Anket Sonuçlarını Görüntüle: maçı kim kazanır

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 58.33%
  • Trabzonspor

3 8.33%
  • Beraberlik

12 33.33%
Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 366 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [34. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Neyse Fener'li arkadaşların gergin olduğundan dolayı ve ısrarala forumu okumaya niyetli olduklarından ben çıkayım da dolayı 1 rakip taraftarı azalsın.

Oynanan iyi futbol ve baskılı oyundan dolayı Fenerbahçe'yi,
    Skordan ve ortaya koydukları mücadeleden dolayı Trabzonspor'u,
    Kazanmış oldukları şampiyonluktan dolayı Bursaspor'u tebrik ederim.

Herkese iyi geceler...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar maç konularını tekrar açıyoruz;ancak lütfen maç ile ilgili düşüncelerinizi paylaşın.Bursaspor'un şampiyonluğunu kutlamak için başlığımız mevcut.

Ayrıca Fenerbahçeli olmayan arkadaşlar,karşılarındaki arkadaşlarını düşünerek yorum yaparlarsa sevinirim.Biraz empati kurmalarını tavsiye ediyorum.Sinirli olan Fenerbahçeli arkadaşlar da gelip burada sinirlerini boşaltmasalar onlar için iyi olur.Sonra çok pişman olacakları hareketler yapabilirler şu sinirli halleriyle.

Herkes dikkatli olsun lütfen.İpin ucunu kaçıran arkadaşlara gereken yapılır şimdiden uyarayım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım istifa, bu maçın tek özeti budur. 40 küsür şut çekip, son dakika şut atacağına çalım atan oyuncuları getirdiği için...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

bu arada aynen bir Football Manager maci gibi istatistikler olusu FB nin en az 6-7 clear cut chances i var trabzon tek pozisyona girip korner atmadan maci berabere bitirdi boyle olmasi FB li taraftarlar icin dahada uzucu olsa gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olmayınca olmuyor, uzun yıllardır Fenerbahçe maçlarını izlerim, kaçırdığım maç sayısı 3-5 tanedir en fazla, bu kadar baskı kurulduğu, bu kadar çok şut çekildiği, bu kadar çok pozisyona girildiği bir maç daha görmemiştim.

Bu oyuna 3 puan ve şampiyonluk yakışırdı ama olmadı. 40 şut çeken bir takım izledik bugün, 40 şut, Trabzon'un da 3 şutu var. Ne yapalım, sağlık olsun, bugün şans yanımızda değildi, futbolcuların o emeği boşa gitmiş oldu.

Tabi bir de haftalardır lg temiz değil, Fenerbahçe kaleci hatalarıyla kazanıyor, lig şaibeli diye hem burada hem de medyada konuşanlar acaba şu anda utanıyorlar mı? Trabzonspor kupayı aldı, ligi verecek diye düşünenler acaba şu anda utanıyorlar mı?

Geçen hafta şaibeli olan lig, bu hafta tertemiz mi oldu? Ama yine de 17'ye karşı 1 olmak da ayrı bir gurur, bu gece kaybedilen şampiyonluk Fenerbahçe'nin çok büyük olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ne demiş İslam Çupi, Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür ne şampiyonluk büyüklüğüdür, O'nun büyüklüğü başkadır, tarif edilemez. Bu bir teselli değil, haftalardır yazılanlara, söylenenlere ve bu gece yaşananlara baktığımda, beni Fenerbahçe'ye daha çok bağlayan sözdür.

Sezonun anaelizi için bir konu açılır herhalde, orada şampiyonluğun kaybedilmesine neden olan şeyleri yazarız, bu konuda buna girmek istemiyorum. Oyuncuları da tebrik ediyorum, inanmışlardı, kazanmak için ellerinden geleni yaptılar, olmadı.

Ayrıca son kullanılacak duran top öncesi, Bursa maçı 2-2 oldu anonsu yapan kişi de mutlaka bulunmalı, böyle rezalet olmaz, Fenerbahçe topu ceza sahasına dolduracağına Volkan'a döndü, sorumlu mutlaka bulunup, cezalandırılmalı.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Mayıs.2010 at 00:01
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak Yılmaz'ın golünü şimdi izleme fırsatı buldum, öyle bir golü nasıl atmış çok şaşırdım. Herkesten beklerdim ama ondan asla.

Nesil
    2006

Aziz'in Deniz Baykal'dan farkı yoktur şu dakikadan sonra. Ha eşini aldatıp bu tarz bi kasedin çıkmış ha iki defa aynı sonu yaşatmışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

- Maçın sonlarına doğru Şampiyon Fenerbahçe diye anons yapan kişinin an itibariyle kulüple ilişiğinin kesilmiş olması gerekir.

- Aziz Yıldırım istifa etmek gibi ve Daum'u kovmak gibi bir hata yapmamalı. Fenerabahçe şampiyon olamıyorsa ve Avrupa'da da önemli bir iş yapamadıysa o sezon başarısızdır. Fakat; Aziz Yıldırım'ın istifası 2. büyük şoka neden olur. -istifa edeceğini düşünmüyorum- Daum zaman zaman hatalar yapsa da ben onda da büyük suç olduğunu düşünmüyorum. Lige fırtına gibi girdik, arada bir bocalama dönemi yaşadık, tekrardan dirildik ama finali iyi yapamadık.

- Fenerbahçe oyuncuları bugün ortaya koyduları oyunla bu kupayı ne kadar istediklerini gösterdiler. Olmayınca olmuyor, maçı izleyenler gördü. Nerdeyse tamamen 90 dakika Trabzon'un sahasında oynanan bir maç beraberlikle sonuçlandı. Belki de futbolun bir taraf için acı olsa da, çekici olmasının, milyonları peşinden koşturmasının nedeni budur.

- Ne olursa olsun o stat yakılmamalıydı, o stat Fenerbahçe taraftarının evidir, yönetimin, taraftarın alın teridir; yazıklar olsun o stadı yakanlara.

- Fenerbahçe camiası doğal olarak sarsıldı ama yıkılmadan önümüzdeki sezon çalışmalarına başlanılmalı ve gerekli mevkilere gerekli oyuncular alınmalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Kaptan ne diyorsun iki defa bize aynı sonu yaşatan adam Fenerbahçe düşmanıdır. 15 yılda 3 şampiyonluk kazandıran adamın neresi başarıdır. Bursa'da ne stad var ne tesis iş bunlarla değil, yürekle oyuncuyla oluyor. Topuz'u aldıkta ne oldu şut çekeceğine gitti çalım attı. Bütün takım satılsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Simdi Lig TV de gordumde mac sonunda saha ici ve disi savas alanina donmus , insanlarin bu kadar sinirlenmesinin buyuk bir nedenide once 10 dakka sampiyon olduklarina inandirilip sonra cocuk kandiriyormus gibi yanlis anons yapildi denmesidir , bu kadar buyuk camia nin sampiyonluk macinda olucak en buyuk fiyaskodur herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

batuhan sen fenerbahçe'yi sadece futbol takımından ibaret olduğunu sanıyorsun sanırım. tamam şuan sinirli, gergin falan olabilirsin ama 1 hafta sonra bu yazdıklarını okuyunca güleceksin.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Batuhan sadece şu kadarını sorayım. Samimi olalım birbirimize karşı; bizler, siz formanın hakkını verin yeter demedik mi ? Bu oyuncular bugün formanının hakkını verdi mi ? Bana göre sonuna kadar verdi. Fenerbahçe ZTK finalindeki gibi oynasaydı tamam derdim X'i yollayın, Y'yi postalayın vs. Ama bugün sahada formasının hakkını sonuna kadar veren bir Fenerbahçe vardı.

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Simdi Lig TV de gordumde mac sonunda saha ici ve disi savas alanina donmus , insanlarin bu kadar sinirlenmesinin buyuk bir nedenide once 10 dakka sampiyon olduklarina inandirilip sonra cocuk kandiriyormus gibi yanlis anons yapildi denmesidir , bu kadar buyuk camia nin sampiyonluk macinda olucak en buyuk fiyaskodur herhalde
    Etkisi büyüktü maalesef. O anons skandaldı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Burak Yılmaz'ın golünü şimdi izleme fırsatı buldum, öyle bir golü nasıl atmış çok şaşırdım. Herkesten beklerdim ama ondan asla.
    Güiza, geçen sene konfederasyon kupasında böyle bir gol atmıştı, demek ki böyle gol atabilmek için yeteneksiz olmak gerekiyor.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Aziz'in Deniz Baykal'dan farkı yoktur şu dakikadan sonra. Ha eşini aldatıp bu tarz bi kasedin çıkmış ha iki defa aynı sonu yaşatmışsın.
    En korktuğum şey, futbolda yaşanan başarısızlığın, tüm branşları etkileyecek olmasıydı. Bize 3 şampiyonluk yaşatan, avrupa ikinciliği yaşatan, seneye belki de çifte avrupa şampiyonluğu yaşatacak olanlar da bu yöneticiler. Fenerbahçe bugün elinden geleni yaptı, Aziz Yıldırım bırakmamalı.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    - Maçın sonlarına doğru Şampiyon Fenerbahçe diye anons yapan kişinin an itibariyle kulüple ilişiğinin kesilmiş olması gerekir.

- Aziz Yıldırım istifa etmek gibi ve Daum'u kovmak gibi bir hata yapmamalı. Fenerabahçe şampiyon olamıyorsa ve Avrupa'da da önemli bir iş yapamadıysa o sezon başarısızdır. Fakat; Aziz Yıldırım'ın istifası 2. büyük şoka neden olur. -istifa edeceğini düşünmüyorum- Daum zaman zaman hatalar yapsa da ben onda da büyük suç olduğunu düşünmüyorum. Lige fırtına gibi girdik, arada bir bocalama dönemi yaşadık, tekrardan dirildik ama finali iyi yapamadık.

- Fenerbahçe oyuncuları bugün ortaya koyduları oyunla bu kupayı ne kadar istediklerini gösterdiler. Olmayınca olmuyor, maçı izleyenler gördü. Nerdeyse tamamen 90 dakika Trabzon'un sahasında oynanan bir maç beraberlikle sonuçlandı. Belki de futbolun bir taraf için acı olsa da, çekici olmasının, milyonları peşinden koşturmasının nedeni budur.

- Fenerbahçe camiası doğal olarak sarsıldı ama yıkılmadan önümüzdeki sezon çalışmalarına başlanılmalı ve gerekli mevkilere gerekli oyuncular alınmalı.
    Katılıyorum, Aziz Yıldırım'ın da istifa edeceğini sanmıyorum ama Daum konusunda emin değilim. Daum gönderilip Aykut ile devam edilse de fena olmaz.

Aziz Yıldırım gündemi değiştirmek istiyorsa, yarın bu kulübe yakışmayan yabancıları gönderip, bu takıma sınıf atlatacak yıldız oyuncuları getirmeli yoksa yeni sezonda üzerinde çok baskı olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa varya artık bu güizadan kar yapmak için sürekli oynata oynata ömürümüz yediler.Bedava sat gitsin yaa kar edersin kar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

çıkan olaylar belki yine çıkabilirdi ama yanlış anonsunda çok büyük etkisi var bence kim nasıl öyle bir anons yapmış olabilir neden! ve aziz yıldırım bırakmalıdır sebebi bence 2 tanedir 2010 yılına kadar avrupada bir kupa diyordu 2000li yılların başında birincisi bu ikinciside 3 yıl üst üste şampiyonluk sözüdür.fenerbahçe başkanı verdiği sözleri tutamıyosa bırakmalıdır bu kadar basit
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe çok gol kaçırmış.Onur kalede devleşmiş.Savunma duvar gibiymiş resmen.Burak'ın golü çok güzelmiş.O 2-2 olayı trajikomik oluyor.Burda izlerken gülüyor insan fakat orada bulunmayı kimse istemezdi.Sevinçten ağlarken üzüntüden ağlıyorsunuz.Oradakiler için çok kötü bir durum gerçekten.Ama onlar için de bi yandan iyi oldu.Birkaç dakikalığına da olsa şampiyonluk sevinci yaşadılar.Tebrik ediyorum iki takımı da.Trabzonspor savunması ve kalesi iyi işler çıkarmış.O anonsu yapanı bulmasınlar bu gece çok kötü şeyler gelebilir o adamın başına.

Nesil
    2006

Alıtnı yapacaktımda genel yazı olacak...

Voleybol'da başarı kimin? Mehmet Ali Aydınlar...
    Bayan baskette, paramız var aldık bir kaç iyi basketçi şampiyon olduk.

Erkek baksette, Tanjeviç'i kovamadık...
    Futbol'da bu sezon oynadığmıız hangi oyun iyi idi? İki üç maçla şampiyon olamadık. Bu iş bu kadar. Kimse yok stad yaptırdı, yok tesis yaptır. Yok şu kadar para kazandırdı anlatmasın. Bursa'nın parası mı var? Stadı mı var? Helal olsun. Gidin Daum'u getirin, şuan NTV'de konuşan Rıdvan'ın yerine...

Bu takıma derhal başına M.Ali Aydınlar gelmeli, teknik adamda Rıdvan olmalı... Bu takımın beş kuruş daha parası yok sokağa atılacak. Umarım kimse kombine almaz seneye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Guiza Galatasaray'lı olmama rağmen beni bile çıldırttıBu nasıl bir forvet yahu.Hele o bomboş durumda vurduğu kafa topu tam komedi...
    O anonsu yapan,gollerden sonra anons yapan kişi mi?bunu merak ettim...

Nesil
    2006

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aynı şey FBTV'dede oldu , amçı anlatan spiker ve yorumcu ağlamaklı bir ses ile Bursada maç 2-2 oldu doğrumu aman allahım diye bağırdılar , ama 2-1 oldugunu öğrenince şok oldular. Yani güvenilir birisi 2-2 oldu demişki hem stadda hem fbtvde 2-2 oldugu sanıldı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bugün sahada 2-3 oyuncumuz dışındaki oyuncularımız pek varlık gösteremedi.Hucumda hiç etkili olamadık.Burak hayatı boyunca benzerini atamayacağı bir gol atmasa büyük ihtimalle sahadan yenik ayrılacaktık.Bu sezon onlarca pozisyona girip puan kaybettiğimiz birçok maç vardı bu maçtada aynı durum bizim lehimize oldu.Haftalardır maçı satacağımıza dair saçmasapan birçok görüş vardı bu akşamki skor sayesinde böyle ufak hesaplar peşinde koşan bir kulüp olmadığımızı tekrar göstermiş olduk umarım gelecekte bu tür söylemlerle kulübümüzün büyüklüğünü zedelemeye çalışmazlar.

Onur'a ayrı bir parantez açmak istiyorum.Türk futbolu ve Trabzonspor'um gerçekten çok iyi bir kaleci kazanıyor.Bugünde her maç olduğu gibi çok başarılıydı terinin son damlasına kadar mücadele etti.Umarım bu formun sürekli artarak devam eder..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fenerbahçe'li olmak yenilgi ve zaferde tek başına olmaktır.tebrikler trabzonspor
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Trabzonspor maçı satar diyorlardı biz kimse gibi küçük takım değiliz biz Trabzonspor'uz kimseye ama hiçkimseye maç satmayız.

Onur diyorum başka birşey demiyorum.

Ayrıca yine söylüyorum Egemen,Giray ve Serkan neden milli takıma alınmaz bu adamlar böyle oynarken.
    Evet benimde çevremdekiler TS maçı satar diyorlardı. Önce bende hemen "Satar" dedim ama futbolcularin , TD nin karakterlerine baktığımızda TS de maç satıcak adam yok. Sonuna kadar mücadeler eder diye düşündüm öyle oldu.

Tebrikler TS Tebrikler Bursa !

Fenerbahçe Yine Erken Kutlama Yüzünden Yerin Dibine girdi. Bir kere daha gördük ki son düdüğe kadar kimse şampiyon ilan edilemez.

Şimdi Rahat Rahat Ağla Baroni !

Staddaki Fenerlilerin durumu çok kötü olmuş. Futbolcularda etkilenip kalecilerine kadar döndüler. Etkilenmemek elde değil tabiki ama o anonsu yapan kişi bulunmalı.
    Last edited by Nedvedmania : 17.Mayıs.2010 at 00:59
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kanalturk muhabiri Devrim Zengi, anonsu yapan kişinin adının "hakkı" olduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye yakın olan arkadaşların bilgisi var mı acaba bu gol anonsularını yapan kişinin adı da mı hakkı'ydı? başka birisi mikrofonu kapıp bu anonsu yapmış olabilir.

Not olarak ekleyeyim, geçen hafta baroni'nin resimlerinin konmasına izin verdik. rakiplere böyle dokundurmalar yapılması güzel birşey olduğundan. şimdi rakip takım taraftarları o resimler konunca da vereceğiniz tepkilere dikkat etmenizi öneriyorum.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet benimde çevremdekiler TS maçı satar diyorlardı. Önce bende hemen "Satar" dedim ama futbolcularin , TD nin karakterlerine baktığımızda TS de maç satıcak adam yok. Sonuna kadar mücadeler eder diye düşündüm öyle oldu.

Tebrikler TS Tebrikler Bursa !

Şimdi ağlıyabilirsin Baroni

Gelecegi gören adam Baroni

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takım olarak sezon bizim için tamamen son bulmuşken böyle bir maç çıkaracağımızı hiç beklemiyordum.Benm düşüncem oyuncuların tamamen tatili düşünen bir yapıda en az2-0lık bir skor olur düşüncesindeyken hatta Burak Yılmaz'a saydırdığım bir anda o golü atması beni tamamen şaşırttı.

Onur her pozisyonda golde dah,l yapması gerekeni ve hatta dahada iyisini yaptı ve ne kadar kaliteli adam olduğunu herkese bir kez daha kanıtladı.

Egemen,her ne kadar agrasif de herşeyı yerinde yaptı ha hataları olmuştur ama kendi şehrinin takımı için savaştı kalitesini gösterdi

Giray her yerde o vardı savunmada hep müdahale etti.Oda seneye bu takımın ası olacağının sinyakini verdi.

Serkan,ona ne denir bilemem sezonun 2.yarısı süperdi.maç içinde çok kez sert toplara maruz kaldı ama başarılıydı.

Ayrıca o anausu yapan harbiden skanldala imza attı yazık emeklere.

Uploaded with ImageShack.us

Sasirmislar iyice amblemler falan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

tam karıştırmış fbtv
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Kanalturk muhabiri Devrim Zengi, anonsu yapan kişinin adının "hakkı" olduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye yakın olan arkadaşların bilgisi var mı acaba bu gol anonsularını yapan kişinin adı da mı hakkı'ydı? başka birisi mikrofonu kapıp bu anonsu yapmış olabilir.

Not olarak ekleyeyim, geçen hafta baroni'nin resimlerinin konmasına izin verdik. rakiplere böyle dokundurmalar yapılması güzel birşey olduğundan. şimdi rakip takım taraftarları o resimler konunca da vereceğiniz tepkilere dikkat etmenizi öneriyorum.
    Bilmiyorum ama; o stadda gol olduktan sonra anons yapan kişi istifa etti geçtiğimiz günlerde. Ama bir kaç maç daha görevde kalacaktı. Eğer onun altından çıktı ise, geçmiş olsun o kişiye tanınan bir DJ çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Normalde Hakkı'ydı ama 2-3 hafta önce yerine başka bir kişi alındı diye biliyorum. Hatta Hakkı, Alex gol attığında de souza derken kendinden geçerdi, Eskişehir maçında anonsu yapan kişi farklıydı. Muhtemelen bu maçta anonsu yapan kişi yeni alınandı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri