1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ben yabanci taraftari degilim zaten, olabiliyorsa Cenki isterim veya M.Demiri Antepten. Ama benim gibide taraftar dusunmuyor Illa yabanci dorvet istiyenler varki onlari anlamiyorum, bi yabanci forvet daha alindiginda takimda 3 yabanci forvet olacak. Yabanci sayisi dustugunde elinden cikarmak icin neredeyse bedavaya baska takimlara verecen.
    Ben Cenk Tosun , Muhammet Demir , Mustafa Pektemek hatta Sercan Yıldırım'ın bile Şenol Hoca'nın elinde müthiş bir forvete dönüşeceği kanaatindeyim.

Forvetleri çok iyi yetiştiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Ben Cenk Tosun , Muhammet Demir , Mustafa Pektemek hatta Sercan Yıldırım'ın bile Şenol Hoca'nın elinde müthiş bir forvete dönüşeceği kanaatindeyim.

Forvetleri çok iyi yetiştiriyor.
    Altyapisi iyi olandan birseyler yapiyor Senol hoca ama saydigin isimlerden Sercan buna girmez Onun altyapisi tamamen eglenceye dayali.

Pektemek zaten muthis bir forvet, Samet Aybaba ile beraber dahada iyi olacaktir.

Kaliyor bize Cenk ve Muhammet, Vittek ve Saparyi verip ustune 5 milyonu koyarim o 2 adami alirim Antepten.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Altyapisi iyi olandan birseyler yapiyor Senol hoca ama saydigin isimlerden Sercan buna girmez Onun altyapisi tamamen eglenceye dayali.

Pektemek zaten muthis bir forvet, Samet Aybaba ile beraber dahada iyi olacaktir.

Kaliyor bize Cenk ve Muhammet, Vittek ve Saparyi verip ustune 5 milyonu koyarim o 2 adami alirim Antepten.
    İnşallah alamazsınız diyorum bir Galatasaraylı olarak

Mesaj Yetkileri