Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim ve Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Çünkü Galatasaray Finaller'in Takımı
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Mesut Özil: Derbiyi izleyeceğim ve Galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum.Çünkü Galatasaray Finaller'in Takımı
Hani Fener'liydi bu adam. Yıkıldı hayallerim
Kadro için yine yazıyorum yine yazıyorum. Dia formsuz olabilir ama bu düşünce yapısıyla alakalıdır. Sahada aynı anda mehmet-selcuk-emre-cristian olursa sonra takımın yaslanmasının sorumlusu ben değilim diyemezsiniz hoca olarak. Çünkü sahaya sürdüğünüz adamların tarzı hep defansif.
Ben kontrollü başlayayım sonradan hücuma dönerim dememeli aykut kocaman. Eğer 50-55 dakika golü bulamazsak panikler tribünlerde sahadaki oyuncularda.İlk yarı mutlaka skor üstünlüğünü yakalamalıyız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şampiyonlukta neler olacak?
Süper Final, süper bir finale sahne olacak...
Tarih bu geceyi yazacak. 53 yıllık profesyonel futbol tarihimizde ne böyle bir maç oynandı, ne de böyle bir heyecan yaşandı. Bu akşam 19.00'da tüm nefesler tutulacak ve bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'na odaklanacağız.
Şampiyonlukta neler olacak
FENERBAHÇE
* Son 6 sezonda üst üste şampiyon olan hiçbir takım yok. Bunu başaran ilk takım olacak.
* Semih, sarı lacivertli forma ile 5 şampiyonluk yaşadı. Kazanırlarsa 6. şampiyonluğunu yaşayacak.
* Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşayan ilk yerli hoca olacak.
* Son haftaya geride girdiği bir sezonda şampiyonluğu kazanarak rakibinden 2006'nın rövanşını alacak.
GALATASARAY
* Fatih Terim 5. lig şampiyonluğuna ulaşacak ve Ahmet Suat Özyazıcı'nın 4 şampiyonluğunu geçecek.
* Galatasaray 18. şampiyonluğuna ulaşacak ve Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında yakalayacak.
* Cimbom, şampiyon olursa 2007'de Fenerbahçe'nin yaptığı gibi ezeli rakibinin evinde mutlu sonu kutlayacak.
* Özhan Canaydın ve Adnan Polat'tan sonra Ünal Aysal da başkanlığının ilk yılında şampiyonluk yaşayacak.
Derbinin gerçek kazananı yayıncı kuruluş
Kadıköy'de nefesleri kesecek dev derbinin gerçek galibi yayıncı kuruluş Digitürk olacak..
Dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması Türkiye’de hayatı durduracak. Bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki Süper Final maçının TV'den naklen yayınında reklam için tek bir saniye bile yer yok.
REKLAM GELİRİ DUDAK UÇUKLATACAK
Önü ve arkası ile bir maçta en çok 720 saniye, on iki dakika reklam yayınlamak mümkün. Maç içinde ise reklam ayrı, RTÜK kuralına göre, maç içinde ancak 240 saniye, dört dakika reklam yayınlamak mümkün. Maç içindeki reklamın saniyesi, diyelim ki beş bin lira olsun, dört dakikada elde edilen reklam geliri 12 milyon lira.
DECODER SATIŞLARI PATLADI
Dev derbi öncesi decoder satışları ise adeta patladı.Açıklanan verilere göre decoder satışları şu anda 2 milyon 100 bine vuruyor. Kanalın maç öncesi reklam gelirinin ise 5-6 milyon TL'yi bulması bekleniyor.
http://haber.gazetevatan.com/sampiyo.../449935/5/Spor