pilot kulüp büyük takımların oyuncularını alıp,ana kulüpte şans bulamayan oyuncuları oynatan kulüptür lütfen yanlış bilgi vermeyelim.galatasaray'ın da burada pilot kulüp olduğu yok,uygun fiyata alınan uygun bir yedek oldu umut bulut![]()
pilot kulüp büyük takımların oyuncularını alıp,ana kulüpte şans bulamayan oyuncuları oynatan kulüptür lütfen yanlış bilgi vermeyelim.galatasaray'ın da burada pilot kulüp olduğu yok,uygun fiyata alınan uygun bir yedek oldu umut bulut![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bende cok begenmiyorum Umut'u ama napalim basimizda Fatih Terim var kendisine güvendigim icin bekleme taraftariyim.Simdi takima bitirici bir forvet lazim ilerde basicak yeterince forvetimiz oldu.Ama ben artik kanat a guzel bir transfer bekliyorum.
Artık ihtiyacımız olarak iki kanat transferi bir sağ bir sol olmak üzere birde Elmander'in yanına Necati'nin önüne bitirici hızlı bir forvet + belki bir sol bek takviyesi Çağlar paslandı artık.
Ve olursa genç yetenekli geleceği parlak olarak düşünülen yerli futbolcular olabilir.![]()
Defansif ortasahayı unutmayın:Melo tarzı bir oyuncu şart Selçuk'un yanına.
Arkadaşlar R.Madrid bile Hamit'i alıyor kadro derinliği olsun diye. Her oyuncu her takımda aynı performansı göstericek diye bir kaide yok. Geçen sene herkes Elmander içinde aynı şeyi söylüyordu bu sene en çok alkışladığımız oydu. Hızlı, adam eksilten bir forvete ihtiyacımız var ama o da alınacak diye umuyorum. Elmander oynamadığında hücüm presimizin ne kadar düştüğünü hepimiz biliyoruz. Seneye herkesin altarnatifi olduğu bir kadro kurmak istiyor F.Terim.
Umut as olarak alınıyorsa vay halimize..
Umut'un transfer,ne şaşaırdım açıkçası.Bizim şampiyon kadrodaki iskeleti aldı adamlar.Bi savunmadan Egemen kaldı.Onuda alabilirle bjk ile pamuk ipliğine bağlı.
Umut kötü oyuncu değil.Tamam gol kaçırıyordu,saç baş yolduruyordu ama bizim formamız altında her sezon 10+ gol attı.Buda onun istikrarlı olduğunu gösterir.İleride savunma yaparak arkasındaki oyuncuların yıldızlaşmasını sağlayan bir oyuncu.82 puan aldığımız sezon Jaja ve Burak yılmaz'ın gol sayılarına bakılabilir.Elmander ve Umut iyi bir ikili olabilir.İkiside ileride baskı yapıp rakibi bozmayı iyi beceriyorlar.Bu ikisi bu işi iyi yaparsa takım olarak daha iyi savunma yapar GS,şampiyonlar liginde büyük bir katkı sağlayabilir takıma.Bence kıymeti bilinmeli.
Bizdeyken ne kadar kızsamda gitmesini istememiştim.
umut hayirli olsunda daha gecen gün bu adam ben fransada kalmak istiyorum dememismiydibu futbolcularin söylediklerine güven olmaz vallahi
Umut gelince önümüzdeki sezon için umudumuz arttı![]()
Takimi istanbula tasimak boyle bisey olsa gerek
sizde bizden cok oyuncu aldiniz zamaninda odestik![]()
![]()
Bizimkiler Emre Gurali almis, tek basimiza sevinmiyelim, GS'li arkadaslarda sevinebilir 2-3 sene sonra oyuncu gelisimini tamamladiktan sonra alirsiniz![]()
2006/07: 32 mac, 16 gol, 1 asist
2007/08: 34 mac, 14 gol, 6 asist
2008/09: 37 mac, 14 gol, 4 asist
2009/10: 42 mac, 18 gol, 7 asist
2010/11: 42 mac, 16 gol, 8 asist
Türkiye'de 2006'dan beri 14 gol üstü atmış.Bizde de 14 gol civari felan atsın kafidir.
Umut asist anlamında da iyi katkı yaptığı görülüyor ama bizde o kadar maç oynayamaz 10 gol atsa gerçekten iyi olur...
Şampiyon kadro derken?
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=379
Şampiyon kadrodan bir Burak kaldı bir de Stoch![]()
Necatinin sözleşmesi yenilecek mi yönetimden hiç bir haber yok daha sabri reyiz ve basketbolda da oktay mahmudiylede anlaşma imzalamadık
Umut Bulut ''alternatif'' olarak ne kadar olumlu transfer olsada, hayal kırıklığına uğramadım değil yani. Ama Fatih Terim'in bir bildiği vardır diyip beklemeye geçelim.
Bu arada, seneye gazete başlıklarını görür gibiyim. ''Cimbom'un Umudu Bitmedi.''
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
oktay mahmuti besiktas macindan sonra boyle yonetimin ..... demis ondan dolayi ayrildigi yonetim biletini kesti diyorlar , ve birde para konusunda oktay hoca cok para istiyormus isi yokusa surmus diyorlar.
Bir yıldız transfer olacakmış ama bakalım kim![]()
Umut Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki As kadrosu için yeterli değil diye düşünüyorum.Büyük ihtimalle ELMANDER- UMUT ikilisi olacak ve yetersiz olacak.
Çildirt Bizi Unal Basgan
Ünal Aysal: "Demba Ba ve Milito ikisi de iyi futbolcular ama Milito bana göre yaşlı. Demba Ba'yı ise hoca istediği an bitirebiliriz."
Burak'la ilgili bir teklifimiz düşüncemiz yokmuşAli Dürüst diyor
![]()
Açıklamaları isimlere göre toparladım
Hamit
Ali Dürüst: "Hamit'in aldığı ücret çok iyi, o ücretin altında bir mukavele götüremeyiz."
Amrabat
Ali Dürüst: "Bugün için gündemimizde Amrabat yoktur."
Ünal Aysal: Amrabat'ı da Kayseri satmayı düşünürse alabiliriz. Şartların iki tarafı da memnun etmesi gerekir.
Burak Yılmaz
Ünal Aysal: Burak Türkiye liginin gol kralı olmuş bir oyuncu, her kulüp onu transfer etmek ister. Transferi için Trabzon'u ikna etmek gerek.
Ünal Aysal: Galatasaray reddedilmeyi sevmez, eğer Trabzonspor'dan bir ılımlı yaklaşım görürsek düşünebiliriz.
Mahmuti
Ünal Aysal: İlk 2 yıl coachluk yaptı. Şu an menajerliği devam ediylor. Coach'luğu için yeniden düşüneceğiz.
Ünal Aysal: Oktay Mahmuti ile şu an yolları ayırmış değiliz. Görüşmelerimiz sürüyor. 2+2 olarak planımız vardı.
Melo
Ali Dürüst; ''Melo 3 senelik sözleşme istiyor. Kısa süre içinde yeni sözleşme imzalamak istiyoruz.."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved