Veysel Sarı'nın eliyle topu kornere attığı pozisyonda ki penaltı ve Telles'in Emre yi sakatlamaya yönelik yaptığı harekette ki kırmızı karttan pek bahseden olmamış bahsedeyim :D
Not:Gülmek isteyen Beyaz Tv açsın Rasim Ozan şov var :D
Veysel Sarı'nın eliyle topu kornere attığı pozisyonda ki penaltı ve Telles'in Emre yi sakatlamaya yönelik yaptığı harekette ki kırmızı karttan pek bahseden olmamış bahsedeyim :D
Not:Gülmek isteyen Beyaz Tv açsın Rasim Ozan şov var :D
Gökhan kendini yere attığı için özür diler mi? Bence diler.
Lami cimi yok hakettik kaybetmeyi. Başgan'a selam olsun buralardan. :) Muslera'ya helal olsun yine kalitesini belli etti tek başına savaştı. Keşke bütün penaltıları o atsaydı. O derece bir performans sergiledi. Geçen sezonun en iyilerinden Melo bile kötüydü bu maçta. Selçuk yine geçen sezonki bildiğimiz Selçuk'a devam etti. Bruma yine iyi işler yapacağının sinyalini verdi. Burak desen o da çabaladı ama nereye kadar. Sneijder'de hazır değilim henüz mesajı verdi. Keza Yasin'de öyle. Olcan kötünün iyisiydi sahadaki. Transfer şart acil belki bu sonuç bizim için daha iyi olmuştur başgan'ın aklı başına gelmiştir belki.
Hakettik kazandık. Uzatmalar harici oyuna hakim olan taraf bizdik. Penaltılarda da hakettiğimizi aldık.
Ayrıca rakibi her fırsatta tahrik eden Melo'ya çok güzel bir cevap verdi bugün Volkan. :)
Soma mağduru kardeşlere de bir jest yapılmıştı halbuki maç Manisa'da oynatılarak. Hiç değilse onlara bir saygısı olsaydı keşke sahadaki o olaysever şahısların. Onların yüzünden burada da millet birbirine düşüyor. Bir de buna dünya derbisi diyorlar! Pehhhh!!!
Caner'in neden dokunulmazlığı var bu ligde? Ben 4 tane foul saydım. Kac foul yaptı sahi? Sarı kart neden görmüyor gerçekten anlam veremiyorum
Anti-parantez
Telegol'u bile Passolig sunuyor...
Türk Futbolu nereden tutsan elinde kalıyor...
İnşallah ligde toparlanırız :) Bugün ki oyunumuz çok kötüydü :)
Teknik direktörler maç sonu demeçleri yüzünden ceza alabiliyorsa futbolcular da alabilmeli. Volkan'a ağır ceza bekliyorum.
https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj
kaç maç ceza alacak acaba ?
Galatasaray edilen küfürler ve atılan maddelerden dolayı ne ceza alır ?
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/529/as_CQED1.jpg
http://media1.ntvspor.net//c/i/cm/musmus1YOHWON.jpg
Tebrik ediyorum, maçın en iyi oyuncusuydu. Maçta tek iyi oynayan adamdı. Gerisi hikaye. Yine başarısızlıkların üzeri örtüldü, gün kurtarıldı. Kazanılan bir kupa ama getirisinden çok bizden götürecekleri elbette daha çok olacaktır. Ben sevinmiyorum o nedenle.
İki takım adına da çok kötü futbol.
Hakemlerin performansı vasatın altında.
Seyirci bildiğimiz gibi.
Organizasyon berbat.
Güvenlik sıfır.
Demeçler çok barışçıl!
Soma? Unutmak için son bahane bu maçtı zaten.
Ne güzel başladık. Böyle devam.
Hakemin sarı kartlar konusundan daha çok Fenerbahçe aleyhine saçmaladığını düşünüyorum Telles'in Emre'ye yaptığı sert faulde kart görmemesi aynı şekilde Burak çok fazla faul yaptı ama itirazdan sarı gördü sonralarda ve Emre'nin gördüğü sarı kartta faul bile yok. Aklıma gelenler bunlar daha da vardır
Galatasaray da Selçuk, Melo kötüydü bayağı, Melo el sıkmadı falan filan derken şovunu yapıp kötü oyunu gizledi.
Maçı izleyemedim fanatik bir Fenerbahçeli olarak kaçırmışım neyse konu o bu değil.Muslera'ya muhteşem oyunun'dan dolayı tebrik ediyorum muazzam oyun çıkarmış gerçekten ayrıca Volkan'ın ve Emre'nin şu çirkef hareketleri bitmezse çok sıkıntılar çekeriz daha ama o pozisyonda öyle bir durum varki Volkan Fenerbahçe taraftarına doğru gidiyor sevinmek için.Volkan'ı savunmayacağım sağolasın adam savunacak yanını bırakmıyor maç sonu açıklaması tam bir amatörlük açıklama zaten.Şurada o ceza alıyor şu ceza alıyor diye konuşmayı kesip tebrik edip geçecek kapasite'de de bi arkadaş gördüm sadece onda ver herhalde "europeanconquer" bir mesaj atmış ve tebrik etmiş.Neyse bende kendi takımımı tebrik ediyorum karşı takıma'da güzel oyundan ötürü tebrik ediyorum,Muslera'yı da ayrı bir tebrik ediyorum
Arkadaşım adam yorumunu yapmış tebriğini etmiş geçmiş.Herkes olayı kapatmış körüklemeye gerek yok.İki oyuncunun da pozisyonda çirkefliği vardı.İkisinede sarı kart verildi.Adam sevindi nazire yaptı Meloya Melo da yediremedi olay bu.Zamanında Melo da Emreyi attırdığında dil çıkardı spastik hareketler yaptı ordada Emre gidip tehditler savurdu yediremedi.Karakter meselesi bunlar.Bu hareketleri Kuyttan Gökhandan Musleradan Semihten beklemeyiz ama var böyle insanlar da yapacak birşey yok.
Kesinlikle haklısın örneklerinde. Adam olanın hali başka.
Yalnız yapacak bir şey var. Bir milat belirleyip, tüm liglerin takımlarının yönetici hoca ve kaptanlarını çağırıp federasyona toplantı yaparsınız. Bu ve benzeri unsurlar suçtur ve ceza verilecektir, görüntü ve ses kayıtları delildir dersiniz ve sistemi işletirsiniz.
Yapılmıyorsa yapılmak istenmediğinden kaynaklıdır. Teknoloji vb. tüm koşullar fazlasıyla mevcut. Parada çok federasyonda :icon_biggrin:
Sıcak örnek Atletico'nun başına geldi işte. Orada adam hakemin kafasına tokat atmıyor, aslında bir şey anlatmaya çalışıyor ve dostça ona göre bu hamlesi ama işte adamların kuralları var. Tokat deyip 2 maçta oradan yazıyor ceza hanene. Bir daha dokunur mu? Bir metreden fazla yaklaşmaz bence.
Dunyanin en iyi derbileri arasindaymis :)
Her mac sonrasi dahada rezil bir hal almaya basladi bu mac.
Kesin kavgalar cıkmıstır önceki sayfalarda hiç bakıp gerilmeden sadece futbolla ilgili düsüncelerimi yazıcam. :D Mactan önce yazmıstım rahat bir galibiyet bekliyorum diye eger gol yollarında sansımız yaver gitse o rahat galibiyet gelecekti ancak futbol cok umut vericiydi.Gectigimiz iki süper kupa'da Gs'nin bize kurdugu oyun üstünlügünü bu sene biz kurduk ve taraflı tarafsız herkes ''hak eden kazandı'' diyebildi.İnsani acıdan baktıgımda Ersun Yanal'ın gönderilmesini hala terbiyesizlik olarak görüyorum ancak bizim futbolcular böyle , adamlar sohbet muhabbet istiyor taktik filan fos.İnanılmaz bir hırs vardı bugun.Bu hırsı devam ettirirsek 4. yıldızı gecen seneki gibi rahat bir sampiyonlukla takarız.
İç saha maçlarında kesinlikle Emre(Meireles)-Alper-Diego seklinde oynamalıyız.Deplasmanlarda oyun tıkanınca Alper girebilir ancak iç saha da Alper'in 11de baslaması gerektigini düsünüyorum.Taraftarı ayaga kaldıracak top sürecek bir oyuncu olmalı orta sahada.
Bence bu kafayla giderlerse ne Fener'den ne yol olur ne bizden. Beşiktaş bunlar 4. yıldız için kapışayım derken aradan sıyrılır bi bakmışsın şampiyon. İddialı bir Trabzon'da var. Uyum süreci erken aşılırsa onları da şampiyonluk adaylarından görebiliriz. Halen söylüyorum orta saha berbattı. O bölgeye mutlaka transfer şart. Bu arada Volkan'a ceza falan vermez bu federasyon. :D
İki takımda çok kötüydü aslında. Galatasaray'da bu kadar etkisiz olduğu için Fenerbahçe biraz daha iyi gözüktü. Şuan lige hazır olan tek takım Beşiktaş gibi gözüküyor. Karabük ve Trabzonspor'u da beğendim. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın biraz daha zamana ihtiyacı var gibi.
Volkanin futboldan men edilmesi lazim ama nerde o yurek... yaptiklari cok ayip utanmadan meloyu tahrik ediyor uzerine atliyor sonrada hakliymis gibi tartismaya basliyor... nese fenerbahce hak etmisti daha hazirlar bize gore tebrikler.
https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj