Sayfa 7 / 33 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Özellikle deplasmanda yenilmemen son derece güzel bir gelişme Kaan abi tebrikler.Puan durumunu da bekliyoruz
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yunuscum ilk yarının son maçında Beykoz deplasmanındaydık ,yine istediğimiz bir sonuçla döndük fakat 3 puanı kaçıran taraf olduk favori gösterilmememize rağmen abisi, olsun bu dinamik kadro çok şeyi başaracak gibi gözüküyor gol atabilmek dışında

Şimdi Beykoz maçı ve ilk yarı puan durumu

sakary Ali Misafir

süpersin abi daha ne ya. ilk 2 garanti gibi

zamanlada favori gösterilsin abi takma kafana

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    süpersin abi daha ne ya. ilk 2 garanti gibi

zamanlada favori gösterilsin abi takma kafana
    Favori gösterildik abisi şimdi ama lig sonuncusuna karşı

Rahat oynadığımız bir maçta golün gelmesini sağlayan rakip defansa çok teşekkür ederiz yoksa berabere bitiyordu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yunanistan maçlarından bile sıkıcı geçiyor sanırım maçların abi bu ne 1-0 yada 1-1 olmadı 0-0

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İddaaseverlere skora oynama şansı veriyoruz işte abisi

Kadromuz pek yetenekli değil o yüzden atabilirsen at yoksa yeme taktiği bu

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi süper gidiyorsun. Üstad dedikleri sey böyle olunuyor galiba
    TariboWest

Nağmağlup Süper İlerliyoruz Hocam İyi Gidiyoruz Ama Çok Kısır Geçiyor Gerçektende Maçlar Ara Transferde Şöyle 30-35Bin Eurocuk Transfer Yapsan Abi İyi Olacak
    Bende Süperlige Çıkarırken Takımı Gol Yollarında Çok Sıkıntı Çekmiştim Hocam Banim Maçlarda Bayağı Sıkıcı Geçiyordu
    Bu Arada Utku Yılmaz Gökhan Yılmaz Abdullah Soyadını Unuttum Sol Orta Saha İyi Bir Oyuncu Anıl Taşdemir(Ankara Kiralık Veriyor) Bunlara Bir Bak Hocam Ara Dönemde Katmaya Çalışırsan İyi Olur

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde Hayrına Puan Durumunu Görsek Süper Olacak Abi
    Last edited by BaGa TaRKaN : 21.Ağustos.2009 at 12:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Abi Süper gidiyosun Başarılar diliyorum.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ooo Kaan abim kariyer yaparmışta bizim haberimiz oLmazmış. Abi bende Akhisar BeLediye yi aLacaktım ama vazgeçtim. Seko kankamın baskıLarından doLayı Coca CoLa 1 den bir takım aLacam..

Bu arada Zeytinburnu na beni transfer edebiLirsin. AMC de etkiLi oynarım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam arsenal'in wengerden önceki dönemi gibisin.Maçlar hep 1-0

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankam benim esiyorsun yahu Çanakkale geçilmez taktiğinde maşallah iyi oturmuş takıma. Bu sene en azından bir play-off mücadelesi izleriz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Abi süper gidiyorsun. Üstad dedikleri sey böyle olunuyor galiba
    Çok teşekkür ederim abisi, başarı bana değil oyuncularıma ait

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Nağmağlup Süper İlerliyoruz Hocam İyi Gidiyoruz Ama Çok Kısır Geçiyor Gerçektende Maçlar Ara Transferde Şöyle 30-35Bin Eurocuk Transfer Yapsan Abi İyi Olacak
    Bende Süperlige Çıkarırken Takımı Gol Yollarında Çok Sıkıntı Çekmiştim Hocam Banim Maçlarda Bayağı Sıkıcı Geçiyordu
    Bu Arada Utku Yılmaz Gökhan Yılmaz Abdullah Soyadını Unuttum Sol Orta Saha İyi Bir Oyuncu Anıl Taşdemir(Ankara Kiralık Veriyor) Bunlara Bir Bak Hocam Ara Dönemde Katmaya Çalışırsan İyi Olur

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde Hayrına Puan Durumunu Görsek Süper Olacak Abi
    Şimdi sanırsam abisi bu ilk gruplar bitince ara transfer başlıyor. O zaman belki bir oyuncu katabilirim o da forvet olur , iyi bir kiralık. Bütçeyi sarsmak istemiyorum, ama haftalık bütçe Ocak ayında bir kaç oyuncu boşaltmamla iyi bir hale gelirse yine 0 ücretle 2 oyuncu katacağım.

Bu arada puan durumu hemen üstte abisi, dün bir de yatmadan önce Kırıkkale ile oynadım,3 günde bir maç oynadığımız yere gelince yine tahmin ettiğin gibi kardeş kardeş puanları paylaştık Murat'ın takıma döner dönmez gol atması sevindiriciydi.

Pazartesiye kadar kariyer devam edemeyecek.Yukarıdaki tabloya bakıp11. ve 12. hafta maçlarında Maltepe'ye 4 Telekom'a 6 ve bana 4 puan koyarak durumu görebilirsin.Foto finiş olacak gibi

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Abi Süper gidiyosun Başarılar diliyorum.
    Çok teşekkür ederim abisi. Haddimizi bilerek oynayıp sonuca gitmeye çalışıyoruz.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ooo Kaan abim kariyer yaparmışta bizim haberimiz oLmazmış. Abi bende Akhisar BeLediye yi aLacaktım ama vazgeçtim. Seko kankamın baskıLarından doLayı Coca CoLa 1 den bir takım aLacam..

Tamam canım Hayrocum, kaleyede ben geçicem zaten, keleci geleni yediği için kale savunması yapıyoruz çünkü,ara paslarına ihtiyacımız olacak senin

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam arsenal'in wengerden önceki dönemi gibisin.Maçlar hep 1-0
    Hiç sevmem 1-0 'a gitmeyi ama bu biraz da teori kariyeri olduğu için kadroyu özümsedik ve özünden bu çıktı Seneye Bank Asya'ya kalırsak takımda kalabilecek sadece 4 oyuncu var. Murat,Nazmi,Hüseyin ve Evren. Diğerlerinin kontrat dolunca feshetme yoluna gideceğim. Şu anlık düşüncem bu.

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kankam benim esiyorsun yahu Çanakkale geçilmez taktiğinde maşallah iyi oturmuş takıma. Bu sene en azından bir play-off mücadelesi izleriz
    Sezon sonuna kadar bu taktik sadece maça göre içinde değişerek devam edecek kankacım, çünkü başka türlü topun kalemize girmesine engel olamam,kaleci dışında herkese çok yük biniyor

Pazartesiye kadar olan son maç Kırıkkale maçı. Sahamıza geldiler, bir güzel ağırladık ama karşılığını maçın başında golü atarak verdiler ,sonra çok iyi oynamamıza rağmen 2. yi bulamadık. Gene haftaiçi haftasonu maçı gene 4 puan.Sağlık olsun. Hedefimiz aynı şekilde devam ediyor. Hesaplarımıza göre böyle devam edersek çıkıyor gibi gözüküyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Çok İyi Gidiyorsun Abi İnşallah Yükselme Grubunu Lider Bitirirsin

İyi gidiyosun umarım devamı gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten harika gidiyorsun abi.11 maç 5 galibiyet 6 beraberlik.2.lig çok zor ve yenilgi almaman en büyük başarı.Aynen devam abi.Hedef Bank Asya tabii öncelikle Yükselme Grubu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Gerçekten harika gidiyorsun abi.11 maç 5 galibiyet 6 beraberlik.2.lig çok zor ve yenilgi almaman en büyük başarı.Aynen devam abi.Hedef Bank Asya tabii öncelikle Yükselme Grubu.
    Çok teşekkür ederim abisi. 12 maç 6 galibiyet 6 beraberlik, Alibeyköy'ü görmemişsin Diğer sahamda olacak maçları kazanmalıyım çünkü bu yarı Maltepe ve Telekom gibi iki zorlu deplasman var , 0 puanda çıkabilir 1 ya da 2 puanda o iki maçtan. Diğer maçlara iyi odaklanmak gerekiyor. Yükselme grubundaki takımlar hep diğer gruplardan gelen ilk 2 ler olduğu için eğer kalırsam maçlar dahada zorlaşacak.Orda hele direkt yatırımı iç sahaya yapmak lazım

Quote Originally Posted by doru_mann View Post
    İyi gidiyosun umarım devamı gelir
    Teşekkürler abisi.

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Çok İyi Gidiyorsun Abi İnşallah Yükselme Grubunu Lider Bitirirsin
    Çok teşekkür ederim Buğracım güzel dileklerin için abisi.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kaan abi çok güzel bir şekilde mağlubiyet almadan gidiyorsun Ben nezaman Türkiye alt ligleriyle oynasam içerdekini kazanıp dışardakini kaybediyorum Sen bunu engellemişsin oyunu güzel kilitliyorsun bu nedenle göze hoş gelen bi futbol izleyemiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Kaan abi çok güzel bir şekilde mağlubiyet almadan gidiyorsun Ben nezaman Türkiye alt ligleriyle oynasam içerdekini kazanıp dışardakini kaybediyorum Sen bunu engellemişsin oyunu güzel kilitliyorsun bu nedenle göze hoş gelen bi futbol izleyemiyoruz
    Göze hoş gelen futbol izleyincede hep bizim kalemize doğru göze hoş gelen bir futbol izleniyor abisi, bizde eski usül taktiklere döndük, FM ne kadar her yamada daha çağdaşlaşıyor deselerde

Bu kariyeri yapmamın sebebi aslında Halifax'ı alıp yıllarca sürecek bir zevkin içine girecektim ,belki premier ligi görmemize benim yaşım izin vermeyecekti bilinmez orası da neyse

Asıl sebebi bazı kariyer yapan arkadaşlara önce dolaylı yoldan ,sonrada durumu kurtarabilmek için ama böyle böyle yapmış diyerek bazı çok da yakıştırmadığım ithamlarda bulunulması. Bende o yüzden ani bir kararla 2. lig oynamaya karar verdim. Gördüğünüz gibi transferi makul bir şekilde tek kişi ile yaptım. Her kulubun yapacağı gibi 2. ligdeki Ocak'ta da alırsam 1 ya da 2 kişi alacağım. Bank Asya'ya yükselirsem gerçekçi bir şekilde kadronun yüzde 80 ini boşaltıp kiralık ve tecrübeli oyuncuları takıma doldurma yöntemine geçeceğim öyle mücadele edeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaan abi ana klübün yokmu?Oyuncu kiralamayı denesen?Yani istesen sana destekleyen klüp bulur yönetim zira İstanbul'dasın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bulurum abisi o kolay da belli çizdiğim hedef normlarının dışına çıkmıyorum yukarıda anlattığım gibi. Şu an bu kadarlık yeterli zaten Ocak ayında bir kulup benim ana kulubum olursa bir sey değişmez artık.

Transferler falan hep diğer sezona olacak abisi. O zaman bol bol isim olacak çünkü bunların çoğunu sepetleyeceğim,aslında çok sevmiştim çocukları

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrılıklar her zaman acı vericidir abi futbolcu her ne kadar kalitesiz olsada

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

abi süper olmuş lig başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayrılıklar her zaman acı vericidir abi futbolcu her ne kadar kalitesiz olsada

Yunuscum bu arada bildiğin alt ligleri de içeren bir logo paketi var mı güzel olan?

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    abi süper olmuş lig başarılar
    Çok teşekkür ederim abisi.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post

Yunuscum bu arada bildiğin alt ligleri de içeren bir logo paketi var mı güzel olan?

Çok teşekkür ederim abisi.
    Grafik Ekibinin güzel bi çalışması var abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Abi neden almadın Akhisar Belediyeyi Memleketimin takımıyla basarıdan basarıya kosardın
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Elimde var Kaan abi.Türksportal'ın çalışmasını indirdim bende.Msn'den görüşelim istersen.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Amanın bu kariyeri tam 3 gün boyunca sahipsiz bırakanlar utansın.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Baba Hamdinin kariyeri sahipsiz bırakır mıyız hic Hafta sonu yokum dedi. Bu yüzden ara verdik
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elimde var Kaan abi.Türksportal'ın çalışmasını indirdim bende.Msn'den görüşelim istersen.
    Tamam abisi.Bugün msnde değildim işlerim vardı.Yarın bana söylersin nerden indireceğimi.

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Amanın bu kariyeri tam 3 gün boyunca sahipsiz bırakanlar utansın.
    Sen sahip çıkmışsın ya abisi o yeter. Zaten Umit'in dediği gibi 3 gunluk yolculuktaydım döndüm. SS'leri eklemeye başlıyorum

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Baba Hamdinin kariyeri sahipsiz bırakır mıyız hic Hafta sonu yokum dedi. Bu yüzden ara verdik
    Geldim abisi.Yine İtalyan usulü oynamaya başladık ama puan farkını korumamız gereken maçta son dakikalarda sonuca gitik çok iyi oldu ,hatta süper ötesi

İkinci devredeki 2 Şeker takımla oynadığımız maçtan tad alamadık malesef

2 takım içinde belki de tamam mı devam mı maçında daha az stresli oynayan taraf bizdik ve istediğimiz sonucu aldık. Bunda rakibimize 1 puan yetmeyeceği için yüklenmelerinin de etkisi oldu sağolsunlar ve ilk çarşamba 3 puanımızı bu değerli maçta aldık mutluyuz gururluyuz

Az sonra Istanbulspor maçı var.Puan durumunu o maçla birlikte koyacağım.

Sayfa 7 / 33 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri