Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

    21 41.18%
  • Berabere biter

    12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

    18 35.29%
Sayfa 7 / 32 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

  1. #181
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Yenilmemiz halinde tek tesellim Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe ile gidiyor olmamız.

  2. #182
    Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,861

    Default

    Bu kadro ligin ilk yarısında Galatasaray'a 3-1 yenildiğimiz maçın sistemi o zaman olmamıştı çok kötü oynanmıştı ilk yarı. Ama bu sefer öyle olmaz çünkü o zaman bu taktikte ileri uçta Alex vardı. Şimdi ise bu taktik için ideal oyuncular dizilmiş. Zaten Trabzon maçı da gösterdi. Eğer bu dizilişle 3'lü orta saha ile çıkacaksan fovet Alex olmayacak BKZ: GS:3-1:FB . Ama aynı dizliş forvette Alex olmadan geçen hafta iyi performans sergiledi. Dediğiniz kadar karamsar bir durum yok ortada. Ancaaak fikir değiştirip aynen bu dizilişe forvet olarak Alex'i koyarsa o zaman sizin çizdiğiniz tablodan daha karamsarı ve kötüsü olur.
    Bir Dost

    Hellbells

  3. #183
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Stoch , Emre ve Cristian'ı durdurduğumuz takdirde Barcelona gibi top oynarız. Sorun tutulmuyor olmaları.

  4. #184
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Böyle birşey yapılacakmış sanırım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  5. #185
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Eger Fenerbahce boyle kadro cikcaksa mucadeleci bir ortasaha olcak plan ortasahayi ele geçirmek olcak guzel dusunce geride falanda SIKINTI çekmezler ama hucumda ne yaparlar bilemicem.

  6. #186
    Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34
    Mesajlar
    13,628

    Default

    2-0 alıcaz maçı yazıyorum buraya

  7. #187
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    2-0 alıcaz maçı yazıyorum buraya
    Aynen rüyamda gördüm bende 2-0 dı galiba ama şampiyon oluyorduk kazanıyorduk.

  8. #188
    Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal
    Mesajlar
    3,984

    Default

    Maç sonrasında sonuca göre konuştuğumu düşünenler olmasını istemem. Maç öncesi söylemek istediklerim şunlar:

    1- Fenerbahçe’li arkadaşların kendi pencerelerinden bakıldığında şampiyonluğun kazanılmasının yaşadıklarına en güzel cevap olacağına, bunları kendilerine yaşatanlara bir tokat olacağına inanmalarına saygı duyuyorum. Aynı şeyleri Galatasaray yaşasaydı muhtemelen ben de aynı şeye inanırdım. Kendi açımdan baktığımda ise –kişisel düşüncelerimdir kimse kızmasın- bugün Fenerbahçe maçı 10-0 kazansa bile, 2 değil 12 kupa alsa bile benim bazı konulardaki düşüncelerim değişmeyecek.

    2- Play-off’un oynanacağı sezon başından belliydi ve şampiyonluğu kaybetmemiz halinde bunu bahane olarak kabul etmiyorum. Ancak alın teriyle oluşturulmuş 9 puanlık farkın bedavadan 5’e (puan eşitliği halinde 4’e) inmesine de anlam veremiyorum. Sonuçta Galatasaray ülkenin en iyi 3 takımına karşı oynadığı 5 maçtan 4’ünde sahadan puanla ayrılmasına ve sadece 1 kez yenilmesine karşın son 5 maçta kendisinden 4 puan fazla toplayan bir takıma karşı şampiyonluğu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Genede -tekrar ediyorum- şampiyonluğu kaybedersek play-off’tan dolayı değil, mental olarak kendimizi buna hazırlamadığımızdan dolayı kaybettik derim. Sonuçta Fenerbahçe’nin de ülkenin en iyi 3 takımıyla oynayıp 5 maçta 4 galibiyet aldığını unutmamak lazım. Onların gösterdiği inancı gösteremedik yönetim, taraftarlar ve futbolcular olarak bu play-off sürecinde.

    3- Fenerbahçe’nin şampiyon olması durumunda Fenerbahçe’yi değil Volkan, Stoch, Christian ve Alex’i alkışlayacağım. Her ne kadar Volkan ve Christian’dan nefret etsem de bana göre en büyük pay bu iki oyuncuya ait ve en büyük alkışı hak ediyorlar.

    4- Maçın hakemi hakkında da bazı şeyler yazmıştım. Bugün nasıl bir yönetim göstereceğini bilmiyorum. Belki Fenerbahçelileri kızdıracak bir yönetim bile gösterebilir. Ancak eğer adil ve herkesin içine sinen bir yönetim gösterirse burada yazdıklarımdan dolayı kendisinden özür dilemesini de bilirim.

    5- Buraya kadar yazdıklarım maçı kaybetme ihtimalimiz üzerineydi. Belki şampiyonluktan umutsuz olduğum anlamı çıkmıştır. Aksine bugün şampiyon olacağımıza inanıyorum. Hatta içimden Fenerbahçe 1 Galatasaray 2 skoru geçiyor dünden beri.

    6- Yarın anneler günü. Bu maçın sevincini de üzüntüsünü de annelerimizi üzmeyecek şekilde yaşayalım ve sonuç ne olursa olsun bu konu başlığı altında birbirimizi en azından bugün ve yarınlık kırmayalım.
    Last edited by Walter Sakana : 12.Mayıs.2012 at 14:59 Reason: Şehir dışı yolculuk yaklaşık 2 saat ertelendi

  9. #189
    Nesil
    2007
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,153

    Default

    Şehir sarı-kırmızı-lacivert renklere bürünmüş. Heyerde bayrak satan amcalar formalı insanlar...Şimdilik barış var umarım maç sonuda böyle olur

  10. #190
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Tomas Ujfalusi:"Kazanmak için gitmeli, ilk andan itibaren hazırlıklı olmalıyız çünkü onlar hücum etmek zorunda,savunmada iyi olmamız gerek."

    Tomas Ujfalusi: "Sezonun son maçı için artık hazırız, her birimiz yüzde yüzümüzden daha fazlasını sahaya yansıtmalıyız."

    Tomas Ujfalusi: "Önceden de söylediğim gibi, herkes elinden geleni yaptığı takdirde şampiyonluğa ulaşacağız."

    Tomas Ujfalusi: "Biz kendimize inanıyoruz, taraftarlarımız da bize inansınlar. Şampiyonluk hepimiz için en güzel hediye olacak!"

    Hasan Şaş: "Sezonunun bütününde mücadele eden ve zevk veren bir Galatasaray izlettirmeye çalıştık..."

    Hasan Şaş: "Biz maça en iyi şekilde hazırlandık, her türlü çalışmalarımızı yaptık."

    Hasan Şaş: "Ben takımımızın hangi bilinçle sahaya çıkacağını biliyorum, Galatasaray'a yakışır şekilde mücadele edeceğine eminim."

    Hasan Şaş: "Kimseden korkmuyoruz, her statta iyi futbol oynadık

    Hasan Şaş: "Taraftarlarımız Şampiyonluğu hak etti, umarım doyasıya eğlenecekler...

  11. #191
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim ve Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Çünkü Galatasaray Finaller'in Takımı

  12. #192
    Nesil
    2011
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    549

    Default

    aynen haklısın walter

  13. #193
    Nesil
    2009
    Yer
    Antalya
    Mesajlar
    5,135

    Default

    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Böyle birşey yapılacakmış sanırım
    Bide ben karşı karşı tribünde halat benzeri birşey gördüm parıltımıydı halatmıydı artık bilmiyorum maç baslayınca görücez.

  14. #194
    Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34
    Mesajlar
    13,628

    Default

    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aynen rüyamda gördüm bende 2-0 dı galiba ama şampiyon oluyorduk kazanıyorduk.
    Ben de rüyamda gördüm

  15. #195
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Böyle birşey yapılacakmış sanırım
    Bunu koymasan daha iyi olurdu ama neyse.

  16. #196
    Nesil
    2009
    Yer
    Antalya
    Mesajlar
    5,135

    Default

    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bunu koymasan daha iyi olurdu ama neyse.
    Artık zaten koreografi heyecanı diye birşey kalmadı.Eskiden maç başlasa da görsek diye heyecandan yerimde duramazdım.Artık her maç öncesi görüyoruz.

  17. #197
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem
    Mesajlar
    4,277

    Default

    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim ve Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Çünkü Galatasaray Finaller'in Takımı
    Hani Fener'liydi bu adam. Yıkıldı hayallerim

    Kadro için yine yazıyorum yine yazıyorum. Dia formsuz olabilir ama bu düşünce yapısıyla alakalıdır. Sahada aynı anda mehmet-selcuk-emre-cristian olursa sonra takımın yaslanmasının sorumlusu ben değilim diyemezsiniz hoca olarak. Çünkü sahaya sürdüğünüz adamların tarzı hep defansif.

    Ben kontrollü başlayayım sonradan hücuma dönerim dememeli aykut kocaman. Eğer 50-55 dakika golü bulamazsak panikler tribünlerde sahadaki oyuncularda.İlk yarı mutlaka skor üstünlüğünü yakalamalıyız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

  18. #198
    Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul
    Mesajlar
    596

    Default

    Aykut, Stoch&Dia yerine Caner&Mehmet ikilisiyle başlarsa GS ilk yarı 1-2 gol atar. Özellikle Stoch GS'ın savunmasını önde kurmaması için önemli bir tehtit. Öyle bi kadro görürsem GS'a yüklü girerim iddaa'dan.

  19. #199
    Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal
    Mesajlar
    3,984

    Default

    Şampiyonlukta neler olacak?

    Süper Final, süper bir finale sahne olacak...
    Tarih bu geceyi yazacak. 53 yıllık profesyonel futbol tarihimizde ne böyle bir maç oynandı, ne de böyle bir heyecan yaşandı. Bu akşam 19.00'da tüm nefesler tutulacak ve bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'na odaklanacağız.

    Şampiyonlukta neler olacak

    FENERBAHÇE

    * Son 6 sezonda üst üste şampiyon olan hiçbir takım yok. Bunu başaran ilk takım olacak.
    * Semih, sarı lacivertli forma ile 5 şampiyonluk yaşadı. Kazanırlarsa 6. şampiyonluğunu yaşayacak.
    * Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşayan ilk yerli hoca olacak.
    * Son haftaya geride girdiği bir sezonda şampiyonluğu kazanarak rakibinden 2006'nın rövanşını alacak.

    GALATASARAY

    * Fatih Terim 5. lig şampiyonluğuna ulaşacak ve Ahmet Suat Özyazıcı'nın 4 şampiyonluğunu geçecek.
    * Galatasaray 18. şampiyonluğuna ulaşacak ve Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında yakalayacak.
    * Cimbom, şampiyon olursa 2007'de Fenerbahçe'nin yaptığı gibi ezeli rakibinin evinde mutlu sonu kutlayacak.
    * Özhan Canaydın ve Adnan Polat'tan sonra Ünal Aysal da başkanlığının ilk yılında şampiyonluk yaşayacak.

    *******************************************

    Derbinin gerçek kazananı yayıncı kuruluş

    Kadıköy'de nefesleri kesecek dev derbinin gerçek galibi yayıncı kuruluş Digitürk olacak..

    Dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması Türkiye’de hayatı durduracak. Bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki Süper Final maçının TV'den naklen yayınında reklam için tek bir saniye bile yer yok.

    REKLAM GELİRİ DUDAK UÇUKLATACAK

    Önü ve arkası ile bir maçta en çok 720 saniye, on iki dakika reklam yayınlamak mümkün. Maç içinde ise reklam ayrı, RTÜK kuralına göre, maç içinde ancak 240 saniye, dört dakika reklam yayınlamak mümkün. Maç içindeki reklamın saniyesi, diyelim ki beş bin lira olsun, dört dakikada elde edilen reklam geliri 12 milyon lira.

    DECODER SATIŞLARI PATLADI

    Dev derbi öncesi decoder satışları ise adeta patladı.Açıklanan verilere göre decoder satışları şu anda 2 milyon 100 bine vuruyor. Kanalın maç öncesi reklam gelirinin ise 5-6 milyon TL'yi bulması bekleniyor.

    http://haber.gazetevatan.com/sampiyo.../449935/5/Spor

  20. #200
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem
    Mesajlar
    4,277

    Default

    Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Aykut, Stoch&Dia yerine Caner&Mehmet ikilisiyle başlarsa GS ilk yarı 1-2 gol atar. Özellikle Stoch GS'ın savunmasını önde kurmaması için önemli bir tehtit. Öyle bi kadro görürsem GS'a yüklü girerim iddaa'dan.
    Senin yorumuna cevap olarak yazıyorum bunun için yanlış anlama genele eleştiri getirmek amacım ama "Aykut" nedir arkadaşım? Babamızın oğlu mu Aykut Kocaman? Bu adama insanlar ne zaman saygıyla yaklaşacaklar anlamıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

  21. #201
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Quote Originally Posted by attirson View Post
    Artık zaten koreografi heyecanı diye birşey kalmadı.Eskiden maç başlasa da görsek diye heyecandan yerimde duramazdım.Artık her maç öncesi görüyoruz.
    Yine de kabak gibi foruma koyulması yanlış görmek isteyenler için link verebilirdi.

  22. #202
    Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal
    Mesajlar
    3,984

    Default

    Riera ilk 11'de başlayacak deniyor...

  23. #203
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Riera ilk 11'de başlayacak deniyor...
    evet bende gordum 2 gundur twitterde diyorlardi , kanatlardan guzel orta açabilir riera , ve geriyede cok yardima geliyor , fatih hoca emreyi kesmesi dogru son haftalarda pekde iyi degil ve bu buyuk bir maç kaldiramaz dusuncesinde gibi hoca.

  24. #204
    Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    2,805

    Default

    Ben en çok sol ve sağ kanatta Stoch , Dia , Mehmet ve Caner dörtlüsünden hangi ikisi oynayacak bunu merak ediyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

  25. #205
    Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul
    Mesajlar
    596

    Default

    Quote Originally Posted by sananes View Post
    Senin yorumuna cevap olarak yazıyorum bunun için yanlış anlama genele eleştiri getirmek amacım ama "Aykut" nedir arkadaşım? Babamızın oğlu mu Aykut Kocaman? Bu adama insanlar ne zaman saygıyla yaklaşacaklar anlamıyorum.
    Bende fenerlilerde ki bu kompleksi anlamıyorum.

  26. #206
    Nesil
    2009
    Yer
    Antalya
    Mesajlar
    5,135

    Default

    Ben Fatih yazsam hoşuna gider mi ?

  27. #207
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default



    buyuksun abdurrahim baskan yonetici dedigin boyle olmali taraftarla içli disli.

  28. #208
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Fenerbahçe Trabzonspor deplasmanında kötü oynadı demiyorum ama Galatasaray'da farklı bir galibiyet aldı deplasmanda.Trabzonspor kendi evinde nedense galibiyet almayı pek beceremiyor.Bir de Trabzonspor ile Galatasaray arasında büyük bir fark var.Yani Trabzon maçındaki kadronun çıkması bazı Fenerbahçeli'leri hayal kırıklığına uğratabilir.Aynı şey bizim için de geçerli.Beşiktaş maçında ki gibi konsantrasyon kaybı yaşarsak kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  29. #209
    Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul
    Mesajlar
    596

    Default

    Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben Fatih yazsam hoşuna gider mi ?
    Yazabilirsin, diplomatik bir kimliği yoksa bir insana ismiyle hitap etmek ona hakaret etmek demek değildir.

  30. #210
    Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,061

    Default

    Quote Originally Posted by byariff View Post


    buyuksun abdurrahim baskan yonetici dedigin boyle olmali taraftarla içli disli.
    Kesinlikle Arif. Abdurrahim Albayrak çok iyi bir Galatasaray'lı. Cana yakın, taraftarla içli dışlı, bütün maçlarda inanılmaz bir heyecanı falan var. Adam çok canlı.

Sayfa 7 / 32 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •