Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 74.07%
  • Berabere biter

6 22.22%
  • Romanya kazanır

1 3.70%
1 ile 30 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    maci izledigim icin soyledim zaten
    rusya da romanya gibi 1-9-1 oynadi. ikisi de bildigin defans yapti. ben pek fark goremedim bugunku rusya ve romanya arasinda. belki iyi bir oyun oynamadilar ama iyi bir defans yapmayi becerdiler rumenler bence. bir rusya degiller belki ama adamlar 9 puanla liderlik koltuguna oturmus durumdalar. hollanda macinda da puan cikarirlarsa liderlige oynayacaklar. rusya ile mukayese etmeye de gerek yok. olan olmus
    Ben Portekiz macini izlemedimde Romanya ile Rusya arasinda bireysel olarak bayagi bir fark var yani.Aslinda pek umutsuzlugada dusmememiz gerekir.Kendimizi toplarsak.Birdahaki Hollanda , Romanya maclarina kadar puan kaybetmezsek Romanya da diger takimlara karsi puan kaybederse bir umut gecebiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Ben Portekiz macini izlemedimde Romanya ile Rusya arasinda bireysel olarak bayagi bir fark var yani.Aslinda pek umutsuzlugada dusmememiz gerekir.Kendimizi toplarsak.Birdahaki Hollanda , Romanya maclarina kadar puan kaybetmezsek Romanya da diger takimlara karsi puan kaybederse bir umut gecebiliriz.
    173. mesaja yönlendireyim o zaman ben seni

http://forum.turksportal.net/vb/show...15#post2341615

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

helal olsun aynanda

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Emre Çolak'ın bugün ayakları tutmuyordu oyuna girdiğinde. O hissi amatör veya profesyonel farketmez futbol oynamış kişiler çok iyi bilir. Galatasaray'da ne kadar oynarsa oynasın ilk milli maçına çıktı hem de çok kritik bir maçta çok kritik bir anda oyuna girdi. Ayağına gelen her topu ezdi, ne top sürebildi ne pas atabildi heyecandan. Zamanında aynı duyguyu yaşadığım için çok iyi biliyorum, öyle bir şey oluyor ki ayaklarınız yere yapışıyor sanki, kaldıramıyor uzatamıyorsunuz. Emre'yi izlerken çok net bir şekilde gördüm bahsettiğim durumu yaşadığını.

Bu yüzden Abdullah Avcı'yı kınıyorum. Hazırlık maçlarında milli yapsana çocuğu ya da daha kolay örneğin Estonya maçında. Kalkıp böyle bir maçta ortaya atıyorsun ilk milli maçında. Hadi Emre Çolak şu dönemde çok formda olsa, Galatasaray'da harikalar yaratsa anlarım fakat öyle bir durum da yok.

Önceden çok sevdiğim Abdullah Avcı benim gözümde bitmiştir artık;

• Selçuk İnan'ı oynatmadığı için değil, neden oynatmadığına dair yaptığı samimi olmayan açıklamalardan dolayı
    • Onur'u kadroya çağırmadığı için değil, neden çağırmadığı konusunda yaptığı son derece saçma açıklamadan dolayı
    • Emre Çolak'ı oynattığı için değil, böylesine kritik bir maçta kurtarıcı olarak sahaya sürdüğünden dolayı
    • Romanya'ya yenildiğimiz için değil, daha 3.maçta gruptan çıkma şansımızı büyük ölçüde kaybettiğimizden dolayı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Emre Çolak'ın bugün ayakları tutmuyordu oyuna girdiğinde. O hissi amatör veya profesyonel farketmez futbol oynamış kişiler çok iyi bilir. Galatasaray'da ne kadar oynarsa oynasın ilk milli maçına çıktı hem de çok kritik bir maçta çok kritik bir anda oyuna girdi. Ayağına gelen her topu ezdi, ne top sürebildi ne pas atabildi heyecandan. Zamanında aynı duyguyu yaşadığım için çok iyi biliyorum, öyle bir şey oluyor ki ayaklarınız yere yapışıyor sanki, kaldıramıyor uzatamıyorsunuz. Emre'yi izlerken çok net bir şekilde gördüm bahsettiğim durumu yaşadığını.

Bu yüzden Abdullah Avcı'yı kınıyorum. Hazırlık maçlarında milli yapsana çocuğu ya da daha kolay örneğin Estonya maçında. Kalkıp böyle bir maçta ortaya atıyorsun ilk milli maçında. Hadi Emre Çolak şu dönemde çok formda olsa, Galatasaray'da harikalar yaratsa anlarım fakat öyle bir durum da yok.

Önceden çok sevdiğim Abdullah Avcı benim gözümde bitmiştir artık;

• Selçuk İnan'ı oynatmadığı için değil, neden oynatmadığına dair yaptığı samimi olmayan açıklamalardan dolayı
    • Onur'u kadroya çağırmadığı için değil, neden çağırmadığı konusunda yaptığı son derece saçma açıklamadan dolayı
    • Emre Çolak'ı oynattığı için değil, böylesine kritik bir maçta kurtarıcı olarak sahaya sürdüğünden dolayı
    • Romanya'ya yenildiğimiz için değil, daha 3.maçta gruptan çıkma şansımızı büyük ölçüde kaybettiğimizden dolayı

Caner nerde ? Son zamanlarda süper form tuttu...Bu hocayı neden getirdiler ? ALın size cevabı..

"PLAY-OFF SİSTEMİNE GEÇİLİYORDU BELEDİYE..MÜHTİŞ BİR ATAK YAPIP İLK DÖRT'E GİRDİ..TABİ BU NE "TFF NE DİGİTÜRK" İŞİNE GELDİ..HEMEN ALDILAR ONU ORDAN MİLLİ TAKIMIN BAŞINDAN,BAKTIK BAŞ EDEMİYORUZ HOCAYI ALIRIZ"...

Üzgünüm ama ...futbolumuz...bir 10 sene daha gelişmez..çünkü ayaklarımızda problemler yok.."ZEKA OLARAK COK GERİDEYİZ"...90 ların milli takımını özledim..pas yapan,koşan...üstündeki formanın ağırlığını bilen...Zekasıyla top oynayan...

Sözlerine harfi harfine katılıyorum..
    Last edited by petrol_fb12 : 13.Ekim.2012 at 05:48

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pele96 View Post

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Anlatmak istedigim o resimdeki hale gelebilmek icin tek mactan puan kaybetmemiz yeter o hale daha dusmedik.

Mesaj Yetkileri