Sayfa 8 / 191 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nedved rekor ücretle Juve ye gelirken Mexes çamurlu sahalarda ayakta durmaya çalışıyodu... Pavel Nedved de ztn cvp vermiyerek büyüklüğünü gstermiş...

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Berlusconi'yi saymıştır
    hyr tabiiki Gattuso 2 kişilik oynuyor ondan bahsettim.Bizde onun ayarında bir oyuncu olsaki bu sene Zanetti ve Tiago ikilisinden birinin bunu yapabileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ben açıkçası zanetti yi beğenmiyorum ve juventus a yakıstırmıyorum..klüp kendini tam olarak toparladığında takımdan gönderilecektir..tiago dan umutluyum

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

zaten zanettinin Allah korusun tiago ya da almirondan biri sakatlanmadıkça ilk 11 de yeri yoktur.tiago ve almiron ikili mc olarak oynayacaklar.hem top kapacaklar hem de hücuma yönlendirecekler.

gattuso ya gelince kesinlikle idol olacak bir oyuncu değil.sadece zihinsel özelliklerini sahaya aşırı yansıtan bir oyuncu.toptan anladığı yok zaten.bu benim görüşüm.kuru kuru futbol oynuyor.yanında pirlo oynamasın ben onu o zaman görürüm tek başına ön liberoda neler yapabildiğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Turnuvadan görüntüler;

6. Default

Berlusconi Kupasi'ni yine aldi Milan. Hehe. Bence Ranieri'nin de dedigi gibi, Juve 4. olursa nimet olarak saymali.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Berlusconi Kupasi'ni yine aldi Milan. Hehe. Bence Ranieri'nin de dedigi gibi, Juve 4. olursa nimet olarak saymali.
    Berlusconi kupasını kaybedenler Serie A'yı kazanıyor gibi bir idda var,geçmiş yıllara bakıldığında

Bir zahmet alsın onuda adı üstünde Berlusconi kupası kendi sahasında oynatıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

milan italyada tek maçlık kupaları alır juventus da 38 haftalık.

Del Piero_10 Misafir

Maçtan görüntüler(d1g.com lar youtube gibi anında izleniyor,zshare download linkidir)

Del Piero(ilk video nesta'ya harika bir çalım)
    http://www.d1g.com/video/show/?id=1266310
    http://www.d1g.com/video/show/?id=1266438

Buffon
    http://www.d1g.com/video/show/?id=1266341

Palladino
    http://www.zshare.net/download/318865947ac4b1/

Camoranesi ve Trezeguet'i bu maçta aradık.Nedved bazı net pozisyonlarda son vuruşları yapamadı.Criscito yaşlanan materazzi ve cannavaro ile emekli olan nesta'dan sonra kolayca milli takıma yükselecektir.Yan toplarda daha iyi olmalı.Hava hakimiyeti yüksek Chiellini muhtemelen inzaghi'ye geçit vermeyecekti.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ddel Piero, Nesta'ya güzel geçirmiş vallahi..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Bu maçı kaybetmemiz normal.Yeniden kurulan bir takımız Milan ise 5 senedir nerdeyse aynı oyuncularla oynuo.Ama bu lig için bir kanıt olmayacağı kesin.Maçta izleyenlerden duyduğum kadarıyla iki takımda iyi oynamamış sadece Inzaghi gene boş topları gole çevirmiş.

12. Default

Ben dediklerimi Milan'in Berlusconi Kupasi'ni almaya dayandirmiyorum. Kaldi ki "Milan Berlu Kupasi'ni aldi, ligi de kesin alir oooo" falan gibi bir iddiam da yok. Milan bu sene sampiyon olamaz bence.

TD Ranieri bile ilk 6-7yi hedeflediklerini belirten, diger rakiplerin ustun oldugunun altini cizen aciklamalar yaparken sizin Serie A sampiyonlugu beklemeniz hayalcilikten ote birsey degil.

Zaman gosterecek herseyi.

Del Piero_10 Misafir

Ben dediklerimi Milan'in Berlusconi Kupasi'ni almaya dayandirmiyorum. Kaldi ki "Milan Berlu Kupasi'ni aldi, ligi de kesin alir oooo" falan gibi bir iddiam da yok. Milan bu sene sampiyon olamaz bence.

TD Ranieri bile ilk 6-7yi hedeflediklerini belirten, diger rakiplerin ustun oldugunun altini cizen aciklamalar yaparken sizin Serie A sampiyonlugu beklemeniz hayalcilikten ote birsey degil.

Zaman gosterecek herseyi.
    Buradada kimse şampiyo olacak demiyor benim dediğim milan 10 senedir aynı adamlarla oynuyor,kendi sahasındaki maçı alması normaldir.2004-2005 gibi oturmuş kadro olsa işler değişirdi.

Bu arada Ranieri ilk 4 ten aşağının lafını etse sezona başlayamazdı.Palermo ile Sampdoria'mı geçecek

Buradada kimse şampiyo olacak demiyor benim dediğim milan 10 senedir aynı adamlarla oynuyor,kendi sahasındaki maçı alması normaldir.2004-2005 gibi oturmuş kadro olsa işler değişirdi.

Bu arada Ranieri ilk 4 ten aşağının lafını etse sezona başlayamazdı.Palermo ile Sampdoria'mı geçecek
    Dediklerine aynen katılıyorum kardeşim

Del Piero_10 Misafir

Juventus’un emektar orta saha oyuncusu Pavel Nedved bu yaz başı Inter Milan’ın kendisini resmen istediğini, ancak bu teklifi kibarca reddettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili konuşan 34 yaşındaki Nedved, “Biri Inter’den olmak üzere bana yapılan birkaç teklifi reddettim. Burada mutluyum ve futbolu Juventus’ta bırakmak niyetindeyim. Bu sene Juventus’un Şampiyonlar Ligi vizesi alabilmesi için mücadelemi vermek istiyorum. Bunu başarmak bize fantastik bir duygu olarak geri döner. Futbolu bu sene bırakmayı düşünüyordum ama devam etmek için nedenlerim olduğu sürece oynamak istiyorum.” şeklide konuştu.

Juventus’un emektar orta saha oyuncusu Pavel Nedved bu yaz başı Inter Milan’ın kendisini resmen istediğini, ancak bu teklifi kibarca reddettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili konuşan 34 yaşındaki Nedved, “Biri Inter’den olmak üzere bana yapılan birkaç teklifi reddettim. Burada mutluyum ve futbolu Juventus’ta bırakmak niyetindeyim. Bu sene Juventus’un Şampiyonlar Ligi vizesi alabilmesi için mücadelemi vermek istiyorum. Bunu başarmak bize fantastik bir duygu olarak geri döner. Futbolu bu sene bırakmayı düşünüyordum ama devam etmek için nedenlerim olduğu sürece oynamak istiyorum.” şeklide konuştu.
    işte bir inter politikası kesinlikle şaşırmadım nedved'in futbolculuğu tartısılmaz ama adam artık juve'nin simgesi olmuş yaşını almış belli futbol hayatını juve'de bitirecek ahh inter ah gercekten ezikler

Del Piero ben geldim demiş adeta...

İnter geçen seneki politikayı uygulayıp elimizden oyuncu almaya çalışıo ama anca avuçlarını yalarlar.Vieira ve Zlatan yeter onlara bizde Del Piero hepsine bedel

19. Default

Buradada kimse şampiyo olacak demiyor

Quote Originally Posted by lucho
    milan italyada tek maçlık kupaları alır juventus da 38 haftalık.
    Sana yonelik dememistim, DP.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Adı boşu boşuna Inter değil..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Sana yonelik dememistim, DP.

benden bir alıntı yapmanın manası yok.yazılan cümle gayet açık.italya da berlusconi kupasını genelde milan alır,italya seri a yıda genelde juventus kazanır.yanlış mıyım.ben bu sene şampiyon olcak demedim.şampiyonluk kelimesi juventusla özdeşleşmiş bir şeydir.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yabancı bir forum sitesinde gördüm ve sanırım yeni sezon giyeceğimiz formalar bunlar;

Del Piero_10 Misafir

3 gün sonra tanıtılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Peki cidden böyle mi formalar?Çünkü Juveli futbolcuların üzerinde de resim çekilmiş.

3. forma yani alternatif forma yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

juvenin çubuklu forması interin geçen sezonki formasına çok benziyo..nike den daha orjinal bir dizayn beklerdim..away formadan bahsetmiyorum bile..bahsedilcek gibi değil

Del Piero_10 Misafir

2 gün daha var sabredin,lig başladan 3 gün önce yeni formalar çıkıyor her şeyimiz değişik işte :P

formalar fena değil aslında ilk forma zaten bizim klasik formamız fazla değişiklik olmaz.ikinci forma da boca juniorın forması gibi fena sayılmaz ama asla kötü olduğuna katılmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    34

KLasik formadaki kırmızı çizgiler güzel olmuş
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Formaları beğendim .