Montpellier'in başkanı Süleyman Hurma ve Sadri Şener karışımı bir adam resmen.
Printable View
Montpellier'in başkanı Süleyman Hurma ve Sadri Şener karışımı bir adam resmen.
O açıklamayı kismi okursanız öyle saçma bir tartışma çıkar. Demiş ki, CL'den atıldılar, Türkiye'nin en zengin kulubü ama su şartlarda güvenmiyorum. Satmak istiyorum kesinlikle. Turk kulüplerine de hiç güven olmaz demiş.
Adam bizi yakında krizde olabilir sanıyor. O yüzden keşke İngiliz kulüpleri isteseydi, teminat problem olmazdı diyor.
Hatta Türkleri de severim, isterim transferin olmasını diyor. Peşin versek hemen satmak istediğini söylüyor adam.
Aşağıladığı yok bizi. Nasıl okudunuz anlamıyorum.
amc olarak bakarsak sigguridsson dembele ve arada dempsey var tabi bunlara eğer kulübüyle şimdi anlaşılırsa anlaşılmazsa sene sonunda gelicek bi holtby var. ama sigguriddsondan memnun olduğunu zannetmiyorum ben villas-boas ın dembelede mc oynuyo genelde dempseyde kanatta oynuyo genelde
kanat olarak bakarsak lennon dempsey bale ve gene sezon sonunda holtby
ihtiyaç varmış gibi durmuyo ama hiç ihtiyaç yokmuş gibide durmuyo olabilir çünkü özellikle kanatlar konusunda alternatif sıkıntısı var belhanda kanat yedeği veya direkt amc olarak kullanılabilir
not: banada olası durmuyo onun yerine moutinho tarzı bi oyuncu daha gerekli ama hiç olası değil demekte olmaz bence
Adamların gözünden bakmaya calısın.
Her sektorde deli gibi kazıklıyoruz.
Bir kere ismimiz cıkmış.
Her gun yok şike yok ödeme dunyadan spor haberlerinde bir türlü yer alıyoruz.
Ünümüz kötü.
Biz bile burada iş yaparken yabancılarla çok iyi fiyatlar cekmemize ragmen adamlar bir tereddut ile yaklaşıyorlar her zaman.
Tottenham Belhanda için devreye girmiş, Fenerbahçe Belhanda ile anlaşmış ancak kulübü ile olan anlaşmazlık devam ediyormuş.
https://twitter.com/oluwashina
Tottenham'ın devreye girmesi iyi değil, Montpellier cephesinin eli güçlenir. Nicollin 15 milyon euroyu veren alır der çekilir, tabii Tottenham Belhanda ile anlaşabilirse.
Tottenham neymiş arkadaş bir Sneijder bir Belhanda
Tottenham haberleri yalandan başka birşey değil. Adamlar zaten o bölgede bir sürü oyuncuya sahip ve Holtby sezon sonunda takıma katılacak. Ben gidip maliyeti yüksek bir transfer yapacaklarına inanmıyorum.
Belhanda bize GE-LE-CEK rahat olun beyler
yanında birde forvet alıcaz
Şınayder de gelebilir yani kayt kankisi var :D :D :D
Numarasını gönder bizde arayıp öğrenelim teyit edelim :p
Numaraya gerek yok ben burdan veriyorum haberleri :D
Bugün hangi kanalda izledim hatırlamıyorum ancak İBB'ye Webo için Semih + para teklif edilmiş.
şu benat ı alsınlar meireles in yanına önüne de bir 10 numara mis gibi takım olur be, takımda duran top kullanıcak adam yok
Transferi yine son güne bırakırsak büyük sıkıntılar başlar.
Bizim şu 2-3 transfer geldi mi diye haberlere bakayım dedim Selçuk'la yeni sözleşme imzalama aşamasında olduğumuzu gördüm. Haberleri kapattım.
Rakibin dünyanın en iyi 20 oyun kurucusu içine girebilicek oyuncu transfer ederken.Sen halen baroni'yle oyun kurmaya calışıyorsun ?
Kabul edelim wesley sneijder Galatasaray gelirse.Birde Maya tutarsa Galatasaray bu sezon şampiyon.
Sende hala Selçuk Şahin'i oyunu alıp orta sahada top kesmeye devam edersin.
en iyi 20 mi en iyi 5 e girer benim gözümde
ayrıca ne bu sezonu önümüzde ki 5 sezon şampiyon maya tutması halinde, zaten başarıya aç ve o havaya girmiş durumda hem teknik ekip hem futbolcular hem de taraftar.
bizim de illaki cevap vermemiz gerek ama bizim yönetim miladını doldurdu artık pek yapacak birşeyleri kalmadı belhanda gelse dahi takımın düzeleceğinden hiç umudum yok takımın başındaki hoca değil cünkü.
zamanında galatasaray bizi nasıl izliyorduysa şimdi bir süre biz de onları izleyeceğiz gibi.
E biz ölelim o zaman
yönetim ve hoca değişmezse zaten dibe vuracağız gittikçe yaklaşıyo o son
ligin en iyi yerli kadrosu bizde yanına 2 transfer yapıcan bu kadar mı zor bu kadro boşu boşuna ziyan oluyor 3 senedir
Yok hayır sen tam beni anlamadım :) Tamam ama aynı düzey oyuncuya niye yöneliyorsun misal Sneijderi Galatasaray alırsa Aziz Yıldırım Kaka'yı getirecektir büyük ihtimal.Genç ve daha iyi oyunculara yönelse özellikle Belhanda veya daha alternatif isimler var Bressan vb gibi. :)
Yalnız şunu söyleyeyim Sneijder Galatasaray'a giderse ve Fenerbahçe bu hızla Kaka'yı getirirse yüzyılın en önemli çekişmesini izleriz.
Böyle 2 yıldızı bu ülkede görmek özellikle Kaka konusu beni çok çok çok mutlu eder :)
He inşallah Kaka ve Sneijder Türkiye'ye gelir. Onlar gelirse ve takımlara cidden katkı sağlarsa ileride çok önemli yıldızlarda gelir.
birincisi ve en önemlisi psikolojik yenilenme olacak
özellikle aziz yıldırım yönetimi miladını doldurdu o kadar cok boş vaadi var ki son dönem de gittikçe artıyor şiddetini.
artık güven vermiyor ve kendi taraftarına bile itici geliyor.
aykut kocaman da taraftarın büyük coğunluğunun asla hocalık yeteneğine inanmadığı bir isim
böyle bir ortamda başarının gelmesi çok zor.
rakibinde arayı açarsa işler iyice ters gider.
kaç milyon euroluk transfer yapıldı karşılığı alınamadı
2 sezon daha böyle bir süreç geçse klup finansal olarak kan kaybedecek.
düzgün yapılanmış bir yönetim ve iyi bir hoca tercihi ile türkiye de hakkettiğimiz futbolu oynayan rakiplerine korku salan takıma dönüşebiliriz o finansal potansiyel ve taraftar desteği var.
ayrıca fenerbahçe geleneği böyle kaoslardan hep çıkmıştır.
ama bu sefer dediğim gibi çok ciddi bir yeniliğe ihtiyaç var aziz yıldırım ve aykut kocaman ne yazık ki heycan vermiyor taraftarının büyük kısmına
ortamı gerecek sacma sapan mesajlar yazmayin beyler. burada belli bir seviyede belli bir uslupla konusmalar yapildigini unutmayin! fanatizm yapacaginiz yer degil burasi
İyi ki birşey dedik ortalık karışmış. :D
Allah kahretsin ne zaman çıksam şu forumdan geri döndüğümde hep olaylar olaylar bari silinen mesajlardan iz kalmasın merak içinde kalıyorum :)