Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
1 ile 30 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Lugano Mehmet Topal'ı ortasahanın az ilersinde düşürünce kartı gördü. Tabi yanlış hatırlamıyorsam. Pozisyonlar birbirine girdi Kartı görmesinin sebebi ise Mehmet Topal şayet geçseydi kaleci ile başbaşa kalacaktı. Ancak top fazla açıldığı için direk kırmızı yerine sarı kart gördü.
    Pozisyonları karıştırdım o zaman, pardon.

Ama Anlatmak istediğim pozisyonda, her ne kadar faul olmasada olay ceza sahası içindeydi. O zaman orda Sarı Kartı Selçuk gördü. Biri sarı kart gördü ama iyi hatırlıyorum pozisyonu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Pozisyonları karıştırdım o zaman, pardon.

Ama Anlatmak istediğim pozisyonda, her ne kadar faul olmasada olay ceza sahası içindeydi. O zaman orda Sarı Kartı Selçuk gördü. Biri sarı kart gördü ama iyi hatırlıyorum pozisyonu.
    Aurelio düşürdü Lincoln'ü ama kart görmedi.

Volkan'ada birşey söylemek istiyorum. Delikanlılık numarası ile kendini haklı çıkarmasın. Bana küfür etti. Kim olsa saldırırdı gibisinden bıraksın bu işleri. Delikanlıysan gelsin dışarda etsin demezsin. Küfür ettiği anda dalarsın.

Kartı gördükten sonra birde yenilmenin verdiği duygularla madem kartı gördüm dalayım dedi. Kimse kimseyi kandırmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aurelio düşürdü Lincoln'ü ama kart görmedi.

Volkan'ada birşey söylemek istiyorum. Delikanlılık numarası ile kendini haklı çıkarmasın. Bana küfür etti. Kim olsa saldırırdı gibisinden bıraksın bu işleri. Delikanlıysan gelsin dışarda etsin demezsin. Küfür ettiği anda dalarsın.

Kartı gördükten sonra birde yenilmenin verdiği duygularla madem kartı gördüm dalayım dedi. Kimse kimseyi kandırmasın.
    Haklısın abi önce üstüne yürüdü,tehdit etti bağırdı ama vurmadı sonra kırmızıyı görünce madem öyle vurayım dedi haklısın ama küfürü etmemesi lazım.

Volkan haklı demiyorum ama burada sadece Volkan'a ceza gelmesi yanlış olur.

Mesaj Yetkileri