Emre Çolak'ın bugün ayakları tutmuyordu oyuna girdiğinde. O hissi amatör veya profesyonel farketmez futbol oynamış kişiler çok iyi bilir. Galatasaray'da ne kadar oynarsa oynasın ilk milli maçına çıktı hem de çok kritik bir maçta çok kritik bir anda oyuna girdi. Ayağına gelen her topu ezdi, ne top sürebildi ne pas atabildi heyecandan. Zamanında aynı duyguyu yaşadığım için çok iyi biliyorum, öyle bir şey oluyor ki ayaklarınız yere yapışıyor sanki, kaldıramıyor uzatamıyorsunuz. Emre'yi izlerken çok net bir şekilde gördüm bahsettiğim durumu yaşadığını.
Bu yüzden Abdullah Avcı'yı kınıyorum. Hazırlık maçlarında milli yapsana çocuğu ya da daha kolay örneğin Estonya maçında. Kalkıp böyle bir maçta ortaya atıyorsun ilk milli maçında. Hadi Emre Çolak şu dönemde çok formda olsa, Galatasaray'da harikalar yaratsa anlarım fakat öyle bir durum da yok.
Önceden çok sevdiğim Abdullah Avcı benim gözümde bitmiştir artık;
- Selçuk İnan'ı oynatmadığı için değil, neden oynatmadığına dair yaptığı samimi olmayan açıklamalardan dolayı
- Onur'u kadroya çağırmadığı için değil, neden çağırmadığı konusunda yaptığı son derece saçma açıklamadan dolayı
- Emre Çolak'ı oynattığı için değil, böylesine kritik bir maçta kurtarıcı olarak sahaya sürdüğünden dolayı
- Romanya'ya yenildiğimiz için değil, daha 3.maçta gruptan çıkma şansımızı büyük ölçüde kaybettiğimizden dolayı