indirim kodu olsa playstorede de o kod yok kod bilenler sevabına :D
indirim kodu olsa playstorede de o kod yok kod bilenler sevabına :D
Türk lirasına geçiş gerçekleşmedi sanırım.. oradaki fiyatı görüp ona göre almak istiyorum. fiyattan ziyade playstore geçen sene beta keyleri son anda dağıtmış, kimisininkini geciktirmişti falan o yüzden tereddütteyim. gerçi benimki beta çıkmadan önce gelmişti olsun.. geçen sene çok erken sipariş vermiştim.
FM 2015 BETA keyler bugun satın alan arkadaşlarımıza iletilecek.
Satın almadıysanız: http://www.playmono.com/kulup-turksp...-fm2015-pmu435
Bekliyoruz o zaman :0:
Arkadaşlar BETA key dediğiniz ne oluyor ?
Bu key elimize geçince oyunun demosunu hemen oynayabiliyor muyuz ?
Nereye giriliyor bu key, steame mi ?
Oyunu ön sipariş yöntemiyle aldıysanız, resmi çıkış tarihi olan 7 Kasım'dan yaklaşık iki hafta önce yayınlanacak olan beta sürüme erişme hakkına sahip oluyorsunuz.
Beta key'iniz aldığınız yer tarafından size ulaştırıldığında steam aracılığıyla kütüphanenize ekliyorsunuz, beta ne zaman erişime açılırsa o zaman oynayabileceksiniz. 24/25/26 Ekim tarihlerinde çıkması kuvvetle muhtemel. :)
Oyunu alacağım şimdi. En ucuz nerden? Bu ucuz yer keyleri hemen verecek mi? Klüp Türksportal üyesiyim eğer burdan alırsam bana fiyatta bi indirim filan yok mu taa kaç yıl önce olmuştum üye :D
şu anda en uygun playstore ttnet abonesiysen; hatta önceki seneden indirim kodu varsa oyun 52 TL ye kadar iniyor, sonra ARAL'da özel bir indirim var 60TL'ye alabiliyorsun diye biliyorum, kargo bedeliyle 62.5 TL falan.. Bizim siteden mevcut kulüp üyelerine kod 65 TL yeni abone olacaklara 70 TL..
Diğer sayfada bir arkadaş yurtdışı ile ilgili bir soru sormuş ona istinaden yazıyorum bunları:
Ben İngiltere'de yaşıyorum. Oyunun burada kutulu ön sipariş fiyatı £35 civarı olduğu için playstore den almaya karar verdim. Ailem Türkiyede yaşıyor ve ttnet abonesi. Onların bilgileri ile giriş yapıp oyunu satınalmayı denediğimde yurtdışına satış yapılmamaktadır yazdı. Bende ailem ile iletişime geçtim ve ekran paylaşımı yaptırıp Türkiye üzerinden oyunu satın aldım. İnşallah kodda bir sıkıntı çıkmaz ama çıkacağını da sanmıyorum.
Ben bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama ne olur onu da bilmiyorum :D
Bu arada Turksportal'dan alanlar için keyler saat kaç gibi dağıtılmaya başlanır ?
Oyunu araldan alanlara soruyorum. Şimdi ben araldan oyunu alırsam ne olacak kutulu mu gelecek key mi gelecek bunu nasıl seçicem? Ve beta key ne zaman gelecek birisi gönderdiler yazmış. Gönderim ücreti alıyo 2.95 :S
Konuyu hic ama hic takip etmedim. En ucuz veren yer neresi ve ne kadar?
Merhaba aşağıdaki bağlantıdan yapabilirsin.
http://www.sanalpazar.com/Fm2015-Hed...i__isp33706004
Benim de key gelmiş,hemen aktif ettim oyunu şimdi beklemeye koyulduk.
Teşekkürler Mustafa abi,siteye bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize.
Playstore yine en son gönderecek herhalde keyleri.
steame tl eklenmiş ama fiyatlar düşmemiş :D
Ben forumdaki birçok gedikli abilerime, kardeşlerime göre yeni sayılan bir üyeyim. Genellikle paylaşımda bulunmam ama siteyi üyelik tarihimden bu yana takip etmeyi bir an olsun kesmedim. Bu sene oyunu Türksportal'dan almaya karar verdim. Bana kalırsa, bu sitedeki paylaşımlar sayesinde oyun daha da güzelleşiyor ve benim de çorbada bir tuzumuz olsun düşüncesiyle hareket edeceğim. Ayrıca diğer sitelerden (playstore vs.) alıp da beta key ne zaman gelecek endişesini taşımaktansa site aracığıyla almak daha mantıklı görünüyor.
Henüz oyunu sipariş etmeyen arkadaşlara da tavsiyem şu: Burası hepimizin ortak buluşma noktası ve mali açıdan belli bir gidere sahip. Burası FM'yi beraberce oynadığımız, gerek birbirimizin oyun içindeki tecrübelerini birbirimize aktarabildiğimiz gerekse oyunda yaşadığımız başarı - başarısızlık öykülerini paylaşma ihtiyacını giderebildiğimiz bir mecra. Dolayısıyla sitenin yaşaması, daha iyi hizmet verebilmesi için bizim katkımız çok önemli. Elbette herkes kendi durumu ölçüsünde katkı verebilir, ancak birçoğumuzun orjinal oyun sahibi olacağı düşünülürse oyunu buradan almak bence en güzel seçenek olarak gözüküyor.
Dipnot: Uzun ve duygusal postlardan hiç haz etmem ama sabah sabah içimden geldi :)
Arkadaşlar steam bundan sonra dolar değil TL üstünden işlem yapılacak. Bundan sonra alacağınız oyunlar TL ile alacağız. Steam dolar 2 tlden değil 1.5tl olarak hesaplıyor ve bütün oyunlar en ucuza düşüyor. Ör. Fm15 100tl yerine 80Tl olması. Csgo 50tl yerine 24 tl olması
Steam Türk Lirası'na geçtiği için Türkiye'den alınan oyunlar sadece Türkiye'de geçerli olacak şeklinde muhabbetler dönüyor.
FM 2015'i hediye olarak almaya çalıştığımda uyarı veriyor : "Football Manager 2015 hediye olarak satın alındığında, yalnızca Türkiye üzerinden alıcının kütüphanesine eklenebilir."
Kod size ulaştığında bilgilendirirseniz çok memnun olurum.. :)
kulup turksportal fm15´i yurt disindan alinca bir sorun yasama ihtimali varmi?
TSI'den almaya karar verdim ben de,Playstore üyeliğim yok zaten. Forumda takılmasak da faydamız bulunsun.
Playstore dağıtmaya başladı arkadaşlar bana mail olarak gelmedi ama sitesine girip baktığınızda ürün kodu yazıyor.
Akşam baktım yoktu, bana da gelmiş playstore'dan. Gerçi arkadaşa almıştım kullanmayacağım.
dayanamadım yine aldım playstore'dan..
52,5 TL/12 olarak..
alır almaz da kod göründü zaten etkinleştirdim..
oyunu steamdan satın alıp betasını oynayabılen var mı suanda ? :O
Bir süpriz yapılıp beta bu gece yüklenebilir mi ki ? YAKLAŞIK iki hafta önce dediler sonuçta. Bakmışssınız gece düşer. Bir de beta keyi girdikten sonra gelen full sürüm kodu bir işe yaramamıştı geçen sene bende. Beta zaten otomatikmen full sürüme geçmişti. Bu sene de öyle mi olacak acaba ?
betası oynanmaya başlanmadı diye biliyorum