Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 211 sonuç

Konu: 10.2.0 Yamasi Cikti

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Ben şimdi bu yamayı kursam ve eski oyunuma devam etsem oyuncuları rahatlıkla satabilir miyim? Yoksa bu transfer olayı yeni kariyer açarsam mı düzeliyor?
    kayitli oyunlarinizi 10.2.0 uzerinden oynayabilirsin. ancak oyuncu veritabaninda degi$iklikler oldugu icin bunlar oyununa yansimayacaktir. yani eger yapmak istedigin $ey oyuncularla alakaliysa bu degi$iklik kayitli oyununa yansimayacaktir. bunun icin yeni oyun acman ve yeni oyun acarken de 10.2.0 veritabanini secmen gerekiyor.

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Bu sorun sadece bizde değil diye bas bas bağırıyoruz ancak nafile. Hiç diğer liglerde böyle bir sorun var diye araştırmayı düşündünüz mü acaba? Sadece bu kötü olmuş deyip geçmekle olmuyor. Ben başka ligleride oynuyorum ve daha fahiş transferlere şahit oldum. Mesela Chelsea saçma sapan adamları alıyor oyunda fahiş fiyatlara. Yok gene suçlu biziz gene suçlu biziz. Kötü yapsak kötü oluyoruz, iyi yapsakta kötü oluyoruz..
    Diğer liglerde böyle bir sorun yok.Chelsea,Man City zaten her oyunda önüne geleni alıyordu.Bizim alakamız Türkiye Database ile.Burası TR Datasının resmi araştırıcısı olduğu için buraya yazıyoruz eksik gördüğümüz yerleri.Güzel olsaydı yama güzel olmuşda derdik merak etme.Kazım'ı Barcelona'nın kiralamak istemesi sana saçma gelmiyorsa yapabileceğim birşey yok.

Kimseyi suçlama gibi bir niyetim yoktu.Ha istersemde suçlarım.Bu oyuna 90 lira saydım ben.Böyle tavır takınırsanız zaten kimsenin orjinal alacağını zannetmiyorum.Adamın biri gelir database i hiç beğenmeyebilir.Ağzına geleni de sayabilir.Sizin bunları karşılayacak derecede olgun ve soğukkanlı davranmanız gerekir.Kimse sizden %100 hatasız bir database çıkartmanızı beklemiyor zaten.

Türkçe yoldamı konusuna yüzlerce kez cevap veren yetkililer kendi yaptıkları ve oyunun en önemli etkeni olan database ile ilgili eleştirilere neden bu kadar duyarsız olabiliyor onu da anlayabilmiş değilim.Hiç olmazsa neden yanlış yapıldığı söylenebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Gullo View Post
    Diğer liglerde böyle bir sorun yok.Chelsea,Man City zaten her oyunda önüne geleni alıyordu.Bizim alakamız Türkiye Database ile.Burası TR Datasının resmi araştırıcısı olduğu için buraya yazıyoruz eksik gördüğümüz yerleri.Güzel olsaydı yama güzel olmuşda derdik merak etme.Kazım'ı Barcelona'nın kiralamak istemesi sana saçma gelmiyorsa yapabileceğim birşey yok.

Kimseyi suçlama gibi bir niyetim yoktu.Ha istersemde suçlarım.Bu oyuna 90 lira saydım ben.Böyle tavır takınırsanız zaten kimsenin orjinal alacağını zannetmiyorum.Adamın biri gelir database i hiç beğenmeyebilir.Ağzına geleni de sayabilir.Sizin bunları karşılayacak derecede olgun ve soğukkanlı davranmanız gerekir.Kimse sizden %100 hatasız bir database çıkartmanızı beklemiyor zaten.

Türkçe yoldamı konusuna yüzlerce kez cevap veren yetkililer kendi yaptıkları ve oyunun en önemli etkeni olan database ile ilgili eleştirilere neden bu kadar duyarsız olabiliyor onu da anlayabilmiş değilim.Hiç olmazsa neden yanlış yapıldığı söylenebilir.
    Hakkınızı arayın ona lafım yok ama bizimde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızı göz ardı etmeyin. Kazım bende en fazla Everton'a gitti. Belki benim oyunda öyledir sadece. Her ligde var böyle hatalar. Vagner Love her sene müthiş yapılır oyunda ancak daha bi numarasını gördük mü gerçekte? Görmedik. Ama alın oyunda Real Madrid'de oynatırsınız. Bu sadece basit bir örneği. Daha çoğaltılabilir. Kewell o değerleri haketmiyo mu sizce? Ve ya Kazım. Biz değerleri veriyoruz sadece. Kewell'ın Barcelona'ya gitmesini felan ayarlasak zaten engelleriz böyle şeyleri. Değerlere itirazınız varsa amenna ancak transfer konusunda hata var diyorsanız onda sorun SI'dedir... Saygılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sık transferlerin olması ve büyük takımlara, orada oynayamayacak oyuncuların transfer edilmesi sadece Türkiye datasına özgü bir durum değil, 10.02 ile SI, transferi daha kolaylaştırmak istedi ve ortaya bu durum çıktı, sadece Türkiye'den böyle transferler olmuyor, tüm ülkelerde transferler bu şekilde.

Oyunun datası ile ilgili eleştirilere her zaman yanıt veriliyor, bunun için Araştırma bölümünü kullanabilirsiniz, orada yaptığınız her mantıklı eleştiri dikkate alınır ve cevaplanır. Türkçe konusundan daha fazla ilgi ve cevabı, o bölümde bulabilirsiniz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Gullo View Post

Ayrıca üslubum sizi kırdıysa özür dilerim.

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Ayrıca üslubum sizi kırdıysa özür dilerim.
    Estağfurullah , teşekkürler...

sağol deneyeceğim

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar 10.2 yamasıyla bi sorun oluştu bende. Başka bir başlığa da yazmıştım bu sorunu ama 10.2 yamasından kaynaklandığını düşündüğüm için buraya da yazmak istedim.

Oyuncu ve personellerin bilgilerine bakmak istediğimde uzunca bir süre beklemek zorunda kalıyorum. Bazen 5 dakika kadar bilgilerin açılmasını beklemek zorunda kalıyorum. Açıldıktan sonra herşey normal devam ediyor. Sadece oyuncu ya da personel bilgilerine bakmak isteyince oluyor. Kulüp, turnuva bilgilerinde bir sorun yok. Her oyuncu ya da personelde de olmuyor. Bekliyorum
    açılmasını, açıldıktan sonra devam ediyor oyun. Ta ki yine bir oyuncu ya da personel bilgisinde kasana kadar.

Logo, forma, taktik, antreman programı veya herhangi hiçbir yama kurulu değil. Sadece 10.2 yamasını yükledim. Bu sorun daha önce olmuyordu. 10.2'i yükledikten sonra oluştu. Oyunu tamamen silip, yeniden kurdum ama düzelmedi. Tekrar silip, kurup 10.1 yamasını yükledim bu kez. Sorun ortadan kalktı. Sizce neden olabilir? Var mı böyle birşeyle karşılaşan?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Varna-Bulgaristan

Quote Originally Posted by Demre View Post
    Arkadaşlar 10.2 yamasıyla bi sorun oluştu bende. Başka bir başlığa da yazmıştım bu sorunu ama 10.2 yamasından kaynaklandığını düşündüğüm için buraya da yazmak istedim.

Oyuncu ve personellerin bilgilerine bakmak istediğimde uzunca bir süre beklemek zorunda kalıyorum. Bazen 5 dakika kadar bilgilerin açılmasını beklemek zorunda kalıyorum. Açıldıktan sonra herşey normal devam ediyor. Sadece oyuncu ya da personel bilgilerine bakmak isteyince oluyor. Kulüp, turnuva bilgilerinde bir sorun yok. Her oyuncu ya da personelde de olmuyor. Bekliyorum
    açılmasını, açıldıktan sonra devam ediyor oyun. Ta ki yine bir oyuncu ya da personel bilgisinde kasana kadar.

Logo, forma, taktik, antreman programı veya herhangi hiçbir yama kurulu değil. Sadece 10.2 yamasını yükledim. Bu sorun daha önce olmuyordu. 10.2'i yükledikten sonra oluştu. Oyunu tamamen silip, yeniden kurdum ama düzelmedi. Tekrar silip, kurup 10.1 yamasını yükledim bu kez. Sorun ortadan kalktı. Sizce neden olabilir? Var mı böyle birşeyle karşılaşan?

Bence yamayi bastan indir baska bir yerden oyle dene.yama hatalı olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ekurcenli View Post
    Sağol ama Turksportal'ın verdiği bağlantıdan indirmiştim. Tekrar deneyeyim bakalım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ekurcenli View Post
    Sağol ama Turksportal'ın verdiği bağlantıdan indirmiştim. Tekrar deneyeyim bakalım.

Tekrar indirdim, aynı sorun yine oldu. Anlamıyorum neden oluyor.

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Ben şimdi bu yamayı kursam ve eski oyunuma devam etsem oyuncuları rahatlıkla satabilir miyim? Yoksa bu transfer olayı yeni kariyer açarsam mı düzeliyor?
    yamayı kurduğun andan itibaren görüceksin ki bedavaya elden cıkaramadığın oyuncular bile leblebi gibi satılcak ben 2. sezonun sonunda barosu bedavaya bile satamıyorken yamayı yukledm ve 12.5milyon dolara liverpool'a sattım ki belki daha çok istesm onuda verirlerdi ama fazla abrttıkları için olayı futbolcu satmann bile zevkini kaçırıyolar her oyuncuyu neredeyse kar aderek satabiliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cache dosyasını sildin mi? Emin değilim ama oyun ilk çıktığında taktik ekranına girmek isterken sürekli hata alanlar vardı, bunun için bir yama çıkarmışlardı, seninki de buna benzer bir hata olabilir, çözümü SI'nin bilebileceği.
    "YÜCE ATATÜRK"

Tekrar indirdim, aynı sorun yine oldu. Anlamıyorum neden oluyor.
    oyuncu ve personeller regense resim oluşturma sorunu gibi duruyor. Tam bi sonuç yok bu konuda ama ram artışı sorunu kökenli olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    oyuncu ve personeller regense resim oluşturma sorunu gibi duruyor. Tam bi sonuç yok bu konuda ama ram artışı sorunu kökenli olabilir.
    Regen resimlerini yüklemiyorum, regen de değiller zaten. 10.1 yaması sorunsuz çalışırken 10.2 yamasında ram ihtiyacı doğmaz sanırım. 10.2 ile listelenen değişiklikler ne kadar değiştirebilirki bir oyunu? Bu denli bir ihtiyaç doğsun? Kaldı ki 2gb ram var bilgisayarımda. Anlamadım ve çözemedim bir türlü. Sigames'in forumunda bu sorunla alakalı bir başlık buldum. Ekran kartının sürücüsünü güncelleştirin demiş moderatörler. Bu da anlamsız gelse de bilgisayar dünyası hepten anlamsız olduğu için onu deneyeceğim bir de.

Aynı sorun bende de vardı kardeş bence sen format at geçer gerçi ben en sonunda bu çareyi bulmuştum ne zaman informationa tıklasam veya maç içinde durup bu sayfaya atlasa bi 5 dk takılıyordu sonra maça dönüyordum ama sonra format attım sorun çözüldü veya format atamıyorsanda oyunu bilgisayardaki bütün dosyalıryla beraber sil en baştan yükle sadece 10.2 yamasını yükle tekrardan sorun çıkarmayacak...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende taktik ekranında mevkilere tıklayınca bazen uzun süre bekliyor, bunun dışında bir sıkıntım olmadı.
    Yeni transfer sisteminin de avantajları var, artık büyük transferler yapılabiliyor, Barcelona bende Ribery'i aldı mesela 2. sezonun başında 49,5 M'ye. Böylece tek eksiklerinin olduğu sol açık bölgesini de doldurdular.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by farfarforfor View Post
    Aynı sorun bende de vardı kardeş bence sen format at geçer gerçi ben en sonunda bu çareyi bulmuştum ne zaman informationa tıklasam veya maç içinde durup bu sayfaya atlasa bi 5 dk takılıyordu sonra maça dönüyordum ama sonra format attım sorun çözüldü veya format atamıyorsanda oyunu bilgisayardaki bütün dosyalıryla beraber sil en baştan yükle sadece 10.2 yamasını yükle tekrardan sorun çıkarmayacak...

Windows'um çöktü bugün. Format atmayı düşünmüyordum, Windows kurmuşken format da atayım dedim. Henüz kurmadım oyunu kurunca yazarım durumu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Format da, yeni windows kurmam da, ekran kartının sürücüsünü güncellemem de, 10.2'yi tekrar indirip kurmam da fayda etmedi. Aynı sorun devam ediyor malesef.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bi fikri olan yok mu arkadaşlar. 10.2'yi yükleyemiyorum bu nedenden dolayı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aynen hocam , birde kiraladıkları adamların profilleri acayip dandik ve kadroya seçmiyorlar nedense, bütün sene ölece oturup gidiyor adamlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Regen resimlerini yüklemiyorum, regen de değiller zaten. 10.1 yaması sorunsuz çalışırken 10.2 yamasında ram ihtiyacı doğmaz sanırım. 10.2 ile listelenen değişiklikler ne kadar değiştirebilirki bir oyunu? Bu denli bir ihtiyaç doğsun? Kaldı ki 2gb ram var bilgisayarımda. Anlamadım ve çözemedim bir türlü. Sigames'in forumunda bu sorunla alakalı bir başlık buldum. Ekran kartının sürücüsünü güncelleştirin demiş moderatörler. Bu da anlamsız gelse de bilgisayar dünyası hepten anlamsız olduğu için onu deneyeceğim bir de.
    Format da, yeni windows kurmam da, ekran kartının sürücüsünü güncellemem de, 10.2'yi tekrar indirip kurmam da fayda etmedi. Aynı sorun devam ediyor malesef.
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Oyunu tekrar kurdugunuzda da aynı sorun çıkyormu?

Buna sebep olacak şeyler. Oyunun ana teması hariç başka bir teme yükledi iseniz.

Pcnizin sistem özellikleri,hardsikin kapasitesi yazma hızı,ram vs. bunlarda etkili.

Şuan tam hatırlayamıyorum ama FM 2007de de bende aynı sorun vardı. Profilleri geç açıyordu ve sistemin biraz düşüktü. Format atıp oyunu tekrar kurup aynı sorunla karsılıyorsan. Ya oyunu yuklerken eksik yüklüyor(kodlarından eksik yükleme yapmış olabilir) yada sistem özelliklerinde çakışma düşüklük vs var.
    Sistemim düşük. Ama ne oyunu ilk kurduğumda, ne 10.1 yamasını yüklediğimde bi sorun yoktu. Sadece 10.2 yamasında sorun oldu. 10.2 yaması sistem performansından bu kadar etkilenecek bi değişikliğe sahip mi? Oyun tamamen sade. Oyunla beraber gelenler dışında hiçbir eklenti, resim, logo, forma, .edt .xml dosyaları, editör değişikliği, artık neler varsa piyasada bende hiçbirisi yok. Sadece yamalar var (10.1 yüklemeden doğrudan 10.2'yi de yükleyip denedim yine olmadı).
    10.2 yamasını ilk olarak Turksportal'daki bağlantılardan indirip kurmuştum. Daha sonra Sigames'deki bağlantılardan indirip kurdum yine aynı sorun oldu.
    Artık Şubat'ta çıkacak yamayı bekleyeceğim.

güizanın bitiriciliği 18den 15 e düşürülmüş.yaşasın

Nesil
    2005

Şimdi bunu yüklesem mi, yüklemesem mi ikilemde kaldım doğrusu.

Oynayıp görenler için soruyorum, 10.2.0 mı daha iyi yoksa 10.1.0 mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Şimdi bunu yüklesem mi, yüklemesem mi ikilemde kaldım doğrusu.

Oynayıp görenler için soruyorum, 10.2.0 mı daha iyi yoksa 10.1.0 mı ?
    Bence ikisini de oynama,bir sonraki yamayı bekle

Nesil
    2005

Şuanda 10.1.0'ı oynuyorum zaten. Yani yüklesem daha mı iyi olur ?

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Şuanda 10.1.0'ı oynuyorum zaten. Yani yüklesem daha mı iyi olur ?
    Sen şaka mısın ??

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

10.2 yüklersen 10.1'de aldığın free adamların hepsi takımlarda oluyo. Başka numarası yok. Bekle şurda 10-15 gün var yeni yama çıkaracaklar.

cLubTaXiM Misafir

Şu 10.2 yaması yüzünden oyunu açmaz oldum. Şubat yamasında oyun kendine gelir umarım. Böyle bir oyunu oynayamamak kötü oluyor.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    10.2 yüklersen 10.1'de aldığın free adamların hepsi takımlarda oluyo. Başka numarası yok. Bekle şurda 10-15 gün var yeni yama çıkaracaklar.
    yeni yama cikacakmi dostum? bende bunu merak ediyordum.son transferler falan gerçekleşti. gökhan ünal fenerde . maxi rodriguez liverpoola gitti.son güncel haliyle oynamak lazım...

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri