Hayırlı Olsun, İyi Oyunlar Böyle İndirimleri Hep Sevmişimdir Nedense![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
21 Ekim'de Steam Türk Lirası'na geçiyor ve şöyle dedikodular var:
$1 = ₺2 olarak baz alınacak ve Rusya ve Brezilya'da yaptığı gibi önce oyunun fiyatını dolar üzerinden yarıya indirecek daha sonra Türk Lirası'na çevirecek. (ki bu muhteşem bir şey olur)
Bekleyip görelim.. ^_^
1 dolar 2 tl alıncaksa 50 dolar 100 tl eder yalnız![]()
Bende tam onu düşünüyordum. Fiyat dolar üzerinden yarıya düşmez 2 ye katlanır sonra tl ye geçer dediğiniz hesaba göre.
Hayır dolar olarak fiyat yarıya düşüyor sonra liraya çevriliyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şuan en ucuz fiyat nerede onu bi diyiverin
Football is simple,but Football Manager is not
Türk lirasına geçiş gerçekleşmedi sanırım.. oradaki fiyatı görüp ona göre almak istiyorum. fiyattan ziyade playstore geçen sene beta keyleri son anda dağıtmış, kimisininkini geciktirmişti falan o yüzden tereddütteyim. gerçi benimki beta çıkmadan önce gelmişti olsun.. geçen sene çok erken sipariş vermiştim.
FM 2015 BETA keyler bugun satın alan arkadaşlarımıza iletilecek.
Satın almadıysanız: http://www.playmono.com/kulup-turksp...-fm2015-pmu435
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bekliyoruz o zaman![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Arkadaşlar BETA key dediğiniz ne oluyor ?
Bu key elimize geçince oyunun demosunu hemen oynayabiliyor muyuz ?
Nereye giriliyor bu key, steame mi ?
steam : aytekin79
Oyunu ön sipariş yöntemiyle aldıysanız, resmi çıkış tarihi olan 7 Kasım'dan yaklaşık iki hafta önce yayınlanacak olan beta sürüme erişme hakkına sahip oluyorsunuz.
Beta key'iniz aldığınız yer tarafından size ulaştırıldığında steam aracılığıyla kütüphanenize ekliyorsunuz, beta ne zaman erişime açılırsa o zaman oynayabileceksiniz. 24/25/26 Ekim tarihlerinde çıkması kuvvetle muhtemel.![]()
Oyunu alacağım şimdi. En ucuz nerden? Bu ucuz yer keyleri hemen verecek mi? Klüp Türksportal üyesiyim eğer burdan alırsam bana fiyatta bi indirim filan yok mu taa kaç yıl önce olmuştum üye![]()
turksportal...
şu anda en uygun playstore ttnet abonesiysen; hatta önceki seneden indirim kodu varsa oyun 52 TL ye kadar iniyor, sonra ARAL'da özel bir indirim var 60TL'ye alabiliyorsun diye biliyorum, kargo bedeliyle 62.5 TL falan.. Bizim siteden mevcut kulüp üyelerine kod 65 TL yeni abone olacaklara 70 TL..
Mustafa BudakTurksportal
Diğer sayfada bir arkadaş yurtdışı ile ilgili bir soru sormuş ona istinaden yazıyorum bunları:
Ben İngiltere'de yaşıyorum. Oyunun burada kutulu ön sipariş fiyatı £35 civarı olduğu için playstore den almaya karar verdim. Ailem Türkiyede yaşıyor ve ttnet abonesi. Onların bilgileri ile giriş yapıp oyunu satınalmayı denediğimde yurtdışına satış yapılmamaktadır yazdı. Bende ailem ile iletişime geçtim ve ekran paylaşımı yaptırıp Türkiye üzerinden oyunu satın aldım. İnşallah kodda bir sıkıntı çıkmaz ama çıkacağını da sanmıyorum.
Ben bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama ne olur onu da bilmiyorum
Bu arada Turksportal'dan alanlar için keyler saat kaç gibi dağıtılmaya başlanır ?
Oyunu araldan alanlara soruyorum. Şimdi ben araldan oyunu alırsam ne olacak kutulu mu gelecek key mi gelecek bunu nasıl seçicem? Ve beta key ne zaman gelecek birisi gönderdiler yazmış. Gönderim ücreti alıyo 2.95 :S
turksportal...
Konuyu hic ama hic takip etmedim. En ucuz veren yer neresi ve ne kadar?
FM Gazetesi
Merhaba aşağıdaki bağlantıdan yapabilirsin.
http://www.sanalpazar.com/Fm2015-Hed...i__isp33706004
Mustafa BudakTurksportal