiyen değildir. sadece bilgi olarak soruyorum. bir oyucunun eline çarpan top direk rakibinden değil kendi ayağına veya da herhangi bir uzvuna çarparak gelirse bu penaltı mıdır?
Bu çok belliki kulübemiz yetersiz.Kanatlardaki oyuncularımız vasat.Seneye sağlam kanat transferleri ve Elmander'in yanına iyi bir forvet uçurur bu takımı.
Fenerbahçe'nin hangi maçı hatırlamıyorum ama hakem Cüneyt Çakır top bizim Bekir'in vücuduna çarptı sonra açık eline çarptı, Cüneyt Çakır devam dedi. Bunu anlatırken de Markus Merk kural "oyuncunun kendi vücudundan gelip eline değen toplar devamı gerektirir" dedi. Net olarak izlediğim şey budur benim. Hakem aynı hakem karar farklı,enteresan.