belki çok erken ama bu gruptan hollanda ve romanya çıkar artık.. biz de yine kendi içimizdeki kavgalarla boğuşuruz yeni bir TD getiririz o da olmaz yine boğuşuruz bla bla bla..
Printable View
belki çok erken ama bu gruptan hollanda ve romanya çıkar artık.. biz de yine kendi içimizdeki kavgalarla boğuşuruz yeni bir TD getiririz o da olmaz yine boğuşuruz bla bla bla..
Keşke basketbol gibi havlu atma olsa, hiç olmazsa +5 izlemeyiz.
"Roman Havası" başlıkları atar yarın gazeteler artık.
I love you Alex mi dediler, ben mi yanlış duydum. :D
Şu maça 02 çifte oynayacaktım yine de dedim milli takımımız kazanır. İçimde bir umut vardı. Yok arkadaş umut falan yalanmış bendeki umudun çeyreği şu oyuncularda olsaydı maçı almıştık.
Yazıklar olsun... Berbat bir oyun doğru düzgün bir pozisyonumuz bile yok.
Her açıdan rezil bir akşamı geride bırakıyoruz, sahadaki oyunun izahı yok.
Rumenlerin cebine bileti koyup gönderiyoruz.
Şu maça zerre kadar üzülmedim sonuna hakettik sonuna kadar çıkıp birileri milli gurur filan sayıklamasın ilk önce sahadakilerde olucak o milli gurur bizde olsa nolur.
Diyecek bir şey yok.Romanya gibi kapanan takıma karşı Topal gibi adamı 90 dk sahada tutan birinden pek bir şey beklemem ben.
Abdullah Avci hakliymis Selcuk Inan bu doldurt bosalt sisteminin oyuncusu degilmis
Yarından itibaren yine hesap kitap işleri başlar
http://a1210.hizliresim.com/12/d/dw5f2.jpg
Gökhan Gönül'den başkası yalan.Onun gibi 5-6 oyuncu daha olsa her şey farklı olur.Onun hırsı ve mücadelesi diğer oyuncuları topla anca eder.
Bu sonuçtan sonra gruptan çıkmak mucizelere kaldı. Romanya'yı dışarda yenmek bir yana, içerde Hollanda dahil puan kaybı yaşamaması lazım milli takımın. Geçmiş ola.
2014 e elveda dedik sayılır.Playoff mucize.Sabiha gökçenden son 20 dakkaya yetişebildim o da yetti.İğrenç bir futbol vardı.
Romanlar ise çok disiplinli geldi gözüme.Hollandayı da içerde zorlayabilirler.
Ya bütün hocalar mı yanlış yaptı abdullah hocadan önce kaçı gitti geldi milli takım ruhu yok oyuncularda
Biri yedek kaldığı için trip atar ya sen kimsin messi misin trip atıyosun milli forma kutsaldır trip atma yeri değil
Dini imanı para olmuş futbolun
Davidvilla gozlerinden operim.
Emre atılan bir topu da pas yada orta ile değerlendirebilseydi keşke..
Caner girsin diye beklerken Emre girince zaten anladım bişey olmayacağını çünkü daha erken.Sağlık olsun...
Güle güle 2014 Dünya Kupası, hoşgeldin 2018 Dünya Kupası Ön Elemeleri ...
Oyuncuya ders vermek istiyorsalar bu oynamayan oyuncular yerine oynamamis ama bu formayu gimek isteyen her kim varsa onu oynatacaksin kimse vazgecilmez oldugunu dusunmeyecek.Biz son 2 turnuvaya gidemedik bu adamlar vardi simdi bir turnuva oncesi daha yine ayni oyuncular yine ayni isler.
Merak ediyorum kadrodaki futbolcuların kaçta kaçı bu malubiyetin umrunda
Bu arada İbrahim uzulmez birakti futbolu diye seviniyoduk Hasan Ali yoklugunu hissettirmiyor.Bir tane ortasi hedefi bulmadi,sacma sapan sutlar falan.
Bir de şu milli takım kadrosuna bir bakın. Hey gidi hey! 2 çok sağlam 11 çıkar. :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...04120840_n.jpg
İbrahim Üzülmez milli takımda mı oynuyordu da futbolu bırakmasına sevindin? :) Ayrıca, Beşiktaş'ta ve milli takımda onun kadar özverili, savaşarak ve yüreğini ortaya koyarak oynayan bir sol bek var mı sence?
Hedef derken hangi hedef ?
Veya soruyu daha da açayım, Orda ortayı açması gereken oyuncular bekler mi kanatlar mı ?
Eğer senin sisteminde ve oyun felsefen içinde en diri görünen adam Gökhan Gönül,
En çok orta ve şut atan adam Hasan Ali ise ;
Sen maça 1-0 geride başlamışsındır.
Hakan Şükür döneminden kalan bu sistemin artık değişmesi gerekiyor. Bu ülkede tek forvet oynayabilecek, orayı tek başına kaldırabilecek adam yok. Bıkmadık gitti şu tek forvet sevdasından :0:
Benim anlamadigim nasil 20 kisi Turkiye kazanir diye oy kullaniyor?
Aynı şeyi söylüyorum bende : )
Örnek kullanırken İspanya ve Barcelona'yı ayrı tutmak gerek. Onlar 11 tane defansla başlasa yine gol atarlar. Ama bizim bu sistem, bu anlayış ve bu felsefeyle başarılı olmamız zor. Defans oyuncuları Orta alan oyuncularından daha çok topla haşır neşir. Tek forvet oynadığınız zaman kanattan ve geriden gelecek adamları gol ayağı olması lazm, bizimkiler ne ayak daha çözemedim. Koymuşuz 2 stoper'in arasına tek forvet, garibim 90 dakika boyunca onun kucağından bunun kucağına. Daha sonra niye sol bek en fazla şut atan adam olur...
o sadece burda degil butun anketlerde oyle bir yuzde vardi bugun. ki yenemeyecegimiz bir takim degildi romanya, macin oncesinde herkesin dusunduguydu. cok normal.
volkanin cok sacma bir cikisiyla kaybettik, macin hakki beraberlikti. hatta 0-0 :)
volkan oyle bir cikis yapti ki golde sanki cebine para koymuslar. sike yap desen daha fazlasini yapamazdi.
onun disinda topu cizgiden gecirmek disinda problemimiz yok. hala gol atma problemini cozemedik ama romanya da cok iyi defans yapiyor. maci izlerken sinir oldum. cok sevimsiz bir mac izledik. sanslar bulduk ama bu sefer de beceriksizligimiz ortaya cikti maalesef. ama romanya bu futbolla cok cok az gol yer, mudafaasi mukemmel bir takim.
Topu son noktaya 6 Pas dedigimiz alana tasiyamiyorsak tasidigimizda rakip takimda kaliyorsa tek forvet degil 10 kisiyide koysan forvete gol atamazsin.Anca uzaktan vuracaksin.Ona carpacak bundan sekecek onune dusecek baska turlu atamayiz gol.Forvetlerimiz kotu degil.Burak , Umut , Mevlut bu adamlar kotu degil.Fakat arkadan 2tane top gelmezse oraya Ronaldoyla Messiyide koysan geri gelip almak zorunda bu kadar da iyi oyuncumuz yok.
istersen ronaldoyu getir, tasiyabilecek mi bakalim topu altipasa :D
bugun portekiz ronaldoyla rusyaya yenildi. karsinda saglam bir defans varsa tiriskadan gol yemeyeceksin. ondan sonra tirmalarsin 90 dakka gol atacam diye. :n:
Futbolumuz bu kadar...
maci izledigim icin soyledim zaten :)
rusya da romanya gibi 1-9-1 oynadi. ikisi de bildigin defans yapti. ben pek fark goremedim bugunku rusya ve romanya arasinda. belki iyi bir oyun oynamadilar ama iyi bir defans yapmayi becerdiler rumenler bence. bir rusya degiller belki ama adamlar 9 puanla liderlik koltuguna oturmus durumdalar. hollanda macinda da puan cikarirlarsa liderlige oynayacaklar. rusya ile mukayese etmeye de gerek yok. olan olmus :n:
Ben Portekiz macini izlemedimde Romanya ile Rusya arasinda bireysel olarak bayagi bir fark var yani.Aslinda pek umutsuzlugada dusmememiz gerekir.Kendimizi toplarsak.Birdahaki Hollanda , Romanya maclarina kadar puan kaybetmezsek Romanya da diger takimlara karsi puan kaybederse bir umut gecebiliriz.
173. mesaja yönlendireyim o zaman ben seni :)
http://forum.turksportal.net/vb/show...15#post2341615