Bu yıllardır olan bir şey,garipsemiyorum,olabilir.Yapmadığı şey değil Aziz Yıldırım'ın,ayrıca sırf rakip ilgileniyor diye değil takıma da katkı yapacağını bildiği için talip olur.O kadar da dar görüşlü değilim.
Printable View
Bu yıllardır olan bir şey,garipsemiyorum,olabilir.Yapmadığı şey değil Aziz Yıldırım'ın,ayrıca sırf rakip ilgileniyor diye değil takıma da katkı yapacağını bildiği için talip olur.O kadar da dar görüşlü değilim.
tam olarak ondan bahsetmiyorum ama. sanki fenerbahce hic arastirma yapmiyor, cimbomun arayip buldugu oyunculara talip olup hazira konuyor izlenimi var. o acidan soyledim. konu bu kadar sig olamaz. o yuzden liste cakismasi olmustur dedim. cimbom birine talip olmus, himm bakalim bize katki yapar mi, oyleyse eger biz de pesine duselim tarzi pek mantikli degil.
kaç aydır fenerbahçe için yazılan bir stoper chedjou ve hiç bir fenerbahçeli çıkıp galatasaray bizim ilgilendiğimiz stopere kancayı takmış anlamında yorumlar yapmıyor. Bu galatasaraylı kaprisini çözemiyorum.
aksine galatasaray 2-3 aydir ilgileniyor chedjou fener iliskisi daha çikali 3 gun oldu olmadi. zaten chedjou açiklama yapmis
Chedjou, “Evet Fenerbahçe’den teklif aldığım doğru. Menajerimle görüşmüşler. Ancak Galatasaray Yönetimi’nin benimle daha yakından ve ciddi olarak ilgilendiğini biliyorum
AMK
Hangi oyuncu Fenerbahçe ve Galatasaray için yazılıp çizilmedi ? Galatasaray teklifi yapıyor,Galatasaray yaptıktan sonra oyuncuyla aylardır ilgilenen Fenerbahçe'nin aklı birden başına geliyor ve Galatasaray yaptıktan sonra teklif yapıyor.Bu kadar kör olmayın yani,neyse istediğiniz gibi düşünebilirsiniz,biz yıllardır alışığız.
Bu arada Selçuk ile 2,Volkan ile 4 ve Mehmet Topuz ile de 3 yıllık yeni anlaşma yapılmış.Hayırlı olsun.
Ne Chedjou'su biz Terry'i alalım.
Chedjou dediğiniz adam Galatasaray'la anılmadan 1 sene önce Fenerbahçeyle anılıyordu belki daha da fazla , Alper de keza aynı şekilde , o zaman sizin dediğinizin tam tersi oluyor.Millet tetikte bekliyordu Chedjou'ya talip haberi çıksın da Fener'e sallayalım diye , haberiniz olsun yani.
Tamam beyler bizimkiler anca Gs talip olunca o oyunculardan haberdar oluyor. Yoksa Alperi Chedjou'yu falan nerden bilsinler :n:
Ne liste çakışmasından bahsediyor Fenerli arkadaşlar.Hadi anladık Alper yerli talibi çoktu Fener'i seçti(etik değil ama neyse)Şimdi de Chedjou ile adı geçiyor.1.tamam ama 2.de kasıt ararım.Evet Fenerbahçe Galatasaray kimi almaya kalkarsa iş olsun diye atlıyor.Bu kadar ucuz transfer politikası ile devam edip bir de Aziz Yıldırımı göklere çıkarıyor taraftar.Her şeyi de unutturuyor bir güzel Aziz Yıldırım.Büyük iş yapıyor şu an :)
Teklifi diyorum ''Galatasaray'' yapıyor ve yıllardır,aylardır,yüzyıllardır o oyuncuyla ilgilenen Fenerbahçe,Galatasaray'dan sonra teklif yapıyor acaba oyuncuların sülalerini,soy ağacını falan da mı araştırıyorsunuz da teklif yapmanız bu kadar uzun sürüyor ?
Selcuk Şahin 950 bin euro maç başı 12 bin euro. Boşa yaşıyoruz, okuyoruz arkadaşlar.
Alper'in nesi etik değil anlamıyorum ki parayı bastık istediğini verdik eskişehire aldık siz de bizden önce verip alaymışsınız?
Ohh,etik lafını söylemediğimiz halde konu oraya da geldi.Neyse size Aziz Yıldırım ile mutlu mesut yıllar diliyorum.Transfer de de nokta atışlar yapmanızı temenni ediyorum,hadi iyi akşamlar.
olayin asli oyle degil ama. verilen bir soz var, kapa bildiriliyor derken eskisehir yan ciziyor. ama dedigim gibi bu feneri baglamaz. anlasmayi yapip cayan es es baskaninin sorunudur. son dakikada araya girmenin neresi etik degil, onu da anlamis degilim hani. sen de cekilme masadan cok istekliysen transfer icin.
iyi de arkadas sana yazmamis ki, onu diyene cevap yazmis. kafasindan uydurmadi, oraya ceken de kendisi degil.
Selçuk, F.Bahçe'nin memuru gibi oldu. Emekli ikramiyesini de burada alacak. Valla futbolcu olmak varmış şu dünyada.
Yazı kendisiyle çelişmiş yalnız.
Alper Galatasaray ile görüşüyor ise transfer görüşmelerine daha önce başladığı için Galatasaray ile avantaj Galatasaray'dadır. Fenerbahçe senin deyiminle yangından mal kaçırır gibi hızlı hareket etmek durumundadır.
Öyledir ki Galatasaray ile eşit şartlara gelebilsin.
Yahu Fener'in yaptığı torpille işe girmek gibi bir şey.Rakamları falan gevelemekte yok tam takip etmedin galiba.Ünal Aysal Halil Ünal ile anlaşıyor zaten.Fenerbahçe araya adam sokuyor.Galatasaray'dan 750 bin euro da fazla verip bitiriyor haliyle transferi.Senin başvurduğun işe başkası araya adam sokup girse tepkin ''e o adamın dayısı milletvekli dayısını aratmış girmiş ne var bunda'' olacak galiba :)
Alper camiamıza hayırlı uğurlu olsun tekrardan
@KaRaBükLü KraL
ticarette iyi iliskiler onemlidir, arti soz konusu sey burda para. az para verip alsaydik dedigin dogru olurdu ama yukseltip almisiz sonucta. dediklerin mantikli degil bu acidan. benzetmen de dogru degil bana gore.
selçuk için aziz yildirimin akrabasi diyorlar dogrumu acaba :D
http://www.youtube.com/watch?v=eUp0dhxcr8k
alper in etkisini nötürledi selcuk.
ne olursa olsun postalanmalıydı bir de 950 bin euro maaş...
dünyanın en profesyonel adamı olsa ne fayda, adam da gram oyun zekası yok. savunma desen o da yok. açın benfica maçını izleyin. selcuk yedirmiyorsa bekir yediriyor golü.
oynadığı avrupa maçlarını tek tek bi açn hepsinde vukuatı vardır.
hucüma katkısı zaten berbat..
mereiles topal alper emre salih topuz baroni(?) varken selcuk a hangi ara sıra gelecek de oynayacak ? gerçi bu adamda bu şans varken napar eder yine girer o takıma. primini alsın diye arada kıyaklar geçilir.
selcuk un bu takımda tutulması adam kayırmadır. başka bişey değil. başkan hoca bir kaç takımın ağır topçusu volkan gökhan emre gibi selcuk u seviyor diye adam klup tarihine geçicek.
bekir de selcuk dan sonra o göreve devam edecek anlaşılan, ha gitti ha gidecek derken o da bi 10 yıl oynar bizde bu kafadakiler oldukça.
baroni yi bari göndersek ama o da gitmeyecek gibi.
kadrodaki bu adamları göndermeyeceksek transferin manası yok..
topuz un maaşı hak ettiği seviyelere çekilmiş tek iyi haber o.
Parayı yükselttiyse madem Fenerbahçe araya adam sokmak ne alaka ? Zaten iyi para vermişler iyi teklif sunmuşlar.Başkanın tanıdığı diye niye şartlar Fener'in lehine iken transferde araya sokuldu bu adam.İyi iş vallahi.Hem iyi para verip hem adam sok.Sonra efendim neden etik değilmiş.Daha fazla kimseyle tek laf etmenin de manası yok bu laflardan sonra.Hayırlı olsun tekrardan iyi akşamlar.
Galatasaray hayatı boyunca etik kurallarına sadık kalmıştır zaten. Her klup menfaati neyse o yönde davranır bu kadar basit.
Ölümcül bir etik dışılık yada ahlaksızlık da yok sonuçta ortada.
Bu Selçuk'un kalmasından sonra transferlerden felan ümidi kestim. Aynı tas aynı hamam...
Selçukla 2 yıl daha. Ziegler'in de bonservisini alın, Cristian'ı da kaptan yapın. Valla artık Aykut Hocaya kızmıyorum, adamın eline tenekeleri verip çal diyolar, ses bu kadar çıkıyor, adam n'apsın ?
Bazılarının aklı Alper'i ellerinden kaçırınca gelmiş. Etik olup olmadığını bile tartışmaya başladılar :)
topuzla volkanin kalmalarina sevindim topuz ne olursa olsun iyi bir alternatiftir futboluda zaten bizde birakir artik.. volkanda ayni sekilde efsanedir bu saatten sonra gönderilmesi dogru olmaz
Bu kulüpler birbirlerine rakipler, sanıyorum bu etikçileri hiçbir zaman anlayamayacağım.
Mesut Özil'in 17.25M€'ya Madrid'e geldiği bir dünyada Aşağı yukarı 12.25-13M€ eden Alper transferi başarı değil başarısızlıktır bana göre :)
Mesut'un gelmeyi kabul etmesi, aldığı ücret falan va.... Neyse. Herşeyi geçtim de Alper 6.25'ten nasıl 12.25'e geldi onu anlayamadım. Ayrıca siz 2 gün önce 500 bin euro daha az vererek almış olsanız transfer başarılı mı olacaktı?