Bilmiyorum dediğim gibi iki şerif bırakılabilirdi.Yada 1 Şerit bu foto cekildiğinde eminim yürüyorlardı.Belkide bıraktılar.Bilemiyorsun.
Printable View
Hee birde CNN International'a şöyle laflar ettiren güzel medyamı ayakta alkışlıyorum.
Sabah molotof kokteyli atan göstericilerin sadece özel timin kullandığı (oksijen tüpünün nişan almayı kolaylaştırması için sol tarafta olduğu) gaz maskerinden kullanması tesadüf mü diyorsunuz? Bu tip maskelerin satışının olmadığını da belirtmek isterim.
Şu yol kesme olayında bir foto gelirse paylaşırım 1-2 şerit illaki bırakmışlardır.(ÖYLE ÜMİT EDİYORUM)
Yolcu soruların cevapları ?
hani ben ordaydım. Söylenenleri onayladım ya. E malum senin cevap vermen lazım sorulara :)
Ben burada şiddet olmadığı sürece her türlü protestonun yapılmasını destekleyeceğim ben çünkü AKP'nin ülkeyi doğru yönetemediğini 12 yıldır mağduru oynayarak oy topladığını, dini istismar edip benim imamım benim camiimim dediği bir partidir. Bu partiyi muhalefet eğer indiremiyorsa halkda ne yazık ki böyle yapar.
Ne alakası var? Şu dediklerinizin demokrasiyle alakası olduğunu sanmıyorum. Biz Mısır vs. gibi yönetilmiyoruz. Eğer muhalefeti beğenmiyorsanız parti kurun, muhalefet olun. Böyle hükümet düşmez, düşmemeli. Eylem hakkınız var ancak başkalarının hakkını yiyerek yok.
Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmeye çalışanlara karşı milli mücadele ruhu ile çoluğu çocuğu ile sokoğa dökülen insanlar adına yarım saatlik işini 2 saatte halletmiş arkadaştan özür diliyorum. Gün gelecek vicdanlar dile gelecek ya, o gün özür dileme sırası size gelecek ne de olsa.
yolcuya bu kadar yüklenmeyin :D :D :D
Bunlarda haklısınız. İlk günden beri olaylar büyümesin diye erken seçim dedim ancak olayların sonu gelmiyor çünkü kimse geri adım atmıyor.
Seçim barajı konusunda da haklısınız ancak adamlar iktidardayken düşürmez onu. Sadece onlar değil eğer bir parti %50 ile iktidar oluyorsa seçim barajını düşürmek akıllarının ucundan bile geçmez.
Ancak bunlar olmuyor diye ülkede isyan çıkarmanın mantığı yok. CHP ve MHP düzelse AKP bu kadar rahat oy alamaz. Sorun biraz da onlarda.
İşte biz de bundan bahsediyoruz. İlk gün o çadırlara polis biber gazı ile müdahale ettiğinde, 2. ve 3. günde hiçbir şey yoktu o kişilerde.
Bugünkü polis olayının tiyatro olduğunu düşünüyorum. Ve polisin bugünkü yaptıklarını meşru kılmak için yapılmış bir hareket olduğunu düşünüyorum.
Artık çarşı sağolsun kepçemiz var damperimiz var :D
Yahu ülkenin başbakanı canlı yayında siyah ırka mensup insanları aşağııladı, ırkçılığın dibine vurdu. Ötesi var mı ?
Adam onla geliyorsa o kişi Allah'ından bulsun. Ama polis artık ilk başta masum insanlara saldırmış, ardından bu gün yaşanan tiyatrodan sonra kontrol tamamen çıkmıştır. Bu saatten sonra kimse kimseden sağ duyu beklemeyecektir. Bunlar ne yazık ki acı gerçeklerdi. Ben şiddet yanlısı veya polisin zarar almasını isteyen birisi değilim onlarda insan, onlarında çocuğu var eşi var.
Jobu,gazı,mermiyi,plastik mermiyi,suyu biz yiyelim hala bizden anlayış beklensin.Biz elimizden geldiğince çevremize dikkat ediyoruz.Yok şurayı kirlettiler,şurayı yağmaladılar,yolu kestiler demeyi bırakın.Önce polis,insanına ve çevresine olan sorumluluklarını yerine getirsin.Cidden artık insanlar sinir krizi geçirecekler ve olaylar boyut değiştirecek.
https://pbs.twimg.com/media/BMgbuv9CUAAec5f.jpgQuote:
bu polislerin arasındaki goruntulerdeki molotofÇu ! paylaşalım herkes görsün !
http://www.ustream.tv/channel/cnn-in..._medium=social
Burdan çeviri yapıyorlar.CNN'den.