Sercan-Baros kesin gidici zaten , umut iyi oldu bence. alternatif bakimindan cok iyi yedek olur keza dany"de oyle + yonetim dogru isler yapiyor su ana kadar basinda cikmiyan oyunculari aldik.
Printable View
Sercan-Baros kesin gidici zaten , umut iyi oldu bence. alternatif bakimindan cok iyi yedek olur keza dany"de oyle + yonetim dogru isler yapiyor su ana kadar basinda cikmiyan oyunculari aldik.
Madonna' nın konser gelirleriyle transfer yapabiliriz bence :D
danny,umut bunlar hep rotasyon transferleri gs seneye 3 kulvarda yarışıcak
ben umutun 15 maç çıkaramayacağını düşünüyorum aynı şekilde necatide
Uzatmayalım bence de :D
Geriye Burak Yılmaz ile Sümela Manastırı kaldı.
bu çok iyi ya :D :D :D :D
Umut'un gelmesi iyi oldu.Takıma katkı sağlayacaktır.Satın alma opsiyonuyla kiralandıysa daha da iyi olmuş.
350 bin Euro ödenecekmiş kiralık ücret olarak :)
Kadro genişliği için güzel bir transfer oldu.
Oyuna sonradan Sercan gireceğine, Umut girsin. İyi transfer.
Umut'u istediğimi önceden de söylemiştim.kulübeyi güçlendirecek Elmander'i yedekliyecek çok akillica bir hamle.baros gidici artik.simdi bir de as forvet alinacaktir.
Galatasaray'a geldi diye ya da gelme ihtimali var diye çok iyi transfer demeyeceğim. Çünkü Umut Bulut hiçbir zaman iyi oyuncu olamadı.
Daha önce Portekiz maçında iyi oynadı diye Umut'u alıyoruz gibi bir örnekleme yapmıştım. Gerçek olacağından şüphem yoktu ve yanılmadım. Bu sezon ne desem oluyor. Kendimden acayip şüphe duymaya başlıyorum ya da bizi çok iyi tanıyorum.
pilot kulüp büyük takımların oyuncularını alıp,ana kulüpte şans bulamayan oyuncuları oynatan kulüptür lütfen yanlış bilgi vermeyelim.galatasaray'ın da burada pilot kulüp olduğu yok,uygun fiyata alınan uygun bir yedek oldu umut bulut :)
Kiralama bedeli çok uygun 350 K € fakat bonservis bedeli 3 Mn € biraz fazla gibi 2 Mn € olsaydı harika olurdu takım olarak çok doğru yoldayız Elmander'in yedeği geldi sıra As forvet , kanat ve belki sol bek transferinde sizlere güvenimiz sonsuz Ünal Aysal ve Fatih Terim. :)
Bende cok begenmiyorum Umut'u ama napalim basimizda Fatih Terim var kendisine güvendigim icin bekleme taraftariyim.Simdi takima bitirici bir forvet lazim ilerde basicak yeterince forvetimiz oldu.Ama ben artik kanat a guzel bir transfer bekliyorum.
Artık ihtiyacımız olarak iki kanat transferi bir sağ bir sol olmak üzere birde Elmander'in yanına Necati'nin önüne bitirici hızlı bir forvet + belki bir sol bek takviyesi Çağlar paslandı artık.
Ve olursa genç yetenekli geleceği parlak olarak düşünülen yerli futbolcular olabilir. :)
Defansif ortasahayı unutmayın :) :Melo tarzı bir oyuncu şart Selçuk'un yanına.
Arkadaşlar R.Madrid bile Hamit'i alıyor kadro derinliği olsun diye. Her oyuncu her takımda aynı performansı göstericek diye bir kaide yok. Geçen sene herkes Elmander içinde aynı şeyi söylüyordu bu sene en çok alkışladığımız oydu. Hızlı, adam eksilten bir forvete ihtiyacımız var ama o da alınacak diye umuyorum. Elmander oynamadığında hücüm presimizin ne kadar düştüğünü hepimiz biliyoruz. Seneye herkesin altarnatifi olduğu bir kadro kurmak istiyor F.Terim.
Umut as olarak alınıyorsa vay halimize..
Umut'un transfer,ne şaşaırdım açıkçası.Bizim şampiyon kadrodaki iskeleti aldı adamlar.Bi savunmadan Egemen kaldı.Onuda alabilirle bjk ile pamuk ipliğine bağlı.
Umut kötü oyuncu değil.Tamam gol kaçırıyordu,saç baş yolduruyordu ama bizim formamız altında her sezon 10+ gol attı.Buda onun istikrarlı olduğunu gösterir.İleride savunma yaparak arkasındaki oyuncuların yıldızlaşmasını sağlayan bir oyuncu.82 puan aldığımız sezon Jaja ve Burak yılmaz'ın gol sayılarına bakılabilir.Elmander ve Umut iyi bir ikili olabilir.İkiside ileride baskı yapıp rakibi bozmayı iyi beceriyorlar.Bu ikisi bu işi iyi yaparsa takım olarak daha iyi savunma yapar GS,şampiyonlar liginde büyük bir katkı sağlayabilir takıma.Bence kıymeti bilinmeli.
Bizdeyken ne kadar kızsamda gitmesini istememiştim.
Umut gelince önümüzdeki sezon için umudumuz arttı :D
umut hayirli olsunda daha gecen gün bu adam ben fransada kalmak istiyorum dememismiydi :) bu futbolcularin söylediklerine güven olmaz vallahi
Takimi istanbula tasimak boyle bisey olsa gerek :)
sizde bizden cok oyuncu aldiniz zamaninda odestik :D :D
Bizimkiler Emre Gurali almis, tek basimiza sevinmiyelim, GS'li arkadaslarda sevinebilir 2-3 sene sonra oyuncu gelisimini tamamladiktan sonra alirsiniz :D
2006/07: 32 mac, 16 gol, 1 asist
2007/08: 34 mac, 14 gol, 6 asist
2008/09: 37 mac, 14 gol, 4 asist
2009/10: 42 mac, 18 gol, 7 asist
2010/11: 42 mac, 16 gol, 8 asist
Türkiye'de 2006'dan beri 14 gol üstü atmış.Bizde de 14 gol civari felan atsın kafidir.
Umut asist anlamında da iyi katkı yaptığı görülüyor ama bizde o kadar maç oynayamaz 10 gol atsa gerçekten iyi olur...
Şampiyon kadro derken?
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=379