Lig tv nin kameraları teker teker gidiyor maç sonuna kadar yetişse bari kale arkasından maçı izliyoruz:)
Printable View
Lig tv nin kameraları teker teker gidiyor maç sonuna kadar yetişse bari kale arkasından maçı izliyoruz:)
Denizli atıyor. Dk.81 , Fatih. 2-2
Fenerbahce nin lig tv ye yaptigi bu haraket hic hos degil, gec girdiler stadyuma ve butun kameralardan izliyemiyoz maci.
Fenerbahce kulubu kendi taraftarlarina eziyet cektirdi boyle bi karar almakla cunku hakketen kameralar benim basimi da dondurdu
Goooolll 2-2
2-1 helal..
Taraftarın takımı ateşlemesi lazım 10 dakika kaldı maçın bitmesine.
Uğur Boral çıktı kütük girdi.
2-2 Dk.85
LİG TV kameraları bozuldu maçı kale arkası kamerasıyla veriyorlar.
7 dakikada Denizli'den 2 gol yersen olacağı budur.
Aaa Maç 2-2 olmmuş anam ne kadar kötü bir durum yaa :(
3 dakika uzatma verildi 1 i gitti.Herşeyi Beşiktaş-Fenerbahçe maçı belirleyecek artık.
Tebrikler Denizli
Ruhsuz herifler.
Gene mi hakem yüzünden yönetim!!!
Haram olsun size verdiğimiz paralar, destekler!!!
Defol git artık Aziz Yıldırım!!!
Sezon sonunda Fenerbahçe şampiyon olamazsa şöyle bir teklifte bulunacağım:
Hiç boşuna lig-mig falan uğraşılmasın; Fenerbahçe Denizli ile oynasın, yenerse Fenerbahçe şampiyon olsun, golsüz berabere kalırsa Galatasaray, gollü berabere kalırsa da Beşiktaş..
Maç bitti.
2-2
Sağolasın DENİZLİ...:)
bundan sonraki 3 hafta cok guzel gececek.
Fenerbahçe'nin şampiyon olması çok zor ;;)
Fenerbahce bu macla beraber son sansini da kullanmadi, artik $ampiyonluk mucizelere kaldi
Maç Tahmin yarışmasındada beraber biter demiştim ve öyle oldu.
Fenerbahçe kendi sahasında Trabzon, deplasmanda ise Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacak. Fikstür bakımından Beşiktaş ve Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre daha şanslı duruma geçti. Fenerbahçe elindeki fırsatları tepmeye başladı. Geçen sene yaşadığımız durumu bu senede yaşıyoruz.
Kısacası şampiyonluk yarışı bugün yeniden başladı..
Yok boyle birsey ya 2-0 dan 2-2 soktayim su an:(Haftaya oynanacak olan Besiktas-Fenerbahce derbisi bizim icin son sans olur o mactada olasi bi puan kaybinda 100.yili kupasiz sifira sifir elde var sifir tamamlariz:(
Yazıklar olsun size be!
Gene mi hakem yüzünden?!! Hakem tertemiz maç yönetti, penaltı bile verdi bize, buna rağmen kazanamadınız, yazıklar olsun, rezilsiniz siz!!!
Bu takıma Deniz'i,Deivid'i ve Zico'yu transferde emeği geçen herkese lanet olsun.
Allah kahretmesin.Böle şey olmaz olsun.Bu ne ya!Acaba yönetim suçu şimdi kimde bulacak ?
Fenrbahçe en zorlu 3 maçına çıkıcak.Şampiyon olabilmeleri için bu maçları kazanmaları şart. ;;)
Şampiyonluk umudumu kestim. Beşiktaş haftaya yener bizi, lider olurlar, gider şampiyonluk!!!
Yazıklar olsun size, rezil herifler!
Başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim defolun gidin artık! Şimdi ne bahane uyduracaksınız acaba, kameraları kestiniz, bize berbat maç seyrettirdiniz, defolun be yeter!
Aygün şampiyonluk falan kalmadı gitti herşey lanet olsun!
1, Beşiktaş
2, Galatasarar
lig böyle biter tam terside olabilir tabii
Şansal Büyüka kabloların kesildiğini söylüyor yayın engellenmiş
Helal olsun denizliye !
Yönetime yazıklar olsun, Adriano golü attı, 3. kameranın da kablolarını kestiler. 1 ve 2. kameraları kesmişlerdi zaten.
Kablolar kesilmiş,
Yazık size Fenerbahçe yönetimi, yazık sana Aziz Yıldırım!!!
Yarın ligden çekiliyoruz derlerse hiç şaşırmam!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tahrik etmeye çalışma milleti, zaten herkes gergin!!!
100.Yilda Fenerbahce buralara geldiyse bunun tek sorumlusu Aziz Yildirim yonetimi oldugunu dusunuyorum.
Istifa ederek aylarca butun herkesi oyaladi.Madem istifa ettin.Niye geri dondun.Takim aylarca baskansiz kaldi teknik direktorsuz kaldi.Yabanci transferler son gunlerde yapildi.Yani su yasadigimiz kotu sonuclar,taraftarin cektigi cile sezon basindan belli idi.100.Yilda butun kupalari alacagiz dediler ne oldu elde var 0.Ben bir taraftar olarak sezon basinda kombinemi aldim,2 tane 100.yil formasialdim,taraftar kart aldim,piyango bileti aldim.Sezon boyunca berdeyse butun maclara giderek hep destek tam destek dedim.Seneye cebimden 1 kurus harcamayacagim.Bu taraftara cektirdiginiz cile yetti artik
Ayip be kardesim, ayip. Insan bu kadar ezilir mi? Bakalim hakem hakkinda neler diyecek FB yonetimi, Fb'nin penaltisi tartisilir ve penaltidan evvel Ugur dudukten sonra topa vurdu ve ikinci saridan kirmiziyi yemedi, ayni Ugur 2 dk. sonra penaltiyi yaptirdi.
Bunu biraktim, kameralari kapatmak da ne demek? FB yonetimi resmen kendi kuyusunu kaziyor, ilk yaridaki futbolla ve huzurlu bir ortamla yine FB favori sampiyonluk icin, ama FB yonetimi ortami gererek kendi islerini daha da zorlastiriyor. Yazik, boyle buyuk bir camia'nin bu kadar alcalacagini hic beklemezdim, Aziz Yildirim derhal istifa etmeli ve geri donmemeli.
Penaltı bence doğru karardı. Neyse penaltıyı tartışmaya gerek yok, burada tartışmamız gereken Fenerbahçe yönetiminin acizliğidir. Kameraları kapatmak, kesmek...
Ben bir Fenerbahçeli olarak yönetimimden ve başkanımdan utanç duyuyorum!