Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    İlk defa yerden gelen bir topu göğsüyle kontrol eden birini gördüm : Sabriiii
    Yahu aynısı aklımdan geçti o ne yaptı öyle

Ankette beraberlik vermiştim.Rakivin kapanacağı belliydi.Galatasarayında rakipler kapandığında birşey yapamaycağını gördüğümüz için bu sonucu bekliyordum.Yağmurun yagmasıda Galatasarayın işini zorlaştırdı.

Penaltıyı Melo'ya neden kullandırdılar onada şaşırdım doğrudsu.

Sezon başında tahminim olacak gibi görünüyor çünkü bu saatten sonra GS'nin 2 zorlu deplasmanı ve birde Manu ile i saha maçı olacak bu maçlardan çok iyi puanlar alabileceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bu sahada ne yapsın adamlar sen de. Bir tek Melo'ya penaltı kaçırdığı için laf söyleyebiliriz.
    Cluj orta saha oyuncularına dikkat ettin mi ? Aldıkları zaman gidiyorlardı ? Aynı zemin onlarada vardı ..Şartlar eşitti..İlk yarıda o yağmurda ..2 dakika'Da 2 poziyon buldular..4 poziyon gol oldu...Dediğim gibi kırmızı kart yemeseydi..farka giderdi..Cluj..

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Yine aynı braga macının kopyassı oldu...Gecen maçtaki doldurt boşalt..Yine şut cekmeyi unuttular ! Cluj 10 kişi değil 11 kişi olsaydı farka giderdi...Sabri Reyiz SAYGILAR ! O GİRDİKTEN SONRA TAKIM BİRAZ OLSUN ATEŞLENDİ !...Ayrıca bu futbolla ne avrupa kupası ne de başka kupaya gider galatasaray.....
    Rica ediyorum artık Galatasaray maçlarına yorum yapma.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yine aynı braga macının kopyassı oldu...Gecen maçtaki doldurt boşalt..Yine şut cekmeyi unuttular ! Cluj 10 kişi değil 11 kişi olsaydı farka giderdi...Sabri Reyiz SAYGILAR ! O GİRDİKTEN SONRA TAKIM BİRAZ OLSUN ATEŞLENDİ !...Ayrıca bu futbolla ne avrupa kupası ne de başka kupaya gider galatasaray.....
    Seni sadece Allah'a havale ediyorum artık ben en yakın zamanda sağlıklı düşünceler kavuşturması dileğiyle.

Tüm oyuncuları tebrik ederim yine Aslanlar gibi oynadık,hak ettik ama olmadı.Yine bir şans bundan sonraki bütün maçları kazanırsak tabi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Rica ediyorum artık Galatasaray maçlarına yorum yapma.
    Amacım kavga etmek değil katiyen...Herkesin farklı görüşü olabilir..Benim futbol mantilime göre..kapanan ve kontra atak oynayan uzaktan şut atılır...Çağ dışı futboldur..ama rakibin oynadığıda cağ dışıdır..Yapıcak bir şey yok...Görüşler farklı olabilir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takıma kızamıyorum, çok mücadele ediyorlar ama olmuyor bir şekilde top kalemize giriyor biz ise rakip kaleye sokamıyoruz topu. Bu zeminde top oynatanlarada saygılarımı sunarım sanki alt liglerde maç oynanıyor. Şampiyonlar Liginde böyle maç oynatılır mı arkadaş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray paldır küldür saldırma konusuyla iyi futbolu ilişkilendirmede hata yapıyor bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sinirden stresten öyle oldum ki başim çatlıyor. Sabaha kadar uyku yok yne bana. Film olur bu maç film. İstatistiklere bakan oldumu kaç orta açmışız?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Vefa.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Seni sadece Allah'a havale ediyorum artık ben en yakın zamanda sağlıklı düşünceler kavuşturması dileğiyle.

Tüm oyuncuları tebrik ederim yine Aslanlar gibi oynadık,hak ettik ama olmadı.Yine bir şans bundan sonraki bütün maçları kazanırsak tabi.
    Beni niye allah'a havale ettin anlamadım ? Sergen Yalçın diyor galatasaray top oynamıyor..Futbol bu herkesin görüşü farklıdır..Bilimsel bir şey değil ki ? Sana göre doğru olan bana göre yanlış..Olabilir..

Sahanın en iyisi..Bana Göre "SABRİ REYİZ" Tir....O girdikten sonra takım ateşlendi ! Ama diyorum...10 kişi kalmış kapanan takıma yandan orta açmayla ısrar edersen.onlarda her topu alır...Uzun Şut..maç başalamadan baya yazdım ama braga macındaki gibi..doldur boşalt döndüler..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

her açıdan rezalet bir gece.
    türk futbolu adına tek güzel şey hakem idi bu gece.galatasarayı kazandırmak isteyen bir hakem vardı galatasaray beceremedi.
    saha,elmander şanssızlığı şuursuzca hucum etme anlayışı vs..
    f.terim bu anlayışına devam ederse ünal aysal ı zor günler bekliyo

bu zeminin bu kadar kötü olmasında galatasaray yönetimin sucu ne derece acaba.alttan ısıtma varmıydı olsa yine böyle bir zemin mi olurdu pek anlamadığımız konular.
    ama iki takıma da aynı zemin vardı adamlar 2.gelişinde golü buluyosa sizin anlayışınızda bir sıkıntı var demektir bana göre.
    bir değil iki değil çünkü bu devamlılık haline geldi.

man ut ile içerdeki maç cepte gibi yedek gelecekler büyük olasıkla önündeki iki deplasmandan 3-4 puan çıkarması gerek galatasarayın
    deplasmanlara da bu anlayışı ile çıkarsaa biraz sıkıntı tabi.kontrollü olma ve arkada az adamla yakalanma olayını çözmesi gerekiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Galatasaray paldır küldür saldırma konusuyla iyi futbolu ilişkilendirmede hata yapıyor bence.
    Sizin zeminle oynayış tarzını kafanızda eşleştiremediğiniz gibi

Nesil
    2007

Amacım kavga etmek değil katiyen...Herkesin farklı görüşü olabilir..Benim futbol mantilime göre..kapanan ve kontra atak oynayan uzaktan şut atılır...Çağ dışı futboldur..ama rakibin oynadığıda cağ dışıdır..Yapıcak bir şey yok...Görüşler farklı olabilir..
    Sorun futbol mentaliten değil, Galatasaray'a söylediklerin. Adamlar fark atabilecek olsa zaten hücum futbolu oynarlardı kırmızı bir şeyi değiştirmezdi çünkü 9 kişi olsalar da zaten bizimkiler ayakta bile duramıyor. Adamların o kadar rahat top sürmesinin nedeni bizim defansın bomboş olmasıydı, Semih ve Dany en son kademeye girip alıyordu orta sahada zaten direk geçiliyordu bizim bekler de ilerde haliyle topu sürmek basitleşiyor bomboş alanda. Braga maçının aynısı da olmadı onda top kontrolü bizde ve mantıklı sayılabilecek bir oyunumuz vardı, top bizdeydi pozisyon bulmaya çalışıyorduk. Bunda al topu doldur çünkü top yerden gitmiyor yapacak bir şey yok. İki de sakat verdik zemin yüzünden bari bunu görün!

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Güzel kardeşim napsınlar şu havada su zeminde? Kısa pas sakin futbol kanatlardan dribling alan daralt vs... Öyle bi maç mıydı sence?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sizin zeminle oynayış tarzını kafanızda eşleştiremediğiniz gibi
    Gören de Galatasaray sadece bu maçta böyle oynadı ve ilk defa bu şeylerden şikayet etti sanır.

Zemin ek oldu bu oyuna ama Galatasaray akıllı oynamıyor bence.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Güzel kardeşim napsınlar şu havada su zeminde? Kısa pas sakin futbol kanatlardan dribling alan daralt vs... Öyle bi maç mıydı sence?
    Sadece bu maç durum öyle olsa haklısınız da kaç maçtır aynı olay ve aynı şikayetler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaş adamlar sanki çok organize geldiler tek paslarla defansı dağıtıp gol attılar yemin ediyorum kendimden şüphe ediyorum şu an farklı maçı mı izledik. Şansa bir gol attılar 2 kişiyle gelip hatta golü biz attık. Çamur, balçık, su birikintileriyle dolu saçma sapan bir zeminde oynanabilecek en doğru oyun oynamışız hâlâ laf yiyoruz, peki tamam.
    Screw you guys, I'm goin' home

Galatasaray ilk yarı resmen uyudu gruptan cıkmak artık hayal

Nesil
    2011
    Yer
    adana

toplamda 70 pası olması gerek clujun en son galatasarayın topla oynama oranları %70lerdeydi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Sorun futbol mentaliten değil, Galatasaray'a söylediklerin. Adamlar fark atabilecek olsa zaten hücum futbolu oynarlardı kırmızı bir şeyi değiştirmezdi çünkü 9 kişi olsalar da zaten bizimkiler ayakta bile duramıyor. Adamların o kadar rahat top sürmesinin nedeni bizim defansın bomboş olmasıydı, Semih ve Dany en son kademeye girip alıyordu orta sahada zaten direk geçiliyordu bizim bekler de ilerde haliyle topu sürmek basitleşiyor bomboş alanda. Braga maçının aynısı da olmadı onda top kontrolü bizde ve mantıklı sayılabilecek bir oyunumuz vardı, top bizdeydi pozisyon bulmaya çalışıyorduk. Bunda al topu doldur çünkü top yerden gitmiyor yapacak bir şey yok.
    Ama aynı zeminde ..cluj ilk iki dakika'da iki poziyon yakaladı ? Dördüncü poziyon 19 dakika'da yakaladılar..Gol Oldu ...kanatlar maç başında yazmıştım...4 oyuncu hucuma dönük..Sabri Reyiz...Hem defans hem ofans anlamında hamit daha cok destek verir...O kanada...Zaten 20 dakika'Da 3-4 top kesti sabri reyiz...Bence benim görüşüm braga macının aynısı oldu..tek fark...Yağmur vardı..birde admalar 10 kişi kaldı..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yediğimiz F.Terim'in dediği herkes atıyo vuruyo çarpıyo oluyo, tam öyle...
    @MeMo
    Bence galatasaray'ın bu seneki problempı psikolojik, sadece bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gören de Galatasaray sadece bu maçta böyle oynadı ve ilk defa bu şeylerden şikayet etti sanır.

Zemin ek oldu bu oyuna ama Galatasaray akıllı oynamıyor bence.

Bence bu maç gerçekten bizim hakkımızda bu sahada başka top oynanmazdı.Braga maçı,Ordu maçı veya Gençlerbirliği bunların hiç birine bunu demeye hakkımız yok ama bence bu maça var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gecenin en kötüsü Fatih Terim, bundan önceki ŞL maçlarında olduğu gibi. Çocukluğumda bir dünya laf yeme pahasına yatmayıp izlediğim ŞL maçlarındaki gibi yine Fatih Terim'in hatası. Lucescu ŞL hocası, biz beğenmedik ayrı konu.. Fatih Terim bir alt seviye olan Uefa'nın hocası. Bu platformda bu oyunu bu kadro ile oynayamazsın. Yanlış.

Zemin diyorsunuz, stad kimin ? Rakip ayrı zeminde mi oynadı ? Onlar top sürerken biz niye yapamadık ? Onlarca orta açtık, rakibin stoperleri uzun boylu oyuncular niye her orta yüksekten geldi, biz maça orta yapmak için mi çıktık, golü yedikten sonra futboldan tiksindim Galatasaray'ın maçı olmasa bu maçı izlemezdim ben.

Oyuncu bazında diyecek bir şey yok, balık baştan koktu bu gece...

Bundan sonra ne olur, Cluj'a deplasmanda yenilmeyiz diye düşünüyorum, galibiyet ise zor görünüyor. Şu bir gerçek ilk golü atamazsak kazanamıyoruz, ilk golü attıktan sonra 2'yi bulamazsak yine kazanamıyoruz. Durum kötü bu açıdan. Manu'nun Braga'yı yenmesi için dua etmeliyiz bolca. Çünkü garantileyecekler ve ligde durumları belli bize yedekler ile gelebilirler. Maçı kazansak bile yetmiyor ama son maç deplasmandasın ve ManU Cluj'a da yedekleri ile çıkacak. İçerde 2 maçta alınan 1 puan, totalde atılan sadece 1 gol var ortada. Tablo kötü. Buradan ancak burun farkıyla 3. çıkar, ilk ikiye havlu atılmıştır bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu durumun alttan ısıtma ile alakası yok.Alttan ısıtma zemin buz tuttuğunda işe yar birşey.Yaşanan bu durum için drenaj sistemi iyi değilmiş denilebilir ama bu yağmurda fenaydı yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Kimse bu maçta taktik teknik konuşmasın bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hamit taktiksel olarak çıkmış, yazık cidden yazık.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çok yazık çok.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hakem diyorum başka da birşey demiyorum.

Son zamanlarda gördüğüm en tutumlu en dediğim dedik hakemlerden birisi ve ter temiz bir maç yönetti..

Kazanmamız için alehimize olan tek şey zemin oldu bu maç ve yine kazanamadık.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007

Ama aynı zeminde ..cluj ilk iki dakika'da iki poziyon yakaladı ? Dördüncü poziyon 19 dakika'da yakaladılar..Gol Oldu ...kanatlar maç başında yazmıştım...4 oyuncu hucuma dönük..Sabri Reyiz...Hem defans hem ofans anlamında hamit daha cok destek verir...O kanada...Zaten 20 dakika'Da 3-4 top kesti sabri reyiz...Bence benim görüşüm braga macının aynısı oldu..tek fark...Yağmur vardı..birde admalar 10 kişi kaldı..
    4 pozisyon hatırlamıyorum. 1 tane var sol kanattan orta şut aut bir de gol var etti 2. Eğer onların gerilerden yaptığı ortayı indirdikten sonra zayıf şutu pozisyon sayıyorsak onları biz de bulduk.

Sabri'nin Eboue yerine oynasın demek ironi herhalde Eboue son iki maçtır iyi değil ama o kadar da değil.

Bu zeminde kazanabilirdik bile ama ah o penaltı kaçmasaydı. Bu statta bu zemine çözüm bulamayan yönetimi de kutlamak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hamiti alıp sabri reyiz'i koysaymış bari iki üç tane sağlam orta açardı yada o kanadı sağlama alırdı..Adam galataray için ölümüne oynuyor...

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri