Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ErsunYanal View Post
    Maçı izleyemedim fanatik bir Fenerbahçeli olarak kaçırmışım neyse konu o bu değil.Muslera'ya muhteşem oyunun'dan dolayı tebrik ediyorum muazzam oyun çıkarmış gerçekten ayrıca Volkan'ın ve Emre'nin şu çirkef hareketleri bitmezse çok sıkıntılar çekeriz daha ama o pozisyonda öyle bir durum varki Volkan Fenerbahçe taraftarına doğru gidiyor sevinmek için.Volkan'ı savunmayacağım sağolasın adam savunacak yanını bırakmıyor maç sonu açıklaması tam bir amatörlük açıklama zaten.Şurada o ceza alıyor şu ceza alıyor diye konuşmayı kesip tebrik edip geçecek kapasite'de de bi arkadaş gördüm sadece onda ver herhalde "europeanconquer" bir mesaj atmış ve tebrik etmiş.Neyse bende kendi takımımı tebrik ediyorum karşı takıma'da güzel oyundan ötürü tebrik ediyorum,Muslera'yı da ayrı bir tebrik ediyorum
    fenerbahçe taraftarına mı gidiyor diğer kaçan toplarda neden gitmedi acaba

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Facx View Post
    fenerbahçe taraftarına mı gidiyor diğer kaçan toplarda neden gitmedi acaba
    Arkadaşım adam yorumunu yapmış tebriğini etmiş geçmiş.Herkes olayı kapatmış körüklemeye gerek yok.İki oyuncunun da pozisyonda çirkefliği vardı.İkisinede sarı kart verildi.Adam sevindi nazire yaptı Meloya Melo da yediremedi olay bu.Zamanında Melo da Emreyi attırdığında dil çıkardı spastik hareketler yaptı ordada Emre gidip tehditler savurdu yediremedi.Karakter meselesi bunlar.Bu hareketleri Kuyttan Gökhandan Musleradan Semihten beklemeyiz ama var böyle insanlar da yapacak birşey yok.

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Karakter meselesi bunlar.Bu hareketleri Kuyttan Gökhandan Musleradan Semihten beklemeyiz ama var böyle insanlar da yapacak birşey yok.
    Kesinlikle haklısın örneklerinde. Adam olanın hali başka.

Yalnız yapacak bir şey var. Bir milat belirleyip, tüm liglerin takımlarının yönetici hoca ve kaptanlarını çağırıp federasyona toplantı yaparsınız. Bu ve benzeri unsurlar suçtur ve ceza verilecektir, görüntü ve ses kayıtları delildir dersiniz ve sistemi işletirsiniz.

Yapılmıyorsa yapılmak istenmediğinden kaynaklıdır. Teknoloji vb. tüm koşullar fazlasıyla mevcut. Parada çok federasyonda

Sıcak örnek Atletico'nun başına geldi işte. Orada adam hakemin kafasına tokat atmıyor, aslında bir şey anlatmaya çalışıyor ve dostça ona göre bu hamlesi ama işte adamların kuralları var. Tokat deyip 2 maçta oradan yazıyor ceza hanene. Bir daha dokunur mu? Bir metreden fazla yaklaşmaz bence.

Mesaj Yetkileri