1 ile 30 arası toplam 167 sonuç

Konu: Sözümüzü Tuttuk Sakaryaspor ile Yeniden Süper Ligdeyiz (Fm09 Son Kariyer Orj.Data v.9

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Takımda 4 oyuncu ile kaleci dışında herkes gol atmış. Güzel bir istatistik

Baba Hamdi'ye katılıyorum, 1 uzun forvetin büyük katkısı oluyor. Ali Küçik'i kapabilirsen süper olur, sağ açıkta oynayabiliyor aynı zamanda. Hem havadan iyi, hem top saklayabiliyor, hemde top sürebiliyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Kesin ordunun başına geçip sattın tüm oyuncularını bir dahada bu kariyere bakmam
    Daha Dur Sen Kardeşim Gs, Lyn Kings, Exeteride Amatöre Gönderecem

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    Tebrik ederim kupa süper olmuş
    Teşekkür Ederim Hocam

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Tebrikler abisi,süper ligde fırtına gibi bir Sakarya bizleri bekliyor. Yeni transferlerini bekliyorum ,şöyle bir tane tosuncuk al 1.90'ın üzerinde forvete, iyi faydası dokunuyor abisi
    Bayağı Oyuncu Postaladık Abicim Şampiyon Takımdan Yabancılarım ve 4-5 Yerli Oyuncum Kaldı Hepsini Şutladık Çok Büyük Bir Vefa Örneği Gösterdim Onlara
    Saolasın Abicim Şansımıza 4 Tane Önemli Oyuncu Açıkta Kalmış Onlarıda Ben Hızlı Davranaraktan Takıma Kattık Ama Sağlam Oldu Kaynaşma Hat Safhada Olacağına Eminim Pivot Santrofor Aslında Düşünüyorum Hocam Fena Para Vermedi Yönetim Kaliteli Bir Adam Alabiliriz İnşallah

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Ssler nerde abi 2010 çıkıcak sen daha aynı yerdesin
    Ooooo Daha 2010u Ben Alana Kadar Canım Bayağı İlerlerim

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    GS'ye 3 attıktan sonra İDÇ'yi kardeş klüp yaparak gönlümü alabileceğini mi sandın
    Ama Hocam Yav Galatasaray Zaten Kardeş Takımımız Galatasarayda Sevindi Bizim Aldığımıza Onlarda Ligi Aldılar Kardeş Takımına Kıyak Geçti Abicim Bak Sırf Seni Sevdiğim İçin Yerin Ayrı Olduğu İçin Hususi Pilot Kulüp Aradım Ben Baktım Finansı Kötü Ligde Kötü Hemen Pilot Kulübü İsteği Yolladım Saolsun Menejerleriylede Çok Sıkı Fıkı Arkadaş Olduk Senin İçin Met Ettim Sürekli O da Bana Dua Etti Yönetimde Saolsun Pilot Kulüp Cevabını İDÇ Olarak Karşıma Getirdi Son Hafta Kurtuldular Hocam Ligde Son Haftaya Girilirken Son Sıradaydılar Son Hafta Kazanarak Amatöre Gitmekten Kurtuldu

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Güel bir sezonun ardından süper ligde başarılar.
    Teşekkürler Hocam Güzel Kadro Oluşturmaya Gayret Ediyorum Bakalım Sınırlarımzı Zorlayacağız Artık

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tamam abi bu işi bırakıyorum ben.Daha 2.ligde Galatasaray'ı 3-0 yeniyorsan,Süper Lig'de 5-0 falan yenersin Büyük menajersin abi ellerinden öperim,saygılarımı sunarım
    Estagfurullah Kardeşim Böyle Söyleme Lütfen Teşekkür Ederim Canım Kardeşim

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Hani bi daha bakmıyıcaktın

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Takımda 4 oyuncu ile kaleci dışında herkes gol atmış. Güzel bir istatistik

Baba Hamdi'ye katılıyorum, 1 uzun forvetin büyük katkısı oluyor. Ali Küçik'i kapabilirsen süper olur, sağ açıkta oynayabiliyor aynı zamanda. Hem havadan iyi, hem top saklayabiliyor, hemde top sürebiliyor.
    Özgürcan Gerçekten Müthiş Bir Adam Hocam Adam Hakkını Veriyor Ama Takımdaki Herkese Çok Büyük Yardım Ediyor Tekrar Kiralamaya Çalışacağım Bakalım Özgürcan Olmasa Gelen Uzun Santraforun Faydasını Göremem Alide Kiralamayı Düşündüğüm İsimlerden Bakalım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri