Sayfa 76 / 439 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
2,251 ile 2,280 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Beşiktaş'ta Ricardinho krizi

Beşiktaş'ta Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'nın transferleriyle başlayan yönetim krizi, Ricardinho olayının da ortaya çıkmasıyla tırmanışa geçti.

Başkan Yıldırım Demirören'in transfer çalışmalarını sadece Celal Kolot ve Mario Berk'le birlikte yürütmesi, Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'nın transferini yöneticilerin çoğunun televizyon kanallarındaki alt yazılardan öğrenmesi krizin başlangıcını oluşturdu. Ardından Rüştü'nün sözleşmesindeki şartlar da tepkiyle karşılanmıştı.

Diğer yöneticilerin haberi olmadan Ricardinho'nun menajeriyle de bir görüşme yapıldığı ortaya çıktı. Görüşmede "Uygun bir teklif gelirse Ricardinho'yu elden çıkarmak istiyoruz" denildiği belirtildi. Siyah-beyazlılar yöneticilerin de bu gelişme üzerine "Böyle acemice iş olmaz. Ya gönderirsiniz, ya da hiç böyle birşey konuşulmaz. Biz şimdi önümüzdeki sezon ondan nasıl verim alacağız. Hem daha büyük bir problem var. Ocak ayında Ricardinho'nun sözleşmesindeki opsiyonu halletmemiz lazım. Ocak ayından sonra ya tamam ya devam demeliydik" diyerek tepkilerini dile getirdikleri belirtildi.
    Tatilini geçirdiği Brezilya'da menajerinden haberi alan Ricardinho'nun "Kulübüm benim için ne derse kabul ederim" dediği öğrenildi.
    Bu arada Beşiktaş'ın bir ayı aşkın süre peşinden koştuğu Helguera için dün şaşırtan bir şekilde "Helguera ile hiç ilgilenmedik" diye açıklama yapmasının nedeni de ortaya çıktı. İspanyol futbolcunun kendi ülkesindeki Racing Santander kulübüyle anlaştığı açıklandı.
    Bu arada tatilinin bir bölümünü Ankara'da geçiren kaptan İbrahim Üzülmez, yeni transfer edilen Rüştü'ye destek olacaklarını söyledi. İbrahim Üzülmez, yeni teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'la başarıya ulaşacaklarını da iddia etti.

ligtv.com.tr

Buyrun yönetimin neden Ivan Helguera ile ilgilenmiyoruz dediği ortaya çıktı alamamışlar işte adamı,Rico'ya da yapılan ne kadar doğru artık siz karar verin.Bu adam kalsada ne fayda sağlayacak?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Valla benim istediğim sahada iyi top oynayan bir takım olması.Başarı çokda önemli değil.Biz Beşiktaş'ı kupa kazansın diye sevmedik.Yeterki sahada iyi top oynayıp bizi utandırmasınlar yeter.
    VaLLa iyi güzeL diyorsun da şemsicim.Biz nakör insanLarız sen ben öyLe düşünürüz ama iyi futboL oynamaya başLayınca da iLLa kupa başarı diye de tutturup takımda ki bütün dengeLeri de bozarız.Hiç yaranıLmaz bize yani.Onun için ikisi birden oLsun huzur oLsun daha iyi .
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    Kesinlesen transferler neler simdi

Linderoth - Bouzid - Serkan Çalık - Barış Özbek - Orkun Usak - [ Lincoln ] - Servet Çetin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Linderoth - Bouzid - Serkan Çalık - Barış Özbek - Orkun Usak - [ Lincoln ] - Servet Çetin
    Lincoln ' un hemen yanına VoLkanı ' da yazsaydın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Su eski mesajlara bir bakim dedim valla hakkimda neler soylenmis neyseki az kaldi Hesap gorulecek

Bu arada Burak fazil abi online simdi haber verir

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Bence ne Ronaldo ne Adriano.Sessiz sedasız başka bir isimi getirecekler gibime geliyor...

Leoucwhsua Misafir

Talking

lincoln demek bile hosuna gidiyor he,, saol

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayrettin abi geçen sene Tigana şampiyonluk için takımı garanti oyun oynattı her ne kadar savunanımız olsa bile benim hoşuma gitmiyordu.Çıkıp güzel oynasınlar başarıda gelir zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CashFl0w View Post
    Lincoln ' un hemen yanına VoLkanı ' da yazsaydın.

Yazalım

Linderoth - Bouzid - Serkan Çalık - Barış Özbek - Orkun Usak - [ Lincoln ] - [ Volkan Yaman ] - Servet Çetin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

şu kontejyan durumu belli olsa fenerbahçe bombalar patlatır ama ... şu türkiye içinde transferleri bitirmek lazım ali bilgin uğur kavuk gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ricardinho 1 sene daha beşiktaşa faydası olur zaten ertuğrul sağlamda onu kadroda istiyor çok iyi teklif gelmezse kalır bjkde

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Sahada ruh gibi dolaşmasınlar,herkes elinden geleni yapsın başarı olmasada bana yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan yaman çok iyi transfer 1 milyon euro değil mi bonservis

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Burak Fazil abi simdi sorunu halleder bu arada Yuzumuz gulmeye basladi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarısız ne kadar sabredebilirsiniz ki iyi futbol ok ama başarıda önemli bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Evet....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orkun camiamıza hayırlı olsun 3 kalecimizde çok iyi Fevzi giderse kendi kaybeder bi forvetle Lincoln'da gelirse muhteşem olucağız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ve Bomba Patladı! Adriano FB'de!

Roberto Carlos'u transfer ederek Dünyayı ayağa kaldıran Fenerbahçe, 2. bombasını da patlattı. Fenerbahçe İnter Milan takımının Brezilyalı forveti Adriano ile her konuda anlaştı.

Yönetim bu futbolcuyla daha önceden anlaştı, ancak Türk Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu sayısı kararını çarşamba günü açıklayacak olması sebebiyle, Adriano Perşembe günü İstanbul'a gelerek kendisini kiralık olarak Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzalayacak.

Adriano'yu Fenerbahçe teknik direktörü Zico'yla birlikte son olarak Roberto Carlos ikna etti. Roberto Carlos Brezilya Milli takımından arkadaşı Adriano'yu "Ben de Türkiye'yi tercih ettim. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, stadı, tesisleri, televizyon kanalı, taraftarları... Burada her şey muhteşem" diyerek bu futbolcuyu ikna etti.

ADRİANO KİMDİR?
    1982 Brezilya doğumlu Adriano dünyaca tanınan bir forvet. Güçlü fiziği, hızı ve top tekniğiyle herkesin hayranlıkla izlediği bu futbolcu kariyerine Flamengo takımında başladı. Bu kulüpten İnter Milan'a transfer olan Adriano, Fiorentina'ya kiralık olarak verildi. Ertesi sezon Parma forması giyen futbolcu, tekrar İnter Milan'a döndü.

İnter Milan forması altında 99 maça çıkan futbolcu toplam 34 gol, Brezilya Milli takımıyla çıktığı 37 maçta da 25 gol attı..

KAYNAK: fener24.com !
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yanlızca 1 M € olsa iyi..Yanında da iki oyuncu..Ama bunlar %99 Orhan-Cihan olacağı için bu oyuncuların verilmesiyle hiçbir tepki almaz yönetim..

Ama Lincoln değil Ronaldinho gelse bile Canaydın İSTİFA!!..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yaw bizi heyecanlandrıyorsunuz boşuna bence bide adriano ile anlaşıldı ama inter ile anlaşıldı mı kontejyan ne olacak ??????????????

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Volkan geldigi icin forvet kaldi surpriz olarak sag kanata rommedahl gelebilir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yanlızca 1 M € olsa iyi..Yanında da iki oyuncu..Ama bunlar %99 Orhan-Cihan olacağı için bu oyuncuların verilmesiyle hiçbir tepki almaz yönetim..

Ama Lincoln değil Ronaldinho gelse bile Canaydın İSTİFA!!..
    iyi oyuncu bonservisi ileverilmeyecek kiralik olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anlaşılsa bile nasıl getiriliyor? Kim gönderilecek? Çünkü kontenjan olayında bir gelişme yok.Fos kokuları alıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Volkan geldigi icin forvet kaldi surpriz olarak sag kanata rommedahl gelebilir

Son transferlerle birlikte kalede Orkun, defansta Volkan Sabri (Uğur Uçar) Servet (Emre Aşık) Bouzid..Ön liberoda Linderoth, orta sahada Lincoln Rommedahl ve büyük ihitmalle Arda Hasan Şaş oynar..
    Forvete de Ümit Karan'ın yanına Nilmar - Lima - Baiano - Saviola'dan biri gelirse bu sezon bu takım hem Türkiye'de hem Avrupa'da iyi iş yapar..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zaten şu anda Fenerbahçe'nin kontenjanı 1 kişi fazla değil mi ? Nasıl geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    ISTANBUL

Rommedahl geldi ya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bende bilmiyorum arkadaşlar bir sürü sorun var.İnter'le anlaşıldı yazılmamış ve önümüzde bir engel de yabancı kontenjanı...

Bende sitede gördüm ekledim.
    (/s)

Ricardinho gibi oyuncular olması lazım aslında tamam 34maçta iyi değil ama faydası üst düzey... Ona gelmeden gönderilmesi gereken çok isim var...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Biz çok sabrettik artık başarı lazım 16 yaşındayım 100.yıldaki şampiyonluktan başka şampiyonluk hatırlamıyorumTamam sevinnek için sevmedik Beşiktaşımızı yönetenlerin artık bu taraftarı üzmeye daha fazla hakkı yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar gs tv izleyin basin klubu var orda soylicekler

Leoucwhsua Misafir

Son transferlerle birlikte kalede Orkun, defansta Volkan Sabri (Uğur Uçar) Servet (Emre Aşık) Bouzid..Ön liberoda Linderoth, orta sahada Lincoln Rommedahl ve büyük ihitmalle Arda Hasan Şaş oynar..
    Forvete de Ümit Karan'ın yanına Nilmar - Lima - Baiano - Saviola'dan biri gelirse bu sezon bu takım hem Türkiye'de hem Avrupa'da iyi iş yapar..
    dur yaw hemen orkunu kaleye koyma

Mesaj Yetkileri