Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

31 51.67%
  • Fenerbahçe

29 48.33%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 354 sonuç

Konu: Fortis TK Çeyrek Final 2. Maçlar | Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

galatasaray hak etti bence 2.yarı belli bölümlerde zorlanmasına rağmen.maç sonu fenerli nihat özdemiri dinledim yok hakem maçı katletti luganonun ilk pozisyonda sarı kartı haksız volkanı haksız attı dinlerken yuh diyesim geldi futbolu nası seyrediyo bu adamlar.sadece gökhanın kartı tartışılabilir geri kalanlar tartışmasız doğru.hakem bir kere cesaretsiz olsaydı derbi dolayısıyla hiç bir kırmızı kart göstermezdi helal olsun hakeme korkmadan ne pozisyonun durumu neyse ona göre kart verdi.
    son olarak fenerin sevilla maçında hakemle ne kadar uysal davrandığını bir kere daha hatırladım süper lige dönünce hakemlerle bağırışmalar üzerine yürümeler falan sıkıysa uefanın hakemine yap bakalım bunun tek nedeni futbolun f sinden anlamayan yöneticilerin yaptığı davranışlardır başka hiç bir neden değil

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerli arkadaşlardan sakin olmasını rica ediyorum. Hem kendimiz, hem de sizler için. Buraya yazacağınız kışkırtıcı mesaj en başta sizi yakacak. Sonra da bu iş uzayacak, biz yazacağız bir mesaj, bizim de başımız yanacak.
    Maça gelinde, radyodan dinledim. Hakemin kart inisiyatifini fenerbahçe aleyhine, faul inisiyatifini ise Galatasaray aleyhine kullandığını düşünüyorum.
    Kırmızı kartlarda ise bence bir sorun yok, ama Lincoln neden atıldı tam olarak anlamış değilim. Spiker o anlarda maçın kontrolünü biraz kaybetti çünkü. Sadece Volkan'ın Lincoln'e giriştiğini, hakemin 2sini de oyundan attığını söyledi. Durumu "objektif olarak" izah edebilecek biri varsa çok sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Arkadaşlar Fenerbahçe 2. yarıda iyi oynadı, Gökhan Gönül'de çok şık bir gol attı. Ancak 2 maçta oynana genel futbola bakın, turu herşeyimizle haketmişiz. Bunu neresi kötü ?

Hakem tam bombaydı, Portekiz-Hollanda WC 2006 maçı aklıma geldi. Futbol bu işte, mutlaka şikayet edecek birşeyler bulunuyor.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu galibiyet güzel moral oldu ayrıca sıkıntılı taraf olsada kadro kalitesi bakımından daha iyi olduğundan bu maçı kazandı bknz.(galatasaray yedekleri fenerbahçeyle kadıköyde berabere kalırken fener yedekleri bursaspor karşısında yenildi) ama fenerbahçeyi kutluyorum iyi mücadele ettiler volkanın yaptığını hareketi kınıyorum tekme atmaması gerekirdi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçtan bi gram zevk almadım.Hakemin düdüğü ağzından düşmedi.Herşeye faul + kart verilir mi ya.Lugano'nun kırmızı kartı haklıydı.Gözlük falan yapıyo.(: Gökhan'a yazık oldu.Topu almak için eğildi eğilirkende top toplayıcı top atınca hakem yanlış anladı ikinci sarıyı verdi.Volkan'a diyecek söz bulamıyorum.Golü hazmedemeyip Lincoln'e saldırıyo.Boğazını sıkıyo,tekme atıyo.3-5 maç ceza yemeli.Lincoln niye atıldı anlamadım.Bir dahaki maçta bizde Lincoln olmuycak ki o maçta Beşiktaş maçı.Olsun geçen Beşiktaş maçında da yoktu.Fenerbahçe'de sıkıntı olabilir..Ama Sevilla maçı için dinlenicektir o oyuncular..Son olarak Tebrikler Galatasarayıma.Hakettiğimiz maçı kazandık.Beşiktaş'ta elendiğine göre kupaya dahada yaklaştık inş.kupayıda alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'mizle gurur duyuyoruz.
    8 Cesur Yürek
    cüney çakır Bence hakemliği bıraksın.Böyle rezillik görülmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln - Volkan olaynı TV'de pek göremedik. Sahanın genel görüntüsünü, sağdan soldan devamlı başka görüntüleri çektiği için direk o olaya odaklı değildi.

Maç bittiğinde her zamanki gibi maça giden bir arkadaşımı aradım ve sıradışı ne olduğunu ekstrada Lincoln olayını sordum. Lincoln'ün golü attıktan sonra Volkan'a oh çektiğini söyledi. Aklıma Nistelrooy'un Hollanda maçında yaptığı sevinç aklıma geldi muhtemelen buna benzer bir hareketten dolayı yardımcı veya başka birinin uyarısı sorası 2. sarıdan kırmızı görmüştür.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    . Durumu "objektif olarak" izah edebilecek biri varsa çok sevinirim.
    Olay anında Galatasaray'ın gol sevinci gösterildiği için baştan göremedik. Ancak tekrarında Lincoln topu almaya giderken Volkan topu alıyor ve Lincoln'ü geride bırakıp topu ortasahaya gönderiyor. Görüntüler Volkanda olduğu için arkada Lincon'ün ne yaptığını bilmiyoruz. Volkan dönüp üzerine yürüyor. Lincoln kaçmaya çalışıyor Volkan'da kolundan vs. yakalamaya çalışıyor. Lincoln'ün boğazından tutup itiriyor. Lincoln'de bu arada hakeme gösteriyor durumu. Volkan'da hakemle konuşmaya doğru gidip ordan Lincoln'e dönüp diz çekiyor. Lincoln yerde ve Volkan kartı görünce madem kart gördüm saldırayım diyor. Tekme sallıyor araya girenler sayesinde tekme reklam panolarına geliyor felan Volkan sinirden ağlıyor attığı küfürler yansıyor onu tutmaya çalışıyorlar. Olay bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan biraz önce konustu Lincoln benm anneme kız kardeşime kız arkadasıma küfür etti dedi burda hangi Türk olsa ona karsılıgını verirdi dedi ayrıca saha içinde öyle konusmak kolay yiyosa dısarda bana böyle desin dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanılmıyorsam Lugano'nun ilk sarı kart gördüğü pozisyon ceza sahasının içindeydi. Faul ile pek alakası yoktu ama hakem pozisyona faul çaldı fakat pozisyon'un içerde olduğunu göremedi.

Pozisyonu hatırlayamayanlar için Ceza sahası çizgisinin hemen üstünde olan, Lincoln serbest atışı çok farkla sağ köşeden auta attı.

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Hadi yaa canim, ben cikip diye bilirdim benim büyük anneme küfü etti diye... Hem nerden anlamis küfü ettigini???
    Volkan portekizce veya almanca biliyodur kültürlü adam nasıl olsa...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yüreği varsa dışarıda küfretsin"

Galatasaray'ın attığı 2. gol sonrası Lincoln ile tartışan ve Brezilyalı futbolcunun kasıklarına diziyle vuran Volkan, maç sonrası öfke kustu !..
    Galatasaraylı futbolcuları ve taraftarları kutladığını söyleyen Milli kaleci sonra şunları söyledi: "Lincoln bana ana, avrat, kız kardeş küfretti. Hangi Türk insanına böyle ana avrat küfredilirse tepkisini gösterir. Ben bu lafları saha dışında da tekrarlamasını diliyorum. Sahanın içinde fazla bir şey yapamayacağımı biliyordu, saha dışında da tekrarlasın. Ben Galatasaraylı futbolcu ve taraftarları tebrik ediyorum. Ama maçtan önemlisi bana bu lafları söylenmesiydi. Lincoln bana İngilizce küfretti. Azıcık yüreği varsa gelir o lafları dışarıda da söyler. Hakemin kırmızı kart göstermesi normal çünkü benim bir tepkim vardı. Bu laflar adam öldürme sebebidir Türkiye'de."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Volkan biraz önce konustu Lincoln benm anneme kız kardeşime kız arkadasıma küfür etti dedi burda hangi Türk olsa ona karsılıgını verirdi dedi ayrıca saha içinde öyle konusmak kolay yiyosa dısarda bana böyle desin dedi.
    Galatasaray golü atıyo.Herkes seviniyo Lincoln Volkan'a küfür ediyo öyle mi ? Adam sevinmek yerine niye küfür etsin.Hazmedemedim golü saldırdım diyemiyo mu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım olayı iyi sallamış o zaman

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

"Gökhan Gönül'e kırmızı kart verilir mi?" diye soran arkadaşlar, maçı izledilerse televizyondan kale arkasındaki kameradan Gökhan top toplayıcıya topu atması için kafasını sallıyor, sonra da top gelince de kafasını eğiyor.

bunu görebilirseniz daha rahat değerlendirirsiniz.

ayrıca lugano'nun ilk sarı kartının tamamen haksız olduğunu düşünüyorum. ama ikinci sarı kartında da, sarı kart gören bir oyuncunun yapmaması gereken hareketi yaptı.

galatasaraylı arkadaşlar volkan'a sallıyor bol keseden. tamam yaptığı en az 5 maçlık cezayı gerektirir. ama lincoln'ün tahrik ettiği de apaçık belliydi.

1-0 biten galatasaray'ın 4 kırmızı kart gördüğü maçı hatırlayın. gsli oyuncular ali aydına hiç yardımcı olmamışlardı ve maç tarihe geçmişti.

bu maçta iki takım oyuncuları maçı çığrından çıkardı. hakem ne yapabilir ki başka?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Yanılmıyorsam Lugano'nun ilk sarı kart gördüğü pozisyon ceza sahasının içindeydi. Faul ile pek alakası yoktu ama hakem pozisyona faul çaldı fakat pozisyon'un içerde olduğunu göremedi.

Pozisyonu hatırlayamayanlar için Ceza sahası çizgisinin hemen üstünde olan, Lincoln serbest atışı çok farkla sağ köşeden auta attı.
    Lugano Mehmet Topal'ı ortasahanın az ilersinde düşürünce kartı gördü. Tabi yanlış hatırlamıyorsam. Pozisyonlar birbirine girdi Kartı görmesinin sebebi ise Mehmet Topal şayet geçseydi kaleci ile başbaşa kalacaktı. Ancak top fazla açıldığı için direk kırmızı yerine sarı kart gördü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar son yıllarda seyrettiğim en iyi maçlardan biriydi. Hakemi çok beğendim 2-3 hatalı karar dışında çok iyiydi. Fenerbahçe çok iyi mücadele ettiler az daha Galatasaray'ı eleyeceklerdi. Ancak Gökhan Gönül'ün atılmasından sonra GS bastırmaya başladı hatta 1-3-2-4 sistemine döndüler. BUnun sonucunda da gol geldi...

Ayrıca Lincoln spikere "Yanımda Barış'ta vardı ben Volkan'a kesinlikle hakaret etmedim" demiş...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Lugano Mehmet Topal'ı ortasahanın az ilersinde düşürünce kartı gördü. Tabi yanlış hatırlamıyorsam. Pozisyonlar birbirine girdi Kartı görmesinin sebebi ise Mehmet Topal şayet geçseydi kaleci ile başbaşa kalacaktı. Ancak top fazla açıldığı için direk kırmızı yerine sarı kart gördü.
    Pozisyonları karıştırdım o zaman, pardon.

Ama Anlatmak istediğim pozisyonda, her ne kadar faul olmasada olay ceza sahası içindeydi. O zaman orda Sarı Kartı Selçuk gördü. Biri sarı kart gördü ama iyi hatırlıyorum pozisyonu.

butun kararlar dogru helal olsun hakeme yanliz lincoln bosu bosuna atdi ne yumruk atti nede kafa tek yapmaya calistigi sey volkandan kacti, volkanda golu hazmedemeyip yalanlari sallamis , helal olsun galatasarayimiza!

Nesil
    2006

Fenerbahçe topla daha fazla oynamış. Buda ilginç bir durum. Feldkamp'ın burada hatalı taktiği var. Eksik takıma yerden kısa paslar ve yavaş tempo ile üstüne giderek gol arayacaksın. Ama Feldkamp bunu yapmadı.

Gururluyuz Mutluyuz Fenerbahçe'liyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben buna pek inanmıyorum. Lincoln'ün şu ana kadar en ufak bir olayı olmadı burada. Ama bir şekilde gerçeklere ulaşılması gerekli. Eğer Lincoln gerçekten böyle birşey yapmışsa ceza alması gerekirdi. Ayrıca, şimdi özet görüntüleri seyrediyorum. Selçuk Barış'a birşeyler yapıyor. Önce sert faul yapıyor. Sonra kalkıp ittiriyor filan. Volkan kırmızı kart gördükten sonra daha da sinirleniyor. Küfür etseydi en baştan dalardı bence. Kırmızı karttan sonra saldırıyor Volkan. Gökhan'ın kırmızı kartını tam olarak anlayamadım. Çok sert bir mücadele olmuş gerçekten de. İki takım için de hayırlısı neyse o olsun. Volkan en az 5 maç ceza alır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Barış Özbek '' lincoln küfür etti ama anasına değil"
    Ayrıca volkanın açıklaması oldu maçtan sonra
    Volkan Demirel: " galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum ama bir brezilyalının bana ana avrat küfretmesi‚ hiç bir Türk evladının kabul edemeyeceği bir şey..Gelsinde şimdi dışarda bir daha etsin küfürleri bana"

Yine de saha içinde olmamalıydı.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Volkan hakettiğini almış, sıra federasyonda. Golü yediği için hırsından olsa gerek böyle haddini aştı. Hayırlısı olsun..

Gökhan Gönül'ün pozisyonu Aydın abinin izah ettiği gibi gelişti. Nete düşünce izlemenizi tavsiye derim.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Lincoln'ün ettiği küfürler adam öldürme sebebi"
    Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan maçın ardından, Lincoln'e öfke kustu. Volkan, "Lincoln'ün ettiği küfürler adam öldürme sebebi" diye konuştu. Volkan şunları söyledi:

"Maçı fazla konuşmamak gerek, sonuçta kupa maçıydı Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim. Burda önemsenmesi gereken bir Brezilyalı'nın bana ana, avrat, kız kardeş, kız arkadaş hiçbirşey kalmadan küfür etmesidir. Ben bunu Türk Halkı duysun diye söylüyorum, hangi Türk insanına birisi gelip küfür ederse, tepki koyar. Ben belli bir yere profesyonel bir futbolcuyum, benim annem, kız kardeşim girerse bu olayın içine tepki gösteririm ve tepkimi de koydum.

Lincoln'e bu olaydan sonra bakış açım çok farklı. Lincoln'den o küfürleri dışarıda da yüzüme tekrarlamasını istiyorum. Sahada birşey yapamayacağımı bilip bu harektleri yaptı, saha dışında da aynı küfürleri yüzüme söylemesini istiyorum. Galatasaraylı arkadaşları, taraftarları tebrik ediyorum. 8 kişi kaldık, turu geçmek istiyorduk ama olmadı. Maçtan önemlisi Lincoln'ün bana küfür etmesiydi. Zaten turu geçmişsin, niye küfür ediyorsun.

Lincoln İngilizce küfür etti, bu kelimeleri kullanması yakışmadı. Ama dediğim gibi azcık yüreği varsa bu küfürleri gelir bana dışarıda söyler. Hakemin kırmızı kart göstermesi normal, hangi Türk insanına bu küfürleri etseniz bu adam öldürme sebebidir."

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Rezil olan hakemdi,Maçı katleden hakemdi. Herşey belli Galatasarayın maçı hak etmesi için F.Bahçeden atmacıktı Gökhanı,verilmicek yerde kart veren verilecek yerde kart veren bu hakem Dünyanın hiç bir yerinde yoktur. Bugun tarihe geçti. Yazıklar olsun. Hiç bişey demiyorum...
    gökhan top toplayıcı çocuğa topu at diye kafasını sallıyor, topu atınca kafasını eğiyor. zaman geçirmek için yaptı. kartı gördü. belki de maçtaki en haklı karttı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Volkan hakettiğini almış, sıra federasyonda. Golü yediği için hırsından olsa gerek böyle haddini aştı. Hayırlısı olsun..

Gökhan Gönül'ün pozisyonu Aydın abinin izah ettiği gibi gelişti. Nete düşünce izlemenizi tavsiye derim.
    Lincoln'un hiç mi şucu yoktu?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Pozisyonları karıştırdım o zaman, pardon.

Ama Anlatmak istediğim pozisyonda, her ne kadar faul olmasada olay ceza sahası içindeydi. O zaman orda Sarı Kartı Selçuk gördü. Biri sarı kart gördü ama iyi hatırlıyorum pozisyonu.
    Aurelio düşürdü Lincoln'ü ama kart görmedi.

Volkan'ada birşey söylemek istiyorum. Delikanlılık numarası ile kendini haklı çıkarmasın. Bana küfür etti. Kim olsa saldırırdı gibisinden bıraksın bu işleri. Delikanlıysan gelsin dışarda etsin demezsin. Küfür ettiği anda dalarsın.

Kartı gördükten sonra birde yenilmenin verdiği duygularla madem kartı gördüm dalayım dedi. Kimse kimseyi kandırmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Fenerbahçe topla daha fazla oynamış. Buda ilginç bir durum. Feldkamp'ın burada hatalı taktiği var. Eksik takıma yerden kısa paslar ve yavaş tempo ile üstüne giderek gol arayacaksın. Ama Feldkamp bunu yapmadı.

Gururluyuz Mutluyuz Fenerbahçe'liyiz.
    İMZA.

daha önce attım msjm siLnmiş gurur duyuorum takımımLa diye heLaL oLsun bu hakeme rağmen bu mücadeLeye 90 biLmem kaçta geLdi goL varsın oLsun o kupayı aLmasınLar,razıyım.

yine tekrarLıyorum Fenerbahce'nin her sene özeLLikLede Türkiye kupası macLarında çok çok iLgnç hakem yönetimLeri oLuyor ne iş çözemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico ateş püskürdü!
    Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 2-1 yenilmesinin ardından elenen Fenerbahçe'de teknik direktör Zico, maçın ardından Cünet Çakır'a ateş püskürdü.

İşte Zico'nun açıklamaları;

"Oyuncularımı yüksek mücadelesinden dolayı kutluyorum. Cüneyt Çakır, kapasitesiz bir hakem, sergilediği performansla bunu gösterdi, futbol maçı yönettiğini unuttu. 14 sarı ve 4 kırmızı kart çıkarılmasının ardından Türk Futbolu'na üzülüyorum. Galatasaray kazanmak için hakemlerin yardımına ihtiyacı yok, Türkiye'de ekol olmuş bir takım. Sahada karar veren kişiye hakem diyemem, okula gidip, tekrardan okuluna dönüp bilmesi gerekenleri öğrenmesi gerekir. Diğer bir taraftan, bu maça böyle kapasitesiz birisinin de verilmesi tartışılmalı, bu kişiyi kim atadıysa onun da okuluna gidip derslerini tekrar alması gerekir."

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tüm Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum bu maçta kartlar o bu şu olmasada maç galatasaray'ın hakkıydı.

Ama hakem fenerbahçeyi değil maçın seyir zevkini bozdu.Çok gerdi maçı

Lincoln ise yenmişsin daha ne küfür ediyosun be..O taraftarın tezahüratını haketmiyor!

Galatasaray'a kupada başarılar.

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri