Sayfa 92 / 149 İlkİlk ... 42829091929394102142 ... SonSon
2,731 ile 2,760 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ortaya atılan bir varsayım var, Sadri Şener taraftar tepkisinden yırtmak için Moskova ile anlaştı, Burak kabul etmez Gs derse, biz vermedik kendisi istedi yapacak bir şey demeye getirecek diyorlar. Uzak bi ihtimal belki ama Sadri Şener zeki adam, olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SADRI SENER-1: "Burak icin G.Saray 5.5, L.Moskova 5 milyon € verdi.. Ama ben rakibim olmayan Ruslar'i sectim.."

https://twitter.com/ibrahimseten/sta...23109404549121

2: "G.Saray'dan 7 milyon € istedim.. Cunku ozel sart olusmaliydi.. Onlar yanasmadi.. Simdi Ruslar Burak ile anlasirsa oyuncu oraya gidecek."
    biz 5 m € vermişken nası söz hakkı oluyo ts un anlamadım minimum serbest kalma maddesi yokmu 5 m €

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Demek ki yurt içinde yok.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Burak'ı Trabzondan başka bir takımda düşününce hemen Fenerbahçedeki Beşiktaşdaki halleri aklıma geliyor beceriksiz,gol vuruşundan yoksun.Sanki başka bir takımda o eski haline dönecekmiş gibime geliyor,umarım performansını devam ettirir daha iyi bir kulübe transfer olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Bende olsam Rusya'ya giderdim malum sebeplerden

Rusya iyidir, ligi bizim sözde 'süper' ligden daha iyi durumda. O ligde yer alan takımlar her yıl Avrupa kupalarında belli seviyelerde mücadele ediyorlar, bizim 'büyük' dediğimiz takımlar grup aşamalarına kalmakta zorlanıyor. Başarı ise başarı, para ise para, yaşamsa yaşam Geçiş takımı olarak Lokomotif Moskova çok uygun bence. Direkt üst seviye bir ligde bocalayabilir Tuncay'ın yaşadığı gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hamit kampi ziyarete gelmis

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ortadakini merak ediyor insan menajeri olsa keske

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sakallarıda aynı bırakmışlar. Halil Real Madrid'e gitse kimse anlamaz bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Sakallarıda aynı bırakmışlar. Halil Real Madrid'e gitse kimse anlamaz bence.
    sağdakinin halil olması lazım hamit in fazla güldüğünü görmedim (bide tam tersi çıkarmış )

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

halil ile fotograf cekindi diye trabzonla anlasmis oldugu kanisinami vardin? belliki ikizini ziyarete gitmis ts kampina..

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Hamit kampi ziyarete gelmis
    Böyle demiş, sanırsam öyle bir kanıya varmadı.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    halil ile fotograf cekindi diye trabzonla anlasmis oldugu kanisinami vardin? belliki ikizini ziyarete gitmis ts kampina..
    Sen bu kaniya nasil vardin

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

neden transfer haberlerine fotoyu koydun ozaman?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Profesyonel futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=222085

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alinmasini isterdimde ondan ama gercekci bir insanimdir, Hamitin istedigi parayi Fb ve Gs veremiyorsa Trabzon hic veremez.

Burak Yilmaz Rusyada, Lokomotivin formasini tuttugu resimler var simdi ekliyemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Resimde montajmis zaten

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

José Paolo Guerrero

Burakin yerine dusunulen forvetmis

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Guerrero cok kalas bir adam, belki tsl de 10-12 gol atar ama burak'in yerini kesinlikle dolduramaz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben yabanci taraftari degilim zaten, olabiliyorsa Cenki isterim veya M.Demiri Antepten. Ama benim gibide taraftar dusunmuyor Illa yabanci dorvet istiyenler varki onlari anlamiyorum, bi yabanci forvet daha alindiginda takimda 3 yabanci forvet olacak. Yabanci sayisi dustugunde elinden cikarmak icin neredeyse bedavaya baska takimlara verecen.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Ben yabanci taraftari degilim zaten, olabiliyorsa Cenki isterim veya M.Demiri Antepten. Ama benim gibide taraftar dusunmuyor Illa yabanci dorvet istiyenler varki onlari anlamiyorum, bi yabanci forvet daha alindiginda takimda 3 yabanci forvet olacak. Yabanci sayisi dustugunde elinden cikarmak icin neredeyse bedavaya baska takimlara verecen.
    Ben Cenk Tosun , Muhammet Demir , Mustafa Pektemek hatta Sercan Yıldırım'ın bile Şenol Hoca'nın elinde müthiş bir forvete dönüşeceği kanaatindeyim.

Forvetleri çok iyi yetiştiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Ben Cenk Tosun , Muhammet Demir , Mustafa Pektemek hatta Sercan Yıldırım'ın bile Şenol Hoca'nın elinde müthiş bir forvete dönüşeceği kanaatindeyim.

Forvetleri çok iyi yetiştiriyor.
    Altyapisi iyi olandan birseyler yapiyor Senol hoca ama saydigin isimlerden Sercan buna girmez Onun altyapisi tamamen eglenceye dayali.

Pektemek zaten muthis bir forvet, Samet Aybaba ile beraber dahada iyi olacaktir.

Kaliyor bize Cenk ve Muhammet, Vittek ve Saparyi verip ustune 5 milyonu koyarim o 2 adami alirim Antepten.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Altyapisi iyi olandan birseyler yapiyor Senol hoca ama saydigin isimlerden Sercan buna girmez Onun altyapisi tamamen eglenceye dayali.

Pektemek zaten muthis bir forvet, Samet Aybaba ile beraber dahada iyi olacaktir.

Kaliyor bize Cenk ve Muhammet, Vittek ve Saparyi verip ustune 5 milyonu koyarim o 2 adami alirim Antepten.
    İnşallah alamazsınız diyorum bir Galatasaraylı olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Dün gece CNN'de Burakla ilgili Yılmaz Vural spor programına katıldı.'Burak ok genç ve geleceği olan futbolcu' diyor.Bunlar çok genç oyuncuysa Neymarla falan daha ergenliğe yeni girmiş çocuklar galiba

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Turkiyede o sorun henuz cozulmedi Musti 18 yasindayken futbolcuyu ilk11'e koysan o oyuncu kotu oynassa yerden yere vururlar yok tecrubesizmis felan, sonra bide Hakan Sukur gibi adamlara erken futbol biraktiranlar var. Bunun icin bi atasozu varda yazmiyorum forum kurallarina ters

Ha bide daha Burak konusulmasin bi gidemedi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ben yabancı forvet alınmasını istemiyorum. Belki yanılacağım sezon içinde ama bana göre Henrique tam bizim aradığımız forvet. Güçlü, tekniği iyi. Tam Türkiye'de oynayacak forvet havası veriyor bana. Cenk veya Muhammet transferi hem yerli olmaları hemde genç olmaları nedeniyle gerçekleştirlebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Abi yapma Henrique nasıl iyi.Benim izlediğim kadarıyla çok ağır bir oyuncu ben beğenmiyorum şahsen.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Abi yapma Henrique nasıl iyi.Benim izlediğim kadarıyla çok ağır bir oyuncu ben beğenmiyorum şahsen.
    Geçen sene hep kanatta oynatıldı bu adam. Bir kanat oyuncusuna göre çok hızlı degil ama bir forvete göre hızı normal. Teknik açıdan Burak'tan daha iyi bir oyuncu, mental açıdan gelişmesi lazım. Burak'ın bize geldiği ilk zamanları hatırlayın, aynı uğraş Henrique için verilirse bence fayda sağlayabilecek bir isim olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz'ın transferi ile ilgili net bir açıklamanın henüz erken olduğunu açıkladı. Lokomotiv Moskova takımı basın merkezi, medyada yer alan transferle ilgili haberi doğrulamayacaklarını ifade etti.

Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre; konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamanın olmadığını dile getiren Lokomotiv yetkilileri, takımın tam kadro olarak Slovenya'da çalışma kampında olduğunu söyledi. İki gün içinde takımın Moskova'ya döneceğini belirten Rus yetkililer, bu konunun o zaman netlik kazanacağını kaydetti. Kulüpten bir yetkili, "Biz duyumları yorumlamıyoruz. Konu ile ilgili resmi açıklama elimizde yok. Takım çalışma kampından döndüğü zaman ancak bir şeyler konuşulabilir." dedi.
    Hatırlanacağı gibi, tecrübeli forvetin Lokomotiv Moskova ile 4 yıllığına el sıkıştığı, Trabzonspor'un bu transferden 5 milyon Euro kazanacağı ve milli futbolcunun bir sonraki transferinden de yüzde 25 pay alacağı yönünde haberler basında yer almıştı. Galatasaray da golcü oyuncu Burak Yılmaz'ı renklerine katmak için çaba harcıyordu.
    Rusya Premier Ligi'ni 7. sırada tamamlayan Lokomotiv, bu sezon Avrupa'ya gidemiyor. Gelecek sezon için çalışmalar yapan Moskova ekibi, Hırvatistan Milli Futbol Takımı'nın eski hocası Slaven Biliç'i takımın başına getirdi. Lokomotiv ayrıca Hırvat oyuncu Vedran Corluka'yı transfer etti.

Mesaj Yetkileri