Bence yine oynar Yattara, çünkü kendi gitmek istemişti olmadı şimdi Trabzon'un başarısı için ter dökecek :) Umarım :):):D
Printable View
Bence yine oynar Yattara, çünkü kendi gitmek istemişti olmadı şimdi Trabzon'un başarısı için ter dökecek :) Umarım :):):D
Açıkcası Trabzonsporun 11 Milyon €'luk teklife hayır diyememesi Yattara'nın Avrupa Yerine Katar'a Gitmek İstemesinden Daha Mantıklı Geliyor :)
Yarın akşam 17.00 a kadar mühlet verilmiş. Katar kulübünden para yatmaz ise Yattara Trabzonspor'da kalacak.
Bu sadece işi sağlama alma diyebiliriz .. Bankalar arasında olası bir karışıklığı önlemek için yapılmış bir taktik .. Hani belki Al-Saad parayı bugün yatırırda hesaba para yarın gelir vs. gibi olumsuzluklarla karşılaşmamak için .. Bugünkü basket maçında bir yönetici & 99 Yattara transfer olmayacak dedi ..
Yattara yedek kulübesinde oturur. Maçlarda son 10-15 dakika forma giyer. Devre arası alıcısı çıkarsa satılır, çıkmazsa ikinci yarı formayı giyer ve Trabzon'u Avrupa'ya uçurur.
Sevinimi sevinmimi ? ben kendimi taraftar olarak Yattariz bi gelecege hazirlamistim. Eger oynarsa eskisindende iyi olcaktir hic supheniz olmasin ;)
Neden oynamasın canım hayret bişey. Çok eminim, Yattara, aynı eski Yattara gibi oynar. 2. yarı falan sokmalarına da gerek yok. Ne yani, disiplin cezası yicek bişey mi yaptı Yattara? Olayı kritik hale getirmemek lazım, hele hele bunu Ersun Yanal yapmaz. Adamdan maximum faydalanmaya çalışır. Yattara oynamazsa, önümüzdeki yıllarda kocaelispora bile gidemez. Artık bunun bilincinde kendisi de. Onun için, öyle bi oynar ki..
inşallah bie soruna yol açmaz.yönetim ve yattara arasında bir sorun var bu futbol tkımına yansımaz inşallah
yattara bugun 9.30dakı antrenmana cıkmıs yanı buda demek oluyor kı takıma donecek ve ersun hocann ınsıyatıfıne gore 11e gırer.
gs maçında şçle b 11 benım ıcımden gecen bı 11
....................sylva.............
serkan...song...egemen.....cale
...............hüseyin.................
......selçuk.........colman.........
issac...........................yattara
...........umut(gökhan).............
bolece kanatları ıyı kullanmıs oluruz vede colman kendı yerınde oynamıs ve daha fazla verım alma sansımız olur
zaten dedı ben aıleme bakmakla yukumluyum ve sadece aılem degıl gınede bırsuru kısı benım paramı beklıyor bu nedenle bu teklıfı kabul edıyorum demıstı
Bu arada şansa adam tam bizim maçta döndü.. :D
İyi tamam senin dediğin olsun :)
kulupten acıklama
Bir süredir kamuoyunun gündeminde geniş yer tutan oyuncumuz İbrahima Yattara’nın transferiyle ilgili olarak yaşanan gelişmeler ve gelinen son nokta üzerine kulübümüzden bir açıklama yapıldı.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Kulübümüz, oyuncumuz İbrahim Yattara’nın ısrarlı talebi doğrultusunda Katar’ın Al Sadd takımıyla transfer görüşmelerine başlamış ancak gelinen noktada talep ettiğimiz bonservis bedelinin ödenmemesi nedeniyle söz konusu transfer gerçekleşmemiştir.
Al Sadd takımının teklifi üzerine konuyu değerlendiren ve ayrılma doğrultusundaki düşüncesini kamuoyuyla da paylaşan Yattara’nın söz konusu niyetini yönetim kurulumuza ve teknik heyetimize bildirmesi üzerine Katar ekibiyle masaya oturulmuş, oyuncumuz için belirlediğimiz bonservis bedeli kendilerine iletilmiştir.
Ancak uzun süren pazarlıkların ardından prensipte bir noktaya gelen görüşmeler, yönetim kurulumuzun belirlediği rakamın kulübümüz hesabına yatırılması için verdiği sürede karşı taraf yükümlülüğünü yerine getirmeyince sonlandırılmış ve transfer konusu gündemden kaldırılmıştır.
Futbol dünyasında bu tarz gelişmeleri doğal karşılamak ve duygusal değerlendirmelerden uzak durmak profesyonel yaşamın en önemli gerekleri arasındadır.
Kulübümüzün prensiplerini bozmadan, gerekli prosedürlere uymak koşuluyla, sözleşmeli oyuncumuz İbrahima Yattara’dan azami verimi alarak kendisini tekrar kazanma anlayışında olan yönetim kurulumuz bugüne kadar olduğu gibi yine her türlü önyargıdan uzak durarak önümüzdeki süreci değerlendirecek ve tartışmaların dışında kalarak tüm enerjisini yine takımımızın başarısına harcayacaktır.
Teknik heyetimizin, oyuncularımızın ve sporcumuz İbrahima Yattara’nın da aynı tavrı göstereceğine olan inancımızın altını çiziyor, taraftarlarımızdan ve medyamızdan da bu hassasiyeti bekliyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur”
buda demek oluyor kı yattara gıtmıyor ve gs macında hazır sekılde olacak
08.10.2008 14:45:25
Yahu Yattara´nin halen sakatligi devam etmiyor mu ?
Yaptigi bir röportajda Al Sadd´a gitse bile orada 1-2 hafta sakatligindan dolayi oynayamayacagini,halen hazir olmadigini belirtmisti.
Nasil olur da Gs macina hazir sekilde cikar ?
Yattara bu durumda bırakarak gitmek istiyor ancak takım yamuk yapınca kalmak zorunda kalıyor bir de yüzsüzlük yapıyor yok ben yeni transfer falan diye takımda bağrına basıyor...
Çok ters geliyor bana.
Katar’ın Al Sadd takımının transferini istediği ancak kendisi için belirlenen bonservis bedeli ödenmediğinden transferi gerçekleşmeyen oyuncumuz İbrahima Yattara yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı.
Yattara, “Profesyonel bir futbolcu olarak kendi isteğimle ve bana verilen izinle bir transfer görüşmesi yaptım. Bu görüşmeler sırasında karşı tarafla bir aşamaya kadar da geldim. Ancak kulüpler arasında net bir anlaşmaya varılamaması nedeniylede tekrar Trabzon’da kaldım. Olanlar olmuş, yaşananlar yaşanmıştır. Artık bundan sonra Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım” diye konuştu.
Kendisinin her zaman kulübüne bağlı bir futbolcu olduğunu dile getiren Yattara, “Takım arkadaşlarımı taraftarları ve buradaki herkesi sevdim ve bundan sonrada sevmeye devam edeceğim. Gelinen bu noktadan asla şikayetçi değilim ve bunu zamanla herkes görecek. Profesyonellikte bu yaşananları doğal karşılamak lazım. Bundan sonra taraftarlarımızla ve takımımızla birlikte koştuğumuz hedeflere hep birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
bekleyıp neler olacak gorecez nşallah dedğiğ gibi takıma en ıyı skılde performansını katar
Milli ara bize iyi yaricak galiba.
Yattara Galatasaray macinda oynamasi lazim, taraftar olarak bu macta tekrar guvenimizi kazanbilir
Elinde Yattara gibi bir oyuncu varken kullanmamak aptallık olur.Galatasaray maçına yetişirse Trabzonspor adına avantaj olur..
Extensor´dan bir yazi okudum bu konu hakkinda,isteyen okusun diye ekliyorum.;)
Burada
Extensor'un pivot forveti 37 yaşında Birleşik Arap Emirliklerine gidiyor o onu yazsın. Yattara gibi 4 sene 150 bin $ a oynayan bir oyuncunun elbette ki en doğal hakkıdır daha fazla para kazanmak. Futbolu bıraktıktan sonra bu adamın muz ortaları , 3-4 kişiyi peşine takıp çalıma dizmeleri para etmeyecek.
Güzel kardesim Hakan Sükür oraya sirf para kazanmak icin mi gidiyor ? Adamin zaten 7 sülalesine yetecek kadar parasi var! Oraya futbol oynamak icin de gidiyor.Yattara konusu ise ortada,iki tarafin da hikayesi güzelce anlatilmis ...
Yattara para icin gitmek istedi,yönetim para icin göndermek istedi,ama sonuc ortada.:icon_biggrin:
Yattara yetişecek, karar Yanal'ın!
Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, yıldız futbolcu İbrahim Yattara'nın tıbben Galatasaray maçına kadar hazır hale geleceğini belirterek, bu maçta oynayıp oynamayacağına ise Teknik Direktör Ersun Yanal'ın karar vereceğini söyledi
Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Katar'ın Al Sadd takımına transferi gerçekleşmeyerek, bordo-mavili kulüpte kalan Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın sakatlığındaki son durum ve Galatasaray maçında sahada olup-olamayacağı hakkında bilgi verirken, Hüseyin Çimşir, Gökhan Ünal, Tayfun Cora ve Ferhat Çökmüş'ün sakatlıkları ile ilgili de açıklamalarda bulundu.
İbrahim Yattara'nın Trabzonspor için önemli bir güç oluğunu ifade eden Dr. İhsan Alioğlu, "Aklın yolu birdir. Yattara takımda kaldığı konumda Trabzonspor için her zaman önemli bir güçtür. Yattara'nın transfer sürecinde gidişi ile ilgili olarak bir burukluk yaşamadığını gördük. Moral bozukluğu içinde olmadığını aksine mutlu bir hali vardı. Bu çok önemli. Yaşamış olduğu sakatlığın izlerini tam olarak üzerinde atamadığı için antrenman açığı var. Bu hafta sonunda itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Tıbben Galatasaray maçında hazır hale gelecek ama teknik olarak kararı teknik direktörümüz Ersun Yanal verecektir. Oynatıp-oynatmama kararı onundur" dedi.
Takımda sakatlıkları bulunan Hüseyin Çimşir, Gökhan Ünal, Ferhat Çökmüş ve bu sabah yapılan çalışmada ağrıları artarak antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kalan Tayfun Cora'nın sakatlıklarının ciddi olmadığını belirten Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, "Oyuncuların ciddi bir sakatlıkları yok. Konyaspor maçı öncesi üst yüklenmeden dolayı kaynaklanan problemler yaşıyorlar. Galatasaray maçına kadar zaman bulunması nedeniyle oyuncularımız riske etmek istemediğimiz için salonda ayrı bir çalışma programı verdik. Hafta başında bu oyuncularımızda takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar" diye konuştu.
Her maçın kendileri için önemli olduğunu belirten İhsan Alioğlu, "Bizim için her maç önemli. Takım ayrımı yapmıyoruz. Ancak Galatasaray derbi maçı olması nedeniyle Trabzonspor camiası için ayrı bir özelliği var. Yarışmacı bir takım olmamız, Galatasaray'ın hem ligdeki en önemli rakiplerimizden biri olması, hem de ezeli rakibimiz olduğu için bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Sağlıklı bir şekilde başlayıp, sağlıklı bir şekilde bitirerek liderliğimizi korumak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
Ajansspor
ben yattarnın yerinde olsam trabzonspora geri dönmem hakkında konuşan yöneticiler(başkanda dahil) yattarayı basının önüne attı suçu yattarada gösterir gibi şuç onda yada yönetimde farketmez bir futbolcu eğer transfer durumu varsa yönetimin tek yapması gereken teşekkür etmesi idi.biz taraftarlar eleştirebiliriz ama en tepedeki kişi bunları yapmaması lazımdı.
bayram tatilinde yattarayı tesislerin içine sokmadılar h.ulusoy tesislerinde çalıştı bu tam bir yönetim skandalıdır yattara bunuda unutmamıştır.tam bir saatli bomba gibi nerde ne zaman patlayacağını görecez.ben olsam yattaranın yerinde o kadar laftan sonra paf takımla antremana çıkar 1.3 milyon euro yıllık paramıda takır takır alırım.ama yattara yönetim eleştirisini sineye çekip antremanlara çıkıyo hadi bakalım bundan sonra ne olacak.
son olarak eğer yattara maçlarda oynarsa yine aynı yerinde oynar isaac promise umut un yerine oynar.öyle yattara bir kanatta isaac bir kanatta olmaz takım savunması çöker.umut yerine isaac olur yattara da sağ kanatta oynamaya devam eder