Yenilmemiz halinde tek tesellim Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe ile gidiyor olmamız.
Printable View
Yenilmemiz halinde tek tesellim Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe ile gidiyor olmamız.
Bu kadro ligin ilk yarısında Galatasaray'a 3-1 yenildiğimiz maçın sistemi o zaman olmamıştı çok kötü oynanmıştı ilk yarı. Ama bu sefer öyle olmaz çünkü o zaman bu taktikte ileri uçta Alex vardı. Şimdi ise bu taktik için ideal oyuncular dizilmiş. Zaten Trabzon maçı da gösterdi. Eğer bu dizilişle 3'lü orta saha ile çıkacaksan fovet Alex olmayacak BKZ: GS:3-1:FB . Ama aynı dizliş forvette Alex olmadan geçen hafta iyi performans sergiledi. Dediğiniz kadar karamsar bir durum yok ortada. Ancaaak fikir değiştirip aynen bu dizilişe forvet olarak Alex'i koyarsa o zaman sizin çizdiğiniz tablodan daha karamsarı ve kötüsü olur.
Stoch , Emre ve Cristian'ı durdurduğumuz takdirde Barcelona gibi top oynarız. Sorun tutulmuyor olmaları.
Böyle birşey yapılacakmış sanırım
http://g1205.hizliresim.com/x/d/5r1sy.jpg
Eger Fenerbahce boyle kadro cikcaksa mucadeleci bir ortasaha olcak plan ortasahayi ele geçirmek olcak guzel dusunce geride falanda SIKINTI çekmezler ama hucumda ne yaparlar bilemicem.
2-0 alıcaz maçı yazıyorum buraya :)
Maç sonrasında sonuca göre konuştuğumu düşünenler olmasını istemem. Maç öncesi söylemek istediklerim şunlar:
1- Fenerbahçe’li arkadaşların kendi pencerelerinden bakıldığında şampiyonluğun kazanılmasının yaşadıklarına en güzel cevap olacağına, bunları kendilerine yaşatanlara bir tokat olacağına inanmalarına saygı duyuyorum. Aynı şeyleri Galatasaray yaşasaydı muhtemelen ben de aynı şeye inanırdım. Kendi açımdan baktığımda ise –kişisel düşüncelerimdir kimse kızmasın- bugün Fenerbahçe maçı 10-0 kazansa bile, 2 değil 12 kupa alsa bile benim bazı konulardaki düşüncelerim değişmeyecek.
2- Play-off’un oynanacağı sezon başından belliydi ve şampiyonluğu kaybetmemiz halinde bunu bahane olarak kabul etmiyorum. Ancak alın teriyle oluşturulmuş 9 puanlık farkın bedavadan 5’e (puan eşitliği halinde 4’e) inmesine de anlam veremiyorum. Sonuçta Galatasaray ülkenin en iyi 3 takımına karşı oynadığı 5 maçtan 4’ünde sahadan puanla ayrılmasına ve sadece 1 kez yenilmesine karşın son 5 maçta kendisinden 4 puan fazla toplayan bir takıma karşı şampiyonluğu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Genede -tekrar ediyorum- şampiyonluğu kaybedersek play-off’tan dolayı değil, mental olarak kendimizi buna hazırlamadığımızdan dolayı kaybettik derim. Sonuçta Fenerbahçe’nin de ülkenin en iyi 3 takımıyla oynayıp 5 maçta 4 galibiyet aldığını unutmamak lazım. Onların gösterdiği inancı gösteremedik yönetim, taraftarlar ve futbolcular olarak bu play-off sürecinde.
3- Fenerbahçe’nin şampiyon olması durumunda Fenerbahçe’yi değil Volkan, Stoch, Christian ve Alex’i alkışlayacağım. Her ne kadar Volkan ve Christian’dan nefret etsem de bana göre en büyük pay bu iki oyuncuya ait ve en büyük alkışı hak ediyorlar.
4- Maçın hakemi hakkında da bazı şeyler yazmıştım. Bugün nasıl bir yönetim göstereceğini bilmiyorum. Belki Fenerbahçelileri kızdıracak bir yönetim bile gösterebilir. Ancak eğer adil ve herkesin içine sinen bir yönetim gösterirse burada yazdıklarımdan dolayı kendisinden özür dilemesini de bilirim.
5- Buraya kadar yazdıklarım maçı kaybetme ihtimalimiz üzerineydi. Belki şampiyonluktan umutsuz olduğum anlamı çıkmıştır. Aksine bugün şampiyon olacağımıza inanıyorum. Hatta içimden Fenerbahçe 1 Galatasaray 2 skoru geçiyor dünden beri.
6- Yarın anneler günü. Bu maçın sevincini de üzüntüsünü de annelerimizi üzmeyecek şekilde yaşayalım ve sonuç ne olursa olsun bu konu başlığı altında birbirimizi en azından bugün ve yarınlık kırmayalım.
Şehir sarı-kırmızı-lacivert renklere bürünmüş. Heyerde bayrak satan amcalar formalı insanlar...Şimdilik barış var umarım maç sonuda böyle olur :)
Tomas Ujfalusi:"Kazanmak için gitmeli, ilk andan itibaren hazırlıklı olmalıyız çünkü onlar hücum etmek zorunda,savunmada iyi olmamız gerek."
Tomas Ujfalusi: "Sezonun son maçı için artık hazırız, her birimiz yüzde yüzümüzden daha fazlasını sahaya yansıtmalıyız."
Tomas Ujfalusi: "Önceden de söylediğim gibi, herkes elinden geleni yaptığı takdirde şampiyonluğa ulaşacağız."
Tomas Ujfalusi: "Biz kendimize inanıyoruz, taraftarlarımız da bize inansınlar. Şampiyonluk hepimiz için en güzel hediye olacak!"
Hasan Şaş: "Sezonunun bütününde mücadele eden ve zevk veren bir Galatasaray izlettirmeye çalıştık..."
Hasan Şaş: "Biz maça en iyi şekilde hazırlandık, her türlü çalışmalarımızı yaptık."
Hasan Şaş: "Ben takımımızın hangi bilinçle sahaya çıkacağını biliyorum, Galatasaray'a yakışır şekilde mücadele edeceğine eminim."
Hasan Şaş: "Kimseden korkmuyoruz, her statta iyi futbol oynadık
Hasan Şaş: "Taraftarlarımız Şampiyonluğu hak etti, umarım doyasıya eğlenecekler...
Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim ve Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Çünkü Galatasaray Finaller'in Takımı
aynen haklısın walter
Hani Fener'liydi bu adam. Yıkıldı hayallerim:)
Kadro için yine yazıyorum yine yazıyorum. Dia formsuz olabilir ama bu düşünce yapısıyla alakalıdır. Sahada aynı anda mehmet-selcuk-emre-cristian olursa sonra takımın yaslanmasının sorumlusu ben değilim diyemezsiniz hoca olarak. Çünkü sahaya sürdüğünüz adamların tarzı hep defansif.
Ben kontrollü başlayayım sonradan hücuma dönerim dememeli aykut kocaman. Eğer 50-55 dakika golü bulamazsak panikler tribünlerde sahadaki oyuncularda.İlk yarı mutlaka skor üstünlüğünü yakalamalıyız.
Aykut, Stoch&Dia yerine Caner&Mehmet ikilisiyle başlarsa GS ilk yarı 1-2 gol atar. Özellikle Stoch GS'ın savunmasını önde kurmaması için önemli bir tehtit. Öyle bi kadro görürsem GS'a yüklü girerim iddaa'dan.
Şampiyonlukta neler olacak?
Süper Final, süper bir finale sahne olacak...
Tarih bu geceyi yazacak. 53 yıllık profesyonel futbol tarihimizde ne böyle bir maç oynandı, ne de böyle bir heyecan yaşandı. Bu akşam 19.00'da tüm nefesler tutulacak ve bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'na odaklanacağız.
Şampiyonlukta neler olacak
FENERBAHÇE
* Son 6 sezonda üst üste şampiyon olan hiçbir takım yok. Bunu başaran ilk takım olacak.
* Semih, sarı lacivertli forma ile 5 şampiyonluk yaşadı. Kazanırlarsa 6. şampiyonluğunu yaşayacak.
* Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşayan ilk yerli hoca olacak.
* Son haftaya geride girdiği bir sezonda şampiyonluğu kazanarak rakibinden 2006'nın rövanşını alacak.
GALATASARAY
* Fatih Terim 5. lig şampiyonluğuna ulaşacak ve Ahmet Suat Özyazıcı'nın 4 şampiyonluğunu geçecek.
* Galatasaray 18. şampiyonluğuna ulaşacak ve Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında yakalayacak.
* Cimbom, şampiyon olursa 2007'de Fenerbahçe'nin yaptığı gibi ezeli rakibinin evinde mutlu sonu kutlayacak.
* Özhan Canaydın ve Adnan Polat'tan sonra Ünal Aysal da başkanlığının ilk yılında şampiyonluk yaşayacak.
Derbinin gerçek kazananı yayıncı kuruluş
Kadıköy'de nefesleri kesecek dev derbinin gerçek galibi yayıncı kuruluş Digitürk olacak..
Dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması Türkiye’de hayatı durduracak. Bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki Süper Final maçının TV'den naklen yayınında reklam için tek bir saniye bile yer yok.
REKLAM GELİRİ DUDAK UÇUKLATACAK
Önü ve arkası ile bir maçta en çok 720 saniye, on iki dakika reklam yayınlamak mümkün. Maç içinde ise reklam ayrı, RTÜK kuralına göre, maç içinde ancak 240 saniye, dört dakika reklam yayınlamak mümkün. Maç içindeki reklamın saniyesi, diyelim ki beş bin lira olsun, dört dakikada elde edilen reklam geliri 12 milyon lira.
DECODER SATIŞLARI PATLADI
Dev derbi öncesi decoder satışları ise adeta patladı.Açıklanan verilere göre decoder satışları şu anda 2 milyon 100 bine vuruyor. Kanalın maç öncesi reklam gelirinin ise 5-6 milyon TL'yi bulması bekleniyor.
http://haber.gazetevatan.com/sampiyo.../449935/5/Spor
Riera ilk 11'de başlayacak deniyor...
Ben en çok sol ve sağ kanatta Stoch , Dia , Mehmet ve Caner dörtlüsünden hangi ikisi oynayacak bunu merak ediyorum.
Ben Fatih yazsam hoşuna gider mi ?
https://p.twimg.com/AssRvufCQAEvCO9.jpg
buyuksun abdurrahim baskan yonetici dedigin boyle olmali taraftarla içli disli.
Fenerbahçe Trabzonspor deplasmanında kötü oynadı demiyorum ama Galatasaray'da farklı bir galibiyet aldı deplasmanda.Trabzonspor kendi evinde nedense galibiyet almayı pek beceremiyor.Bir de Trabzonspor ile Galatasaray arasında büyük bir fark var.Yani Trabzon maçındaki kadronun çıkması bazı Fenerbahçeli'leri hayal kırıklığına uğratabilir.Aynı şey bizim için de geçerli.Beşiktaş maçında ki gibi konsantrasyon kaybı yaşarsak kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.