Volkan portekizce veya almanca biliyodur kültürlü adam nasıl olsa...
Printable View
Yüreği varsa dışarıda küfretsin"
Galatasaray'ın attığı 2. gol sonrası Lincoln ile tartışan ve Brezilyalı futbolcunun kasıklarına diziyle vuran Volkan, maç sonrası öfke kustu !..
Galatasaraylı futbolcuları ve taraftarları kutladığını söyleyen Milli kaleci sonra şunları söyledi: "Lincoln bana ana, avrat, kız kardeş küfretti. Hangi Türk insanına böyle ana avrat küfredilirse tepkisini gösterir. Ben bu lafları saha dışında da tekrarlamasını diliyorum. Sahanın içinde fazla bir şey yapamayacağımı biliyordu, saha dışında da tekrarlasın. Ben Galatasaraylı futbolcu ve taraftarları tebrik ediyorum. Ama maçtan önemlisi bana bu lafları söylenmesiydi. Lincoln bana İngilizce küfretti. Azıcık yüreği varsa gelir o lafları dışarıda da söyler. Hakemin kırmızı kart göstermesi normal çünkü benim bir tepkim vardı. Bu laflar adam öldürme sebebidir Türkiye'de."
"Gökhan Gönül'e kırmızı kart verilir mi?" diye soran arkadaşlar, maçı izledilerse televizyondan kale arkasındaki kameradan Gökhan top toplayıcıya topu atması için kafasını sallıyor, sonra da top gelince de kafasını eğiyor.
bunu görebilirseniz daha rahat değerlendirirsiniz.
ayrıca lugano'nun ilk sarı kartının tamamen haksız olduğunu düşünüyorum. ama ikinci sarı kartında da, sarı kart gören bir oyuncunun yapmaması gereken hareketi yaptı.
galatasaraylı arkadaşlar volkan'a sallıyor bol keseden. tamam yaptığı en az 5 maçlık cezayı gerektirir. ama lincoln'ün tahrik ettiği de apaçık belliydi.
1-0 biten galatasaray'ın 4 kırmızı kart gördüğü maçı hatırlayın. gsli oyuncular ali aydına hiç yardımcı olmamışlardı ve maç tarihe geçmişti.
bu maçta iki takım oyuncuları maçı çığrından çıkardı. hakem ne yapabilir ki başka?
Lugano Mehmet Topal'ı ortasahanın az ilersinde düşürünce kartı gördü. Tabi yanlış hatırlamıyorsam. Pozisyonlar birbirine girdi :D Kartı görmesinin sebebi ise Mehmet Topal şayet geçseydi kaleci ile başbaşa kalacaktı. Ancak top fazla açıldığı için direk kırmızı yerine sarı kart gördü.
Arkadaşlar son yıllarda seyrettiğim en iyi maçlardan biriydi. Hakemi çok beğendim 2-3 hatalı karar dışında çok iyiydi. Fenerbahçe çok iyi mücadele ettiler az daha Galatasaray'ı eleyeceklerdi. Ancak Gökhan Gönül'ün atılmasından sonra GS bastırmaya başladı hatta 1-3-2-4 sistemine döndüler. BUnun sonucunda da gol geldi...
Ayrıca Lincoln spikere "Yanımda Barış'ta vardı ben Volkan'a kesinlikle hakaret etmedim" demiş...
butun kararlar dogru helal olsun hakeme yanliz lincoln bosu bosuna atdi ne yumruk atti nede kafa tek yapmaya calistigi sey volkandan kacti, volkanda golu hazmedemeyip yalanlari sallamis :D, helal olsun galatasarayimiza!
Fenerbahçe topla daha fazla oynamış. Buda ilginç bir durum. Feldkamp'ın burada hatalı taktiği var. Eksik takıma yerden kısa paslar ve yavaş tempo ile üstüne giderek gol arayacaksın. Ama Feldkamp bunu yapmadı.
Gururluyuz Mutluyuz Fenerbahçe'liyiz.
Ben buna pek inanmıyorum. Lincoln'ün şu ana kadar en ufak bir olayı olmadı burada. Ama bir şekilde gerçeklere ulaşılması gerekli. Eğer Lincoln gerçekten böyle birşey yapmışsa ceza alması gerekirdi. Ayrıca, şimdi özet görüntüleri seyrediyorum. Selçuk Barış'a birşeyler yapıyor. Önce sert faul yapıyor. Sonra kalkıp ittiriyor filan. Volkan kırmızı kart gördükten sonra daha da sinirleniyor. Küfür etseydi en baştan dalardı bence. Kırmızı karttan sonra saldırıyor Volkan. Gökhan'ın kırmızı kartını tam olarak anlayamadım. Çok sert bir mücadele olmuş gerçekten de. İki takım için de hayırlısı neyse o olsun. Volkan en az 5 maç ceza alır.
Barış Özbek '' lincoln küfür etti ama anasına değil"
Ayrıca volkanın açıklaması oldu maçtan sonra
Volkan Demirel: " galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum ama bir brezilyalının bana ana avrat küfretmesi‚ hiç bir Türk evladının kabul edemeyeceği bir şey..Gelsinde şimdi dışarda bir daha etsin küfürleri bana"
Yine de saha içinde olmamalıydı.
Volkan hakettiğini almış, sıra federasyonda. Golü yediği için hırsından olsa gerek böyle haddini aştı. Hayırlısı olsun..
Gökhan Gönül'ün pozisyonu Aydın abinin izah ettiği gibi gelişti. Nete düşünce izlemenizi tavsiye derim.
"Lincoln'ün ettiği küfürler adam öldürme sebebi"
Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan maçın ardından, Lincoln'e öfke kustu. Volkan, "Lincoln'ün ettiği küfürler adam öldürme sebebi" diye konuştu. Volkan şunları söyledi:
"Maçı fazla konuşmamak gerek, sonuçta kupa maçıydı Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim. Burda önemsenmesi gereken bir Brezilyalı'nın bana ana, avrat, kız kardeş, kız arkadaş hiçbirşey kalmadan küfür etmesidir. Ben bunu Türk Halkı duysun diye söylüyorum, hangi Türk insanına birisi gelip küfür ederse, tepki koyar. Ben belli bir yere profesyonel bir futbolcuyum, benim annem, kız kardeşim girerse bu olayın içine tepki gösteririm ve tepkimi de koydum.
Lincoln'e bu olaydan sonra bakış açım çok farklı. Lincoln'den o küfürleri dışarıda da yüzüme tekrarlamasını istiyorum. Sahada birşey yapamayacağımı bilip bu harektleri yaptı, saha dışında da aynı küfürleri yüzüme söylemesini istiyorum. Galatasaraylı arkadaşları, taraftarları tebrik ediyorum. 8 kişi kaldık, turu geçmek istiyorduk ama olmadı. Maçtan önemlisi Lincoln'ün bana küfür etmesiydi. Zaten turu geçmişsin, niye küfür ediyorsun.
Lincoln İngilizce küfür etti, bu kelimeleri kullanması yakışmadı. Ama dediğim gibi azcık yüreği varsa bu küfürleri gelir bana dışarıda söyler. Hakemin kırmızı kart göstermesi normal, hangi Türk insanına bu küfürleri etseniz bu adam öldürme sebebidir."
Aurelio düşürdü Lincoln'ü ama kart görmedi.
Volkan'ada birşey söylemek istiyorum. Delikanlılık numarası ile kendini haklı çıkarmasın. Bana küfür etti. Kim olsa saldırırdı gibisinden bıraksın bu işleri. Delikanlıysan gelsin dışarda etsin demezsin. Küfür ettiği anda dalarsın.
Kartı gördükten sonra birde yenilmenin verdiği duygularla madem kartı gördüm dalayım dedi. Kimse kimseyi kandırmasın.
İMZA.
daha önce attım msjm siLnmiş gurur duyuorum takımımLa diye heLaL oLsun bu hakeme rağmen bu mücadeLeye 90 biLmem kaçta geLdi goL varsın oLsun o kupayı aLmasınLar,razıyım.
yine tekrarLıyorum Fenerbahce'nin her sene özeLLikLede Türkiye kupası macLarında çok çok iLgnç hakem yönetimLeri oLuyor ne iş çözemedim.
Zico ateş püskürdü!
Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 2-1 yenilmesinin ardından elenen Fenerbahçe'de teknik direktör Zico, maçın ardından Cünet Çakır'a ateş püskürdü.
İşte Zico'nun açıklamaları;
"Oyuncularımı yüksek mücadelesinden dolayı kutluyorum. Cüneyt Çakır, kapasitesiz bir hakem, sergilediği performansla bunu gösterdi, futbol maçı yönettiğini unuttu. 14 sarı ve 4 kırmızı kart çıkarılmasının ardından Türk Futbolu'na üzülüyorum. Galatasaray kazanmak için hakemlerin yardımına ihtiyacı yok, Türkiye'de ekol olmuş bir takım. Sahada karar veren kişiye hakem diyemem, okula gidip, tekrardan okuluna dönüp bilmesi gerekenleri öğrenmesi gerekir. Diğer bir taraftan, bu maça böyle kapasitesiz birisinin de verilmesi tartışılmalı, bu kişiyi kim atadıysa onun da okuluna gidip derslerini tekrar alması gerekir."
Tüm Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum bu maçta kartlar o bu şu olmasada maç galatasaray'ın hakkıydı.
Ama hakem fenerbahçeyi değil maçın seyir zevkini bozdu.Çok gerdi maçı
Lincoln ise yenmişsin daha ne küfür ediyosun be..O taraftarın tezahüratını haketmiyor!
Galatasaray'a kupada başarılar.
Bir takımın teknik direktörü bile bu kadar düşüyorsa ben birşey demiyorum. Oynanan futbola bakalım diyorum, işiniz gücünüz tahrik etmek.
Yazıklar olsun hakem..
"Cüneyt Çakır haklı"
Takımımızın ilk golünü atan Hakan Şükür, hakem Cüneyt Çakır'ın gösterdiği kartları haklı bulduğunu söyledi. Şükür sözlerini şöyle sürdürdü: "Önemli bir rakip Fenerbahçe, bunu eksik kaldıkları zaman da gösterdiler. Genç ve kaliteli bir takımız, moral bozukluğumuz da vardı. Sahamız çok bozuk, 10 kişi kalmış bir Fenerbahçe'ye karşı daha fazla gol bulabilirdik. Lincoln'ün ve benim girdiğim pozisyonlarda top hep sekti. Şu bir gerçek, 10 kişi kalan her zaman bize dezavantajdır.
Biz bu maçı nasıl olsa kazanırız düşüncesi, bizi zor duruma soktu. Çok defansa çekildik ama son saniyede bulduğumuz golle kazanmasını bildik. Bu galibiyet lige de olumlu yansıyacaktır. Beşiktaş maçına çok ciddi hazırlanacağız, oradan bu moralle galip geleceğimizi düşünüyorum. Hakemi sarı kart göster diyerek uyarmak, sarı kartı gerektirir. Hakem gösterdiği kartlarda doğru hareket ettiğini düşünüyorum. Belki maç 11'e 11 olsaydı çok daha farklı olacaktı, bizim konsantrasyonumuz düştü, rakip eksik kalınca."
Kaynak: Webaslan.com
sonuçta volkan takımına zarar verdi, sinirine hakim olmalıydı ve bir sorunu varsa maç sonu halletmeliydi.. bir oyuncu her ne kadar küfür yese bile bunu sinirini öfkesini kusmak zorunda değil... çok sportmence bir hareket değildi.. volkan küfür etti der lincoln red eder.. bu konu uzar gider..
lugano ise tam şovmen, perpetua'nın dediği gibi takımın kendine gelmesine sebep verdi, o ilginç hareketler.. ve yaklaşık oyunu 5 dk kadar soğuttu buda galatasaray'ın o gazla dahada etkili gelmesini engelledi..
hakem maçı çığrından çıkarttı kontrolü elinden kaçırdı oynamak isteyen oyuncuları çok engelledi ve oyuncuların müdehaleleri yapmadan bir daha düşündü.. adam taç kullanacak atmadan bir daha düşünüyor. top değiştiriyor sarı kart görüyor. çok ilginç. türk futbolu bu hakemlerle bir gıdım ilerlemeyez. zico güzel söyledi.. takımlar bu tip hakem hatalarına alışıyor ve avrupaya gidince grçek futbolu görüyor yere düştüğü zaman faul bekliyor...
gökhan'ın golü çok güzeldi ondan öncesinde gs kalesini tekrar denemişti ama ona müdehale yapmaktan çekinen bi galatasaray savunması vardı..
Galatasaray'da volkan yaman'ın karar yeteneğinin ne kadar düşük olduğunu bir kez daha gördük.. topa nerede nasıl vuracağını daha iyi düşünmeli..
kalli nin oyuncu değiştirme konusunda niye bu kadar geç davrandığını ve oyuna etki etmekte geciktiğini anlayamıyorum. anlayan birisi varsa bana anlatsın :D
Gökhan Gönül ;
-Top toplayıcıdan topu istedim ama atmadı, bende yerdekini aldım.
Kaynak FB TV ..
Aydın abiye kesinlikle katılıyorum gökhanın pozisyondaki kırmızı kart haklı her kanal özet vermeye başladı bakın tekrar tekrar.
Bu arada gökhan gerçekden çok güzel çalımlar atmış golüde çok güzel. En sevdiğim gol tipini atmış :D
Ve maçın özetindede biraz belli oluyo volkan ve lincoln habire birbirleriyle konuşuyolar tartışıyorlar.
Ortada bu kadar şehit savaş varken,insanlar sokaklarda korna çalarak geziyor.
Fenerbahçe kazansa belki bende gezerdim ben yapmazdım demiyorum sadece uzaktan görünce anlıyorsun o kornalar çalarken hiç mi televizyon izlemiyorsunuz yada hiç mi askerde tanıdığınız yok diye bağırasım geldi..
Millet olarak garipiz:)
Spor müsabakası sonuç olarak.Ordaki futbolcular şimdi otobüste müzik dinliyor ya:D
cüneyt çakırın ilk yarının son dakikasında galatasaray tam gole giderken maçın ilk yarısını bitirmeside ilginç bir kareydi :D
volkan bi kere lincolnun küfür ettiğini nasıl anladı:
1. ihtimal)bizim volkan brezilyalıların arasında portekizce öğrenmiş (işi gücü yok küfür öğreniyo)
2. ihtimal bizim lincoln sakatken türkçe çalışmış (küfürlerede çalışmış anlaşılan)
volkan bıraksın bu yalanları ya hazmedememiş yenilgiyi açık açık konuşsun delikanlı gibi hadi kavga ettiği kişi türk olsa anlıyıcamda...güldürüyo adamı
Gökhan Gönül'ün gördüğü 2.sarı kart haklı.
Aynısını ilk yarıda Volkan Yaman'a da yapmıştı hakem :)
Bende bunu söylemek istiyorum, bize göre biz ; size göre siz haklısınız ama bunu vatan - millet konusu yapmaya gerek yok. Gönül isterdi ki tertemiz maç olsun ama olmadı, ayrıca herşey ortada zaten. İzleyin özetleri ve gördün Gökhan Gönül'ü. :)
Tebrikler Fenerbahçe, 2. yarıdaki mücadelesinden dolayı..
Neyse artık ya her iki takım için de kötü oldu kartlar Fb avrupada yoluna devam ediyo ligde de iyiler...Gs de Bjk maçına iyi hazırlanmalı bu maçı unutmalı ordan alabileceğimiz galibiyet Kasımpaşa maçını unutturur.
futbol konusmak ıcın zor bir mac olsa gerek futbol dısı hareketin cok oldugu bir karşılaşma hakem oyunu soğutacagına kavga cıkarırcasına bir maç yönetti keşke olmasaydı onun dışında ilk kırmızıdan sonra fb iyi bastırdı gökhan euro2008 de varım dercesine bir performans gösterdi yediği kırmızı haklı profesyonelce yapılan bir hareketti oyunu soğutmaya yönelik sonuçta değişik bir maç izledik.
Ne düşmüş Zico ? Ne diycek ortada böyLe bi yönetim varken çıkıp bunun hakkında konuşmamak oLur mu ?
Zico düşmüş falan demek ayıp kaçıo biraz.Zico mac sonrası acıkLamaLarında hep temkinLi sakin konuşan biriydi ama hakem onu biLe cıkardı ciLeden,en azından bazıLarı gibi cıkıp her magLubiyet sonra futbolcuLarını ortaya atmıo o kadar düşmüo yani ;) Hakemide eLeştiremicek mi hakem futboLun önüne gecti bu macta ne futbol konuşuLcak bişey mi var ?
Kartlar havada uçuşuyor!
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında kartlar adeta havada uçuştu. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, dev maçta 4 kırmızı, 11 de sarı kart kullandı.
Fenerbahçe'den 26. dakikada Lugano, 75. dakikada Gökhan 2. sarı kartların ardından, Galatasaray'ın son dakikadaki galibiyet golünün ardından da kaleci Volkan Demirel, direkt kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Galatasaray'dan ise Lincoln, yine uzatma bölümünde çift sarı karttan kırmızı kart gördü.
Dev maçta ayrıca Galatasaray'dan 4, Fenerbahçe'den de 7 futbolcu sarı kart görürlerken, Fenerbahçeli Lugano, Selçuk, Volkan Demirel, Gökhan, Deivid, Semih ve Edu, Galatasaray'dan ise Volkan, Ümit, Lincoln ve Arda sarı kartla cezalandırıldılar.
KARTLAR HAVADA UÇUŞUYOR
Ezeli rakipler arasında yapılan son karşılaşmalarda gösterilen sarı ve kırmızı kartların çokluğu dikkati çekiyor. Ezeli rakiplerin 15'i lig, 6'sı de Türkiye Kupası olmak üzere son 21 randevusunda hakemler toplam 17 kırmızı, 122 de sarı kart kullandı.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki son 21 maçta hakemlerin gösterdiği kartların sezonlara gere dağılımı şöyle:
2000-2001:
Galatasaray - Fenerbahçe: 0 - 0 (10 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1 (5 sarı)
F.Bahçe - G.Saray: 4 - 4 (Pen.7-6) (Türkiye Kupası) (8 sarı)
2001-2002:
Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 0 (5 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 1 - 0 (4 kırmızı, 5 sarı)
2002-2003:
Fenerbahçe - Galatasaray: 6 - 0 (2 kırmızı, 5 sarı)
Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 0 (5 sarı)
2003-2004:
Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 2 (1 kırmızı, 4 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1 (1 kırmızı, 2 sarı)
2004-2005:
Galatasaray - Fenerbahçe: 1 - 0 (1 kırmızı, 3 sarı)
Galatasaray - Fenerbahçe: 5 - 1 (Türkiye Kupası) (4 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 1 - 0 (5 sarı)
2005-2006:
Galatasaray - Fenerbahçe: 0 - 1 (1 kırmızı, 3 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1 (Türkiye Kupası) (7 sarı)
Galatasaray - Fenerbahçe: 3 - 2 (Türkiye Kupası) (7 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 4 - 0 (1 kırmızı, 6 sarı)
2006-2007:
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 1 (7 sarı)
Galatasaray - Fenerbahçe: 1 - 2 (7 sarı)
2007-2008:
Fenerbahçe - Galatasaray: 2 - 0 (1 kırmızı, 6 sarı)
Fenerbahçe - Galatasaray: 0 - 0 (Türkiye Kupası) (1 kırmızı, 7 sarı)
Galatasaray - Fenerbahçe: 2 - 1 (Türkiye Kupası) (4 kırmızı, 11 sarı)
Kaynak: AA
Bugün ortamı çok güzel geriyorsun vallahi. ama tahriklere kapılmayacağım.
İki takımı da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Hakem kararlarının çift taraflı olarak futbolun önüne geçtiği bir maç izledik bence. Daha iyi oynayan taraf turu da geçmeyi başardı. Bu sefer tribünlerde pek olay olmadı çok şükür. Galatasaray'ımı galibiyetinden dolayı, Fenerbahçe'yi ise 90 dakika mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Saha içinde olmasa da, burada fair-play görmek isterdim. Nasip olmadı. Başka maçlarda olur artık. Herkese iyi geceler diliyorum.
gökhanın attığı gol değilde ondan önceki pozisyonda 5 kişiden sıyrılarak ferrrari gibi geldi aykutu'da geçip gol atsa messi gibi gol atacaktı:icon_wink:
gs kazandığı için çok sevinçliyim.fb nin rakibi olduğumuz için fb yide yenmek ayrı bir keyif.çünkü son zamanlarda şansızmı tutmuyordu fb ye karşı.türkiyenin adını taşıyan bu güzel kupasıyı almak için sabırsızlanıyorum.
her iki takımada tebrikler.
sportmenliğe aykırı davranan futbolcuları kınıyorum.:icon_lol: