1 ile 30 arası toplam 280 sonuç

Konu: Football Manager 2015 İndirim Haberleri - İlk Mesaj Sürekli Güncellenmektedir.

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Oyunu araldan alanlara soruyorum. Şimdi ben araldan oyunu alırsam ne olacak kutulu mu gelecek key mi gelecek bunu nasıl seçicem? Ve beta key ne zaman gelecek birisi gönderdiler yazmış. Gönderim ücreti alıyo 2.95 :S
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Oyunu araldan alanlara soruyorum. Şimdi ben araldan oyunu alırsam ne olacak kutulu mu gelecek key mi gelecek bunu nasıl seçicem? Ve beta key ne zaman gelecek birisi gönderdiler yazmış. Gönderim ücreti alıyo 2.95 :S
    Oyun kutulu gelecek, o konuda seçim yapılmıyor. Oyunu ben de dün aldım Aral'dan. Bekliyorum BETA key'i. Gönderim ücreti konusunda da bi bilgim yok. Olan aydınlatırsa sevinirim ben de.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    Merhaba,

Sizden satın alma durumumuzda key'i ne zaman gönderiyorsunuz? Mesela amazon.com keyleri dağıtmış.
    Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Oyun kutulu gelecek, o konuda seçim yapılmıyor. Oyunu ben de dün aldım Aral'dan. Bekliyorum BETA key'i. Gönderim ücreti konusunda da bi bilgim yok. Olan aydınlatırsa sevinirim ben de.
    ARAL Gönderim ücreti: 2,95 TL
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri