Rusya Ligi tam Burak Yılmaz'ın stiline uygun bir lig ve son yıllarda hem futbol kalitesi hemde seyirci bakımından yükselen bir lig. İnşallah orada da başarılı olur.
Rusya Ligi tam Burak Yılmaz'ın stiline uygun bir lig ve son yıllarda hem futbol kalitesi hemde seyirci bakımından yükselen bir lig. İnşallah orada da başarılı olur.
benim gözümde ha rusya ligi ha tsl madem rusyaya gidecekti galatasaray'a da gidebilirdi yani :)
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SADRI SENER-1: "Burak icin G.Saray 5.5, L.Moskova 5 milyon € verdi.. Ama ben rakibim olmayan Ruslar'i sectim.."
https://twitter.com/ibrahimseten/sta...23109404549121
2: "G.Saray'dan 7 milyon € istedim.. Cunku ozel sart olusmaliydi.. Onlar yanasmadi.. Simdi Ruslar Burak ile anlasirsa oyuncu oraya gidecek."
Ben olsam bende ruslara verirdim.
Burak'ın madem avrupa hayali vardı Lazio gibi göz önünde olan kulüplerden birine gidemiyorsa Trabzon'da kalmalıydı.İlla avrupa olsun diye Lokomotif gibi bir takıma gitmesini anlamsız buluyorum.
Burak Tuncay Şanlıya dönecek.
Pesin para veriyorlar, bi sonraki satistan 25% veriyorlar ve rakibin degil. Bilic'le anlasmisti L.Moscow galiba, Bilic buyuk teknik adam bana gore Burak onun yaninda oranin calisma ortsmiyla daha iyi olacaktir.
Herkes yabanci alinacak diyor yerine ama benim gonlum Cenk veya Mamiden yana.
devre arasi GS alicak buraki moskovadan bence. paravanlik yapmis olacak lokomotif, kadroya falan giremezse burak makul bir fiyata gelir GS ye :] lokomotif bir yapilanma icinde, kaliteli bir kadrolari var zaten. burak sivrilemezse GS icin rahat bir transfer olur :]
Lokomotiv Moskova'nın başında da Bilic varmış :)
Sercan Yıldırım da Bursaspordan bize gelmeden önce rusyaya gidip gelmişti. Olmamıştı o iş maalesef. Şimdi de olursa maalesefi diyeceğiz galiba Galatasaraylılar olarak :) 3-3,5mn euro maaş diyorlar Burak için ki gayet süper bi para :)
Ortaya atılan bir varsayım var, Sadri Şener taraftar tepkisinden yırtmak için Moskova ile anlaştı, Burak kabul etmez Gs derse, biz vermedik kendisi istedi yapacak bir şey demeye getirecek diyorlar. Uzak bi ihtimal belki ama Sadri Şener zeki adam, olabilir. :)
Demek ki yurt içinde yok.
Burak'ı Trabzondan başka bir takımda düşününce hemen Fenerbahçedeki Beşiktaşdaki halleri aklıma geliyor beceriksiz,gol vuruşundan yoksun.Sanki başka bir takımda o eski haline dönecekmiş gibime geliyor,umarım performansını devam ettirir daha iyi bir kulübe transfer olur.
Bende olsam Rusya'ya giderdim :zuhaha malum sebeplerden :D
Rusya iyidir, ligi bizim sözde 'süper' ligden daha iyi durumda. O ligde yer alan takımlar her yıl Avrupa kupalarında belli seviyelerde mücadele ediyorlar, bizim 'büyük' dediğimiz takımlar grup aşamalarına kalmakta zorlanıyor. Başarı ise başarı, para ise para, yaşamsa yaşam :D Geçiş takımı olarak Lokomotif Moskova çok uygun bence. Direkt üst seviye bir ligde bocalayabilir Tuncay'ın yaşadığı gibi.
Hamit kampi ziyarete gelmis :)
Ortadakini merak ediyor insan :) menajeri olsa keske
Sakallarıda aynı bırakmışlar. Halil Real Madrid'e gitse kimse anlamaz bence.
halil ile fotograf cekindi diye trabzonla anlasmis oldugu kanisinami vardin? belliki ikizini ziyarete gitmis ts kampina..
neden transfer haberlerine fotoyu koydun ozaman? :)
Profesyonel futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=222085
Alinmasini isterdimde ondan :) ama gercekci bir insanimdir, Hamitin istedigi parayi Fb ve Gs veremiyorsa Trabzon hic veremez.
Burak Yilmaz Rusyada, Lokomotivin formasini tuttugu resimler var simdi ekliyemedim.
Resimde montajmis zaten :D
José Paolo Guerrero
Burakin yerine dusunulen forvetmis
Guerrero cok kalas bir adam, belki tsl de 10-12 gol atar ama burak'in yerini kesinlikle dolduramaz
Ben yabanci taraftari degilim zaten, olabiliyorsa Cenki isterim veya M.Demiri Antepten. Ama benim gibide taraftar dusunmuyor :) Illa yabanci dorvet istiyenler varki onlari anlamiyorum, bi yabanci forvet daha alindiginda takimda 3 yabanci forvet olacak. Yabanci sayisi dustugunde elinden cikarmak icin neredeyse bedavaya baska takimlara verecen.
Altyapisi iyi olandan birseyler yapiyor Senol hoca ama saydigin isimlerden Sercan buna girmez :) Onun altyapisi tamamen eglenceye dayali.
Pektemek zaten muthis bir forvet, Samet Aybaba ile beraber dahada iyi olacaktir.
Kaliyor bize Cenk ve Muhammet, Vittek ve Saparyi verip ustune 5 milyonu koyarim o 2 adami alirim Antepten.
Dün gece CNN'de Burakla ilgili Yılmaz Vural spor programına katıldı.'Burak ok genç ve geleceği olan futbolcu' diyor.Bunlar çok genç oyuncuysa Neymarla falan daha ergenliğe yeni girmiş çocuklar galiba :)
Turkiyede o sorun henuz cozulmedi Musti :) 18 yasindayken futbolcuyu ilk11'e koysan o oyuncu kotu oynassa yerden yere vururlar yok tecrubesizmis felan, sonra bide Hakan Sukur gibi adamlara erken futbol biraktiranlar var. Bunun icin bi atasozu varda yazmiyorum forum kurallarina ters :)
Ha bide daha Burak konusulmasin :D bi gidemedi
Ben yabancı forvet alınmasını istemiyorum. Belki yanılacağım sezon içinde ama bana göre Henrique tam bizim aradığımız forvet. Güçlü, tekniği iyi. Tam Türkiye'de oynayacak forvet havası veriyor bana. Cenk veya Muhammet transferi hem yerli olmaları hemde genç olmaları nedeniyle gerçekleştirlebilir.
Abi yapma Henrique nasıl iyi.Benim izlediğim kadarıyla çok ağır bir oyuncu ben beğenmiyorum şahsen.
Geçen sene hep kanatta oynatıldı bu adam. Bir kanat oyuncusuna göre çok hızlı degil ama bir forvete göre hızı normal. Teknik açıdan Burak'tan daha iyi bir oyuncu, mental açıdan gelişmesi lazım. Burak'ın bize geldiği ilk zamanları hatırlayın, aynı uğraş Henrique için verilirse bence fayda sağlayabilecek bir isim olur.
Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz'ın transferi ile ilgili net bir açıklamanın henüz erken olduğunu açıkladı. Lokomotiv Moskova takımı basın merkezi, medyada yer alan transferle ilgili haberi doğrulamayacaklarını ifade etti.
Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre; konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamanın olmadığını dile getiren Lokomotiv yetkilileri, takımın tam kadro olarak Slovenya'da çalışma kampında olduğunu söyledi. İki gün içinde takımın Moskova'ya döneceğini belirten Rus yetkililer, bu konunun o zaman netlik kazanacağını kaydetti. Kulüpten bir yetkili, "Biz duyumları yorumlamıyoruz. Konu ile ilgili resmi açıklama elimizde yok. Takım çalışma kampından döndüğü zaman ancak bir şeyler konuşulabilir." dedi.
Hatırlanacağı gibi, tecrübeli forvetin Lokomotiv Moskova ile 4 yıllığına el sıkıştığı, Trabzonspor'un bu transferden 5 milyon Euro kazanacağı ve milli futbolcunun bir sonraki transferinden de yüzde 25 pay alacağı yönünde haberler basında yer almıştı. Galatasaray da golcü oyuncu Burak Yılmaz'ı renklerine katmak için çaba harcıyordu.
Rusya Premier Ligi'ni 7. sırada tamamlayan Lokomotiv, bu sezon Avrupa'ya gidemiyor. Gelecek sezon için çalışmalar yapan Moskova ekibi, Hırvatistan Milli Futbol Takımı'nın eski hocası Slaven Biliç'i takımın başına getirdi. Lokomotiv ayrıca Hırvat oyuncu Vedran Corluka'yı transfer etti.