Nedved Mexes’in Saldırısına Kulak Asmadı
Pavel Nedved, geçtiğimiz günlerde kendisine sözlü saldırıda bulunan Fransız oyuncuya cevap verme gereği duymadığını söyledi.
Nedved’in oyun stilinin kendisini öfkelendirdiğini belirten Fransız oyuncuya, Çek oyuncu şöyle cevap verdi:
“Benim bundan daha önemli işlerim var. Sahada futbol oynayarak işimi yapıyorum, kazanmak uğruna herşeyi yapıyorum. Mexes’le bir polemik başlatmak niyetinde değilim. Del Piero’yu konuşalım mesela. Bence o bu takımın herşeyi, ayrılacağını düşünmüyorum. Bu forma ona yakışıyor.”
San Siro’da Milan’la oynayacakları turnuva maçı hakkında da konuşan Nedved, “Zor günleri atlattığımızı düşünüyorum. Takıma yeni katılan oyuncularla birbirimizi tanımak birkaç ay alabilir. Roma maçı sadece bir hazırlık maçıydı. Milano’ya kazanmak için gideceğiz. Bu maçı kaybedenin Serie A’yı kazanacağı düşüncesinde olanları kafama takmıyorum bile. Milan iyi bir takım ve bizim için hazırlık maçından her zaman bir adım önde olmuştur,” diye konuştu.
Juventus’un genç oyuncusu Antonio Nocerino, sezon öncesi maçlarda oyun tarzıyla Gennaro Gattuso’ya benzetildi.
22 yaşındaki oyuncu, futboluyla Gattuso’ya gerçekten benzese de, onun gibi olmak için daha çok çalışması gerektiğini bilecek kadar da ağırbaşlı. Genç oyuncu kendisine uzatılan mikrofonlara şöyle konuştu:
“Bazı insanlar beni Gattuso’ya benzetiyorlar ama burada bir Dünya Kupası sahibindne bahsediyoruz. Benim onun gibi olabilmek için daha çok yolum var. Zaten aslına bakarsanız benim idolüm Romalı Daniele De Rossi. Hem defansif hem ofansif özellikleri çok üstün olan komple bir oyuncu.”
Bir Juventus altyapısı ürünü olan Nocerino, son 4 seneyi Messina ve Piacenza’da geçirmişti.