Sayfa 734 / 896 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
21,991 ile 22,020 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Montpellier'in başkanı Süleyman Hurma ve Sadri Şener karışımı bir adam resmen.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

O açıklamayı kismi okursanız öyle saçma bir tartışma çıkar. Demiş ki, CL'den atıldılar, Türkiye'nin en zengin kulubü ama su şartlarda güvenmiyorum. Satmak istiyorum kesinlikle. Turk kulüplerine de hiç güven olmaz demiş.

Adam bizi yakında krizde olabilir sanıyor. O yüzden keşke İngiliz kulüpleri isteseydi, teminat problem olmazdı diyor.

Hatta Türkleri de severim, isterim transferin olmasını diyor. Peşin versek hemen satmak istediğini söylüyor adam.

Aşağıladığı yok bizi. Nasıl okudunuz anlamıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Tottenham'da o bölgede 4 oyuncu var. 5. oyuncuyu istemezler. Balon haber.
    amc olarak bakarsak sigguridsson dembele ve arada dempsey var tabi bunlara eğer kulübüyle şimdi anlaşılırsa anlaşılmazsa sene sonunda gelicek bi holtby var. ama sigguriddsondan memnun olduğunu zannetmiyorum ben villas-boas ın dembelede mc oynuyo genelde dempseyde kanatta oynuyo genelde
    kanat olarak bakarsak lennon dempsey bale ve gene sezon sonunda holtby

ihtiyaç varmış gibi durmuyo ama hiç ihtiyaç yokmuş gibide durmuyo olabilir çünkü özellikle kanatlar konusunda alternatif sıkıntısı var belhanda kanat yedeği veya direkt amc olarak kullanılabilir

not: banada olası durmuyo onun yerine moutinho tarzı bi oyuncu daha gerekli ama hiç olası değil demekte olmaz bence

Adamların gözünden bakmaya calısın.
    Her sektorde deli gibi kazıklıyoruz.
    Bir kere ismimiz cıkmış.
    Her gun yok şike yok ödeme dunyadan spor haberlerinde bir türlü yer alıyoruz.
    Ünümüz kötü.
    Biz bile burada iş yaparken yabancılarla çok iyi fiyatlar cekmemize ragmen adamlar bir tereddut ile yaklaşıyorlar her zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tottenham Belhanda için devreye girmiş, Fenerbahçe Belhanda ile anlaşmış ancak kulübü ile olan anlaşmazlık devam ediyormuş.

https://twitter.com/oluwashina

Tottenham'ın devreye girmesi iyi değil, Montpellier cephesinin eli güçlenir. Nicollin 15 milyon euroyu veren alır der çekilir, tabii Tottenham Belhanda ile anlaşabilirse.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tottenham Belhanda için devreye girmiş, Fenerbahçe Belhanda ile anlaşmış ancak kulübü ile olan anlaşmazlık devam ediyormuş.

https://twitter.com/oluwashina

Tottenham'ın devreye girmesi iyi değil, Montpellier cephesinin eli güçlenir. Nicollin 15 milyon euroyu veren alır der çekilir, tabii Tottenham Belhanda ile anlaşabilirse.
    Her oyunucnun hayali'dir İngiltere'de oynamak .Özellikle avrupalı topcular için.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tottenham neymiş arkadaş bir Sneijder bir Belhanda
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tottenham haberleri yalandan başka birşey değil. Adamlar zaten o bölgede bir sürü oyuncuya sahip ve Holtby sezon sonunda takıma katılacak. Ben gidip maliyeti yüksek bir transfer yapacaklarına inanmıyorum.

Belhanda bize GE-LE-CEK rahat olun beyler

yanında birde forvet alıcaz

Şınayder de gelebilir yani kayt kankisi var

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Numarasını gönder bizde arayıp öğrenelim teyit edelim
    eto'o bitmiş.

Numaraya gerek yok ben burdan veriyorum haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün hangi kanalda izledim hatırlamıyorum ancak İBB'ye Webo için Semih + para teklif edilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

şu benat ı alsınlar meireles in yanına önüne de bir 10 numara mis gibi takım olur be, takımda duran top kullanıcak adam yok

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferi yine son güne bırakırsak büyük sıkıntılar başlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bizim şu 2-3 transfer geldi mi diye haberlere bakayım dedim Selçuk'la yeni sözleşme imzalama aşamasında olduğumuzu gördüm. Haberleri kapattım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bizim şu 2-3 transfer geldi mi diye haberlere bakayım dedim Selçuk'la yeni sözleşme imzalama aşamasında olduğumuzu gördüm. Haberleri kapattım.

Şu zihniyeti hiç ama hiç anlamıyorum birisi açıklar mı ? Sneijder diyelim ki Galatasaraya gitti Fenerbahçe bu transfere karşılık mı vermek zorunda bu ne kıt ve ne cahil bir anlayıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post

Şu zihniyeti hiç ama hiç anlamıyorum birisi açıklar mı ? Sneijder diyelim ki Galatasaraya gitti Fenerbahçe bu transfere karşılık mı vermek zorunda bu ne kıt ve ne cahil bir anlayıştır.
    Rakibin dünyanın en iyi 20 oyun kurucusu içine girebilicek oyuncu transfer ederken.Sen halen baroni'yle oyun kurmaya calışıyorsun ?

Kabul edelim wesley sneijder Galatasaray gelirse.Birde Maya tutarsa Galatasaray bu sezon şampiyon.

Sende hala Selçuk Şahin'i oyunu alıp orta sahada top kesmeye devam edersin.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Rakibin dünyanın en iyi 20 oyun kurucusu içine girebilicek oyuncu transfer ederken.Sen halen baroni'yle oyun kurmaya calışıyorsun ?

Kabul edelim wesley sneijder Galatasaray gelirse.Birde Maya tutarsa Galatasaray bu sezon şampiyon.

en iyi 20 mi en iyi 5 e girer benim gözümde
    ayrıca ne bu sezonu önümüzde ki 5 sezon şampiyon maya tutması halinde, zaten başarıya aç ve o havaya girmiş durumda hem teknik ekip hem futbolcular hem de taraftar.

bizim de illaki cevap vermemiz gerek ama bizim yönetim miladını doldurdu artık pek yapacak birşeyleri kalmadı belhanda gelse dahi takımın düzeleceğinden hiç umudum yok takımın başındaki hoca değil cünkü.

zamanında galatasaray bizi nasıl izliyorduysa şimdi bir süre biz de onları izleyeceğiz gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

E biz ölelim o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

yönetim ve hoca değişmezse zaten dibe vuracağız gittikçe yaklaşıyo o son

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ligin en iyi yerli kadrosu bizde yanına 2 transfer yapıcan bu kadar mı zor bu kadro boşu boşuna ziyan oluyor 3 senedir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    yönetim ve hoca değişmezse zaten dibe vuracağız gittikçe yaklaşıyo o son
    yönetim ve hoca değişirse takıma mourinho ve mesut özil mi gelecek?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

Yok hayır sen tam beni anlamadım Tamam ama aynı düzey oyuncuya niye yöneliyorsun misal Sneijderi Galatasaray alırsa Aziz Yıldırım Kaka'yı getirecektir büyük ihtimal.Genç ve daha iyi oyunculara yönelse özellikle Belhanda veya daha alternatif isimler var Bressan vb gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yalnız şunu söyleyeyim Sneijder Galatasaray'a giderse ve Fenerbahçe bu hızla Kaka'yı getirirse yüzyılın en önemli çekişmesini izleriz.

Böyle 2 yıldızı bu ülkede görmek özellikle Kaka konusu beni çok çok çok mutlu eder

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

He inşallah Kaka ve Sneijder Türkiye'ye gelir. Onlar gelirse ve takımlara cidden katkı sağlarsa ileride çok önemli yıldızlarda gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    yönetim ve hoca değişirse takıma mourinho ve mesut özil mi gelecek?
    birincisi ve en önemlisi psikolojik yenilenme olacak
    özellikle aziz yıldırım yönetimi miladını doldurdu o kadar cok boş vaadi var ki son dönem de gittikçe artıyor şiddetini.
    artık güven vermiyor ve kendi taraftarına bile itici geliyor.
    aykut kocaman da taraftarın büyük coğunluğunun asla hocalık yeteneğine inanmadığı bir isim
    böyle bir ortamda başarının gelmesi çok zor.
    rakibinde arayı açarsa işler iyice ters gider.
    kaç milyon euroluk transfer yapıldı karşılığı alınamadı
    2 sezon daha böyle bir süreç geçse klup finansal olarak kan kaybedecek.

düzgün yapılanmış bir yönetim ve iyi bir hoca tercihi ile türkiye de hakkettiğimiz futbolu oynayan rakiplerine korku salan takıma dönüşebiliriz o finansal potansiyel ve taraftar desteği var.
    ayrıca fenerbahçe geleneği böyle kaoslardan hep çıkmıştır.

ama bu sefer dediğim gibi çok ciddi bir yeniliğe ihtiyaç var aziz yıldırım ve aykut kocaman ne yazık ki heycan vermiyor taraftarının büyük kısmına

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ortamı gerecek sacma sapan mesajlar yazmayin beyler. burada belli bir seviyede belli bir uslupla konusmalar yapildigini unutmayin! fanatizm yapacaginiz yer degil burasi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

İyi ki birşey dedik ortalık karışmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Allah kahretsin ne zaman çıksam şu forumdan geri döndüğümde hep olaylar olaylar bari silinen mesajlardan iz kalmasın merak içinde kalıyorum

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yalnız şunu söyleyeyim Sneijder Galatasaray'a giderse ve Fenerbahçe bu hızla Kaka'yı getirirse yüzyılın en önemli çekişmesini izleriz.

Böyle 2 yıldızı bu ülkede görmek özellikle Kaka konusu beni çok çok çok mutlu eder
    Olur mu olur. Kaka olmasa bile bence Aziz Yıldırım güzel bir karşılık verir. Hiç beklenmedik bir oyuncuyu da getirebilir. Tanıdıgımız Aziz Yıldırım Sneijder transferi gerçekleşirse bence boş durmayacaktır.

Mesaj Yetkileri