Baba Hamdinin kariyeri sahipsiz bırakır mıyız hicHafta sonu yokum dedi. Bu yüzden ara verdik

Büyük Altay

Özel Oyuncu

Büyük Altay

Özel Oyuncu

Baba Hamdinin kariyeri sahipsiz bırakır mıyız hicHafta sonu yokum dedi. Bu yüzden ara verdik

TariboWest
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Tamam abisi.Bugün msnde değildim işlerim vardı.Yarın bana söylersin nerden indireceğimi.
Sen sahip çıkmışsın ya abisi o yeter. Zaten Umit'in dediği gibi 3 gunluk yolculuktaydım döndüm. SS'leri eklemeye başlıyorum

Geldim abisi.Yine İtalyan usulü oynamaya başladık ama puan farkını korumamız gereken maçta son dakikalarda sonuca gitik çok iyi oldu ,hatta süper ötesi

İkinci devredeki 2 Şeker takımla oynadığımız maçtan tad alamadık malesef

2 takım içinde belki de tamam mı devam mı maçında daha az stresli oynayan taraf bizdik ve istediğimiz sonucu aldık. Bunda rakibimize 1 puan yetmeyeceği için yüklenmelerinin de etkisi oldu sağolsunlar ve ilk çarşamba 3 puanımızı bu değerli maçta aldık mutluyuz gururluyuz

Az sonra Istanbulspor maçı var.Puan durumunu o maçla birlikte koyacağım.
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Ligin en çok berabere kalan iki takımının mücadelesinde sonuç şaşırtıcı olmadı

Nazmi çok kaçırdı Gökhan daha iyi pozisyonlara girdi, Nazmi'yi yetiştirmek adına verdiğimiz kredi dolmak üzere.
Son 4 haftaya girilirken puan durumu :