Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 74.07%
  • Berabere biter

6 22.22%
  • Romanya kazanır

1 3.70%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Davidvilla gozlerinden operim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Emre atılan bir topu da pas yada orta ile değerlendirebilseydi keşke..

Caner girsin diye beklerken Emre girince zaten anladım bişey olmayacağını çünkü daha erken.Sağlık olsun...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güle güle 2014 Dünya Kupası, hoşgeldin 2018 Dünya Kupası Ön Elemeleri ...
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Ya bütün hocalar mı yanlış yaptı abdullah hocadan önce kaçı gitti geldi milli takım ruhu yok oyuncularda
    Biri yedek kaldığı için trip atar ya sen kimsin messi misin trip atıyosun milli forma kutsaldır trip atma yeri değil
    Dini imanı para olmuş futbolun
    Oyuncuya ders vermek istiyorsalar bu oynamayan oyuncular yerine oynamamis ama bu formayu gimek isteyen her kim varsa onu oynatacaksin kimse vazgecilmez oldugunu dusunmeyecek.Biz son 2 turnuvaya gidemedik bu adamlar vardi simdi bir turnuva oncesi daha yine ayni oyuncular yine ayni isler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Merak ediyorum kadrodaki futbolcuların kaçta kaçı bu malubiyetin umrunda

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu arada İbrahim uzulmez birakti futbolu diye seviniyoduk Hasan Ali yoklugunu hissettirmiyor.Bir tane ortasi hedefi bulmadi,sacma sapan sutlar falan.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bir de şu milli takım kadrosuna bir bakın. Hey gidi hey! 2 çok sağlam 11 çıkar.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bu arada İbrahim uzulmez birakti futbolu diye seviniyoduk Hasan Ali yoklugunu hissettirmiyor.Bir tane ortasi hedefi bulmadi,sacma sapan sutlar falan.
    İbrahim Üzülmez milli takımda mı oynuyordu da futbolu bırakmasına sevindin? Ayrıca, Beşiktaş'ta ve milli takımda onun kadar özverili, savaşarak ve yüreğini ortaya koyarak oynayan bir sol bek var mı sence?
    Last edited by Nedvedmania : 13.Ekim.2012 at 00:11 Reason: mesajlar birleştirildi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Hedef derken hangi hedef ?
    Veya soruyu daha da açayım, Orda ortayı açması gereken oyuncular bekler mi kanatlar mı ?
    Eğer senin sisteminde ve oyun felsefen içinde en diri görünen adam Gökhan Gönül,
    En çok orta ve şut atan adam Hasan Ali ise ;
    Sen maça 1-0 geride başlamışsındır.
    Hakan Şükür döneminden kalan bu sistemin artık değişmesi gerekiyor. Bu ülkede tek forvet oynayabilecek, orayı tek başına kaldırabilecek adam yok. Bıkmadık gitti şu tek forvet sevdasından
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Benim anlamadigim nasil 20 kisi Turkiye kazanir diye oy kullaniyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hedef derken hangi hedef ?
    Veya soruyu daha da açayım, Orda ortayı açması gereken oyuncular bekler mi kanatlar mı ?
    Eğer senin sisteminde ve oyun felsefen içinde en diri görünen adam Gökhan Gönül,
    En çok orta ve şut atan adam Hasan Ali ise ;
    Sen maça 1-0 geride başlamışsındır.
    Hakan Şükür döneminden kalan bu sistemin artık değişmesi gerekiyor. Bu ülkede tek forvet oynayabilecek, orayı tek başına kaldırabilecek adam yok. Bıkmadık gitti şu tek forvet sevdasından
    Olay tek forvet çift forvet olayı değil öyle olsaydı İspanya kupayı kaldıramazdı yazın. Bir sistemimiz yok ve organize olamıyoruz takım olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Kısa ve net Duygusal bir milletiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Olay tek forvet çift forvet olayı değil öyle olsaydı İspanya kupayı kaldıramazdı yazın. Bir sistemimiz yok ve organize olamıyoruz takım olarak.
    Aynı şeyi söylüyorum bende : )
    Örnek kullanırken İspanya ve Barcelona'yı ayrı tutmak gerek. Onlar 11 tane defansla başlasa yine gol atarlar. Ama bizim bu sistem, bu anlayış ve bu felsefeyle başarılı olmamız zor. Defans oyuncuları Orta alan oyuncularından daha çok topla haşır neşir. Tek forvet oynadığınız zaman kanattan ve geriden gelecek adamları gol ayağı olması lazm, bizimkiler ne ayak daha çözemedim. Koymuşuz 2 stoper'in arasına tek forvet, garibim 90 dakika boyunca onun kucağından bunun kucağına. Daha sonra niye sol bek en fazla şut atan adam olur...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    o sadece burda degil butun anketlerde oyle bir yuzde vardi bugun. ki yenemeyecegimiz bir takim degildi romanya, macin oncesinde herkesin dusunduguydu. cok normal.

volkanin cok sacma bir cikisiyla kaybettik, macin hakki beraberlikti. hatta 0-0
    volkan oyle bir cikis yapti ki golde sanki cebine para koymuslar. sike yap desen daha fazlasini yapamazdi.
    onun disinda topu cizgiden gecirmek disinda problemimiz yok. hala gol atma problemini cozemedik ama romanya da cok iyi defans yapiyor. maci izlerken sinir oldum. cok sevimsiz bir mac izledik. sanslar bulduk ama bu sefer de beceriksizligimiz ortaya cikti maalesef. ama romanya bu futbolla cok cok az gol yer, mudafaasi mukemmel bir takim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Topu son noktaya 6 Pas dedigimiz alana tasiyamiyorsak tasidigimizda rakip takimda kaliyorsa tek forvet degil 10 kisiyide koysan forvete gol atamazsin.Anca uzaktan vuracaksin.Ona carpacak bundan sekecek onune dusecek baska turlu atamayiz gol.Forvetlerimiz kotu degil.Burak , Umut , Mevlut bu adamlar kotu degil.Fakat arkadan 2tane top gelmezse oraya Ronaldoyla Messiyide koysan geri gelip almak zorunda bu kadar da iyi oyuncumuz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

istersen ronaldoyu getir, tasiyabilecek mi bakalim topu altipasa
    bugun portekiz ronaldoyla rusyaya yenildi. karsinda saglam bir defans varsa tiriskadan gol yemeyeceksin. ondan sonra tirmalarsin 90 dakka gol atacam diye.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Futbolumuz bu kadar...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    istersen ronaldoyu getir, tasiyabilecek mi bakalim topu altipasa
    bugun portekiz ronaldoyla rusyaya yenildi. karsinda saglam bir defans varsa tiriskadan gol yemeyeceksin. ondan sonra tirmalarsin 90 dakka gol atacam diye.
    Rusya ilede Romanyayi karsilastirmayalim

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

maci izledigim icin soyledim zaten
    rusya da romanya gibi 1-9-1 oynadi. ikisi de bildigin defans yapti. ben pek fark goremedim bugunku rusya ve romanya arasinda. belki iyi bir oyun oynamadilar ama iyi bir defans yapmayi becerdiler rumenler bence. bir rusya degiller belki ama adamlar 9 puanla liderlik koltuguna oturmus durumdalar. hollanda macinda da puan cikarirlarsa liderlige oynayacaklar. rusya ile mukayese etmeye de gerek yok. olan olmus

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    maci izledigim icin soyledim zaten
    rusya da romanya gibi 1-9-1 oynadi. ikisi de bildigin defans yapti. ben pek fark goremedim bugunku rusya ve romanya arasinda. belki iyi bir oyun oynamadilar ama iyi bir defans yapmayi becerdiler rumenler bence. bir rusya degiller belki ama adamlar 9 puanla liderlik koltuguna oturmus durumdalar. hollanda macinda da puan cikarirlarsa liderlige oynayacaklar. rusya ile mukayese etmeye de gerek yok. olan olmus
    Ben Portekiz macini izlemedimde Romanya ile Rusya arasinda bireysel olarak bayagi bir fark var yani.Aslinda pek umutsuzlugada dusmememiz gerekir.Kendimizi toplarsak.Birdahaki Hollanda , Romanya maclarina kadar puan kaybetmezsek Romanya da diger takimlara karsi puan kaybederse bir umut gecebiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Ben Portekiz macini izlemedimde Romanya ile Rusya arasinda bireysel olarak bayagi bir fark var yani.Aslinda pek umutsuzlugada dusmememiz gerekir.Kendimizi toplarsak.Birdahaki Hollanda , Romanya maclarina kadar puan kaybetmezsek Romanya da diger takimlara karsi puan kaybederse bir umut gecebiliriz.
    173. mesaja yönlendireyim o zaman ben seni

http://forum.turksportal.net/vb/show...15#post2341615

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pele96 View Post

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

helal olsun aynanda

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Emre Çolak'ın bugün ayakları tutmuyordu oyuna girdiğinde. O hissi amatör veya profesyonel farketmez futbol oynamış kişiler çok iyi bilir. Galatasaray'da ne kadar oynarsa oynasın ilk milli maçına çıktı hem de çok kritik bir maçta çok kritik bir anda oyuna girdi. Ayağına gelen her topu ezdi, ne top sürebildi ne pas atabildi heyecandan. Zamanında aynı duyguyu yaşadığım için çok iyi biliyorum, öyle bir şey oluyor ki ayaklarınız yere yapışıyor sanki, kaldıramıyor uzatamıyorsunuz. Emre'yi izlerken çok net bir şekilde gördüm bahsettiğim durumu yaşadığını.

Bu yüzden Abdullah Avcı'yı kınıyorum. Hazırlık maçlarında milli yapsana çocuğu ya da daha kolay örneğin Estonya maçında. Kalkıp böyle bir maçta ortaya atıyorsun ilk milli maçında. Hadi Emre Çolak şu dönemde çok formda olsa, Galatasaray'da harikalar yaratsa anlarım fakat öyle bir durum da yok.

Önceden çok sevdiğim Abdullah Avcı benim gözümde bitmiştir artık;

• Selçuk İnan'ı oynatmadığı için değil, neden oynatmadığına dair yaptığı samimi olmayan açıklamalardan dolayı
    • Onur'u kadroya çağırmadığı için değil, neden çağırmadığı konusunda yaptığı son derece saçma açıklamadan dolayı
    • Emre Çolak'ı oynattığı için değil, böylesine kritik bir maçta kurtarıcı olarak sahaya sürdüğünden dolayı
    • Romanya'ya yenildiğimiz için değil, daha 3.maçta gruptan çıkma şansımızı büyük ölçüde kaybettiğimizden dolayı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Emre Çolak'ın bugün ayakları tutmuyordu oyuna girdiğinde. O hissi amatör veya profesyonel farketmez futbol oynamış kişiler çok iyi bilir. Galatasaray'da ne kadar oynarsa oynasın ilk milli maçına çıktı hem de çok kritik bir maçta çok kritik bir anda oyuna girdi. Ayağına gelen her topu ezdi, ne top sürebildi ne pas atabildi heyecandan. Zamanında aynı duyguyu yaşadığım için çok iyi biliyorum, öyle bir şey oluyor ki ayaklarınız yere yapışıyor sanki, kaldıramıyor uzatamıyorsunuz. Emre'yi izlerken çok net bir şekilde gördüm bahsettiğim durumu yaşadığını.

Bu yüzden Abdullah Avcı'yı kınıyorum. Hazırlık maçlarında milli yapsana çocuğu ya da daha kolay örneğin Estonya maçında. Kalkıp böyle bir maçta ortaya atıyorsun ilk milli maçında. Hadi Emre Çolak şu dönemde çok formda olsa, Galatasaray'da harikalar yaratsa anlarım fakat öyle bir durum da yok.

Önceden çok sevdiğim Abdullah Avcı benim gözümde bitmiştir artık;

• Selçuk İnan'ı oynatmadığı için değil, neden oynatmadığına dair yaptığı samimi olmayan açıklamalardan dolayı
    • Onur'u kadroya çağırmadığı için değil, neden çağırmadığı konusunda yaptığı son derece saçma açıklamadan dolayı
    • Emre Çolak'ı oynattığı için değil, böylesine kritik bir maçta kurtarıcı olarak sahaya sürdüğünden dolayı
    • Romanya'ya yenildiğimiz için değil, daha 3.maçta gruptan çıkma şansımızı büyük ölçüde kaybettiğimizden dolayı

Caner nerde ? Son zamanlarda süper form tuttu...Bu hocayı neden getirdiler ? ALın size cevabı..

"PLAY-OFF SİSTEMİNE GEÇİLİYORDU BELEDİYE..MÜHTİŞ BİR ATAK YAPIP İLK DÖRT'E GİRDİ..TABİ BU NE "TFF NE DİGİTÜRK" İŞİNE GELDİ..HEMEN ALDILAR ONU ORDAN MİLLİ TAKIMIN BAŞINDAN,BAKTIK BAŞ EDEMİYORUZ HOCAYI ALIRIZ"...

Üzgünüm ama ...futbolumuz...bir 10 sene daha gelişmez..çünkü ayaklarımızda problemler yok.."ZEKA OLARAK COK GERİDEYİZ"...90 ların milli takımını özledim..pas yapan,koşan...üstündeki formanın ağırlığını bilen...Zekasıyla top oynayan...

Sözlerine harfi harfine katılıyorum..
    Last edited by petrol_fb12 : 13.Ekim.2012 at 05:48

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Altyapi yok altyapi. Emre Colak kac yildir futbol oynuyor,bugun formayi giyene kadar kac tane onemli maca cikti. Sadece heyecanla aciklanamaz bu. Gerekli egitimi aldiysan cikar 17yasinda da catir catir oynarsin. Biz hala Almanya'nin artiklariyla takim kurmaya calisalim. Bugun forma giyen oyuncular ;
    Hasan Ali
    Omer Toprak
    Hamit
    Sercan
    Nuri
    Mevlut
    6etti. . Bunlar hep Almanlardan,Fransizlardan tabiri caizse caldigimiz oyuncular. 14te 6.. Tabloya bakin

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Anlatmak istedigim o resimdeki hale gelebilmek icin tek mactan puan kaybetmemiz yeter o hale daha dusmedik.

Exclamation

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Davidvilla gozlerinden operim.

Şimdi butun yazdıklarımı buraya tek tek alıntılarım aldıgım tepkilerle beraber ama ben söylemiştim deyip şov yapmak saçma bir şey. Sadece fanatizmin gölgesinden cıkıp biraz futbola bakmak yeterli benim söylediklerimi görebilmek için çok basit şeyler.

Ben burada maç öncesi neredeyse bir savaş verdim ama hepimiz de biliyoruzki çoğumuz skor üzerine yorum geliştiriyoruz. Biz bugun kazanabilirdik de önemli olan o değil ki.

Maçtan önce düşündüklerimin hepsi çıktı hatta maglubiyet beklediğimi söylemiştim abartıyorsun diyen bile olmuştu. Romanya bizden daha iyi bir TAKIM. Topla da topsuz da. Biz de sadece yontulmamış yetenekler var. Adamların daha santradan sonra sahaya yayılışıyla bizim maçı kaybedecegimiz anlaşıldı. Bütün Avrupa futbol oynamayı biliyor biz adına futbol dediğimiz bir savaş veriyoruz.

Yıllardır milli takımda oynamayı haketmeyen oyuncular var sırf istanbul takımlarında oynadıkları için milli takıma seçiliyorlar ki o oynadıkları takımları bile haketmiyorlar o da ayrı konu. İsim verdiğim zaman yok fener düşmanlıgı yaptın yok bilmem ne yaptın deneceği için şu an hiç isim vermeyeceğim. Zaten yazacagımı yazmıştım.

Katılmayı haketmediğimiz bir turnuvaya katılamayacagız o yuzden fazla üzülmeye gerek yok.

Sonuç olarak tepki arkadaşlar tepki. Fanatizmin gölgesinden kurtulup biraz tepki vermemiz gerekiyor bu milli takım hepimizin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Romanya Milli Takımını tebrik etmek lazım. Adamlar hak etti sağlam futbol oynadı artistleşmeden 3 puanı aldı gitti. Daha Romanya'nın içerde Andorra ve Estonya maçları var. 6 puanı alır muhtemelen.

Umarız Hollanda deplasmanda Romanya'yı yener bizde deplasmanda Macar'ları yeneriz diyecem ama bu gidişle çok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Birde şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim ;

http://wwwextensor.blogspot.com/2012...edium=urlshort

Harika bir yazı olmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu turnuvayada katilmazsak itibar denilen birsey kalmayacak bizde.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri