Demoda birsey dikkatimi cekti. Türkiye ligindeki oyuncuların degerleri cok ucuk. Aydın 6 m euro, Deivid 9.25 m euro, sercan yildirim 9.25 m euro. Demoda oldugu için mi bu fiyatlar böyle?
Demoda birsey dikkatimi cekti. Türkiye ligindeki oyuncuların degerleri cok ucuk. Aydın 6 m euro, Deivid 9.25 m euro, sercan yildirim 9.25 m euro. Demoda oldugu için mi bu fiyatlar böyle?
TariboWest
Steamı kaldırdım yükledim oyun felan gitmiş lanet olsun oynamıyorum demoyuda fm i de ya
Tesekkurler.. Bir bakalım nasılmış![]()
Turkiye liginin oyunculari abartilmis gibi ozellikle kaleciler. Ozellikleri normal olabilir ama kalecilerin talibi cok.
Aykutla milan, barcelona, roma ve 4-5 takim daha ilgileniyor.
-Omer C. ile PSV veya Anderl. ilgileniyor.
-Orkun ile Roma ilgileniyor.(teklif yapti)
-Shaktar 2.ligden rizesporun kalecisiyle ilgileniyor.(bunu yanlis hatirliyor olabilirim)
Hatta militoyu almak icin teklif vermistim. Barcelona teklifi degistirip Aykut+para istemis
2. ligden bir kac yabanciya baktim. Onlarla bile Anderl., PSV falan ilgileniyor.
Oyun baya değişik ama alışacağıma eminim.
Oyun bu sene müthiş taraftar olayı vs 3D bu sene daha da güzel.
Vanillia'yı indirdiğim için İngiltere'deyim ama full çıkana kadar beni idare eder![]()
arkadaslar steamden indirdim demoyu,oyunu acarken illa steamide acıyor. hep böyle mi olacak. steam acılmadan demoyu oynayamazmıyız?
Vanilla'yı indirdim çok merak ettiğim siyah temayı seçemedimAyrıca çok eğlenceli bir oyun olmuş. Transferlerde biraz daha fazla para istiyor karşı taraf. Zar Zor transfer yapabildim
![]()
Türk kalecileri kıymetli, öyle talibi çok olurama alan takım oynatmıyor orası ayrı
fm2009 da da böyle olmuştu sebebini bilmiyorum.
bende ilk oyunu açtım yeni temayı görünce eyvah dedim nasıl çıkıcaz işin içindensonra alışmaya başladı gözüm, oynadıkça alışırız, çokta karışık değil.
takımdaki teknik kadronun tavsiyeleri de güzel olmuş, takımın şu yönü etkili, bu yönü zayıf, falanca oyuncu iyi frikik kullanır, filanca oyun kurucu için ideal gibi.
taktik ekranına geldiğimde ikinci şoku yaşadımartık taktik yapmak çok daha kolay olacak, anlaşılan bu. tabii ince ayar isteyenler için eski sistemi de korumuşlar
yalnız maç denemesi yapamadım, ilk hazırlık maçına girmeye çalıştığımda oyundan hata aldım ve kapandı, üstünde pek durmadım pc yaklaşık 7-8 saat aralıksız çalışınca sorun bendedir diye düşündüm
kısacası sevdim ya, oynadıkça görücez eksilerini artılarını tabii ama üzerimde bıraktığı ilk etki olumlu![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Alex in özellikleri nasıl ? Ss atma imkanı olanlara şimdiden teşekkürler. Skin hakikaten iyi olmamış ama üstünde durulucak önemli bişey değil, anlatıldığı gibiyse eğer -maç motoru, seyirci vs.- orjinal alınmaması için bi sebep göremiyorum.
steam'ı kaldırınca oyunda gittisaçma sapan şeyler, şimdi baştan indir.
Bunun nedeni quickstart'in sadece Turkiye ligi ve small veya medium veritabani ile kurulmus olmasi.
Oyundaki oyuncularin %70'den fazlasi Turkiye liginde oluna, buyuk kuluplerin ozellikle Turkiye'de oynayan oyuncularin pesinde olmasi gayet dogal.
Full oyunda bir kac lig birden yuklediginizde bu cok daha makul bir durumda olacaktir.
Şahsen demosuyla uğraşmayı tercih etmem. Steami kaldır, oyun gitsin; dosyanın birini değiştir, oyun açılmasın; oyunun özellikleriyle oyna, eskisi gibi olmasın vs... gibi birçok problem. Orijinalini bekleyeceğim ben.
steam'den indirirsem başka bi bilgisayara kurarken steam ister mi ?
beyler çok sağolun. son bi isteğim - bokunu çıkarmadan olmaz çünkü- panatiniakos da bi eleman var Sotiris Ninis diye, varsa eğer data da onun da bi ss ni sallarsanız Mevlüt Erdinç ile beraber sesimi kesicem.
herkese merhaba;
oyunun ''çilekli'' demosunu steam'dan indirdim.hiç bir sorunla karşılaşmadan oyunu çalıştırdım.tabi ki türkiye ligini açarak hemen profilleri karıştırmaya başladım.özellikle Ronaldo'nun (R9) profili gerektiği gibi olmuş bence.en sonunda hakkını vermişler adamın.hemen aldım fenerbahçe'ye.ilk maçında atıverdi 2 tane hemde 2. yarıda aldım ajax'a karşı.sonuç olarak data kanımca daha iyi.tab menü'ye gelince bence müthiş olmuş.en fazla 1 saat içinde tamamen adapte olup istediğiniz her yere hemen ulaşıyorsunuz.koyu renk kullanmanızı tavsiye ederim beyaz çok yoruyor gözlerinizi.ama alışana kadar beyaz kullanın mutlaka.asıl devrim taktik ekranı.create tactic menüsü ile bir çok varyasyon kurulabiliyor ki size yüzlerce farklı strateji belirlemeniz için imkan sağlıyor.türk oyunculara çok fazla rağbet var.full sürümde tekrar bakmak lazım.bence SI gene yaptı yapacağını.önümüzde ki 1 yıl boyunca FM den başkasını oynamam.Türkçe olmasada olur.60 tl değil 160 tl de olsa gözüm kapalı veririm bu parayı.beklediğime değdi sonuna kadar...saygılar...
Not: ronaldo'yu aldığım zaman basın konferansında tam olarak 27 soru soruldu.''yok yaşlıydı,yok bu transfere gerek yoktu,yok takımda çok fazla breilyalı var,yok veteran klübü olmuş,yok kariyerinin sonuna gelmiş'' tam 27 soru.maç önceleri falan böyle uzun değildir.umarım sadece bu transfer içindir.
![]()
Nobre ye bak o kadar mı ediyor.Oyun çok güzel olmuş . İnşallah turksportal da türkçe yamayı çıkarır :].
Oyunda Beşiktaşlı genç oyuncu Muhammed Demirci neden yok ?
Oyunu Steamden İndirdim Şuana Kadar Öyle Bir Hatayla Karşılaşmadım Menüler Falan Öyle Çok da Karışık Değil Ama Bayağı Bir Detay Gelmiş Oyuna Herşey Düşünülmüş. İlk Basın Toplantısı 2009'un Tıpkı Aynısı Sorular Aynı Yine Aynı Sorular Bir Kaç Kere Gelmeye Devam Ediyor Bu Çıkışta Biraz Kararsız Kalmışınız Gibi Sinir Bozucu Sorular Tekrar GeliyorMaç İçindeki Hareketler Süper Gerçekten Holoskonun Süper Hareketleri İzlenmeye Değerdi Kafa Toplarına Sıçrama Gerçektende Çok Hoş Olmuş. Genel Olarak Oyun Süper İlk İzlenimlerim Olumlu Zaten İşini Bilir SI
Ah Birde Türkçe Çıksaydı Tadından Yenmez Vall
Çünkü Bu Detaylar İngilizcesi Olmayanları Oyundan Soğutur
Arkadaşın Dediği Oyuncularıda Ekleyim
Ninis
Mevlüt
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Muhammet Demir Bursada Görünüyor Var Yanılmıyosam Beşiktaşla Anlaşmamışlardı Sorunlar Çıkmıştı Galiba Belkide Yanlış Hatırlıyorum Ama Bişeyler Olmuştu O Muhammet Olayında
Bu Arada Beyaz Gerçekten Oyuna Hiç Gitmemiş Siyah Skin Süper Uyuyor Çıkıncada Siyahla Devam Ederim Ben Gözü Yormayan Bir Havası Var
Last edited by BaGa TaRKaN : 15.Ekim.2009 at 16:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
arkadaşlar sorun yaşayan var mı benim haricimde? oyunun açılmasında sorun yok ancak maça girdiğimde hata verip kapanıyor, ''fm.exe sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor'' şeklinde bi uyarı veriyor...
Muhammet Demir başka birisi arkadaşım,ben şu genç yıldız Muhammed Demirci'yi kastediyorum
arkadaşın söylediği muhammed demirci beşiktaş alt yapısından bi çocuk. henüz profesyonel sözleşme imzalamadı sanırım, yaşı küçük 14 tü galiba...o yüzden koyulmamıştır db e
İki nedenle:
1. 16 yaşının altındaki futbolcular, hukuksal nedenlerden dolayı oyunun dışında bıraklıyor (siz ekleyebilisiniz ancak araştırmada eklense bile oyunda çıkmayacak)
2. Henüz profesyonel sözleşme imzalamadı.
Profesyonel sözleşme imzalasa bile, yaşından dolayı FM 2011'in Ocak yamasından önce ekleyemeyeceğiz.
Benim Turksportal yöneticilerine bir sorum olacak. Egerki SI Türkce cıkarmazsa Turksportal 2010 Türkce keyfini yasayabilecek miyiz?
TariboWest