Ricardinho oynamıyormuş bugün. Cengiz bizde de Ali Bilgin yerine malesefki Deivid oynayacak bu maç kesin 0-0 bitip penaltılara falan gider
Printable View
Ricardinho oynamıyormuş bugün. Cengiz bizde de Ali Bilgin yerine malesefki Deivid oynayacak bu maç kesin 0-0 bitip penaltılara falan gider
hayret ettim bunu Digiturk veya D-Smart a satmadılar diye
Cengiz abi Ricardinho yerine Tello olacak sanırım:)
Beşiktaş'ın İbrahim sevgisini hala çözemedim. Ama Beşiktaş Sheriff karşısında ki forvet hattında ki etkisiz oyunun oynarsa duran top dışında Fenerbahçe'ye gol atması zor olur. Ayrıca Beşiktaş Sheriff karşısında defansta önemli hatalar yaptı. Fenerbahçe'nin forvet yönünde etkili olması bu hatalar olması halinde gol ihtimalini artırır. Bu maçta fazla gol beklemiyorum. Kupayı kazanan taraf 1-0'lık bir galibiyet ile kazanacaktır. Gönlüm Kanarya'dan yana.
Tello oynar bence...........
BEŞİKTAŞ
Hakan
Serdar
İbrahim Kaş
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Mehmet Yozgatlı
Cisse
Koray
İbrahim Akın
Delgado
Bobo
FENERBAHÇE
Serdar
Önder
Can
Edu
Roberto Carlos
Deivid
M.Aurelio
Deniz
Uğur Boral
Alex
Kezman
Cengiz abinin tahmini kadrosu bence çok doğru ve isabetli bir kadro olur. Ama maalesef Deivid oynayacak.
Beşiktaş'ta Diatta, Fenerbahçe'de Yasin oynayamıyor sanırım, keşke oynayabilseler.
Sıkıcı bir maç geçecek gibime geliyor. Eğer 90 dakika berabere tamamlanırsa uzatmalar mı oynanacak, yoksa doğrudan penaltı atışlarına mı geçilecek?
Oley be Deivid 11'de... M.Yozgatlı nın sahada olması iyi oldu...
ilk 11i beğenmedim:(İbrahim Akın'ın yerine Tello,Mehmet Yozgatlı'nın yerine de Serdar Özkan iyi olurdu.Hakan'ın da Rüştü'yü aratmayacağını düşünüyorum:)
Deivid sag kanatta oynama sebebi dogru dürüst sag kanat oyuncumuzun olmayisi, Ali Bilgin Hasan Sas gibi topu ayaginda tutmayi seven,sovu seven kuvvetsiz bir oyuncu ayni zamanda orta acabilme kabiliyeti'de fazla yok.
Batuhan'ı kaçıncı dakikada Bobo'nun yerine sokacak acaba :)
Bizim kadroda bir Deivid kötü. Eğer onun yerine bir sağ kanat oynasaydı, Ali Bilgin mesela daha iyi olurdu. Umarım isabetli orta açar.
Carlos'u bir görelim..
Zico Deivid'de ne buluyor anlamak mümkün değil Ali Bilgin gibi bi isim varken deivid ne yaw ? Kampın en formda ismi deivid belki iyi oynar ama ne olursa olsun seçim yanlış çok oynatmak istiyorsan alexi oynatma kampada atılmadı zaten
Sağ kanada 2 adam alındı, Gökhan ve Ali Bilgin, ikisi de yedek. Colin ve İlhan alındı forvete, ikisi de yedek. Colin kanat da oynayabiliyor ama yedek. Yahu bu Deivid sağ kanat mı?! Sağ kanat adamıymış gibi onu orada oynatıyor.
Arkadaşlar dua edinde sağ kanatta Carlos'u oynatmıyor. Gerçekten üzücü bir olay. O kadar sağ kanat istedi. Üç oyuncu aldık. Bu üç oyuncunun yedek olması beni üzüyor.
Benim takımda performansını en çok merak ettiğim adamlar.İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı;)
Rüştü'nün kalede olmasını isterdim :)
Rüstü'nün neden oynamadigini bilen var mi? Yoksa sakat mi?
maçın başlamasına az kaldı. umarım dostluk içinde geçen bir karşılaşma izleriz. gönlüm elbette beşiktaş'tan yana. iki takıma da başarılar diliyorum.
Bence Deivid'in gidip gitmemesi bu maça bağlı herkes kamptaki performansından medet umuyor eğer bu maçtada hayal kırıklığı olursa kesin gider deivid
Daum zorunlu nedenden oynatıyordu. Takımda iyi bir sağ kanat yoktu. Ama şimdi Ali Bilgin gibi bir isim var. Geçen yıl 33 maçtada oynadı(sanırım). Böyle bir oyuncuyu oynatmak gerekiyor.
Eee o zaman susalım sadece gol olunca yazalım dk ve güzel goldü diye...
Tabiki eleştircez...
Nihat sağ kanat başladı...
BoBo sağ kanat oynamadı...Sadece ara ara forvete yakın sol olarak oynadı...
Burak bir tek var...
Fenerbahçenin böyle bir özelliliği var bunu kimse inkar etmesin
Tuncay Serhat Serkan Ümit Aurelio Appiah Deniz Deivid vs. vs. vs. gibi futbolcuların mevkilerini değiştirdik :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
O zaman Alexi Kalede oynatırsa itiraz etmicen tamam çok iyi fenerlisin(!)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nihat sağ kanat başlamadı benim bildiğim kadarıyla
Japon bayragına ilginmi var hayatımda bu kadar komik bir bahane görmedim:zuhaha
Nihat bizde sağ kanat oynadı Burak gibi sağ kanatta v Nihat sağda çok iyiydi orda kaldı... Transfer olduktan sonra forvete geri döndü...
Bu arada bu bayrak krizini bırakalım...
Fernando Gago ya katılıyorum bir FB li olarak çok objektif bakıyor konulara...
Tamam arkadaşlar. Bayrak meselesi hallolacak.
Maç muhabbetimize geri dönelim.