Özellikle deplasmanda yenilmemen son derece güzel bir gelişme Kaan abi tebrikler.Puan durumunu da bekliyoruz :D
Özellikle deplasmanda yenilmemen son derece güzel bir gelişme Kaan abi tebrikler.Puan durumunu da bekliyoruz :D
Yunuscum ilk yarının son maçında Beykoz deplasmanındaydık ,yine istediğimiz bir sonuçla döndük fakat 3 puanı kaçıran taraf olduk favori gösterilmememize rağmen abisi, olsun bu dinamik kadro çok şeyi başaracak gibi gözüküyor gol atabilmek dışında :D :D :D
Şimdi Beykoz maçı ve ilk yarı puan durumu
http://i27.tinypic.com/4uxhfm.jpg
http://i25.tinypic.com/2bnmdk.jpg
süpersin abi daha ne ya. ilk 2 garanti gibi :D
zamanlada favori gösterilsin abi takma kafana :D
Favori gösterildik abisi şimdi ama lig sonuncusuna karşı :D :D :D
Rahat oynadığımız bir maçta golün gelmesini sağlayan rakip defansa çok teşekkür ederiz yoksa berabere bitiyordu :D :D :D
http://i28.tinypic.com/akubkx.jpg
Yunanistan maçlarından bile sıkıcı geçiyor sanırım maçların abi bu ne 1-0 yada 1-1 olmadı 0-0 :D
İddaaseverlere skora oynama şansı veriyoruz işte abisi :D :D :D
Kadromuz pek yetenekli değil o yüzden atabilirsen at yoksa yeme taktiği bu :D :D :D
Abi süper gidiyorsun. Üstad dedikleri sey böyle olunuyor galiba :D
Nağmağlup Süper İlerliyoruz Hocam İyi Gidiyoruz Ama Çok Kısır Geçiyor Gerçektende Maçlar Ara Transferde Şöyle 30-35Bin Eurocuk Transfer Yapsan Abi İyi Olacak:D
Bende Süperlige Çıkarırken Takımı Gol Yollarında Çok Sıkıntı Çekmiştim Hocam Banim Maçlarda Bayağı Sıkıcı Geçiyordu:)
Bu Arada Utku Yılmaz Gökhan Yılmaz Abdullah Soyadını Unuttum Sol Orta Saha İyi Bir Oyuncu Anıl Taşdemir(Ankara Kiralık Veriyor) Bunlara Bir Bak Hocam Ara Dönemde Katmaya Çalışırsan İyi Olur:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde Hayrına Puan Durumunu Görsek Süper Olacak Abi(cc)
Abi Süper gidiyosun :) Başarılar diliyorum.
Ooo Kaan abim kariyer yaparmışta bizim haberimiz oLmazmış. Abi bende Akhisar BeLediye yi aLacaktım ama vazgeçtim. Seko kankamın baskıLarından doLayı Coca CoLa 1 den bir takım aLacam..
Bu arada Zeytinburnu na beni transfer edebiLirsin. AMC de etkiLi oynarım :p
Hocam arsenal'in wengerden önceki dönemi gibisin.Maçlar hep 1-0:D
Kankam benim esiyorsun yahu :D Çanakkale geçilmez taktiğinde maşallah iyi oturmuş takıma. Bu sene en azından bir play-off mücadelesi izleriz :D
Çok teşekkür ederim abisi, başarı bana değil oyuncularıma ait :n:
Şimdi sanırsam abisi bu ilk gruplar bitince ara transfer başlıyor. O zaman belki bir oyuncu katabilirim o da forvet olur , iyi bir kiralık. Bütçeyi sarsmak istemiyorum, ama haftalık bütçe Ocak ayında bir kaç oyuncu boşaltmamla iyi bir hale gelirse yine 0 ücretle 2 oyuncu katacağım.
Bu arada puan durumu hemen üstte abisi, dün bir de yatmadan önce Kırıkkale ile oynadım,3 günde bir maç oynadığımız yere gelince yine tahmin ettiğin gibi kardeş kardeş puanları paylaştık :D :D :D Murat'ın takıma döner dönmez gol atması sevindiriciydi.
Pazartesiye kadar kariyer devam edemeyecek.Yukarıdaki tabloya bakıp11. ve 12. hafta maçlarında Maltepe'ye 4 Telekom'a 6 ve bana 4 puan koyarak durumu görebilirsin.Foto finiş olacak gibi :D :D :D
Çok teşekkür ederim abisi. Haddimizi bilerek oynayıp sonuca gitmeye çalışıyoruz.
Tamam canım Hayrocum, kaleyede ben geçicem zaten, keleci geleni yediği için kale savunması yapıyoruz çünkü,ara paslarına ihtiyacımız olacak senin :D :D :D
Hiç sevmem 1-0 'a gitmeyi ama bu biraz da teori kariyeri olduğu için kadroyu özümsedik ve özünden bu çıktı :D :D :D Seneye Bank Asya'ya kalırsak takımda kalabilecek sadece 4 oyuncu var. Murat,Nazmi,Hüseyin ve Evren. Diğerlerinin kontrat dolunca feshetme yoluna gideceğim. Şu anlık düşüncem bu.
Sezon sonuna kadar bu taktik sadece maça göre içinde değişerek devam edecek kankacım, çünkü başka türlü topun kalemize girmesine engel olamam,kaleci dışında herkese çok yük biniyor :D :D :D
Pazartesiye kadar olan son maç Kırıkkale maçı. Sahamıza geldiler, bir güzel ağırladık ama karşılığını maçın başında golü atarak verdiler :D :D :D ,sonra çok iyi oynamamıza rağmen 2. yi bulamadık. Gene haftaiçi haftasonu maçı gene 4 puan.Sağlık olsun. Hedefimiz aynı şekilde devam ediyor. Hesaplarımıza göre böyle devam edersek çıkıyor gibi gözüküyoruz.
http://i30.tinypic.com/scz6lc.jpg
Çok İyi Gidiyorsun Abi İnşallah Yükselme Grubunu Lider Bitirirsin
İyi gidiyosun umarım devamı gelir
Gerçekten harika gidiyorsun abi.11 maç 5 galibiyet 6 beraberlik.2.lig çok zor ve yenilgi almaman en büyük başarı.Aynen devam abi.Hedef Bank Asya tabii öncelikle Yükselme Grubu.
Çok teşekkür ederim abisi. 12 maç 6 galibiyet 6 beraberlik, Alibeyköy'ü görmemişsin :D :D :D Diğer sahamda olacak maçları kazanmalıyım çünkü bu yarı Maltepe ve Telekom gibi iki zorlu deplasman var , 0 puanda çıkabilir 1 ya da 2 puanda o iki maçtan. Diğer maçlara iyi odaklanmak gerekiyor. Yükselme grubundaki takımlar hep diğer gruplardan gelen ilk 2 ler olduğu için eğer kalırsam maçlar dahada zorlaşacak.Orda hele direkt yatırımı iç sahaya yapmak lazım :D :D :D
Teşekkürler abisi.
Çok teşekkür ederim Buğracım güzel dileklerin için abisi.
Kaan abi çok güzel bir şekilde mağlubiyet almadan gidiyorsun :p Ben nezaman Türkiye alt ligleriyle oynasam içerdekini kazanıp dışardakini kaybediyorum :D:D Sen bunu engellemişsin oyunu güzel kilitliyorsun bu nedenle göze hoş gelen bi futbol izleyemiyoruz :p
Göze hoş gelen futbol izleyincede hep bizim kalemize doğru göze hoş gelen bir futbol izleniyor abisi, bizde eski usül taktiklere döndük, FM ne kadar her yamada daha çağdaşlaşıyor deselerde :D :D :D
Bu kariyeri yapmamın sebebi aslında Halifax'ı alıp yıllarca sürecek bir zevkin içine girecektim ,belki premier ligi görmemize benim yaşım izin vermeyecekti bilinmez orası da neyse :D :D :D
Asıl sebebi bazı kariyer yapan arkadaşlara önce dolaylı yoldan ,sonrada durumu kurtarabilmek için ama böyle böyle yapmış diyerek bazı çok da yakıştırmadığım ithamlarda bulunulması. Bende o yüzden ani bir kararla 2. lig oynamaya karar verdim. Gördüğünüz gibi transferi makul bir şekilde tek kişi ile yaptım. Her kulubun yapacağı gibi 2. ligdeki Ocak'ta da alırsam 1 ya da 2 kişi alacağım. Bank Asya'ya yükselirsem gerçekçi bir şekilde kadronun yüzde 80 ini boşaltıp kiralık ve tecrübeli oyuncuları takıma doldurma yöntemine geçeceğim öyle mücadele edeceğiz.
Kaan abi ana klübün yokmu?Oyuncu kiralamayı denesen?Yani istesen sana destekleyen klüp bulur yönetim zira İstanbul'dasın.
Bulurum abisi o kolay da belli çizdiğim hedef normlarının dışına çıkmıyorum yukarıda anlattığım gibi. Şu an bu kadarlık yeterli zaten Ocak ayında bir kulup benim ana kulubum olursa bir sey değişmez artık.
Transferler falan hep diğer sezona olacak abisi. O zaman bol bol isim olacak çünkü bunların çoğunu sepetleyeceğim,aslında çok sevmiştim çocukları :D :D :D
Ayrılıklar her zaman acı vericidir abi futbolcu her ne kadar kalitesiz olsada :D
abi süper olmuş lig başarılar
Elimde var Kaan abi.Türksportal'ın çalışmasını indirdim bende.Msn'den görüşelim istersen.
Amanın bu kariyeri tam 3 gün boyunca sahipsiz bırakanlar utansın. :D
Baba Hamdinin kariyeri sahipsiz bırakır mıyız hic :D Hafta sonu yokum dedi. Bu yüzden ara verdik :D
Tamam abisi.Bugün msnde değildim işlerim vardı.Yarın bana söylersin nerden indireceğimi.
Sen sahip çıkmışsın ya abisi o yeter. Zaten Umit'in dediği gibi 3 gunluk yolculuktaydım döndüm. SS'leri eklemeye başlıyorum :D :D :D
Geldim abisi.Yine İtalyan usulü oynamaya başladık ama puan farkını korumamız gereken maçta son dakikalarda sonuca gitik çok iyi oldu ,hatta süper ötesi :D :D :D
İkinci devredeki 2 Şeker takımla oynadığımız maçtan tad alamadık malesef :D :D :D
http://img252.yukle.tc/images/9319Etimesgutseker2.jpg
http://img259.yukle.tc/images/3112Konyaseker2.jpg
2 takım içinde belki de tamam mı devam mı maçında daha az stresli oynayan taraf bizdik ve istediğimiz sonucu aldık. Bunda rakibimize 1 puan yetmeyeceği için yüklenmelerinin de etkisi oldu sağolsunlar ve ilk çarşamba 3 puanımızı bu değerli maçta aldık mutluyuz gururluyuz :D :D :D
http://img254.yukle.tc/images/2499Telekom2.jpg
Az sonra Istanbulspor maçı var.Puan durumunu o maçla birlikte koyacağım.