Bu sahada futbol oynamayı beceren her futbolcuya helal olsun.
UEFA kesin ceza verir...
Printable View
Bu sahada futbol oynamayı beceren her futbolcuya helal olsun.
UEFA kesin ceza verir...
Gooooooooooooooooooool
Gol be gol sonunda be.
Sonunda be!
Gollllllllllllll hadi aslanlar alıcaz bu maçı hadi be
Attık sonunda !! 1 gol daha haydi Cimbom !
Burak faul yaptı sankii..
Neyse bu gidişle GS:2-1 Kazanır.
İlk defa yerden gelen bir topu göğsüyle kontrol eden birini gördüm : Sabriiii
hadi selçuk hadi oğlum asarsın onu
Emre top sürme artık ya yeter artık.
Burak adama bir tane çakıyor sonra itiraz ediyor.??????
Sabri'nin ruhu Dany'de
3 dakika mı? Peh.
Söyleyecek çok şey var, sudan çıkmış balık gibiydik ilk dakikadan itibaren. Bu kadar şuursuzluğa rağmen gol atabilmek, 1 puan alabilmek iyidir.
Deplasmanda bu takımı çok rahat yeneriz. Bu gruptan her türlü 3. çıkarız biz. Hatta Manchester maçından da ümitliyim.
G.Saray'ın ilk 2 şansı oldukça azaldı. Bundan sonraki hedef, en azından 3. olup Avrupa Kupaları'na gitmek olmalı bence.
Yine aynı braga macının kopyassı oldu...Gecen maçtaki doldurt boşalt..Yine şut cekmeyi unuttular ! Cluj 10 kişi değil 11 kişi olsaydı farka giderdi...Sabri Reyiz SAYGILAR ! O GİRDİKTEN SONRA TAKIM BİRAZ OLSUN ATEŞLENDİ !...Ayrıca bu futbolla ne avrupa kupası ne de başka kupaya gider galatasaray.....
Bu zeminde 1 puan da iyidir. Şimdi Cluj 4, Braga 3, biz de 1 puandayız. Zor ama hala şansımız var. Aslında Braga'yı yenip bu kadar da zora sokmamak lazımdı ama olmuş ile ölmüşe çare yok.
Yahu aynısı aklımdan geçti o ne yaptı öyle :)
Ankette beraberlik vermiştim.Rakivin kapanacağı belliydi.Galatasarayında rakipler kapandığında birşey yapamaycağını gördüğümüz için bu sonucu bekliyordum.Yağmurun yagmasıda Galatasarayın işini zorlaştırdı.
Penaltıyı Melo'ya neden kullandırdılar onada şaşırdım doğrudsu.
Sezon başında tahminim olacak gibi görünüyor çünkü bu saatten sonra GS'nin 2 zorlu deplasmanı ve birde Manu ile i saha maçı olacak bu maçlardan çok iyi puanlar alabileceğini düşünmüyorum.
Cluj orta saha oyuncularına dikkat ettin mi ? Aldıkları zaman gidiyorlardı ? Aynı zemin onlarada vardı ..Şartlar eşitti..İlk yarıda o yağmurda ..2 dakika'Da 2 poziyon buldular..4 poziyon gol oldu...Dediğim gibi kırmızı kart yemeseydi..farka giderdi..Cluj..
Takıma kızamıyorum, çok mücadele ediyorlar ama olmuyor bir şekilde top kalemize giriyor biz ise rakip kaleye sokamıyoruz topu. Bu zeminde top oynatanlarada saygılarımı sunarım sanki alt liglerde maç oynanıyor. Şampiyonlar Liginde böyle maç oynatılır mı arkadaş
Galatasaray paldır küldür saldırma konusuyla iyi futbolu ilişkilendirmede hata yapıyor bence.
Sinirden stresten öyle oldum ki başim çatlıyor. Sabaha kadar uyku yok yne bana. Film olur bu maç film. İstatistiklere bakan oldumu kaç orta açmışız?
Beni niye allah'a havale ettin anlamadım ? Sergen Yalçın diyor galatasaray top oynamıyor..Futbol bu herkesin görüşü farklıdır..Bilimsel bir şey değil ki ? Sana göre doğru olan bana göre yanlış..Olabilir..
Sahanın en iyisi..Bana Göre "SABRİ REYİZ" Tir....O girdikten sonra takım ateşlendi ! Ama diyorum...10 kişi kalmış kapanan takıma yandan orta açmayla ısrar edersen.onlarda her topu alır...Uzun Şut..maç başalamadan baya yazdım ama braga macındaki gibi..doldur boşalt döndüler..
her açıdan rezalet bir gece.
türk futbolu adına tek güzel şey hakem idi bu gece.galatasarayı kazandırmak isteyen bir hakem vardı galatasaray beceremedi.
saha,elmander şanssızlığı şuursuzca hucum etme anlayışı vs..
f.terim bu anlayışına devam ederse ünal aysal ı zor günler bekliyo
bu zeminin bu kadar kötü olmasında galatasaray yönetimin sucu ne derece acaba.alttan ısıtma varmıydı olsa yine böyle bir zemin mi olurdu pek anlamadığımız konular.
ama iki takıma da aynı zemin vardı adamlar 2.gelişinde golü buluyosa sizin anlayışınızda bir sıkıntı var demektir bana göre.
bir değil iki değil çünkü bu devamlılık haline geldi.
man ut ile içerdeki maç cepte gibi yedek gelecekler büyük olasıkla önündeki iki deplasmandan 3-4 puan çıkarması gerek galatasarayın
deplasmanlara da bu anlayışı ile çıkarsaa biraz sıkıntı tabi.kontrollü olma ve arkada az adamla yakalanma olayını çözmesi gerekiyor
Sorun futbol mentaliten değil, Galatasaray'a söylediklerin. Adamlar fark atabilecek olsa zaten hücum futbolu oynarlardı kırmızı bir şeyi değiştirmezdi çünkü 9 kişi olsalar da zaten bizimkiler ayakta bile duramıyor. Adamların o kadar rahat top sürmesinin nedeni bizim defansın bomboş olmasıydı, Semih ve Dany en son kademeye girip alıyordu orta sahada zaten direk geçiliyordu bizim bekler de ilerde haliyle topu sürmek basitleşiyor bomboş alanda. Braga maçının aynısı da olmadı onda top kontrolü bizde ve mantıklı sayılabilecek bir oyunumuz vardı, top bizdeydi pozisyon bulmaya çalışıyorduk. Bunda al topu doldur çünkü top yerden gitmiyor yapacak bir şey yok. İki de sakat verdik zemin yüzünden bari bunu görün!
Gören de Galatasaray sadece bu maçta böyle oynadı ve ilk defa bu şeylerden şikayet etti sanır.
Zemin ek oldu bu oyuna ama Galatasaray akıllı oynamıyor bence.
Sadece bu maç durum öyle olsa haklısınız da kaç maçtır aynı olay ve aynı şikayetler.
Arkadaş adamlar sanki çok organize geldiler tek paslarla defansı dağıtıp gol attılar yemin ediyorum kendimden şüphe ediyorum şu an farklı maçı mı izledik. Şansa bir gol attılar 2 kişiyle gelip hatta golü biz attık. Çamur, balçık, su birikintileriyle dolu saçma sapan bir zeminde oynanabilecek en doğru oyun oynamışız hâlâ laf yiyoruz, peki tamam.
Galatasaray ilk yarı resmen uyudu gruptan cıkmak artık hayal
toplamda 70 pası olması gerek clujun en son galatasarayın topla oynama oranları %70lerdeydi
Ama aynı zeminde ..cluj ilk iki dakika'da iki poziyon yakaladı ? Dördüncü poziyon 19 dakika'da yakaladılar..Gol Oldu ...kanatlar maç başında yazmıştım...4 oyuncu hucuma dönük..Sabri Reyiz...Hem defans hem ofans anlamında hamit daha cok destek verir...O kanada...Zaten 20 dakika'Da 3-4 top kesti sabri reyiz...Bence benim görüşüm braga macının aynısı oldu..tek fark...Yağmur vardı..birde admalar 10 kişi kaldı..