Originally Posted by
TR.CaPTaiN
- Maçın sonlarına doğru Şampiyon Fenerbahçe diye anons yapan kişinin an itibariyle kulüple ilişiğinin kesilmiş olması gerekir.
- Aziz Yıldırım istifa etmek gibi ve Daum'u kovmak gibi bir hata yapmamalı. Fenerabahçe şampiyon olamıyorsa ve Avrupa'da da önemli bir iş yapamadıysa o sezon başarısızdır. Fakat; Aziz Yıldırım'ın istifası 2. büyük şoka neden olur. -istifa edeceğini düşünmüyorum- Daum zaman zaman hatalar yapsa da ben onda da büyük suç olduğunu düşünmüyorum. Lige fırtına gibi girdik, arada bir bocalama dönemi yaşadık, tekrardan dirildik ama finali iyi yapamadık.
- Fenerbahçe oyuncuları bugün ortaya koyduları oyunla bu kupayı ne kadar istediklerini gösterdiler. Olmayınca olmuyor, maçı izleyenler gördü. Nerdeyse tamamen 90 dakika Trabzon'un sahasında oynanan bir maç beraberlikle sonuçlandı. Belki de futbolun bir taraf için acı olsa da, çekici olmasının, milyonları peşinden koşturmasının nedeni budur.
- Fenerbahçe camiası doğal olarak sarsıldı ama yıkılmadan önümüzdeki sezon çalışmalarına başlanılmalı ve gerekli mevkilere gerekli oyuncular alınmalı.