Teşekkür ederim. Microsoft 103 mb lık Ağustos 2009 için directx güncellemesi yayınlamış.Onu indiriyorum bakalım. Sonuçları bildiririm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
DirectX i güncelledim.Sonuç değişmedi.Çok enteresan ya :)
Printable View
Language packs: Danish, Dutch, English, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Spanish and Swedish
Cilekli demodaki diller: Danimarkaca, Flemenkce, Ingilizce, Fransizca, Italyanca, Norvecce, Portekizce, Ispanyolca ve Isvecce.
Turkiye gibi yaptirimlar yapmiyorlar cunku zaten her dil icin satislar normalde 10 bin'in uzerinde. Bizim de satislarimiz normalde 10 binin uzerinde olsa, gik mik demeden kendiliginden dili cikartacaklar.Quote:
benim demek istediğim bu ülkelerin hepsi önceden quickstartta varmıydı. eğer yoksa ve bu sürümde quickstarta koyulmuşsa Türkiye gibi yaptırımlar uygulanmışlmıdır?
Çilekli demoyu indiriyorum. Daha doğrusu indirmeye çalışıyorum. 1 dakika 4 saniye kala takıldı. Umarım düzelir.
Torrentten indiricem artık yapacak birşey yok gibi gözüküyor. Steam forumlarındaki yazıları aynen uyguladım ama olmuyor.
Arkadaşlar oyunun demosunu nesıl yükleyeceğimizi anlatan birisi olursa çok sevinirm indirdim ama yükleyemiyorum yardım edin lütfen.
Yeni link'ler eklendi.
Steam'den indirmeye başladık. Açıklamalarda Türkiye ligi yoktu, Endonezya vardı. Belki de yorgunluktan yanlış okudum. Ben uyuyayım, uyandığımda bizim oğlan anlatır. Herkese iyi geceler.
Teşekkürler yeni linkler için. 8 mbit bağlantıyla en fazla 60 kb/sn hıza ulaşabildim.Torrent ise felaket 2 kb/sn... Anlaşılan Zavvi'nin oyunumu göndermesini bekleyeceğim :)
arkadaşlar demoyu indirdim vanilla,oyunu yükledim açınca birlikte aç diyor bilgisi olan var mı?
Demoyu begendim. Fakat cok karısık geldi menüler falan. Bayagı degişiklik var. Hele ki taktik yaratma süper birsey olmus. SI su Türkceyi cıkar da bizi ugrastırma :D
Taktik olayı mükemmel olmuş ama daha maç yapmadım.Arayüz çok kullanışlı hemen istediğiniz bi şeye ulaşabiliyosunuz.Cümleler falan karışık geldi bana değişiklikler var ama ing yeterli olmadığından anlayamadım.Türkçe olursa tadından yenmez oyun:D
arkadaşlar birlikte aç falan diyo nasıl yapacaz lütfen yardım edinnn
30 ekimde mi
Taktik yaratma konusunda zorlananlar icin Turkce ceviri:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80565
Şuan indirdim kuracağım oyunu ama bir güncelleme yapıyor galiba birazdan girip detaylıca oyun hakkında SS hazırlayacağım merak eden arkadaşlarımız için. Öncelikle tr ligindeki takımların kadrolarını ve kilit oyuncuları felan paylaşıcam. Belki indirmeyenler merak edebilirler...
Profilinde siyah foto olan futbolcuların veya bizim falan fotomuz C. Ronaldo'nun oyundaki fotosunun gölgelenmiş hali galiba:)
Arkadaşlar o kadar bekledim indirdi sonra tıkladım yüklemedi şu uyarıyı verdi müsait değilmiymiş neymiş ne saçmalıktır anlamadım sabahtan beridir bi indiremedik indirdik kuramıyoruz nedir bu eziyet
http://i33.tinypic.com/2qnz2np.jpg
Biraz karışık gibi gözükse de çok kısa sürede alışacağımızı tahmin ediyorum. Oyunu beğendim diyebilirim.
Demoda birsey dikkatimi cekti. Türkiye ligindeki oyuncuların degerleri cok ucuk. Aydın 6 m euro, Deivid 9.25 m euro, sercan yildirim 9.25 m euro. Demoda oldugu için mi bu fiyatlar böyle?
Steamı kaldırdım yükledim oyun felan gitmiş lanet olsun oynamıyorum demoyuda fm i de ya
Tesekkurler.. Bir bakalım nasılmış :)
Turkiye liginin oyunculari abartilmis gibi ozellikle kaleciler. Ozellikleri normal olabilir ama kalecilerin talibi cok.
Aykutla milan, barcelona, roma ve 4-5 takim daha ilgileniyor.
-Omer C. ile PSV veya Anderl. ilgileniyor.
-Orkun ile Roma ilgileniyor.(teklif yapti)
-Shaktar 2.ligden rizesporun kalecisiyle ilgileniyor.(bunu yanlis hatirliyor olabilirim)
Hatta militoyu almak icin teklif vermistim. Barcelona teklifi degistirip Aykut+para istemis :D:D
2. ligden bir kac yabanciya baktim. Onlarla bile Anderl., PSV falan ilgileniyor.
Oyun baya değişik ama alışacağıma eminim.
Oyun bu sene müthiş taraftar olayı vs 3D bu sene daha da güzel.
Vanillia'yı indirdiğim için İngiltere'deyim ama full çıkana kadar beni idare eder:D
arkadaslar steamden indirdim demoyu,oyunu acarken illa steamide acıyor. hep böyle mi olacak. steam acılmadan demoyu oynayamazmıyız?
Vanilla'yı indirdim çok merak ettiğim siyah temayı seçemedim :( Ayrıca çok eğlenceli bir oyun olmuş. Transferlerde biraz daha fazla para istiyor karşı taraf. Zar Zor transfer yapabildim :D
Türk kalecileri kıymetli, öyle talibi çok olur :D ama alan takım oynatmıyor orası ayrı :)
fm2009 da da böyle olmuştu sebebini bilmiyorum.
bende ilk oyunu açtım yeni temayı görünce eyvah dedim nasıl çıkıcaz işin içinden :p sonra alışmaya başladı gözüm, oynadıkça alışırız, çokta karışık değil.
takımdaki teknik kadronun tavsiyeleri de güzel olmuş, takımın şu yönü etkili, bu yönü zayıf, falanca oyuncu iyi frikik kullanır, filanca oyun kurucu için ideal gibi.
taktik ekranına geldiğimde ikinci şoku yaşadım :D artık taktik yapmak çok daha kolay olacak, anlaşılan bu. tabii ince ayar isteyenler için eski sistemi de korumuşlar :)
yalnız maç denemesi yapamadım, ilk hazırlık maçına girmeye çalıştığımda oyundan hata aldım ve kapandı, üstünde pek durmadım pc yaklaşık 7-8 saat aralıksız çalışınca sorun bendedir diye düşündüm :)
kısacası sevdim ya, oynadıkça görücez eksilerini artılarını tabii ama üzerimde bıraktığı ilk etki olumlu ;)
Tüm ülkelerin gözü Türkiye'de resmen tüm oyuncularım izleniyor :D
Skin kötü olmuş ama
Arda ;
http://img271.yukle.tc/images/119110_Arda.png
Alex in özellikleri nasıl ? Ss atma imkanı olanlara şimdiden teşekkürler. Skin hakikaten iyi olmamış ama üstünde durulucak önemli bişey değil, anlatıldığı gibiyse eğer -maç motoru, seyirci vs.- orjinal alınmaması için bi sebep göremiyorum.
steam'ı kaldırınca oyunda gitti:confused: saçma sapan şeyler, şimdi baştan indir.
Bunun nedeni quickstart'in sadece Turkiye ligi ve small veya medium veritabani ile kurulmus olmasi.
Oyundaki oyuncularin %70'den fazlasi Turkiye liginde oluna, buyuk kuluplerin ozellikle Turkiye'de oynayan oyuncularin pesinde olmasi gayet dogal.
Full oyunda bir kac lig birden yuklediginizde bu cok daha makul bir durumda olacaktir.
Şahsen demosuyla uğraşmayı tercih etmem. Steami kaldır, oyun gitsin; dosyanın birini değiştir, oyun açılmasın; oyunun özellikleriyle oyna, eskisi gibi olmasın vs... gibi birçok problem. Orijinalini bekleyeceğim ben.
steam'den indirirsem başka bi bilgisayara kurarken steam ister mi ?
beyler çok sağolun. son bi isteğim - bokunu çıkarmadan olmaz çünkü :)- panatiniakos da bi eleman var Sotiris Ninis diye, varsa eğer data da onun da bi ss ni sallarsanız Mevlüt Erdinç ile beraber sesimi kesicem.