Sayfa 735 / 1204 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
22,021 ile 22,050 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

pilot kulüp büyük takımların oyuncularını alıp,ana kulüpte şans bulamayan oyuncuları oynatan kulüptür lütfen yanlış bilgi vermeyelim.galatasaray'ın da burada pilot kulüp olduğu yok,uygun fiyata alınan uygun bir yedek oldu umut bulut
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by Börk View Post
    pilot kulüp büyük takımların oyuncularını alıp,ana kulüpte şans bulamayan oyuncuları oynatan kulüptür lütfen yanlış bilgi vermeyelim.galatasaray'ın da burada pilot kulüp olduğu yok,uygun fiyata alınan uygun bir yedek oldu umut bulut
    Kiralama bedeli çok uygun 350 K € fakat bonservis bedeli 3 Mn € biraz fazla gibi 2 Mn € olsaydı harika olurdu takım olarak çok doğru yoldayız Elmander'in yedeği geldi sıra As forvet , kanat ve belki sol bek transferinde sizlere güvenimiz sonsuz Ünal Aysal ve Fatih Terim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bende cok begenmiyorum Umut'u ama napalim basimizda Fatih Terim var kendisine güvendigim icin bekleme taraftariyim.Simdi takima bitirici bir forvet lazim ilerde basicak yeterince forvetimiz oldu.Ama ben artik kanat a guzel bir transfer bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bende cok begenmiyorum Umut'u ama napalim basimizda Fatih Terim var kendisine güvendigim icin bekleme taraftariyim.Simdi takima bitirici bir forvet lazim ilerde basicak yeterince forvetimiz oldu.Ama ben artik kanat a guzel bir transfer bekliyorum.
    Artık ihtiyacımız olarak iki kanat transferi bir sağ bir sol olmak üzere birde Elmander'in yanına Necati'nin önüne bitirici hızlı bir forvet + belki bir sol bek takviyesi Çağlar paslandı artık.

Ve olursa genç yetenekli geleceği parlak olarak düşünülen yerli futbolcular olabilir.

Defansif ortasahayı unutmayın :Melo tarzı bir oyuncu şart Selçuk'un yanına.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar R.Madrid bile Hamit'i alıyor kadro derinliği olsun diye. Her oyuncu her takımda aynı performansı göstericek diye bir kaide yok. Geçen sene herkes Elmander içinde aynı şeyi söylüyordu bu sene en çok alkışladığımız oydu. Hızlı, adam eksilten bir forvete ihtiyacımız var ama o da alınacak diye umuyorum. Elmander oynamadığında hücüm presimizin ne kadar düştüğünü hepimiz biliyoruz. Seneye herkesin altarnatifi olduğu bir kadro kurmak istiyor F.Terim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Umut as olarak alınıyorsa vay halimize..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Umut'un transfer,ne şaşaırdım açıkçası.Bizim şampiyon kadrodaki iskeleti aldı adamlar.Bi savunmadan Egemen kaldı.Onuda alabilirle bjk ile pamuk ipliğine bağlı.

Umut kötü oyuncu değil.Tamam gol kaçırıyordu,saç baş yolduruyordu ama bizim formamız altında her sezon 10+ gol attı.Buda onun istikrarlı olduğunu gösterir.İleride savunma yaparak arkasındaki oyuncuların yıldızlaşmasını sağlayan bir oyuncu.82 puan aldığımız sezon Jaja ve Burak yılmaz'ın gol sayılarına bakılabilir.Elmander ve Umut iyi bir ikili olabilir.İkiside ileride baskı yapıp rakibi bozmayı iyi beceriyorlar.Bu ikisi bu işi iyi yaparsa takım olarak daha iyi savunma yapar GS,şampiyonlar liginde büyük bir katkı sağlayabilir takıma.Bence kıymeti bilinmeli.

Bizdeyken ne kadar kızsamda gitmesini istememiştim.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Defansif ortasahayı unutmayın :Melo tarzı bir oyuncu şart Selçuk'un yanına.
    O zaten farz gibi bişey

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

umut hayirli olsunda daha gecen gün bu adam ben fransada kalmak istiyorum dememismiydi bu futbolcularin söylediklerine güven olmaz vallahi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Umut gelince önümüzdeki sezon için umudumuz arttı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Umut'un transfer,ne şaşaırdım açıkçası.Bizim şampiyon kadrodaki iskeleti aldı adamlar.Bi savunmadan Egemen kaldı.Onuda alabilirle bjk ile pamuk ipliğine bağlı.

Umut kötü oyuncu değil.Tamam gol kaçırıyordu,saç baş yolduruyordu ama bizim formamız altında her sezon 10+ gol attı.Buda onun istikrarlı olduğunu gösterir.İleride savunma yaparak arkasındaki oyuncuların yıldızlaşmasını sağlayan bir oyuncu.82 puan aldığımız sezon Jaja ve Burak yılmaz'ın gol sayılarına bakılabilir.Elmander ve Umut iyi bir ikili olabilir.İkiside ileride baskı yapıp rakibi bozmayı iyi beceriyorlar.Bu ikisi bu işi iyi yaparsa takım olarak daha iyi savunma yapar GS,şampiyonlar liginde büyük bir katkı sağlayabilir takıma.Bence kıymeti bilinmeli.

Bizdeyken ne kadar kızsamda gitmesini istememiştim.
    egemen buraktan sonraki hedefimiz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Takimi istanbula tasimak boyle bisey olsa gerek

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sizde bizden cok oyuncu aldiniz zamaninda odestik

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizimkiler Emre Gurali almis, tek basimiza sevinmiyelim, GS'li arkadaslarda sevinebilir 2-3 sene sonra oyuncu gelisimini tamamladiktan sonra alirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2006/07: 32 mac, 16 gol, 1 asist
    2007/08: 34 mac, 14 gol, 6 asist
    2008/09: 37 mac, 14 gol, 4 asist
    2009/10: 42 mac, 18 gol, 7 asist
    2010/11: 42 mac, 16 gol, 8 asist

Türkiye'de 2006'dan beri 14 gol üstü atmış.Bizde de 14 gol civari felan atsın kafidir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Umut asist anlamında da iyi katkı yaptığı görülüyor ama bizde o kadar maç oynayamaz 10 gol atsa gerçekten iyi olur...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şampiyon kadro derken?

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=379

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post

Fener sampiyon degil demedimki ben.Liderle ayni puanda bitirdik sadece 1 gol yuzunde bir alt siradaydik ve benim takimim benum icin sampiyon sayilir.TFF kayitlarinda x,y, yazmasi beni ilgilendirniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fener sampiyon degil demedimki ben.Liderle ayni puanda bitirdik sadece 1 gol yuzunde bir alt siradaydik ve benim takimim benum icin sampiyon sayilir.TFF kayitlarinda x,y, yazmasi beni ilgilendirniyor.
    Bu sebepleyse peki abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şampiyon kadrodan bir Burak kaldı bir de Stoch

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Necatinin sözleşmesi yenilecek mi yönetimden hiç bir haber yok daha sabri reyiz ve basketbolda da oktay mahmudiylede anlaşma imzalamadık

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Umut Bulut ''alternatif'' olarak ne kadar olumlu transfer olsada, hayal kırıklığına uğramadım değil yani. Ama Fatih Terim'in bir bildiği vardır diyip beklemeye geçelim.

Bu arada, seneye gazete başlıklarını görür gibiyim. ''Cimbom'un Umudu Bitmedi.''
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oktay mahmuti besiktas macindan sonra boyle yonetimin ..... demis ondan dolayi ayrildigi yonetim biletini kesti diyorlar , ve birde para konusunda oktay hoca cok para istiyormus isi yokusa surmus diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir yıldız transfer olacakmış ama bakalım kim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Umut Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki As kadrosu için yeterli değil diye düşünüyorum.Büyük ihtimalle ELMANDER- UMUT ikilisi olacak ve yetersiz olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Çildirt Bizi Unal Basgan

Ünal Aysal: "Demba Ba ve Milito ikisi de iyi futbolcular ama Milito bana göre yaşlı. Demba Ba'yı ise hoca istediği an bitirebiliriz."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Burak'la ilgili bir teklifimiz düşüncemiz yokmuş Ali Dürüst diyor

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Umut Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki As kadrosu için yeterli değil diye düşünüyorum.Büyük ihtimalle ELMANDER- UMUT ikilisi olacak ve yetersiz olacak.
    Bu ikisi asla yanyana oynamaz.Umut Elmander'e alternatif olarak alındı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Açıklamaları isimlere göre toparladım

Hamit

Ali Dürüst: "Hamit'in aldığı ücret çok iyi, o ücretin altında bir mukavele götüremeyiz."

Amrabat

Ali Dürüst: "Bugün için gündemimizde Amrabat yoktur."
    Ünal Aysal: Amrabat'ı da Kayseri satmayı düşünürse alabiliriz. Şartların iki tarafı da memnun etmesi gerekir.

Burak Yılmaz

Ünal Aysal: Burak Türkiye liginin gol kralı olmuş bir oyuncu, her kulüp onu transfer etmek ister. Transferi için Trabzon'u ikna etmek gerek.
    Ünal Aysal: Galatasaray reddedilmeyi sevmez, eğer Trabzonspor'dan bir ılımlı yaklaşım görürsek düşünebiliriz.

Mahmuti

Ünal Aysal: İlk 2 yıl coachluk yaptı. Şu an menajerliği devam ediylor. Coach'luğu için yeniden düşüneceğiz.
    Ünal Aysal: Oktay Mahmuti ile şu an yolları ayırmış değiliz. Görüşmelerimiz sürüyor. 2+2 olarak planımız vardı.

Melo

Ali Dürüst; ''Melo 3 senelik sözleşme istiyor. Kısa süre içinde yeni sözleşme imzalamak istiyoruz.."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri