Heryerde hala bıkmadan usanmadan "Adriano transferi" yazıyorlar..
Adriano Fenerbahçe'ye gelsin, Rodos'a kadar yüzeceğim :D
Yasin Çakmak transferiyle transfer kapanmıştır. Türkiye Ligi Fenerbahçemize hayırLı oLsun. Hedefimiz Türkiye Kupası..
Printable View
Heryerde hala bıkmadan usanmadan "Adriano transferi" yazıyorlar..
Adriano Fenerbahçe'ye gelsin, Rodos'a kadar yüzeceğim :D
Yasin Çakmak transferiyle transfer kapanmıştır. Türkiye Ligi Fenerbahçemize hayırLı oLsun. Hedefimiz Türkiye Kupası..
bencede kulübümüz transferi kapadı artık inşallah hayırlı olur
abi gene uçmuşlar ya ne podolskisi hem bu dha neden güvenilir kayank oluyo anlamadım daha önceden birçok transfer haberi yaptı tutmadı ve daha öncede sölediğim gibi fanatik gazeteside haberlerini tamamen dha dan alır eeeee fanatiğinde adriano baptista ronaldo haberlerinide kimse unutamaz
bunlar gökdenizi satmadan lavezziyi almazlar zaten...
Feyyaz abi öncelikle düşüncelerine saygı duyuyorum:) ama bunlar senin düşüncen bence Rüştü bize geldiği için bir şeyler kanıtlamak zorunda olacaktır ve senin dediğin oynamamadan dolayı oluşan eksikliği çalışarak giderebilir.Rüştü yerli olarak en iyi yapılabilecek tercihlerden birisidir.Neden mi? çünkü tecrübeli bir kaleci.Ankarada'n daha yeni gelmiş Hakan ile asıl Avrupa'da başarı yakalayamayız.Ve Ertuğrul hocanın geçmişinde önemli bir başarı yok ama ben ona inanıyorum Beşiktaş ile başarılı olacaktır.Şimdi önemli olan 2 tane kaliteli takıma yararı olabilecek yabancı oyuncular almaktır.Bunu gerçekleştirirsek bence iyi bir transfer sezonu geçirmiş olacağız:)
bu sene hem yiçi hem ydışı süper transferlerle gidiyoruz inşallah devamı gelicek
Galatasaray'ın transfer politikasını bu sene kıskanarak izlemeye devam ediyorum açıkçası.Önce Kalli için bu yaşlı adam yeni futbola ayak uyduramaz vs. dedimse de adam yaptırdığı transferlerle kalitesini belli etti.Bizim Ertuğrul Sağlam hocamız bahsettiği nokta transferle işte bunlardır,tebrikler.
Bitmez bu Rüştü tartışması.OLdu bitti işte artık.Bırakında sezon başLayınca göreLim kim neLer yapabiLiyor yada neLer yapıcak.
Valla benim istediğim sahada iyi top oynayan bir takım olması.Başarı çokda önemli değil.Biz Beşiktaş'ı kupa kazansın diye sevmedik.Yeterki sahada iyi top oynayıp bizi utandırmasınlar yeter.:)
Beşiktaş'ta Ricardinho krizi
Beşiktaş'ta Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'nın transferleriyle başlayan yönetim krizi, Ricardinho olayının da ortaya çıkmasıyla tırmanışa geçti.
Başkan Yıldırım Demirören'in transfer çalışmalarını sadece Celal Kolot ve Mario Berk'le birlikte yürütmesi, Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'nın transferini yöneticilerin çoğunun televizyon kanallarındaki alt yazılardan öğrenmesi krizin başlangıcını oluşturdu. Ardından Rüştü'nün sözleşmesindeki şartlar da tepkiyle karşılanmıştı.
Diğer yöneticilerin haberi olmadan Ricardinho'nun menajeriyle de bir görüşme yapıldığı ortaya çıktı. Görüşmede "Uygun bir teklif gelirse Ricardinho'yu elden çıkarmak istiyoruz" denildiği belirtildi. Siyah-beyazlılar yöneticilerin de bu gelişme üzerine "Böyle acemice iş olmaz. Ya gönderirsiniz, ya da hiç böyle birşey konuşulmaz. Biz şimdi önümüzdeki sezon ondan nasıl verim alacağız. Hem daha büyük bir problem var. Ocak ayında Ricardinho'nun sözleşmesindeki opsiyonu halletmemiz lazım. Ocak ayından sonra ya tamam ya devam demeliydik" diyerek tepkilerini dile getirdikleri belirtildi.
Tatilini geçirdiği Brezilya'da menajerinden haberi alan Ricardinho'nun "Kulübüm benim için ne derse kabul ederim" dediği öğrenildi.
Bu arada Beşiktaş'ın bir ayı aşkın süre peşinden koştuğu Helguera için dün şaşırtan bir şekilde "Helguera ile hiç ilgilenmedik" diye açıklama yapmasının nedeni de ortaya çıktı. İspanyol futbolcunun kendi ülkesindeki Racing Santander kulübüyle anlaştığı açıklandı.
Bu arada tatilinin bir bölümünü Ankara'da geçiren kaptan İbrahim Üzülmez, yeni transfer edilen Rüştü'ye destek olacaklarını söyledi. İbrahim Üzülmez, yeni teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'la başarıya ulaşacaklarını da iddia etti.
ligtv.com.tr
Buyrun yönetimin neden Ivan Helguera ile ilgilenmiyoruz dediği ortaya çıktı alamamışlar işte adamı,Rico'ya da yapılan ne kadar doğru artık siz karar verin.Bu adam kalsada ne fayda sağlayacak?
VaLLa iyi güzeL diyorsun da şemsicim.Biz nakör insanLarız sen ben öyLe düşünürüz ama iyi futboL oynamaya başLayınca da iLLa kupa başarı diye de tutturup takımda ki bütün dengeLeri de bozarız.Hiç yaranıLmaz bize yani.Onun için ikisi birden oLsun huzur oLsun daha iyi .
Su eski mesajlara bir bakim dedim valla hakkimda neler soylenmis neyseki az kaldi Hesap gorulecek
Bu arada Burak fazil abi online simdi haber verir
Bence ne Ronaldo ne Adriano.Sessiz sedasız başka bir isimi getirecekler gibime geliyor...
lincoln demek bile hosuna gidiyor he,:icon_smile::icon_smile:,http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif saol
Hayrettin abi geçen sene Tigana şampiyonluk için takımı garanti oyun oynattı her ne kadar savunanımız olsa bile benim hoşuma gitmiyordu.Çıkıp güzel oynasınlar başarıda gelir zaten.
şu kontejyan durumu belli olsa fenerbahçe bombalar patlatır ama ... şu türkiye içinde transferleri bitirmek lazım ali bilgin uğur kavuk gibi
Ricardinho 1 sene daha beşiktaşa faydası olur zaten ertuğrul sağlamda onu kadroda istiyor çok iyi teklif gelmezse kalır bjkde
Sahada ruh gibi dolaşmasınlar,herkes elinden geleni yapsın başarı olmasada bana yeter.
Volkan yaman çok iyi transfer 1 milyon euro değil mi bonservis
Burak Fazil abi simdi sorunu halleder bu arada Yuzumuz gulmeye basladi
Başarısız ne kadar sabredebilirsiniz ki :) iyi futbol ok ama başarıda önemli bence
Orkun camiamıza hayırlı olsun 3 kalecimizde çok iyi Fevzi giderse kendi kaybeder bi forvetle Lincoln'da gelirse muhteşem olucağız
Ve Bomba Patladı! Adriano FB'de!
http://www.fener24.com/files/Kisiler...noFBde_MAN.jpg
Roberto Carlos'u transfer ederek Dünyayı ayağa kaldıran Fenerbahçe, 2. bombasını da patlattı. Fenerbahçe İnter Milan takımının Brezilyalı forveti Adriano ile her konuda anlaştı.
Yönetim bu futbolcuyla daha önceden anlaştı, ancak Türk Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu sayısı kararını çarşamba günü açıklayacak olması sebebiyle, Adriano Perşembe günü İstanbul'a gelerek kendisini kiralık olarak Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzalayacak.
Adriano'yu Fenerbahçe teknik direktörü Zico'yla birlikte son olarak Roberto Carlos ikna etti. Roberto Carlos Brezilya Milli takımından arkadaşı Adriano'yu "Ben de Türkiye'yi tercih ettim. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, stadı, tesisleri, televizyon kanalı, taraftarları... Burada her şey muhteşem" diyerek bu futbolcuyu ikna etti.
ADRİANO KİMDİR?
1982 Brezilya doğumlu Adriano dünyaca tanınan bir forvet. Güçlü fiziği, hızı ve top tekniğiyle herkesin hayranlıkla izlediği bu futbolcu kariyerine Flamengo takımında başladı. Bu kulüpten İnter Milan'a transfer olan Adriano, Fiorentina'ya kiralık olarak verildi. Ertesi sezon Parma forması giyen futbolcu, tekrar İnter Milan'a döndü.
İnter Milan forması altında 99 maça çıkan futbolcu toplam 34 gol, Brezilya Milli takımıyla çıktığı 37 maçta da 25 gol attı..
KAYNAK: fener24.com !
yaw bizi heyecanlandrıyorsunuz boşuna bence :) bide adriano ile anlaşıldı ama inter ile anlaşıldı mı kontejyan ne olacak ??????????????
Anlaşılsa bile nasıl getiriliyor? Kim gönderilecek? Çünkü kontenjan olayında bir gelişme yok.Fos kokuları alıyorum..
Son transferlerle birlikte kalede Orkun, defansta Volkan Sabri (Uğur Uçar) Servet (Emre Aşık) Bouzid..Ön liberoda Linderoth, orta sahada Lincoln Rommedahl ve büyük ihitmalle Arda Hasan Şaş oynar..
Forvete de Ümit Karan'ın yanına Nilmar - Lima - Baiano - Saviola'dan biri gelirse bu sezon bu takım hem Türkiye'de hem Avrupa'da iyi iş yapar..
Zaten şu anda Fenerbahçe'nin kontenjanı 1 kişi fazla değil mi ? Nasıl geliyor..
Rommedahl geldi ya
Bende bilmiyorum arkadaşlar bir sürü sorun var.İnter'le anlaşıldı yazılmamış ve önümüzde bir engel de yabancı kontenjanı...
Bende sitede gördüm ekledim.
Ricardinho gibi oyuncular olması lazım aslında tamam 34maçta iyi değil ama faydası üst düzey... Ona gelmeden gönderilmesi gereken çok isim var...
Biz çok sabrettik artık başarı lazım 16 yaşındayım 100.yıldaki şampiyonluktan başka şampiyonluk hatırlamıyorum:(Tamam sevinnek için sevmedik Beşiktaşımızı yönetenlerin artık bu taraftarı üzmeye daha fazla hakkı yok:(
Arkadaslar gs tv izleyin basin klubu var orda soylicekler
dur yaw hemen orkunu kaleye koyma http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gifhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif