Ssler nerde abi 2010 çıkıcak sen daha aynı yerdesin:D
Printable View
Ssler nerde abi 2010 çıkıcak sen daha aynı yerdesin:D
GS'ye 3 attıktan sonra İDÇ'yi kardeş klüp yaparak gönlümü alabileceğini mi sandın :)):
Güel bir sezonun ardından süper ligde başarılar.
Tamam abi bu işi bırakıyorum ben.Daha 2.ligde Galatasaray'ı 3-0 yeniyorsan,Süper Lig'de 5-0 falan yenersin :D Büyük menajersin abi ellerinden öperim,saygılarımı sunarım :D
Daha Dur Sen Kardeşim Gs, Lyn Kings, Exeteride Amatöre Gönderecem:n:
Teşekkür Ederim Hocam:)
Bayağı Oyuncu Postaladık Abicim Şampiyon Takımdan Yabancılarım ve 4-5 Yerli Oyuncum Kaldı Hepsini Şutladık:D Çok Büyük Bir Vefa Örneği Gösterdim Onlara:zuhaha
Saolasın Abicim Şansımıza 4 Tane Önemli Oyuncu Açıkta Kalmış Onlarıda Ben Hızlı Davranaraktan Takıma Kattık Ama Sağlam Oldu:) Kaynaşma Hat Safhada Olacağına Eminim:D Pivot Santrofor Aslında Düşünüyorum Hocam Fena Para Vermedi Yönetim Kaliteli Bir Adam Alabiliriz İnşallah:)
Ooooo Daha 2010u Ben Alana Kadar Canım Bayağı İlerlerim:D
Ama Hocam Yav Galatasaray Zaten Kardeş Takımımız Galatasarayda Sevindi Bizim Aldığımıza:D Onlarda Ligi Aldılar Kardeş Takımına Kıyak Geçti Abicim:) Bak Sırf Seni Sevdiğim İçin Yerin Ayrı Olduğu İçin Hususi Pilot Kulüp Aradım Ben Baktım Finansı Kötü Ligde Kötü Hemen Pilot Kulübü İsteği Yolladım Saolsun Menejerleriylede Çok Sıkı Fıkı Arkadaş Olduk Senin İçin Met Ettim Sürekli O da Bana Dua Etti:) Yönetimde Saolsun Pilot Kulüp Cevabını İDÇ Olarak Karşıma Getirdi:D Son Hafta Kurtuldular Hocam Ligde Son Haftaya Girilirken Son Sıradaydılar Son Hafta Kazanarak Amatöre Gitmekten Kurtuldu:o
Teşekkürler Hocam Güzel Kadro Oluşturmaya Gayret Ediyorum Bakalım Sınırlarımzı Zorlayacağız Artık:)
Estagfurullah Kardeşim Böyle Söyleme Lütfen:icon_redface: Teşekkür Ederim Canım Kardeşim:)
:n::n::n::n:
Özgürcan Gerçekten Müthiş Bir Adam Hocam Adam Hakkını Veriyor Ama Takımdaki Herkese Çok Büyük Yardım Ediyor Tekrar Kiralamaya Çalışacağım Bakalım Özgürcan Olmasa Gelen Uzun Santraforun Faydasını Göremem:confused: Alide Kiralamayı Düşündüğüm İsimlerden Bakalım:)
Evet Artık 2009-2010 Sezonunun Girişini Yapalım Artık Biranda SS Yükleme Hevesim Oldu Haftaiçi Olunca Seviniyom O Yüzden:D Yoksa Gece Başka Türlü Geçmiyor:p Birazdan Karşınızda Olacak SSlerin İçerikleri;
Yılın Ödülleri
Turkcell Süperlig ve Avrupada Geride Kalan Sezonda Öne Çıkan Ayrıntılar
Kaliteli transferler Mehmet abi. Süper ligde basarılar.
abi yanabcı transfer yokmu ve transferlerin biraz vasat.ssleri bekliyoruz.başarılar.
abi yoksa kümeyemi düştün hakkaten:D:D:D
Yandın mehmet abi milletin içine kurdu soktum :D
herkez senin kümeye düştüğünü düşünecek yakında:n::n::n:
hehehe:D:D
Teşekkür Ederim Hocam Çok Saolun Desteğiniz İçin:) Bunlar Bedelsiz Gelen Takıma Tabikide Olacak Oyuna Bir Kaç Gündür Giremedim Bu Geceden İtibaren Oyuna Devam Edeceğim:)
Sen Hissetmezsinde Olmazmı Canım Abicim:) Tabikide:D Saolasın.
Sezon Sonu Görüşecez İsmailim:D Şimdi Bişey Demiyorum:D:D:D Bu Arada Bombalar Gelecek Daha Merak Etme:D:D:D
Teşekkür Ederim Canım Kardeşim:) Sen Kafanı Takma Onlarada Ben Sana Güveniyorum:)
Buna Gülüyorum Sadece Hocam:zuhaha:D :p :n:
Gelecek Ortim Gelecek Bütçeyi Daha Kullanmadım:)
O Kadar Şampiyon Olduk Kardeşim:) Kupada Aldık Az Bile Verdi Bence Hocam:D Yönetim Yarısını Cebine Attı Zaten:uzgun: Adamlar Para Gördü Uzun Yıllar Sonra Haklılar Yani:D:D:D
Sen Bakma İsmailime Hocam Kendi Küme Düşecek Bana Diyor:D Ula Başkan 8.75 Bütçe Vermiş Nasıl Düşerim Yav:D:D:D
Saolasın Hemşom: Sanada Geçmiş Olsun Canım Kardeşim Haberini Yeni Öğrendim:) Aynı Sorunu Bende Yaşadım Neler Hissettiğini İyi Bilirim Kurtulmuşsun Tekrar Geçmiş Olsun Canım:)
Ağzını Hayra Aç İsmail Hocam Ne Şom Ağızlısın Yav:zuhaha:D
Abisi Yav O Kadar Sponsor Gösterdik Seni Tek Kelime mi Yazdın Yav:uzgun: Aşk Olsun Kardeşim Kırıldım Şimdi:D
Teşekkürler Hocam Çok Saolasın:)
Dediğim Gibi Kardeşim Bütçeyi Kullanmadım Asıl Transferler Bundan Sonra Saolasın Tüm Desteğiniz İçin Teşekkürler Hocam
Ula İsmail Da Herkesi Yalan Yanlış Örgütledin Yav:D Senden Korkulur Pes Diyorum Artık:zuhaha:n:
:D:D:D:D:D
Arkadaşlar Destekleriniz ve Tüm Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Ayrı Ayrı Herkese Çok Saolun 3 Gündür Oyuna Giremediğim İçin Ayrı Kaldım Bu Geceden İtibaren Tekrar Kaldığımız Yerden Devam Edeceğim
sağolasın abicim çekmeyen bilemez :) Neyse gece olmasada yarına bakarım bende ss lere :)Quote:
Saolasın Hemşom: Sanada Geçmiş Olsun Canım Kardeşim Haberini Yeni Öğrendim:h: Aynı Sorunu Bende Yaşadım Neler Hissettiğini İyi Bilirim Kurtulmuşsun Tekrar Geçmiş Olsun Canım:h:
Lig başlasın artık abi:D
Abi bırak bu işleri geceden devam dedin ss göremiyoruz birşey varki koymuyorsun.Gelen geçen 10 mu attı:D:zuhaha:n: