Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 295 sonuç

Konu: 30.Hafta Fenerbahçe-Denizlispor

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sezon sonunda Fenerbahçe şampiyon olamazsa şöyle bir teklifte bulunacağım:
    Hiç boşuna lig-mig falan uğraşılmasın; Fenerbahçe Denizli ile oynasın, yenerse Fenerbahçe şampiyon olsun, golsüz berabere kalırsa Galatasaray, gollü berabere kalırsa da Beşiktaş..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maç bitti.

2-2

Sağolasın DENİZLİ...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

bundan sonraki 3 hafta cok guzel gececek.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe'nin şampiyon olması çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce bu macla beraber son sansini da kullanmadi, artik $ampiyonluk mucizelere kaldi

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Fenerbahçe bu maçta berabere kalırsa şampiyonluk şansı azalır. Fenerbahçe'nin fikstür bakımından çok zor maçları var. Bakalım bu akşam neler olacak..
    Maç Tahmin yarışmasındada beraber biter demiştim ve öyle oldu.

Fenerbahçe kendi sahasında Trabzon, deplasmanda ise Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacak. Fikstür bakımından Beşiktaş ve Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre daha şanslı duruma geçti. Fenerbahçe elindeki fırsatları tepmeye başladı. Geçen sene yaşadığımız durumu bu senede yaşıyoruz.

Kısacası şampiyonluk yarışı bugün yeniden başladı..

Yok boyle birsey ya 2-0 dan 2-2 soktayim su anHaftaya oynanacak olan Besiktas-Fenerbahce derbisi bizim icin son sans olur o mactada olasi bi puan kaybinda 100.yili kupasiz sifira sifir elde var sifir tamamlariz

Yazıklar olsun size be!

Gene mi hakem yüzünden?!! Hakem tertemiz maç yönetti, penaltı bile verdi bize, buna rağmen kazanamadınız, yazıklar olsun, rezilsiniz siz!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu takıma Deniz'i,Deivid'i ve Zico'yu transferde emeği geçen herkese lanet olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah kahretmesin.Böle şey olmaz olsun.Bu ne ya!Acaba yönetim suçu şimdi kimde bulacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenrbahçe en zorlu 3 maçına çıkıcak.Şampiyon olabilmeleri için bu maçları kazanmaları şart.

Şampiyonluk umudumu kestim. Beşiktaş haftaya yener bizi, lider olurlar, gider şampiyonluk!!!

Yazıklar olsun size, rezil herifler!

Başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim defolun gidin artık! Şimdi ne bahane uyduracaksınız acaba, kameraları kestiniz, bize berbat maç seyrettirdiniz, defolun be yeter!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aygün şampiyonluk falan kalmadı gitti herşey lanet olsun!

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

1, Beşiktaş
    2, Galatasarar
    lig böyle biter tam terside olabilir tabii

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şansal Büyüka kabloların kesildiğini söylüyor yayın engellenmiş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal olsun denizliye !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Yönetime yazıklar olsun, Adriano golü attı, 3. kameranın da kablolarını kestiler. 1 ve 2. kameraları kesmişlerdi zaten.

Kablolar kesilmiş,

Yazık size Fenerbahçe yönetimi, yazık sana Aziz Yıldırım!!!

Yarın ligden çekiliyoruz derlerse hiç şaşırmam!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Helal olsun denizliye !

Maçtan önce bu sefer acımıyacaz denizliye. Denizliye kadıköye gömicez deniliyordu ? sonuç ?
    Tahrik etmeye çalışma milleti, zaten herkes gergin!!!

100.Yilda Fenerbahce buralara geldiyse bunun tek sorumlusu Aziz Yildirim yonetimi oldugunu dusunuyorum.

Istifa ederek aylarca butun herkesi oyaladi.Madem istifa ettin.Niye geri dondun.Takim aylarca baskansiz kaldi teknik direktorsuz kaldi.Yabanci transferler son gunlerde yapildi.Yani su yasadigimiz kotu sonuclar,taraftarin cektigi cile sezon basindan belli idi.100.Yilda butun kupalari alacagiz dediler ne oldu elde var 0.Ben bir taraftar olarak sezon basinda kombinemi aldim,2 tane 100.yil formasialdim,taraftar kart aldim,piyango bileti aldim.Sezon boyunca berdeyse butun maclara giderek hep destek tam destek dedim.Seneye cebimden 1 kurus harcamayacagim.Bu taraftara cektirdiginiz cile yetti artik

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ayip be kardesim, ayip. Insan bu kadar ezilir mi? Bakalim hakem hakkinda neler diyecek FB yonetimi, Fb'nin penaltisi tartisilir ve penaltidan evvel Ugur dudukten sonra topa vurdu ve ikinci saridan kirmiziyi yemedi, ayni Ugur 2 dk. sonra penaltiyi yaptirdi.

Bunu biraktim, kameralari kapatmak da ne demek? FB yonetimi resmen kendi kuyusunu kaziyor, ilk yaridaki futbolla ve huzurlu bir ortamla yine FB favori sampiyonluk icin, ama FB yonetimi ortami gererek kendi islerini daha da zorlastiriyor. Yazik, boyle buyuk bir camia'nin bu kadar alcalacagini hic beklemezdim, Aziz Yildirim derhal istifa etmeli ve geri donmemeli.

Penaltı bence doğru karardı. Neyse penaltıyı tartışmaya gerek yok, burada tartışmamız gereken Fenerbahçe yönetiminin acizliğidir. Kameraları kapatmak, kesmek...

Ben bir Fenerbahçeli olarak yönetimimden ve başkanımdan utanç duyuyorum!

Fenerbahçe nin 4 maçı var 3ü derbi... İşi çok zor...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

şimdi haftaya bjk Fenerbahçeyi yenerse lider bizlede arada 3 puan kalıyor ve bızde Fb yenersek 2. oluyoruz 3.de fenerbahçe oluyor herşey olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kameralara engel!

Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş Lig TV arasında yaşanan gerginlik Fenerbahçe - Denizlispor maçının görüntülerine de yansıdı. Maç öncesi Lig TV kameralarını ve ekipmanlarını stat girişinde 5.5 saat bekletip sonra içeriye alan Fenerbahçe Kulübü, maçın ikinci yarısında Lig TV'nin tepe kameralarını engelleyerek maçın naklen yayınını sadece 2 kameraya düşürdü. Lig TV maçın son 15 dakikasını 2 yer kamerasıyla vermek zorunda kaldı.

Maç sonrası açıklama yapan Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, yayın yapan kameraların kablolarının tek tek kesildiğini iddia etti.
    29.04.2007

Kaynak

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Kabloları kesenlerin kulübümüzle alakası yoktur, tahrik olmuş taraftarlardır denir, bu konu da unutulur gider, bir şey olmaz..
    Ya da belki kablolar stad dışında kesildi, sonra stada sokuldu denir, ne bileyim..

Önemli olan, ölçmeden, tartmadan, düşünmeden yapılan demagojik açıklamalar.. Lig'den çekiliriz diyorsun; neye malolacağını bilmeden.. Birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, seneye kupadan çekiliriz diyorsun; neye malılacağını bilmeden.. Birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, PAF takımla çıkarız falan diyorsun..
    Lig TV'yi maça almam diyorsun, neye malolacağını bilmeden, birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, alıyorsun adamları stada.. Ama artık, kablolarını mablolarını sen kesmediysen bile, 4 gün boyunca adres göstererek ortamı gerdiğin için sorumlusun.. Kablo kesilmediyse dahi sorumlusun, çünkü adamları stada 5 saat geç soktun..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

LİG TV kadıköye dahi bağlanamıyor maç sonrası için...

Çok yazık ya...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Fenerbahçe'nin tek şansı kaldı o da Beşiktaş'ı İnönü'de yenip farkı 5'e çıkarmak. Başka yolu yok!!! Yeneceğini de hiç sanmıyorum. Bu kafayla, bu mantaliteyle şampiyon falan olamayız.

Kablo kesmek ne demek ya? Fenerbahçe yöneticileri bu işin masada çözülmesi gerektiğini bilmiyor herhalde! Biz para verip Digiturk alıyoruz, maçı adam gibi izleyemiyoruz, bir de üstüne puan kaybediyoruz. Paranla rezil olmak buna denir.

Yönetim eğer gururluysa istifa eder! Bu sene şampiyonluk giderse Aziz Yıldırım istifa etsin diye yürüyüş düzenleyeceğim. Ne hallere düşürdü bizi!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vay denizli'ye bak gerçekten Kabusu oldu fb'nin.bu puan fb'ye şampiyonluğu kaybettirdi bence...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yönetime yazıklar olsun, Adriano golü attı, 3. kameranın da kablolarını kestiler. 1 ve 2. kameraları kesmişlerdi zaten.

Kablolar kesilmiş!!!
    Şaka gibi,inanmak zor

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Kabloları kesenlerin kulübümüzle alakası yoktur, tahrik olmuş taraftarlardır denir, bu konu da unutulur gider, bir şey olmaz..
    Ya da belki kablolar stad dışında kesildi, sonra stada sokuldu denir, ne bileyim..

Önemli olan, ölçmeden, tartmadan, düşünmeden yapılan demagojik açıklamalar.. Lig'den çekiliriz diyorsun; neye malolacağını bilmeden.. Birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, seneye kupadan çekiliriz diyorsun; neye malılacağını bilmeden.. Birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, PAF takımla çıkarız falan diyorsun..
    Lig TV'yi maça almam diyorsun, neye malolacağını bilmeden, birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, alıyorsun adamları stada.. Ama artık, kablolarını mablolarını sen kesmediysen bile, 4 gün boyunca adres göstererek ortamı gerdiğin için sorumlusun.. Kablo kesilmediyse dahi sorumlusun, çünkü adamları stada 5 saat geç soktun..
    Hocam, taraftarlarin kablolara ulasabilecegini hic sanmiyorum, kac yildir mac izliyorum ve daha once boyle seye rastlamadim? FB acaba bu hadiseden sonra ceza yer mi?

Umarım Fenerbahçe yüklü bir para cezası alır bu kablo kesmeyle ilgili. Hangi devirde yaşıyoruz biz? Dünya kulübüyüz diyorsun kablo kesiyorsun. Dünyanın neresinde görülmüş kablo kesildiği? Siz hiç gördünüz mü Premier Lig maçı veya LaLiga maçı izlerken, veya Şampiyonlar Ligi maçı izlerken kameraların gittiğini, kabloların kesildiğini?!

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri