Tekrar indirdim, aynı sorun yine oldu. Anlamıyorum neden oluyor.
Printable View
yamayı kurduğun andan itibaren görüceksin ki bedavaya elden cıkaramadığın oyuncular bile leblebi gibi satılcak ben 2. sezonun sonunda barosu bedavaya bile satamıyorken yamayı yukledm ve 12.5milyon dolara liverpool'a sattım ki belki daha çok istesm onuda verirlerdi :) ama fazla abrttıkları için olayı futbolcu satmann bile zevkini kaçırıyolar her oyuncuyu neredeyse kar aderek satabiliyorsun.
Cache dosyasını sildin mi? Emin değilim ama oyun ilk çıktığında taktik ekranına girmek isterken sürekli hata alanlar vardı, bunun için bir yama çıkarmışlardı, seninki de buna benzer bir hata olabilir, çözümü SI'nin bilebileceği.
Regen resimlerini yüklemiyorum, regen de değiller zaten. 10.1 yaması sorunsuz çalışırken 10.2 yamasında ram ihtiyacı doğmaz sanırım. 10.2 ile listelenen değişiklikler ne kadar değiştirebilirki bir oyunu? Bu denli bir ihtiyaç doğsun? Kaldı ki 2gb ram var bilgisayarımda. Anlamadım ve çözemedim bir türlü. Sigames'in forumunda bu sorunla alakalı bir başlık buldum. Ekran kartının sürücüsünü güncelleştirin demiş moderatörler. Bu da anlamsız gelse de bilgisayar dünyası hepten anlamsız olduğu için onu deneyeceğim bir de.
Aynı sorun bende de vardı kardeş bence sen format at geçer gerçi ben en sonunda bu çareyi bulmuştum ne zaman informationa tıklasam veya maç içinde durup bu sayfaya atlasa bi 5 dk takılıyordu sonra maça dönüyordum ama sonra format attım sorun çözüldü veya format atamıyorsanda oyunu bilgisayardaki bütün dosyalıryla beraber sil en baştan yükle sadece 10.2 yamasını yükle tekrardan sorun çıkarmayacak...
Bende taktik ekranında mevkilere tıklayınca bazen uzun süre bekliyor, bunun dışında bir sıkıntım olmadı.
Yeni transfer sisteminin de avantajları var, artık büyük transferler yapılabiliyor, Barcelona bende Ribery'i aldı mesela 2. sezonun başında 49,5 M'ye. Böylece tek eksiklerinin olduğu sol açık bölgesini de doldurdular.
Format da, yeni windows kurmam da, ekran kartının sürücüsünü güncellemem de, 10.2'yi tekrar indirip kurmam da fayda etmedi. Aynı sorun devam ediyor malesef.
Bi fikri olan yok mu arkadaşlar. 10.2'yi yükleyemiyorum bu nedenden dolayı.
Aynen hocam , birde kiraladıkları adamların profilleri acayip dandik ve kadroya seçmiyorlar nedense, bütün sene ölece oturup gidiyor adamlar.
Sistemim düşük. Ama ne oyunu ilk kurduğumda, ne 10.1 yamasını yüklediğimde bi sorun yoktu. Sadece 10.2 yamasında sorun oldu. 10.2 yaması sistem performansından bu kadar etkilenecek bi değişikliğe sahip mi? Oyun tamamen sade. Oyunla beraber gelenler dışında hiçbir eklenti, resim, logo, forma, .edt .xml dosyaları, editör değişikliği, artık neler varsa piyasada bende hiçbirisi yok. Sadece yamalar var (10.1 yüklemeden doğrudan 10.2'yi de yükleyip denedim yine olmadı).
10.2 yamasını ilk olarak Turksportal'daki bağlantılardan indirip kurmuştum. Daha sonra Sigames'deki bağlantılardan indirip kurdum yine aynı sorun oldu.
Artık Şubat'ta çıkacak yamayı bekleyeceğim.
güizanın bitiriciliği 18den 15 e düşürülmüş.yaşasın:D
Şimdi bunu yüklesem mi, yüklemesem mi ikilemde kaldım doğrusu.
Oynayıp görenler için soruyorum, 10.2.0 mı daha iyi yoksa 10.1.0 mı ?
Şuanda 10.1.0'ı oynuyorum zaten. Yani yüklesem daha mı iyi olur ?
10.2 yüklersen 10.1'de aldığın free adamların hepsi takımlarda oluyo. Başka numarası yok. Bekle şurda 10-15 gün var yeni yama çıkaracaklar.
Şu 10.2 yaması yüzünden oyunu açmaz oldum. Şubat yamasında oyun kendine gelir umarım. Böyle bir oyunu oynayamamak kötü oluyor.
Şubatta çıkar herhalde.
Transfer dönemi bir bitsin.
İhale sistemini yansıtmaları zor olur ama gelirleri yansıtırlar.
Arkadaşlar ben oyunu yeni yükleyceğim de fm şu ana kadar 10.1 ve 10.2 yamalarını çıkardı değil mi? İkisinide yüklemek lazımmış sanırım 10.22nin yararlarını görmek için.
Bir de aktivasyon için cd'den mi yapayım yoksa steamdan mı?
beyler bende acayip bir kondisyon sorunu başladı. staminası 17 olan adamın hafta içinde oynadığı maçlarla birlikte kondisyonu %90 ın üstüne çıkmıyor. Taktiğinle alakası var diyceksiniz fakat normal tempo ile oynatıorm sırf bu sorunu atlatmak için oyun içinde 2-0 one geceyim rakibi rahat bırak komutuyla nefes al komutunu kullanıyorum fakat bir yararını göremedim maç içinde staminası 15+ olan adamlar 60-70 lerde bitiriyor kondisyon olarak. Bunca yıl cm-fm oynadım fakat bu patch e kadar böyle bir durumla karşılaşmadım.. inş önümüzdeki patchle düzeltilir bu durum..
Antrenman sistemin nasıl ağırmı ? ve Fitness koçlarının çalıştırma seviyesi kaç ?
Arkadaşlar ben oyunu yeni yükleeyceğim de orjinal cd'den 10.2'yi hiç yüklemesem mi diyorum.Sadewce 10.1'i yüklesem.10.2'yi çoğu kişi beğenmemiş galiba.
Oyunu yükledikten sonra sadece 10.2'yi yüklesem olur mu? Yoksa 10.1'i yükleyip ondan sonra 10.2'yi mi yüklemem gerekiyor?
Ayrıca niye herkes 10.2'ye karşı cephe almış anlamak mümkün değil. Örn; Şampiyonlar Ligi'ndeki ödül artışlarını yansıtmışlar yamaya. Geçen sene galibiyetler 600 bin € idi, bu sene 800 bin € vs.
10.01 yüklemene gerek yok, direk 10.02 yükleyerek başlayabilirsin.
Acaba bütün oyunlarda aynı sistem mi var? Yani en son çıkan yama hepsini kapsıyor ve öncekileri yüklememize gerek olmuyor mu?
10.3 de acaba saçma uzaktan goller azalcakmı.
10.3 'ün çıkış tarihi belli mi ?
bunu indirmeden önce 10.1 yüklemek zorunda mıyız arkadaşlar
değilsin istedigin yamayi yükleye bilirsin 10.1 gibi yükleme zorunlulugu yok
yamayla düzeltilen hatalar, getirilen yenilikler tam olarak nedir acaba? malum açıklamalar ingilizce..yada açıklaması yapıldysa link?
Yamayı indirecek olan arkadaşların beklemesini tavsiye ediyorum. Şurda kaldı 10-15 gün yeni çıkacak yamayla transfer updateleri ve yenilikler olacak zaten. Az daha sabredin.