sen hala buna inanıyomusun..biz 2008 e de 2088 de gidemeyiz
Printable View
Tam bir rezalet...
Birincilik gitti zaten ümidim kalmadı ama belki ikincilik olabilir.Tabi Fatih Terim aynı kafayla oynatmaya devam ederse 2.lik bile çok zor.
Yemin ediyorum..oyuncu seçimleri! kadro seçimleri! oynanan futbol! hele ki şu şehit olayları varken...Milli takımdan soğuttu beni lanet olsun.
Milli Takim puan farki ile 2. sirada ve ve cok kritik son 3 maca girerken istifa olur mu, hasta misiniz siz. Yarardan cok zarari olur.
Kim gelecek ayrica yerine? Ersun Yanal mi?
YUH.
Diyeceksiniz ya Moldova zor yenilir falan filan. bunlar boş biz TÜRK'ÜZ
Terim istifa!!
Galatasaray çıksa Sion maçındaki gibi oynasa Moldova'ya fark atardı..Türkiye Milli Takımı bu değil..Takım Terim'in ellerinde eriyor..
saçma sapan bir skor
bence avrupa kupasına girmeye gerek yok zaten moldovayı yenemiyoruz daha katılsak ne olacak avrupa kupasına hazır kendimizi rezil edeceğiz :(
Evet kimi getirmeyi düşünüyorsunuz Fatih Terim'in yerine?
Terim falan tartısmıcam diyeceğim tek şey var İbrahim Üzülmez artık bıraksın milli takımı 0 yarar cok zarar verıyor takıma.
Bence Tuncay'da bıraksın milli takımı....
Bu araa Yunanistan 3-1 yaptı ve Bosna 10 kısı.
Sanki bizim takım yerine tüm olaylara isyan eden,biz oynayalım da milletimiz acılarını biraz olsun unutsun sevinsin diye düşünen Moldova takımıydı.Canlarını dişlerine takarak oynadılar.Helal olsun.Onlardaki hırs bizim oyuncularda olsa tarihi fark olmuştu.
Ya birader ibrahim üzülmezin ne işi var o takımda? ne işi var biri söylesin! Emre bitmiş hala çıkmıyor..arda efendi ilk yarı hep top ezdi..ezmedi diyen var mı ? terim hiç mi uyarmadı onu..??? hiç mi söylemedi..tuncay efendi anca topu izlesin...
Helal olsun Mehmetlere , Ümite... geri kalana fıs..Hakanda maşallah! öyle bir gol yediki..aferim..rüştüyü aratmıyor.
Yunanistan-Bosna Hersek maçının skorunu bilen var mı?
1-2 mac kotu oynayan herkes biraksin madem. Milli takim kadrosu da soyle 4-5 macta bir yenilensin yeni yuzler goruruz.
herkes bıraksın milli takımı diyorsunuzda kim oynayacak peki
Kaç maç oldu bu şekilde rezil oynuyoruz. Fatih Terim ders veriyor doğru, nasıl rezil futbol oynanır dersi.;)
İlk maçlarda şanslıydık, kaleci hatalarıyla kazanıyorduk, ilk maçtan bu yana iyi diyebileceğimiz bir oyun oynamadık. Diğer takımların da bu kadar kötü olması da yine bizim şansımıza. Hala gruptan çıkabiliriz ama Terim'le çıksak da pek birşey yapamayız.
Maç hakkında konuşmaya gerek yok, bu kadar mı ruhsuz oynanaır yahu? Bir de ATV'nin yüzünden göemediğimiz, İstiklal Marşı sırasında asker selamına durmuşlar. Bari o sizi hırslandırsaydı, hiçbir oyuncu iyi oynamadı bugün...
büyük ölçüde futbolcular....sen türkiye milli takımıyla moldova milli takımını bir tutmuyosun heralde..biz bu takımı b takımımızla bile rahat yenmeliyiz..hele bi de bugünlerde şehitlerimiz için oynayacağız,kazanacağız,ve paraları ailelerine vereceğiz konusu varken...takım rezalet oynadı...ama f.terim de istifa etmeli..
İbrahim Üzülmez. :n:
Nasıl oynar yahu anlamıyorum ama tabi tek suçlu o değil.
ya emre,tuncay,üzülmez,gokhan ne yapar bu takımda allahım yaaa moldovaya tek forvet cıkarsak avrupa kupasına gidersek(hiç sanmıyorum)italya falana karsı moldovanın bize oynadıgı gibi mi oynıycaz yazık.turkiyeden cıkan en iyi 11 bu mu nasıl bir kadro secimidir bu.bu oyunla anca kaleci hatası ya da kırmızı falan olursa yunan ı yeneriz yoksa euro2008 hayal bile degil im-kan-sız
ya arkdaşLar Terim gitsin bencede ama gidince kim geLicek diede bi sor var..
bence mİLLi takımın bu Jenerasyonundan hayır geLmez bu turnuvaya katıLsakda bişey eLde edemeyiz
Sıfırdan yapıLandırmamız Lazım MiLLi takımı bence..
İbrahim Üzülmez , Arda Turan , Emre gibi oyuncular nasıl Milli Takım'a alındı bilmiyorum doğrusu
İbrahim ayağında top tutamıyor , Arda'nın çalımları güzel , güzel geçiyor adamları ama çok abartıp atağı eritiyor Emre ise isabetsiz pasları ile orta sahayı çökertti . Defansımızda Servet , Gökhan , M.Topuz gibi isimler olmasa ne yapardık bilemiyorum :(
Onyargisiz bir izleyici, bugun Arda, Emre, Tuncay, Hakan gibi adamlarin Uzulmez'den cok daha kotu bir performans sergiledigini gorurdu. Uzulmez'e de aciyorum. Yillardir oynadigi takim kotu gittikce gunah kecisi ilan edilir ancak yine de her teknik direktor onu banko oynatir.
Teknik direktorler hicbir sey bilmiyor, biz ise klavye basindan FM oynayarak gelisen futbol uzmanlariyiz ya.
Isin icinde olmadan, zorluklarini bilmeden, onlari 1 hafta boyunca idmanlarda seyretmeden klavye basindan asmaya kesmeye ne kadar megilliyiz.
Size kalirsa zaten Milli Takim da olmaz, zaten her kotu oynayani biraktira biraktira futbolcu kalmaz ulkede.
Abi şakaya bak rezalet..
YUNAN maçı samiyende..
BOSNA maçı saraçoğlunda..
saçmalık rezalet..of allahım kafayı yemek üzereyim!